تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):حريص از دو خصلت محروم شده و در نتيجه دو خصلت را با خود دارد: از قناعت محروم است و در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845673636




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا دستمزد وکلا زیاد و دادن پروانه وکالت کم است؟/ کانون وکلا: باید جلوی "رقابت مضره" وکلا را بگیریم


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


چرا دستمزد وکلا زیاد و دادن پروانه وکالت کم است؟/ کانون وکلا: باید جلوی "رقابت مضره" وکلا را بگیریم جامعه > مشکلات مردم - دادن پروانه وکالت در جامعه کم شده و مردمی که نیاز به خدمات وکیل دارند، مجبورند هزینه های زیادی برای داشتن وکیل خوب بپردازند. کانون وکلا می گوید این مشکل تقصیر آنها نیست.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همانطور که شرکت کنندگان در آزمون استخدامی قوه قضاییه معترضند که چرا تکلیف آنها روشن نمی شود، برخی از مخاطبان نیز در سرویس مشکلات مردم از دست وکلا گلایه کرده اند و گفته اند چرا کانون وکلا برای دادن پروانه به فارغ التحصیلان حقوق، مشکل ایجاد کرده است. یکی از مخاطبان هم نوشته که چرا وکلا کار تخصصی نمی کنند؟ او در سرویس مشکلات مردم کامنت گذاشته: "وکلا در دنیا تخصص دارند در یک یا دو زمینه مشخص دوره و کلاس دیده اند گواهینامه دارند و کار می کنند ولی در اینجا نه چرا وکیل متخصص نداریم؟" یکی دیگر از مخاطبان، به کانون وکلا اعتراض کرده که از موقعیت خود سوءاستفاده می کند. او نوشته: "کانون وکلای دادگستری از موقعیت خود سوء استفاده می کندو بخاطر اینکه کار برای وکلای قدیمی باشد به فارغ التحصیلان حقوق ، پروانه وکالت نمی دهد . سهمیه ورود درست کرده اند و برای خودشان حاشیه امن!" در این رابطه با دکتر علی نجفی توانا رئیس کانون وکلای مرکز و بهمن کشاورز رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا) در حاشیه یک نشست خبری، گفتگو کردیم که در ادامه می خوانید: برخی مخاطبان خبرآنلاین به کانون وکلا اعتراض دارند که ظرفیت های اعلام شده برای اخذ پروانه وکالت اندک است. چرا ظرفیتها افزایش نمی یابد؟
نجفی توانا: ظرفیت راکانون وکلا تعیین نمی کند. کمیسیونی متشکل از ریاست دادگاه، رئیس دادگستری و رئیس کانون وکلای استان این ظرفیت را تعیین می کنند. مشکل برمی گردد به این که دانشکده های حقوق را بی ضابطه تاسیس می کنند و انتظار دارند این لیسانسیه های بیکار را به وکیل بیکار تبدیل کنیم. بعضا وکلا به مسافرکشی روی آورده اند. از یک سو، خواهش کردیم قانون اجباری کردن وکالت را تصویب کنید که تصویب نشد. از طرف دیگر مجبوریم جلوی "رقابت مضره" بین وکلا را بگیریم . برای همین با توجه به نیازمان باید وکیل جذب کنیم. الان 50 هزار وکیل داریم که برخی کار وکالت ندارند. تشکیل موسسات حقوقی و در حقیقت، پدیده هایی مانند کارچاق کنی زمینه های بدی برای کار وکلا فراهم کرده. قطعا بدانید قانون ظرفیت مصوب مجلس است. شورای نگهبان نیز تایید کرده، در این موضوع هم بیگناهیم و فقط مجری هستیم. برخی می پرسند چرا کانون وکلا ظرفیتی را که برای اعطای پروانه وکالت در کمیسیون 3 نفره اعلام می کند، بسیار کم است. شما چه زمانی ظرفیت بالا اعلام کرده اید و آن دو مسئول قضایی حاضر در کمیسیون مخالفت کردند؟
نجفی توانا: از این راوی محترم بپرسید تعداد را چه کسی پیشنهاد و چه کسی تایید می کند. واقعیت این است بر اساس میزان پرونده ها، تعداد قضات، وکلا و حجم در جریان پرونده ها در دستگاه قضایی، مبنایی به ما می دهد که در این جمع سه نفره، تعداد کارآموزان را اعلام می کنیم. توجه کنید قوه قضاییه باید توان آموزش داشته باشد. در شرایط فعلی بسیاری از شعب از پذیرش کارآموز خودداری می کنند. مجموعا این باعث می شود تعدادی را که نیاز داریم اعلام می کنیم اکثریت را بررسی و اعلام می کنند شما مثلا 1000 را اعلام کنیم. هیچ نوع محدودیتی از این لحاظ وجود ندارد.   اگر مشکل از فراوانی دانشکده های حقوق است، چرا خود کانون وکلا مرکز علمی کاربردی آموزش وکیل تاسیس کرده؟
نجفی تونا: ما امکانات جدیدی برای آموزش کارآموزان در نظر داریم. قبلا آموزش سنتی بود، امروز کارگاه، سخنرانی علمی، تخصص گرایی و کارآموزی در دادگستری و وکلای سرپرست داریم. ماده 187 و کارآموزان قضایی نیز هستند. امکانات برای انجام آموزش را برای ما فراهم نمی کنند. این که می گویید کار هست، بررسی آماری کنید. عملا اگر با یک سری افراد خاص ارتباط نداشته باشند، کسی بهشان مراجعه نخواهد کرد. اکثر وکلا در مضیقه مالی هستند. تعداد تقاضای وام را می بینیم. خیلی ها دفتر ندارند و در دفاتر بنده و امثال بنده می آیند. این تعداد وکیل را برای جلوگیری از رقابت مضره معرفی می کنیم.   آقای کشاورز نظر شما در این باره چیست؟
بهمن کشاورز: آمار سازمان قضایی و پرونده ها دست کسانی است که اکثریت را دارند. رئیس کانون وکلا فقط می داند در استان خود، چند وکیل وجود دارد. حتی آمار پرونده های این وکلا را نیز رئیس کانون ندارد. آن دو بزرگوار دیگر هستند که می دانند نسبت پرونده و تعداد شاکی و متشاکی پارسال به امسال چقدر اضافه شده و نیاز به چند وکیل دیگر است. رئیس کانون وکلای محلی نیز تبعیت می کنند.این که گفته می شود رئیس کانون محلی رقم می دهد و اکثریت تایید می کنند، مطلقا اینطور نیست.   چطور وکلا در عسر و حرج هستند ولی برخی از آنها حق الوکاله های گزاف 32 میلیاردی می گیرند؟ بنده تایید می کنم در سطح کشور، وکلای جوان ما از لحاظ مالی در عسر و جرح هستند. این را نیز در نظر داشته باشید با توجه به وجود ادارات معاضدت که در سراسر ایران فعالند، هیچ کس بی وکیل نمی ماند. اصلا مسئله پول هم مطرح نیست. فرد می تواند به اداره معاضدت مراجعه کند و عسرت خود را ثابت کند، وکیل معاضدتی می گیرد. ولی واقعیت این است که از لحاظ تعداد با تورم وکیل مواجهیم نه قلت وکیل. علت نیز تولید دانشجوی حقوق در دانشکده ها هستند و متوقعند یکی یک پروانه بگیرند.
45231  

کلید واژه ها: مشکلات خوانندگان - کانون وکلا -




جمعه 12 تیر 1394 - 08:47:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن