تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848514901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیدگاه های بازدیدکنندگان نمایشگاه بین المللی قرآن در مشهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دیدگاه های بازدیدکنندگان نمایشگاه بین المللی قرآن در مشهد مشهد - ایرنا - دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت که مدت 10 روز از ماه مبارک رمضان در مشهد برپا شد قدردانی و همچنین انتقاداتی را ازسوی فعالان فرهنگی و سایر اقشار مختلف در پی داشت.


این نمایشگاه که برای دهمین سال متوالی در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد در شبهای ماه مبارک رمضان برپا شد ترویج فعالیتهای قرآنی و جذب مشارکت بخش خصوصی در این عرصه را دنبال می کرد و دستگاه های مختلف اجرایی فعال در حوزه فرهنگ جدیدترین دستاوردهای خود را در این نمایشگاه در معرض بازدید عموم قرار دادند.
موسسات مختلف قرآنی، رسانه های دیداری و شنیداری، مراکز آموزشی و فرهنگی مرتبط با فعالیتهای قرآنی، مراکز هنری و هر نهاد کوچک و بزرگی که به هر طریق با فعالیتهای قرآنی همسو بود، هنر و خلاقیت خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشت.
بخش عترت این نمایشگاه نیز محل نمایش انواع طرحهای متنوع و جدید لباس های اسلامی برای بانوان بود، طرحهایی که هدف ترویج حجاب را دنبال می کرد.
خبرنگار ایرنا با حضور در این نمایشگاه دیدگاه های مختلف بازدیدکنندگان را جویا شد تا این رویداد فرهنگی را که به نظر می رسد اهداف بلندی دنبال کرده اما در مسیر رسیدن به آنها با چالش های متعدد مواجه است تحلیل و بررسی نماید.
یکی از فعالان فرهنگی و هنری خراسان رضوی هنگام بازدید از این نمایشگاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مشکل عمده نمایشگاه قرآن را ضعف خلاقیت های هنری و فرهنگی در این عرصه دانست.
سید جواد رفاهی افزود: مشکل اساسی نمایشگاه قرآن این است که به رغم برگزاری هر ساله آن، برآیند آن تولیدات جدید قرآنی نیست و تقریبا تمام موضوعات قرآنی مطرح شده از سوی هر تشکیلات و سازمان در این نمایشگاه تکرار فعالیتهای آنها در دوره های پیشین است.
وی بیان کرد: استقبال مردم و ترویج فعالیتهای قرآنی در جامعه با نمود کارهای جدید در این عرصه تحقق پذیر است در غیر این صورت تاثیری که متولیان امر در برگزاری این گونه نمایشگاه ها دنبال می کنند، محقق نمی شود.
رییس حوزه هنری خراسان رضوی افزود: کارهای قرآنی و مربوط به عترت در هر نهاد که در دوره های پیشین نمایشگاه قرآن به نمایش گذاشته شده است در دوره جدید جایگاهی ندارد اما می توان به وفور کارهای تکراری موسسات را در این نمایشگاه دید.
رفاهی پیشنهاد کرد برای بهبود برپایی نمایشگاه های قرآن در وهله نخست باید ستاد برگزاری آن دائمی شود و جلسات خود را در طول سال برگزار کند.
وی گفت: اینکه دو هفته مانده به برگزاری نمایشگاه، شروع فعالیتها کلید بخورد بازخورد مطلوبی نخواهد داشت.
وی ادامه داد: تشکیلات و سازمان هایی که حضورشان در نمایشگاه قرآن قطعی است باید خود را موظف کنند در طول سال برای عرضه تولیدات جدید قرآنی تلاش نمایند.
وی یکی از مشکلات عمده نمایشگاه قرآن را نبود بودجه مشخص برای آن دانست و افزود: استانداری باید برای تعیین بودجه مشخص برای برپایی نمایشگاه قرآن برنامه ریزی کرده و معاونت برنامه و بودجه آن در این زمینه تدبیری بیاندیشد که نمایشگاه بودجه مجزا داشته باشد.
رفاهی اظهار کرد: این بودجه باید در اختیار دستگاه های مختلف فرهنگی قرار گیرد که براساس آن تولیدات جدید ارائه کنند، در آثار خود نواوری و خلاقیت به خرج دهند و برای آن هزینه نمایند.
یکی دیگر از فعالان قرآنی خراسان رضوی در باره کیفیت برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه قرآن و عترت با سبک و سیاقی که اکنون در حال برگزاری است تا حدی باعث حیف و میل بیت المال می شود.
مهدی رمضانی افزود: در شرایط تحریم های اقتصادی و کمبود بودجه باید هزینه این نمایشگاه به نحو مطلوب مدیریت شود تا با کمترین هزینه بیشترین دستاورد را از این رویداد فرهنگی داشت.
وی بیان کرد: اینکه صرفا و برای رفع تکلیف نمایشگاهی برگزار و یک سری محصولات یا فعالیتهای قرآنی تکراری عرضه شود قطعا متولیان را به رسیدن به اهداف مزبور سوق نمی دهد.
وی گفت: مسوولان ذیربط تاکنون نیازسنجی درست درباره اینکه دلیل اصلی آمدن مردم به نمایشگاه چیست یا اینکه چه انتظاری از برگزاری چنین رویدادی دارند، انجام نداده اند تا براساس نیاز مردم فعالیتها و محصولات قرآنی عرضه شود، خدمات قرآنی ارائه گردد و مشاوره های لازم در این زمینه انجام گیرد.
مسوول دار القرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: نمایشگاه قرآن دستگاه محور شده و نهادهای مختلف مدام فعالیتهای خود را عرضه می کنند، هرچند این کار در حد امیدبخشی به مردم مطلوب است اما هزینه ای که صرف آن می شود در مقایسه با بازخورد آن، مطلوب نیست.
رمضانی پیشنهاد کرد نمایشگاه قرآن باید موضوع محور باشد تا کسانی که به دنبال انجام پژوهش و عرضه کارهای جدید در این عرصه هستند برحسب نیاز خود به بخش خاص در نمایشگاه مراجعه کنند.
وی گفت: باید بخشی از این نمایشگاه به آموزش قرآن کریم اختصاص می یافت و شیوه های جدید آموزشی به موازات نیاز مردم عرضه می شد.
وی اظهار کرد: برخی محصولات عرضه شده در برخی غرفه های این نمایشگاه مانند زیورآلات بانوان هیچ ربطی به نمایشگاه نداشت و کار فروشگاهی انجام می گرفت که این مساله با ماهیت برگزاری این نمایشگاه ها منافات دارد اما اگر قرار است بخش فروش نیز در این نمایشگاه فعالیت داشته باشد باید محصولات خود را با تخفیف قابل توجه عرضه کند.
یکی دیگر از بازدیدکنندگان با انتقاد از حضور فروشگاه ها در این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: برخی اصناف همین که می بینند نمایشگاهی برگزار شده و حضور مردم در آنجا پررنگ است، بلافاصله غرفه گرفته و به فروش مشغول می شوند که این یک آسیب است.
صدیقه همامی افزود: اگر قرار است بخش فروش در نمایشگاه قرآن فعال شود باید تخفیف های مناسب برای محصولات در نظر گیرند که مردم راغب به خرید آن شوند.
وی بیان کرد: نمایشگاه قرآن و عترت بهترین مکان برای عرضه طرحهای جدید در حوزه مد و لباس اسلامی و همچنین مفاهیم قرآنی است که تولیدکنندگان با طراحان آشنا شوند و از این طریق محصولات مورد نظر در راستای ترویج فرهنگ اسلامی و قرآنی در بازار عرضه شود.
یکی دیگر از بازدیدکنندگان، خدمات قرآنی در این نمایشگاه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بخش کودک که در قالب داستان های قرآنی، مسابقات قرآنی یا محصولات ویژه این گروه سنی فعالیت داشت را می توان یکی از نقاط قوت نمایشگاه قرآن برشمرد.
مهدی یداللهی افزود: برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت یکی از رویدادهای مهم و قابل اعتنا در طول سال است اما باید قبل از ماه مبارک رمضان برگزار شود تا استقبال مردم از آن و بهره آنان از این نمایشگاه بیشتر شود.
وی کیفیت این نمایشگاه از نظر محتوا را در مقایسه با نهمین دوره برگزاری آن در سال گذشته ضعیف تر عنوان کرد و گفت: نشست هایی که در این نمایشگاه درباره موضوعاتی مانند حجاب یا قرآن برگزار شد تقریبا تکراری بود و باید معضلات روز جامعه و نیازهای جدید مردم در این قالب مورد بحث و بررسی قرار می گرفت.
یکی دیگر از بازدیدکنندگان که مشغول تماشای بخش بین الملل این نمایشگاه بود، در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: در بخش بین الملل این نمایشگاه طلاب کشورهای مختلف که در جامعه المصطفی مشهد مشغول تحصیل هستند، محصولات قرآنی کشورهای خود را عرضه کرده بودند.
وی که خود را سعید خاکشور معرفی کرد، افزود: بخش بین الملل نمایشگاه قرآن باید به صورت واقعی فعال باشد و فعالان قرآنی، مفسران، قاریان، هنرمندان و کارشناسان آن کشورها حضور یابند تا تبادل اندیشه به صورت ملموس تر و نه سفارشی انجام گیرد.
وی بیان کرد: باید از مسلمانانی که جمعیت آنان در برخی کشورها در اقلیت است یا تازه مسلمان شدگان برای حضور در این نمایشگاه دعوت شود تا تجربیات آنان نیز برای بازدید کنندگان تبیین گردد.
یکی از مسوولان فرهنگی استان در بازدید از این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: نمایشگاه قرآن در ماه مبارک رمضان که ماه نزول قرآن است شروع خوبی برای روشن کردن اذهان مردم نسبت به فعالیتهای قرآنی در جامعه و توجه دادن قلوب و افکار مردم به مفاهیم قرآنی و معارف اهل بیت (ع) است.
اکبر شیخ افزود: نمایشگاه قرآن شیوه ای مطلوب برای فراگیری آموزش قرآن کریم، گسترش نور معرفت در جامعه و شناخت مردم از دستاوردهای قرآن و بهره گیری بهتر از این کتاب آسمانی در جهت ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه است.
دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت در 700 غرفه و 27 بخش حوزوی، دانشگاهی، عفاف و حجاب، قرآن، عترت، جلسات و محافل قرآنی و رسانه و با حضور 27 نماینده از کشورهای مختلف همچون عراق، سوریه، مصر و پاکستان از ششم تا پانزدهم تیر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.
7489 / 6053



16/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن