تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798654449




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تأملی بر فحش‌های رکیک به 118


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تأملی بر فحش‌های رکیک به 118




مدیرکل خدمات مخابراتی استان تهران شرکت مخابرات اخیراً اعلام کرده است که این سامانه 118 تهران، روزانه به حدود 400 هزار مشترک پاسخ می‌دهد و از این تعداد،9 هزار نفر با فحش‌های رکیک، مزاحمت ایجاد می‌کنند.





 


 
 
 
برترین ها - علی محمد آقازمانی: اخیراً در خبرها آمده بود که مدیرکل خدمات مخابراتی شرکت مخابرات تهران، از ثبت روزانه، 300 تا 400 هزار تماس توسط مشترکان تهرانی با مرکز پاسخ گویی راهنمای تلفنی 118 گرفته می‌شود که از این تعداد، قریب به 9 هزار تماس مزاحم تلفنی هستند که با فحش‌های رکیک، اپراتورهای این مرکز را آزار می‌دهند. اگر چه شرکت مخابرات ایران در سال 94 اعلام کرد که تماس با مرکز پاسخ گویی تلفنی 118، از این پس رایگان نخواهد بود و دقیقه ای 5 تومان برای تماس گیرنده هزینه در بر خواهد داشت، اما خبر غیر رایگان بودن 118، نه تنها به طور قابل ملاحظه ای از شمار مخاطبان روزانه این مرکز کم نکرد، بلکه بر شمار فحاشان و مزاحمان تلفنی نیز تأثیری نداشت.

 118 امروزه، مرکز راهنمای تلفنی گسترده ای است که به درصد قابل توجهی از هم‌وطنان تهرانی، در زمینه‌های خود، مشاوره و اطلاع رسانی انجام می‌دهد و برخی از مشترکان، روزانه بیش از 20 بار برای دریافت اطلاعات مختلف، با این سامانه تماس می‌گیرند. اما همچنان عین دهه شصت، مزاحمان تلفنی، که روزگاری، امان را از تلفن‌های ثابت عموم مردم گرفته بودند و با آمدن نمایش گرهای شماره تلفن، این معضل تا حد بسیار زیادی محو شد، اکنون نیز شاهد تکرار پدیده زشت و بی فرهنگ مزاحمت تلفنی هستیم.


دایره فعالیت مزاحمان تلفنی در برخی موارد از چنان حاشیه امنی برخوردار است که حتی وزیر ارتباطات هم سال پیش گفت که از این مشکل در امان نمانده و می‌گوید: خود من نیز شماره‌ای را از 20 سال پیش تاکنون دارم اما با این وجود گاهی مزاحمت‌هایی دارم؛ به عبارت دیگر مزاحمت‌های تلفنی برای من هم وجود دارد اما با این حال آنچه ثبت می‌شود رقم بالایی نیست هرچند که در کل میزان مزاحمت‌ها زیاد است.
محمود واعظی در عین حال با تاکید بر بالا بودن آمار مزاحمت‌های تلفنی یادآور می‌شود: با وجود بالا بودن آمار مزاحمت‌ها با توجه به اینکه در بسیاری از موارد پیگیری آن‌ها درخواست نشده و موضوع به ما منعکس نمی‌شود نمی‌توان آمار دقیقی در این خصوص منتشر کرد..


یادداشت روز: تأملی بر فحش‌های رکیک به 118



مزاحمان تلفنی، در همه کشورها و همه اعصار وجود خواهند داشت، اما نکته مهم که باید مورد اهمیت قرار بگیرد این است که چرا در یک جامعه، آن هم پایتخت یک کشور، باید لشکری از افراد بیکار باشد که مروج ناهنجاری و ابتذال از طریق سامانه‌های مخابراتی، آن هم به طور مکرر و روزانه باشند و کنترل و محدودیت و برخوردی قانونی با آن‌ها برای جلوگیری از تکرار کار زشت انها، مشاهده نشود. چرا واقعاً هزاران نفر در روز، وقت و عمر خود را صرف فحاشی به اپراتورهای زحمتکش یک سامانه پرمخاطب و مهمی مانند 118 می‌کنند که نیاز گوی اطلاعاتی میلیون‌ها نفر در روز است.

چرا نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور، قاطعانه این مروجان بی فرهنگی و زشتی در جامعه را، شناسایی، دستگیر و مورد مجازات قضایی و قانونی قرار نمی‌دهند تا شاهد تکرار مجدد این بی فرهنگی در پایتخت کشور نباشیم؟ پلیس سایبر ایران (فتا)، همان طور که در اخبار گزارش هفتگی TCI برترین‌ها نیز بعضاً منعکس می‌شود، به طور هفتگی، ده‌ها کلاهبردار و سارق و شیاد اینترنتی را که در شهرهای مختلف کشور، از مردم اخاذی می‌کنند یا زمینه آسیب‌های فرهنگی، فکری، مالی و ناموسی را برای کاربران جامعه اطلاعاتی ایران در فضای مجازی فراهم می‌کنند، دستگیر و به مقامات قضایی ارجاع می‌دهد.

اکنون با گسترش شبکه‌های اجتماعی و تعاملات مجازی مردم با هم، روند فعالیت‌های پلیس سایبر کشور نیز به شدت افزایش یافته است و ده‌ها هزار پرونده در این مرکز فعال، پیگیری و در دستور کار قرار گرفته است. به نظر می‌رسد، فحاشان به 118 نیز، باید مورد رصد دقیق پلیس سایبر و حتی مراکز اطلاعاتی و امنیتی کشور باشند تا بر اساس سلسله مراتب مصوب این مراکز و قوانین مربوطه، تذکر و هشدار در مرحله اول دریافت کنند و در صورت تکرار، با مجازات سخت تری مواجه شوند.

قضیه مزاحمت‌ها و فحاشی‌های تلفنی، فقط به مرکز 118 خلاصه نمی‌شود. اورژانس و آتش نشانی، سال‌هاست که با پدیده شوم مزاحمت‌های تلفنی دست و پنجه نرم می‌کنند و ناگفته پیداست که مرجعی مشخص، مانند پلیس سایبر در فضای مجازی، برای شناسایی و پیگرد و دستگیری این خاطیان و متجاوزان به فضای جامعه اطلاعاتی کشور، هنوز وجود ندارد. پیشنهاد می‌کنیم که همواره تماس گیرندگان با 118 و اورژانس و آتش نشانی، در تهران و شهرستان‌ها، توسط سامانه یا تدابیر اطلاعاتی و امنیتی و امثالهم، مورد شناسایی قرار گرفته و عوامل مزاحم، توسط روش‌هایی، شناسایی و مورد برخورد قرار بگیرند.

قطعاً سالانه صدها میلیون‌ها تومان، بخاطر مزاحمت‌های تلفنی، بر گردن اورژانس و آتش نشانی به عنوان نهادهای عمومی خدماتی کشور، قرار می‌گیرد که این هزینه‌ها، باید از جیب بیت المال پوشش داده شود. تکرار روند مزاحمت‌های تلفنی برای این دو مرکز فوق‌العاده حساس کشور، به هیچ عنوان به صلاح نبوده و زیبنده کشور هم نیست. چرا که هر مأموریتی که بر اساس مزاحمت تلفنی و درخواست غیر واقع صورت می‌گیرد، فرصت را برای یک درخواست کننده واقعی که تحت خطر آتش یا مریضی هست، می‌گیرد و این به جان مردم و اموال آن‌ها مربوط می‌شود که نظارت و تدبیر بهتر دولت مردان محترم را نیازمند است.
 

یادداشت روز: تأملی بر فحش‌های رکیک به 118



(خبر تابناک به نقل از ایرنا درباره مزاحمت‌های تلفنی آتش نشانی- سال 1393)


این که 95 درصد تماس‌ها با مرکز مهمی مانند آتش نشانی کشور، مزاحمت تلفنی هست، واقعاً جای تأمل دارد.
 

یادداشت روز: تأملی بر فحش‌های رکیک به 118



(خبرگزاری ایرنا و تماس‌های مزاحم آتش نشانی یاسوج)


قضیه فقط مربوط به تهران نیست و در شهرستان‌ها نیز این پدیده زشت و بی فرهنگی نیز مشاهده می‌شود که تأسف آور است. در کرج هم گزارش شده است که 95 درصد تماس با آتش نشانی این شهر، مزاحم تلفنی است.


