واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ تير ۱۳۹۴ (۹:۲۱ق.ظ)
فرهادي: در بسياري از علوم با کشورهاي پيشرفته رقابت مي کنيم موج - محمد فرهادي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري، در ديدار با رئيس سازمان بسيج دانشجويي و مسوولان بسيج دانشجويي برخي از دانشگاههاي تهران، بر مشارکت هر چه بيشتر اعضاي تشکلهاي دانشجويي در انجام برنامههاي فرهنگي دانشگاهها تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، فرهادي در اين ديدار با بيان اين که نشست مسوولان وزارت علوم با اعضاي تشکلهاي دانشجويي بايد بيش از اين صورت پذيرد، اظهار داشت: براي من جلساتي که با حضور دانشجويان برگزار ميشود، هميشه خوشايند و دلپذير بوده است؛ زيرا ديدگاهها و انتقادات و دلبستگي ها و اعتقادات اين عزيزان هميشه از سر دلسوزي و خيرخواهي بوده است ولي متاسفانه گرفتاريهاي کاري کمتر اجازه اين گونه نشستها را به ما ميدهد.
وزير علوم در ادامه با ارائه گزارشي از روند پيشرفت علمي کشور گفت: روند پيشرفت علم در کشور نه تنها کاهش نيافته، بلکه در بسياري از علوم با کشورهاي پيشرفته جهان رقابت ميکنيم که گزارش آن را به خدمت مقام معظم رهبري هم ارسال کردهايم.
فرهادي در بخش ديگري از سخنان خود، با تاکيد بر تجهيز آزمايشگاههاي دانشگاهها و مراکز پژوهشي کشور گفت: امسال براي تجهيز آزمايشگاههاي دانشگاهي رديف بودجه مستقلي اختصاص دادهايم و در کنار آن، شبکه آزمايشگاههاي مرجع را راه اندازي کردهايم تا مراکز آموزش عالي بتوانند به راحتي از امکانات آزمايشگاهي يکديگر استفاده کنند.
وزير علوم در خصوص دانشگاههاي نسل سوم و کار آفرين گفت: ما براي رسيدن به دانشگاههاي نسل سوم و کار آفرين بايد برنامهها و رشتههاي تحصيلي دانشگاهي را بازبيني و بازنگري کنيم تا اين رشتهها حالتي کار آمد و کاربردي داشته باشند و همچنين در اين راستا رشتههايي که در دنياي امروزي ديگر کاربردي ندارند، حذف کنيم.
فرهادي در ادامه با بيان اين که مقام معظم رهبري بر ارتقاي کيفيت آموزش عالي کشور تاکيد فراوان داشتهاند، گفت: در اين راستا طرح آمايش آموزش عالي مراحل پاياني خود را ميگذراند و پس از تصويب اين طرح مواردي از قبيل پذيرش دانشجو، ارائه خدمات، بودجه و ساير امکانات دانشگاههاي کشور بر اساس پتانسيل، استعدادها و امکانات مناطق مختلف کشور انجام ميشود.
وي همچنين افزايش پذيرش دانشجويان خارجي را از ديگر فرمايشات مقام معظم رهبري عنوان کرد و گفت: هم اکنون 21 هزار دانشجوي خارجي در دانشگاههاي کشور تحصيل ميکنند که اين ميزان بايد به 20 در صد ظرفيت پذيرش دانشگاههاي کشور افزايش يابد که البته اولويت پذيرش با کشورهاي مسلمان، دوست و همسايه است.
وزير علوم در پايان سخنان خود با تاکيد بر بها دادن بيشتر به دانشگاههاي کاربردي همچون فني حرفه اي و جامع علمي کاربردي در خصوص بازبيني آيين نامه ارتقاي اعضاي هيأت علمي و گسترش ارتباط دانشگاهها با بخش صنعت توضيحاتي ارائه کرد.
گفتني است در اين ديدار مسوولان بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران ديدگاههاي خود در خصوص مسائل علمي، فرهنگي دانشگاهها را با وزير علوم در ميان گذاشتند و ضمن تشکر از برگزاري کنگره ملي شهداي دانشجو و کاروانهاي راهيان نور، براي همکاري و مشارکت در تمامي برنامههاي دانشگاهها اعلام آمادگي کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]