تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806847866




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشکول: «روز چهاردهم ماه رمضان»


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
کشکول: «روز چهاردهم ماه رمضان»

1403599889_1_23004.aspx.jpg


شناسهٔ خبر: 2849101 - چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵
مجله مهر > گزارش ویژه

در این روزها می توانید کشکولی از خواندنی ها و دانستنی های ماه مبارک رمضان را در مجله مهر بخوانید. مجله مهر: رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: «خوشا بحال کسانی که برای خدا گرسنه و تشنه شده اند اینان در روز قیامت سیر می شوند.»گوش کنید و بخوانیدامام صادق علیه‌السلام فرمود: «سه گروه نزد خدا شکایت می برند: مسجد ویرانی که مردم در آن نماز نخوانند، عالمی که بین جاهلان تنها بماند و قرآن رها شده و غبار گرفته ای که خوانده نمی شود.» امروز هم تلاوت جز چهاردهم قرآن با صدای کریم منصوری را فراموش نکنید.ترتیل جز چهاردهمنکات خواندنی سوره نحلدر فضيلت سوره از نبي مكرم اسلام (ص) نقل شده: «هر كه سوره نحل را قرائت نمايد، خداي بلند مرتبه هر نعمتي را كه به او داده است حساب نكند و اجر او به اندازه كسي است كه بميرد و وصيتي از خود به يادگار گذارد و اگر در آن روز بميرد او را چندان ثواب است مانند كسي كه در هنگامه مرگ به بهترين‌ها وصيت كند.»
doa_rooze_chahardahome_mahe_ramezan(2).jpg
نامه عمل ما را به دست پیامبر می‌دهند
IMAGE634670571933281250.jpg
مراسم شب چهاردهم ماه مبارک رمضان در هیئت عشاق الحسین (ع) با سخنرانی حجت الاسلام ماندگاری در مسجد بهشتی برگزار شد:شخصی روایت می کند می خواستم برای نماز وضو بگیرم، دیدم رنگ امام حسن مجتبی علیه السلام پریده است و دستان ایشان می لرزد. پرسیدم آقا کسالتی دارید؟ گفتند نه، مگر نمی دانی مقابل چه عظمتی می خواهم بایستم؟!
امام علی (ع) درخطبه متقین می فرمایند: «ظُمَ الْخالِقُ فِي أنْفُسِهِمْفَصَغُرَمادُونَهُفِي أعْيُنِهِم: هرکه خدا در جانش بزرگ باشد غیر خدا در چشمش کوچک می شود.» که ثمره ی این امر این است که جز خدا، نه از کسی طمع داریم و نه از کسی می ترسیم. به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم،به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم.
روزی جناده به ملاقان امام حسن مجتبی آمد. امام حسن فرمودند: «یا جناده اسْتَعِدَّ لِسَفَرِكَ وَ حَصِّلْ زَادَكَ قَبْلَ حُلُولِ أَجَلِكَ» این سفر سفر قطعی است برای یک سفر قطعی آماده شو. قرآن کریم می فرماید: «فَإِذَا جَاء أَجَلُهُمْ لاَ يَسْتَأْخِرُونَ سَاعَةً وَلاَ يَسْتَقْدِمُونَ: و براى هر امّتى اجلى است پس چون اجلشان فرا رسد، نه [مى ‏توانند] ساعتى آن را پس اندازند و نه پيش.» (اعراف 34)
هرکس عاقل باشد سرش به حساب و کتاب می آید. امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند: دو نوع حساب کتاب داریم. اول دنیوی و دوم اخروی.
طبق فرمایش امام حسن مجتبی (ع) حساب و کتاب آخرت پنج اصل دارد:1. قطعی است. «إِنَّهُمْ كَانُوا لَا يَرْجُونَحِسَابًا» (نبا 27)2. همگانی است. «وَإِنْمِنْكُمْ إِلاَّ وارِدُهاكانَ عَلى رَبِّكَ حَتْماً مَقْضِيًّا» ( مریم 71) هنگام نزول این آیه پیامبر بلند گریه می کردند.3. ذره ای است. «فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا لِّيُرَوْا أَعْمَالَهُمْ» (زلزال)4. باطنی است. ما درون را بنگریم و حال را نی برون را بنگریم و حال را5. خداوند برای حساب کتاب هایش 8تا شاهد گذاشته است.شاهد اول خود خداست. «ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَري» (علق 14) الشاهد هو الحاکمدوم، پیامبر صلی الله علیه و آله. «يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِيرًا» (احزاب 45)نامه  عمل ما هفته ای دوروز به دست پیامبر (ص) می رسد. چگونه روزه‌داری را آسان کنیم؟رعایت راهكارهای ساده تغذیه ای در افطار و سحر می تواند روزه داران را به منظور دریافت منافع بدنی و تسهیل بهره مندی از مزایای روحانی این ماه مبارك یاری كند زیرا یك فرد بیمار به درستی نمی تواند از بركات ماه رمضان فیض ببرد.
برای اینكه كمتر هنگام روزه داری تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع كوكو، بادمجان، سوسیس و كالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمك كه سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود پرهیز كنید.
سعی كنید از غذاهای آب پز شده و خورشت های آبدار و كم نمك استفاده كنید. خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می شود. بعد از خوردن سحری، بهتر است هنگام مسواك زدن برای كاهش تشنگی و خشكی دهان، از حجم كمتری خمیر دندان استفاده كنید. سعی كنید در ماه رمضان میوه های آب دار و سبزی های بیشتری مصرف كنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید. بهتر است هنگام افطار از مخلوط آبلیموی تازه با آب یا چای كمرنگ یا شربت خاكشیر به جای قهوه و چای پر رنگ استفاده كنید. خوردن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا هنگام سحرسبب می شود تا شما در طول روز كمتر دچار تشنگی شوید.
برای اینكه بعد از خوردن افطار و سحری دچار سوزش معده و ترش كردن نشوید بهتر است از غذاهای سبك و كم چرب استفاده كنید. در ضمن مایعات را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروید.
بهتر است افطار خود را با یك استكان آب ولرم یا یك فنجان شیر و عسل باز كنید و از خوردن غذا و شیرینی های فراوان هنگام افطار بپرهیزید تا دچار سنگینی و مشكلات معده نشوید.سعی كنید وعده های غذایی مانند پلو و خورش را دو ساعت بعد از افطار میل كنید تا هضم آن آسان باشد. برای جلوگیری از بروز یبوست و مشكلات روده، بعد از خوردن افطار آلو و انجیر خیس شده و میوه هایی همچون گلابی، هلو و هندوانه میل كنید. ورزش سبك و پیاده روی بعد از افطار به هضم غذا و جلوگیری از یبوست كمك زیادی می كند. وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نكنید زیرا ادامه دادن به این روال در طول ماه رمضان سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد. نان و پنیر كم نمك با سبزی یا گردو با یك لیوان شیر از بهترین خوردنی ها برای سحر محسوب می شود زیرا علاوه بر حجم سبك دارای قوت بسیار است.
برای اینكه در طول روز كمتر تشنه شوید، بهتر است علاوه بر خوردن آب فراوان در فاصله افطار تا سحر، از كربوهیدرات هایی همچون نان و غلات و ماكارونی سبوس دار در وعده افطار و سحر استفاده كنید. این مواد سبب می شود گلیكوژن بدن در حد نرمال حفظ شده و فرد كمتر دچار تشنگی شود. 


لینک را کپی کنید ترتیل جز چهاردهم








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن