تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر در عُمرت دو روز مهلت داده شدى ، يك روز آن را براى ادب خود قرار ده تا از آن بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833796607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه شما: چرا بيكاري؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نگاه شما: چرا بيكاري؟
بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است. هر مخاطب «تابناک» می‌تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، «نگاه» خود را ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد.
کد خبر: ۵۱۴۰۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹ - 07 July 2015


سيامك داودي: از گوشه و كنار خيابان كه رد مي شويم چشممان به مهاجران افغان مي افتد كه به كشور ما پناهنده شده اند جالب است اين افراد بدون اينكه در كشور ما هيچ پشت و پناهي داشته باشند يا اينكه كسي آنها را حمايت كند اكثرا در مشاغل مختلف مشغول كارند و بي كار نيستند يكي نگهبان ساختمان است ديگري مشغول جوشكاري است و ………. اينجا پرسشي برايمان پيش مي¬آيد كه چرا هزاران جوان ايراني يكي از اصلي ترين مشكلاتشان  بيكاري است اما در مقابل هزاران مهاجر افغاني در كشور به راحتي مشغول كارند؟ پاسخ تقريبا مشخص است جوانان ايراني در داخل كشور حاضر نيستند كه براي اشتغال هر كاري را انجام بدهند مثلا يك مهندس راه و ساختمان بيكار حاضر به انجام شغل بنايي نيست  يا يك مهندس كشاورزي حاضر نيست كه به كار كشاورزي بپردازد و ……..

در ميان داستانهاي قديمي در جايي مطالعه كرده ام پسر پادشاهي به خواستگاري دختري مي رود كه از نظر عقلي و زيبايي  در دوره خودش شهره روزگار بود آن دختر شرط ازدواجش را با پسر پادشاه به تبحر پيدا كردن او در حرفه اي كه مورد علاقه اش باشد منوط كرد تمام دوستان و آشنايان به آن دخترمي گفتند كه پسر پادشاه با تمام ثروتي كه دارد چه نياز به آموختن حرفه اي دارد اين چه شرطي است كه گذاشته اي؟ پاسخ دختر شعري بود كه در زير لب زمزمه مي كرد .

روزگار است كه گه عزت دهد گه خوار دارد
چرخ بازيگر از اين بازيچه ها بسيار دارد

اتفاقا پسر پادشاه به خاطر علاقه اش به دختر شرط  او را پذيرفت و در حرفه نجاري تبحر پيدا كرد و سپس با برآورده شدن شرط دختر مورد علاقه اش با او ازدواج كرد مدتي نگذشت كه دشمنان آن پادشاه به كشور او حمله كردند  و تمامي مال و اموال آنها را گرفتند پسر پادشاه به همراه دختر مورد علاقه اش به كشور ديگري پناهنده شدند و همين حرفه آن پسر بيشتر از پسر پادشاه بودن در كشور ديگر به كمكشان آمد چون نجار متبحري بود بدون اينكه لازم باشد تن به ذلت بي پولي بدهد در آنجا نيزبا استفاده از تبحرش و درآمد ناشي از آن زندگي مناسبي را براي خانواده اش تامين كرد به گونه اي كه در اينجا به حكمت شرط همسرش  پي برد.

يادم است پند اين داستان باعث شد كه در دوران دانشجويي هنگامي كه در خوابگاه زندگي مي¬كردم براي اينكه بتوانم درآمدي نيز در حين تحصيل داشته باشم در يك دوره آرايشگري چند ماهه شركت كردم و مدرك آرايشگري مردانه گرفتم در همان خوابگاه در اوقات مناسب سر دانشجويان را با مبلغ پاييني اصلاح مي¬كردم  و براي خودم درآمد داشتم ولي تعدادي از دوستان دانشجويم چشمشان به مبالغي بود كه از طرف خانواده برايشان ارسال مي¬شد و حاضر نبودند به اصطلاح خودشان هر كاري را انجام دهند.

بعد از فارغ التحصيلي تعدادي از دوستانم براي ادامه تحصيل به خارج از كشور رفتند بعد از مدتي كاشف به عمل آمد كه همان افرادي كه در ايران حاضر نبودند هر كاري را انجام دهند در يكي از كشورهاي اروپايي براي تامين هزينه ادامه تحصيل خود در مقاطع بالاتر در باغات آنجا مانند كارگران روزمزد ميوه چيني مي¬كردند تا بتوانند هزينه هاي خود را پوشش دهند .

اكنون سوال اين است كه چرا جوانانمان موقعي كه به خارج از كشور مي روند حاضر به انجام اكثر كارها جهت كسب درآمد مشروع هستند ولي در ايران خير؟ پاسخ به اين سوال نيز ساده است متاسفانه در كشور ما فرهنگي جا افتاده است كه فرد تحصيلكرده حتما بايد يك كار دولتي يا كاري مطابق با رشته تحصيليش پيدا كند و به اين دليل در ايران جوانانمان به جاي تن دادن به كار متاسفانه فقط سطح توقعشان به خاطر تحصيلاتشان بالا رفته است به گونه اي كه دولت نمي تواند و ممكن نيست كه براي هر كس به اندازه سطح توقعش كار ايجاد كند.

 عزيزان خواننده اين مطلب يادمان باشد كه اگر خودمان  بخواهيم در بدترين شرايط هم كار هست همانگونه كه براي هزاران مهاجر افغان در كشورمان كار وجود دارد .

بيايد تا زماني كه مسئولان عزيز كشورمان راه چاره اي براي ايجاد اشتغال حداكثري جوانان پيدا مي¬كنند كمي از توقعات خودمان كم كنيم چشممان به پول توجيبي پدريا مادر عزيزمان كه اكنون در سن بازنشستگي است نباشد با كمال افتخار و سرافرازي تن به كار يا آموختن حرفه مورد علاقه بدهيم هر چند  كه  احساس كنيم آن كار يا حرفه در شان ما نيست  بكوشيم كه با فرهنگ پشت ميز نشيني مبارزه كنيم  و بدانيم كه اكثر مخترعان و نوابغ كاري و ثروتمندان دنيا در اثر تلاش و كوششش و تن دادن به كار مورد علاقه موفق شده اند آنها افرادي خود ساخته و با  پشتكار بوده اند و هرگز توقع نداشته اند كه حتما حكومت برايشان ايجاد اشتغال كند .












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن