تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فضیلت خواندن نماز در اول وقت نسبت به تأ خیر انداختن آن، مثل فضیلت آخرت بر دنیاست....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820655707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بخش خصوصي کشور نيمه جان و بلاتکليف است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ تير ۱۳۹۴ (۹:۱۲ق.ظ)
دکتر لاريجاني در ديدار با رئيس و اعضاي هيات رئيسه اتاق بازرگاني: بخش خصوصي کشور نيمه جان و بلاتکليف است موج- رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به به نقش و اهميت اجراي اصل 44 گفت:بخش خصوصي کشور حالتي نيمه جان دارد و سيستم هاي حکومتي بايد اين بخش را صاحب کار بداند و راه براي ادامه فعاليت موثر بخش خصوصي در جامعه باز کند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر علي لاريجاني ديروز در ديد ار با رئيس و اعضاي هيات مديره جديد اتاق بازرگاني، صنايع و معادن و کشاورزي ايران افزود: ايران کشوري پهناور و با امکانات زياد است ولي بخش خصوصي کشور متناسب با اين امکانات رشد نکرده و اين در حالي است که برخي همسايگان که از نظر استعداد و امکانات وضع مطلوبي ندارند با اعتماد به بخش خصوصي توانستند به بازارهاي بسياري از کشورها راه پيدا کنند.
وي با قدرداني از مطالعات صورت گرفته در اتاق بازرگاني ايران خاطرنشان کرد: نتيجه تحقيقات انجام شده نشان مي دهد زمينه هاي رشد بخش خصوصي وجود دارد و مسوولان بايد با ايجاد تعامل و همچنين تسهيل فضاي کسب و کار هرچه سريع تر زمينه هاي اجرايي شدن اصل 44 را فراهم کنند.
لاريجاني بر ضرورت قانون گرايي در حوزه هاي مختلف خصوصا در بخش اقتصادي تاکيد کرد و گفت: قانون گرايي از جمله مسائلي است که بايد در کشور به آن توجه شود چراکه اينک شاهد آن هستيم که قانون برنامه پنجم تا حدود 50 درصد اجرا شده است و نيمي ديگر از آن اجرا نشد که اين موضوع هم ناشي از ضعف در نگارش قانون وهم در اجراي آن بوده است.
رييس مجلس تصريح کرد: نظارت و ساماندهي دو امري است که بايد به خود تشکل ها واگذار شود اما قبل از آن بايد حسن مسووليت پذيري تشکل ها افزايش پيدا کند که خداي ناکرده با بروز خطا و يا يک اشتباه و در اثر کم کاري کشور دچار عقب افتادگي نشود.
وي افزود: تنوع رفتارها و کارکردها بگونه اي بايد جهت دهي شود که همه از اين فکر استقبال کنند که تقويت بخش خصوصي به نفع کشور است و دولت و مجلس در اين امر با هم همفکر هستند.
لاريجاني با اشاره به مشکلات اقتصادي موجود متذکر شد: بيشتر مشکلات ما مربوط به سوء مديريت هاست و بخش کوچکي مربوط به تحريم ها مي شود و ما نبايد همه مسايلمان را به تحريم مرتبط کنيم،؛ زيرا خيلي از اين مسايل داخلي ربطي به تحريم ها ندارد و بايد بتوانيم اول اين دردها را علاج کنيم.
رئيس قوه مقننه فساد اداري و ساختاري را از جمله مشکلات بدنه کشور دانست و تصريح کرد: فربه و سنگين بودن ساختار اجرايي کشور مشکل بزرگي است که مانع اجراي سريع و صحيح امور مي شود. ما بايد بدنه اجرايي چابک داشته باشيم و نظارت را به بخش هاي مدني بسپاريم.
وي افزود: استفاده صحيح از منابع از جمله موارد ديگر است که ما در آن ضعف اساسي داريم و دليل يکي از آن ها نبودن طرح جامع آمايش سرزمين است که باعث مي شود بسياري از سرمايه گذاري هاي بي حاصل و سنگين در مکان هاي نادرست کليد بخورد و نيمه کار رها شود.
رئيس مجلس دو منبع سخت افزاري و نرم افزاري را از سرمايه هاي مهم کشور دانست و اظهار داشت: اگر کارخانه هاي ما به عنوان سخت افزاري و نيروهاي انساني مستعد را به عنوان منابع نرم افزاري به کار اندازيم، بسياري از مشکلات اقتصادي رفع و از حالت رکود خارج مي شويم.
وي گفت: چرخ هاي فرومانده در حوزه اقتصاد بايد راه اندازي شود و اين تنها راه خروج از شرايط موجود در کوتاه مدت است.
لاريجاني طرح هاي عمراني نيمه کاره را از ديگر نواقص موجود ذکر کرد و افزود: بسياري از طرح هاي کلنگ خورده به دليل کمبود سرمايه بصورت نيمه کاره رها شده است و اگر اين ها به بخش خصوصي سپرده شود خيلي از اين طرح ها با موفقيت به اتمام مي رسد. البته بايد به نوعي اين واگذاري ها صورت پذيرد که براي بخش خصوصي هم مفيد باشد.
وي گفت: مجلس به دولت اختيار داده که اين واگذاري ها انجام گيرد و دولت از اين آمپول تقويتي مي تواند به خوبي در جهت خروج از رکود اقتصادي استفاده کند.
رئيس مجلس درتذکري به رسانه ها تصريح کرد: در رسانه ها و برخي محافل متاسفانه منفي گرايي باب شده است و اين بحث مي شود که فضاي مثبت انديشي دور شويم و يک مسلمان نبايد منفي گرا باشد.
وي درادامه اظهار داشت: شرايط کشور واقعا به سوي فضاي مثبت در سال حرکت است و بسياري از گره‌ها، راه حل هايي پيدا شده و توافق ميان دولت و مجلس وجود داردو در اکثر وسايل درک متقابلي است.
لاريجاني شجاعت در کار را نکته اي کليدي خواند و خاطرنشان کرد: قبول دارم که شرايط منطقه پرتحرک است وتحولاتي در آن رخ داده و خيلي از نيروها در برخي کشورها شکل تهاجمي به خود گرفته اند و امنيت کشورها به مخاطره افتاده است و همين علت تجربه‌هاي نارس آمريکا در حمله به افغانستان و عراق است که باعث ايجاد گروه‌هاي تروريستي شد.
وي اظهار داشت: کشورهاي مانند آمريکا نمي‌خواهند با گروه هاي تروريستي برخورد کنند و بيشتر در فکر مديريت آن هستند ولي ايران در مبارزه با تروريست راسخ است و آن را در عمل نشان داده است.
رئيس مجلس در پايان وجود امنيت پايدار در ايران را نقطه قوت کشور دانست که غربي ها بدان اذعان داشتند و آن را يک آورده مهم دانست که مي توان از آن به خوبي استفاده کرد.
گفتني است؛ در ابتداي جلسه، محسن جلالپور، رئيس جديد اتاق بازرگاني ايران همراه با اعضاي هيأت مديره به بيان مسائلي چون مديريت سرمايه گذاري خارجي، فرهنگ اجراي قانون مبارزه با جرايم اقتصادي و فساد اداري و...پرداختند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن