تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820256169




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هند نظارت بر مسلمانان روهینگیایی ساکن این کشور را افزایش می دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هند نظارت بر مسلمانان روهینگیایی ساکن این کشور را افزایش می دهد دهلی نو- ایرنا- دولت هند درنظر دارد نظارت خود را بر 130 هزار مسلمان پناهنده روهینگیایی به این کشور برای مقابله با افراط گرایی افزایش دهد.


به گزارش ایرنا- صدها نفر از مسلمانان روهینگیایی که از بیم جان و ظلم دولت میانمار و افراطیون بودایی از مرز عبور کرده و به هند پناه آورده اند در هندوستان وضعیت اسفباری دارند.
این مهاجران که در حاشیه شهرها و در محل تخلیه زباله و بدون کمترین امکانات بهداشتی ، درمانی ، آب سالم و برق در گرمای بالای 45 درجه سانتی گراد در چادر و محل های اسکان موقت سپری می کنند.
مقامات دولت مرکزی هند از مقامات ارشد ایالت های اوتارپرادش ،غرب بنگال ،آندراپرادش ، کرالا، آسام ، جامو و کشمیر و دهلی خواسته است با نظارت بیشتر بر این آوارگان در نشستی که قرار است در دهلی نو برگزار شود ؛ شرکت کنند.
قرار است مسوولان این ایالت ها که بیشترین تعداد آوارگان روهینگیایی را در خود جای داده اند با "آرویند گویتا" مشاور امنیت ملی هند و تعدادی از مقامات ارشد دولت مرکزی بحث و تبادل نظر کنند.
روزنامه انگلیسی زبان "آسین ایج" به نقل از مقامات دولتی اعلام کرد : اخراج این اوارگان به علت داشتن کارت شناسایی از سوی آژانس پناهندگان سازمان ملل دشوار است.
مقامات امنیتی هند سال گذشته از ردگیری یک گروه افراطی در بین آوارگان روهینگیایی در مرز هند و بنگلادش خبر دادند.
هند صدها هزار مهاجر و پناهجو که از افغانستان و میانمار فرار کرده اند را در خود جای داده است و هیچ برنامه ای برای پناهندگان ندارد و تنها به دفتر کمیساریای سازمان ملل در امور پناهندگان اجازه داده است تا بر روی برنامه پناهندگی در هند کار کند.
دولت میانمار در سال 1982 با تصویب قانونی تابعیت یک میلیون و 300 هزار نفر از مسلمانان میانمار به این بهانه که آنها بنگلادشی هستند را لغو کرد.
براساس این قانون هشت نژاد و 130 گروه اقلیت به رسمیت شناخته شدند و بیش از یک میلیون و 300 هزار نفر از مسلمانان این کشور از حق شهروندی محروم شدند و در برابر اقدامات خشونت آمیز و آزار و اذیت قرار گرفتند.
تصویب این قانون باعث حمله افراطیون بودایی به مسلمانان این کشور شد و زمینه آوارگی و کشتار تعداد زیادی از مسلمانان این کشور را فراهم کرد.
این اقدامات تجاوزکارانه باعث شد که تعدادی زیادی از مسلمانان نیز از بیم جان ؛ خانه و کاشانه خود را ترک و از طریق مرز به کشورهای همسایه سرازیر شوند و تعدادی نیز با سوارشدن بر کشتی های چوبی راهی کشورهای جنوب شرق آسیا شوند.
از زمان آغاز خشونت های فرقه ای در سال 2012 تاکنون تعداد زیادی از مسلمانان میانمار کشته و هزاران نفر دیگر نیز آواره شده اند.
به رغم درخواست مکرر این افراد از جامعه جهانی برای فشار بر دولت میانمار برای توقف حملات به مسلمانان تاکنون اقدام موثری در این خصوص صورت نگرفته و صدای مسلمانان مظلوم به جایی نرسیده است.
نماینده ویژه سازمان ملل چندی پیش هشدار داد تا زمانی که به مسلمانان حقوق شهروندی داده نشود حملات افراطیون ، آوارگی و کشتار آنان متوقف نمی شود.
دولت میانمار تاکنون به رغم فشارهای بین المللی ؛ به منظور اعطای وضعیت قانونی به مسلمانان روهینگیا تاکنون از اعطای این حقوق به مسلمانان خودداری کرده است.
*آساق*1600**1392



16/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن