واضح آرشیو وب فارسی:فارس: به بهانه سالگرد عروج مسافران پرواز شماره ۶۵۵
هیولایی که 290 بیگناه را در آسمان خلیج فارس بلعید
این هواپیما در شرایطی مورد هدف ناو وینسنس واقع شد که هیچ پیام اخطاری دریافت نکرده بود و تنها 7 دقیقه از آغاز پروازش می گذشت که بر فراز آبهای سرزمین خود هدف نظامیان نیروی دریایی دولت آمریکا قرار گرفت.
خبرگزاری فارس، گروه حماسه و مقاومت - 12 تیر ماه سال 1368 روزی تلخ برای مردم ایران محسوب می شود. مردمی که در همان ایام در جنگی نابرابر با عراق که از حمایت کل ابر قدرت ها برخوردار بود، بهترین جوانان خود را برای دفاع از ناموس و دین و کشور شان راهی میدان آتش می کردند. علی رغم اینکه در طی آن سالها شهدای فراوانی را در جبهه ها تقدیم اسلام کرده بودیم و خون پاکشان در مبارزه با ظلم به زمین ریخته بود اما زدن یک هواپیمای مسافربری که هیچ بار نظامی و دفاعی نداشت امری بود دلخراش که افکار عمومی ایران را ناراحت کرد و هنوز پس از گذشت حدود سه دهه از این ماجرا مردم آن جنایت را از یاد نبرده اند.
این هواپیما در شرایطی مورد شلیک واقع شد که هیچ پیام اخطاری از ناو آمریکایی دریافت نکرده بود و تنها 7 دقیقه از آغاز پروازش گذشته که بر فراز آبهای سرزمین خود هدف نظامیان نیروی دریایی دولت تروریست آمریکا قرار گرفت. ایالات متحده با وقاحت تمام پس از اینکه ناو جنگی وینسنس در آب های ایران 270 مرد و زن کودک مسافر را به شهادت رساند از فرمانده آن ویلیام راجرز تقدیر کرد و کاپیتان «ویلیام سی راجرز سوم» در پایان خدمت خود به خاطر «رفتار بسیار شایسته و انجام خدمات برجسته بین تاریخ آوریل 1987 تا مه 1989 به عنوان افسر فرماندهٔ ناو وینسنس »به دریافت مدال «لژیون لیاقت» از دستان رییس جمهور وقت آمریکا مفتخر شد!
"لارنس ویلکرسون" مشاور وزیر سابق آمریکا در مورد این اقدام وحشیانه کشورش می گوید: «وقتی به این نتیجه رسیدیم که جنگ طولانی و خونینی که صدام بهراه انداخته بود ممکن است توازنی را که در پی آن بودیم از میان ببرد و پای شوروی را به آبهای خلیج باز کند، آشکارا جانب صدام را گرفتیم. پرچم خود را روی نفتکشهای کویت نصب کردیم و آنها را اسکورت کردیم. یک ناو جنگی آمریکایی هدف اصابت دو موشک عراقی "اکسوست" قرار گرفت و نزدیک بود غرق شود. یکی دیگر از ناوهای ما با یک مین دریایی ایرانیها برخورد کرد. ما هم به مراکز فرماندهی و کنترل ایرانیها حمله کردیم، یک ناو جنگی آنها را غرق کردیم و به یک ناو دیگر بهشدت آسیب زدیم و سپس در یک اقدام تأسفبرانگیز یک هواپیمای مسافربری ایرانی را با 290 سرنشین هدف قرار دادیم. بسیاری معتقدند که این اقدام آیتالله خمینی را واداشت که بهگفته خودش "جام زهر" را بنوشد و پایان جنگ مصیبتباری را اعلام کند که عراق آغازگر آن بود. ثباتی که بهدنبال آن بودیم دوباره برقرار شد.» همانطور که اشاره شد این دست اقدامات جنایتکارانه آمریکا اگر چه به شدت دلخراش است اما از طرف این شیطان بزرگ جای تعجب ندارد.
موضوعی که تعجب بر انگیز است افاضات یک عده ایرانی است که در خاک همین وطن رشد کردند اما سعی می کنند به دلیل گرایشات روشنفکرانه شاید، یا به دلیل اینکه از نوک پا تا فرق سر غرب را قبول دارند این عمل شنیع آمریکا را که یک جنایت بین است تطهیر کنند و می گویند این یک اتفاق بوده و امریکا اشتباهی هموطنان ما را کشته است. کاری که اگر کسی در غرب مثلا با موضوع نفی هلوکاست انجام دهد نه تنها برای همیشه از صحنه سیاسی و مطبوعاتی کشور طرد می شود بلکه با عذرخواهی هم امکان بازگشت به عرصه اظهار نظر عمومی را ندارد و حتما در دادگاه نیز محکوم خواهد شد. اما شاید به دلیل بی در و پیکر بودن عرصه فعالیت های سیاسی در ایران این افراد که دانشگاهی و مطبوعاتی نیز هستند به خود اجازه می دهند به صورت آشکار از این لات بین المللی حمایت کنند و فراموش کنند که ایرانی هستند نه امریکایی. این افراد که با برخورد ملت نیز مواجه می شوند نه تنها عذرخواهی نکرده و دست از مواضع شرم اور خود بر نمی دارند بلکه هر سال در آستانه سالگرد انفجار هواپیمای مسافربری ایرباس که تعدادی از هم وطنانمان مظلومانه به شهادت رسیدند، پشت تریبون های رسمی قرار گرفته و همچنان مواضع خود را مبنی بر تطهیر این عمل هولناک تکرار می کنند و با خیال راحت فعالیت های سیاسی خود را نیز ادامه می دهند.
در این گزارش باید به این جمله مقام معظم رهبری اشاره کرد که در جمع خانواده شهدای هفتم تیر فرمودند: «بزک کردن رسانهای چهره هیولایی امریکا خیانت به ملت است.» و سوال ما از این افراد مثلا ایرانی این است که به چه علت این گونه تمام قد در حمایت از این جنایت و توجیه رفتار آمریکا سخن میرانید؟ انتهای پیام/ب
94/04/12 - 16:40
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 384]