یادداشت روز: تأملی بر فحش‌های رکیک به 118
 


(صدا و سیما و خبر مزاحمت‌های تلفنی درکرج)


وضعیت مزاحمت‌های تلفنی برای اورژانس کشور که با جان مردم سر و کار دارد، مانند 118 و آتش نشانی هست. اورژانس، برای دهه‌هاست که از مزاحمت‌های تلفنی رنج می‌برد.


یادداشت روز: تأملی بر فحش‌های رکیک به 118



رییس مرکز اورژانس کشور، سال گذشته اعلام کرد که رقم مزاحمت‌های تلفنی اورژانس بسیار بالاست و این برای سلامت جامعه یک هشدار است.

مزاحمت‌های تلفنی، از زمان استقرار سامانه خدمات پلیسی 110 نیز به وجود آمد و این سامانه اطلاع رسانی پلیسی نیز، با وجود  آنکه خود یک نهاد امنیتی و نظامی است، همچنان در تیر رس مزاحمت‌های تلفنی قرار دارد. تنها در سال 1389، 600 هزار تماس تلفنی مزاحم با 110 فارس ثبت شد!
 

یادداشت روز: تأملی بر فحش‌های رکیک به 118



(عصر ایران به نقل از فارس درباره مزاحمت‌های 110 در استان فارس)


در سال 91، هزاران تماس غیر واقعی و مزاحم توسط مشترکان تهرانی با 110 تهران گرفته شده است.
 

یادداشت روز: تأملی بر فحش‌های رکیک به 118



(خبر مشرق نیوز درباره تماس تلفنی مزاحم با پلیس 110 در سال 91)


مثال‌هایی جالب!

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران، سال گذشته اعلام کرد، از آنجایی که اپراتورهای مرکز فوریت‌های پزشکی تهران را زنان تشکیل می‌دهند، عمده مزاحمان تلفنی مردان هستند.

وی افزود: چندی پیش نیز با بررسی سوابق، مشخص شد که فردی در طول یک سال هفت هزار مرتبه با اورژانس تهران تماس گرفته و با ارائه گزارش‌های کذب، قصد ایجاد مزاحمت برای مرکز فوریت‌های پزشکی را داشت که با شکایت اورژانس تهران این مساله رفع شد.

عباسی در ادامه به تماس‌های مکرر جوانی بی‌خانمان اشاره کرد و گفت: این فرد که بیش از 8 سال است با تماس‌های مکرر خود به اورژانس باعث مزاحمت می‌شد، هر بار در یکی از نقاط شهر به خصوص در محلات شمالی تهران، به گونه‌ای وانمود می‌کند که دچار تشنج شده و از مردم طلب کمک می‌کند و تکنیسین‌های اورژانس نیز پس از حضور در صحنه حادثه متوجه می‌شوند که این بیمار فردی نیست جز جوان بی‌خانمانی که مدتی است این روند را در پیش گرفته است.

وی در تشریح خاص‌ترین مزاحمان تلفنی مرکز 115 به تماس مکرر پیرزنی 80 ساله اشاره کرد و گفت: این پیرزن در هر تماس عنوان می‌کرد که دچار افت فشار خون و دیگر مشکلات کهنسالی شده است اما هنگامی که تکنیسین‌های اورژانس برای بررسی وضعیت جسمانی او به منزلش مراجعه می‌کردند، این پیرزن به دلیل کمبود محبت، با تکنیسین‌های اورژانس صحبت می‌کرد تا از تنهایی دربیاید.

اوضاع تأسف آور است! انتظار داریم مسئولان امر، اهتمام کنند تا بستر برای رفتارهای ناهنجار در فضای مجازی و حتی مخابراتی کشور، به حداقل ممکن کاهش یابد و در این وسط، کار فرهنگ سازی رسانه گروهی در برنامه‌های پر مخاطب را نباید فراموش کرد. اگر شهرداری تهران برای انتقال مفاهیم شهروند خوب در برنامه خندوانه کمک می‌کند، بد نیست وزارت ارتباطات و بهداشت و ناجا نیز در بخش معاونت‌های فرهنگی خود، به فرهنگ سازی و بیان مساله برای مردم بپردازند تا رفتار مزاحمت‌های تلفنی در کشور، به ارقام 75 درصد و 90 درصد و 95 درصد نرسد!!







تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن