واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۹ب.ظ)
ستاري: تقويت بخش خصوصي تنها راهکار رشد اقتصادي کشور است موج - معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با بيان اين که با پول و بودجه دولت در هيچ جاي کشور هيچ تحول و پيشرفتي اتفاق نخواهد افتاد، اظهار کرد: مشارکت مردم، حاکميت تفکر تجاري سازي و تقويت بخش خصوصي تنها راهکار توليد ثروت، ايجاد اشتغال و ارزش افزوده در کشور است.
به گزارش خبرگزاري موج، سورنا ستاري روز شنبه در نشست با استاندار ايلام، روساي دانشگاه ها، مديران دستگاه هاي اجرايي و نخبگان استان تاکيد کرد: اينکه بخش خصوصي چگونه مي تواند در حوزه پژوهش درآمدزايي کند يکي از محورهاي اصلي اقتصاد دانش بنيان است.
معاون علمي رئيس جمهور، پژوهش درآمدزا و برگشت به سنت ها و مزيت هاي سرزميني را دو کليد اقتصاد دانش بنيان اعلام کرد و گفت: در زمينه توليد ثروت و تجاري سازي قرار نيست سنت ها نابود شوند.
وي با بيان اين که سنت ها، فرهنگ ها و علوم انساني بايد از طريق تجاري سازي گسترش پيدا کرده و جهاني شوند، افزود: لازمه اين کار اين است که اصول کار تجاري سازي در همه بخش ها رعايت شود.
رئيس بنياد ملي نخبگان ادامه داد: اقتصاد نفتي و فروش نفت خام، رفتار بچه پولداري را در اقتصاد ايجاد کرده و باعث شده افراد با پول توي جيب شان بدون اينکه زحمتي براي آن کشيده باشند، فخر فروشي کنند.
وي يادآور شد: متاسفانه اين رفتار مسموم به تمامي حوزه ها سرايت کرده اما ما دنبال پياده کردن يک سيستم جديد هستيم و در تمامي آيين نامه ها و دستورالعمل ها نيز بر مسووليت متقابل تاکيد داريم.
معاون علمي رئيس جمهور گفت: دانش بنيان تمام دانش هايي را شامل مي شود که به توليد ثروت منجر شود و لزوما متکي به فناوري هاي پيشرفته نيست.
به گفته وي، ايجاد شرکت هاي دانش بنيان در همه حوزه ها اعم از گردشگري، صنايع دستي، آب و کشاورزي امکانپذير است و در اين زمينه بايد زيرساخت هاي تجاري و سود ده متکي به سنت ها و مزيت هاي سرزميني و با حفظ محيط زيست ايجاد شود.
وي با بيان اينکه طرح شهاب (شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر) در آموزش و پرورش اجرا مي شود، ادامه داد: در اجراي اين طرح معلمان براي شناسايي استعداد دانش آموزان در حوزه هاي مختلف از کلاس چهارم ابتدايي، آموزش مي بينند.
وي همچنين کارآفريني را يکي ديگر از محورهاي اقتصاد دانش بنيان عنوان و اظهار کرد: اينگونه طرح ها بايد به طور کامل مورد حمايت قرار گيرند.
معاون رئيس جمهور گفت: يک هزار و 500 شرکت دانش بنيان در کشور وجود دارد اما متاسفانه استان ايلام از اين تعداد هيچ سهمي ندارد.
ستاري افزود: استان ايلام يادگار دفاع مقدس است و همه ما در قبال اين استان مسوول هستيم اما تا مردم خود استان نخواهند هيچ اتفاق مثبتي رخ نخواهد داد.
وي تاکيد کرد: سرمايه گذاري کلان دولت در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي براي اين است که مشکلات استان ها در خود استان و با فکر و دانش جواناني که آمادگي ريسک پذيري دارند، حل شود.
وي يادآور شد: حل مشکلات استان نيازمند اين است که دانشگاه ها محور قرار گرفته راه حل هاي لازم براي مسايل و مشکلات مختلف را ارائه دهند.
معاون علمي و فناوري رييس جمهور روز شنبه به منظور بازديد از مراکز علمي و دانشگاهي و گفت و گو با مسوولان استان ايلام به اين استان سفر کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]