محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852720153
اقتصاد مقاومتي حلقه مفقوده در آموزشوپرورش
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ تير ۱۳۹۴ (۱۱:۴۳ق.ظ)
اقتصاد مقاومتي حلقه مفقوده در آموزشوپرورش گروه فرهنگي موج
اقتصاد مقاومتي بحث تکراري و بياهميت در آموزشوپرورش است و براي تحقق آن، ارتقاي کارايي، کاهش نابرابريها و تأمين عدالت آموزشي بايد انجام شود، بنابراين لازم است سياستها و برنامههاي ويژه طراحي و به مرحله اجرا گذاشته شود.
تحقق مرور برنامههاي اقتصاد مقاومتي که براي پوستاندازي اقتصادي و سرعت بخشي به اصلاحات حوزه اقتصاد از طرف مقام معظم رهبري بيان شد را بايد نياز ضروري کشور در برهه کنوني دانست و براي اجرايي شدن اين مهم بايد از تمام ظرفيتهاي موجود همانگونه که ايشان فرمودند استفاده کرد.
البته اقتصاد مقاومتي به مفهوم رياضت و انقباضي عمل کردن در عرصه اقتصاد نيست بلکه مفهوم اين برنامه مترقي، اجراي برنامههاي راهبردي براي بهبود وضعيت اقتصاد کشور و بالا بردن بهرهوري و استفاده بهينه از نيروي انساني است.
در سخنرانيهاي مقام معظم رهبري در ارتباط با اقتصاد مقاومتي مواردي وجود دارد که ميتوان بهعنوان سرفصلهاي اصولي در تبيين اين اصل مهم استفاده کرد. همانطور که مقام معظم رهبري اشاره کردند: «ممکن است عدهاي اينگونه تصور کنند که مدل اقتصاد مقاومتي، الگويي مطلوب است اما امکان تحقق آن وجود ندارد درحاليکه قاطعانه ميگويم، اجراي الگوي اقتصاد مقاومتي در شرايط کنوني کشور و با توجه به ظرفيتهاي موجود، کاملاً امکانپذير است».
نيروي تحصيلکرده در کشور کم نيست و ميتوانيم از اين ظرفيتهاي موجود استفاده کنيم و تأکيد مقام معظم رهبري نيز اين است که: «نيروي جوان تحصيلکردهي متخصص و داراي اعتمادبهنفس در کشور کم نيست و وجود اين تعداد نيروي جوان تحصيلکرده در کشور از برکات انقلاب است بهشرط آنکه سياستهاي غلط موجب پير شدن جامعه و کاهش نيروي جوان، نشود. اين تعداد نيروي تحصيلکرده جوان و متخصص از افتخارات نظام اسلامي و يک فرصت بسيار بزرگ است». حال با توجه به اين فرمايشات ميتوانيم بگوييم که آموزشوپرورش داراي بيشترين پتانسيل در استفاده از جوانان تحصيلکرده است، جايي که اين ظرفيتها فرهنگ و استعدادهايشان شکل ميگيرد.
حال همه ميدانيم آموزشوپرورش رکن اساسي توسعه است، آموزش افراد نوعي سرمايهگذاري ملي است و هر کشوري که در اين راه تلاش بيشتري نمايد بدون شک از رشد و توسعه اقتصادي و اجتماعي بيشتري در آينده برخوردار خواهد شد، سرمايه انساني که درنتيجه آموزش حاصل ميشود از مهمترين عوامل رشد توسعه اقتصادي است.
همانطور که مسلم است منابع انساني پايههاي اصلي ثروت ملتها را تشکيل ميدهد، سرمايه و منابع طبيعي عوامل تبعي توليدند درحاليکه انسانها عوامل فعالي هستند که سرمايهها را متراکم ميسازند و توسعه ملي را به جلو ميبرد بهوضوح کشوري که نتواند مهارتها و دانش مردمي را توسعه دهد و از آن در اقتصاد ملي به نحو مؤثري بهرهبرداري کند، قادر نخواهد بود هيچچيز ديگري را توسعه دهد.
وزارت آموزشوپرورش کشور نيز داراي مشکلات اقتصادي است که حل کردن آنها ميتواند تأثير بسزايي در پيشرفت جامعه داشته باشد؛ بنابراين اجرايي کردن اقتصاد مقاومتي در اين وزارت بايد در اولويت کار قرار گيرد.
نمونه اقتصاد مقامتي در آموزشوپرورش
اما براي اجراي اقتصاد مقاومتي در آموزشوپرورش با تکيهبر رهنمودهاي مقام معظم رهبري چگونه ميتوان عمل کرد. مردمي اقتصاد آموزشوپرورش و توانمندسازي بخش خصوصي در شرايط وجود فشارهاي خارجي توزيع ناعادلانه امکانات آموزشي و همچنين نابرابري در پيشرفت تحصيلي دو موضوع جدي هستند که به بهرهمندي مناسب همه اقشار و گروهها از آموزشوپرورش آسيب ميرسانند و موجب نارضايتي و تحت تأثير قرار گرفتن اجراي سياستگذاري کلان ميشوند.
ارتقاي کارايي، کاهش نابرابريها و تأمين عدالت آموزشي از رسالت و مأموريتهاي آموزشوپرورش است که براي آن لازم است سياستها و برنامههاي ويژه طراحي و به مرحله اجرا گذاشته شود. بهمنظور مردمي کردن اقتصاد آموزشوپرورش و ايجاد عدالت آموزشي نيازمند مشارکت مبتني بر مدرسه محوري هستيم.
بدين منظور در اقتصاد مقاومتي، اداره مدارس بهصورت مشارکت بخش خصوصي- دولتي موجب ميشود مديريت خصوصي بتوانند با تنظيم قرارداد مطابق با استاندارهاي آموزشي تعريفشده از سوي وزارتخانه فعاليت کنند. به عبارتي مالکيت مدارس بر عهده دولت باشد و اداره مدارس به مديران و معلمان متقاضي واگذار شود و دولت بر طبق قراردادي با گروه فرهنگيان متقاضي طي زمان مشخص مدارس را درواقع به بخش خصوصي واگذار کند.
از سوي ديگر با واگذاري مدارس و تنظيم قرارداد با مدارس، اعتبار تخصيصيافته به مدارس را ميتوان در قالب کوپن آموزشي به والدين دانشآموزان واگذار کرد که والدين بتوانند با استفاده از آن کوپنها حق انتخاب براي تحصيل فرزندان خود داشته باشند و بهنوعي در آموزش مدارس از مشارکت برخوردار شوند.
اين نوع از تخصيص اعتبار به والدين بجاي اختصاص دادن به مدارس، در قالب کوپن آموزشي منجر به رقابت آموزشي بين مدارس براي افزايش کارايي و اثربخشي خود براي جذب هرچه بيشتر والدين و بهمنظور دريافت کوپنهاي آموزشي خواهد گرديد که اين به معني مشارکت والدين در نظام آموزشي و رضايتمندي آنان خواهد شد.
با اين توصيفات مدارس نيز براي جلب رضايت والدين به جذب معلمان شايستهتر و افزايش شايستگي مدارس ازنظر کيفي و حتي رقابت آموزشي منجر به توليد دانش روي خواهند آورد.
عدم برنامهريزي در آموزشوپرورش
مشخص نشدن وظيفه براي آموزشوپرورش در راستاي اقتصاد مقاومتي نشان ميدهد که شوراي اقتصاد درواقع هنوز نتوانسته است به درک درستي از اقتصاد مقاومتي برسد. بنا به بند يکم و بيست و يکم سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي و بند پنجم از دستور رئيسجمهور که ضرورت توجه و برنامهريزي در امر آموزشوپرورش را تأکيد ميکند، شوراي اقتصاد هيچ هدف، سياست و برنامه عملياتي را براي وزرات آموزشوپرورش در راستاي اقتصاد مقاومتي در نظر نگرفته است.
معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيسجمهور ضمن انتشار مصوبات شوراي اقتصاد تحت عنوان مجموعه اهداف، سياستها و برنامههاي اقتصاد مقاومتي به بررسي وظايف وزارتخانهها و سازمانهاي مختلف در موضوع اقتصاد مقاومتي پرداخته است. رئيسجمهور نيز طي نامهاي خطاب به جهانگيري معاون اول، بر انجام اقدامات گسترده و جلب مشارکت همه نهادها و سازمانها جهت تحقق سياستهاي کلي تأکيد کرده است (بند پنجم) و از وزارت آموزشوپرورش خواسته است که در جهت تبيين اقتصاد مقاومتي و گفتمان سازي لازم برنامهريزي و اقدام کنند.
عليرغم عضويت وزير آموزشوپرورش در شوراي اقتصاد و اهتمام سياستهاي کلي ابلاغي از سوي رهبر معظم انقلاب بهضرورت حوزه آموزش، فرهنگسازي و گفتمان سازي در اقتصاد مقاومتي اين نهاد راهبردي در برنامه اقتصاد مقاومتي دولت ديده نشده است. درحاليکه کارشناسان معتقدند مدارس بهعنوان خانه دوم محلي براي فرهنگسازي است و مشخص نشدن وظيفه براي آموزشوپرورش در راستاي اقتصاد مقاومتي نشان ميدهد که شوراي اقتصاد درواقع هنوز نتوانسته است به درک درستي از اقتصاد مقاومتي برسد.
اقتصاد مقاومتي يک عامل درونزا در آموزشوپرورش است
علياصغر فاني وزير آموزشوپرورش باوجود ابقاي پست در هفته گذشته و عبور از جلسه استيضاح در ارتباط با رويکرد آموزشوپرورش درباره اقتصاد مقاومتي گفت: تأکيد بر اقتصاد مقاومتي بهعنوان يک عامل درونزا در آموزشوپرورش نيازمند توسعه مشارکت همگاني، تمرکززدايي و بهرهوري است.
وي همچنين افزود: در دولت تدبير و اميد با توجه به حضور صاحبان انديشه و تجربه، توانمنديهاي بالقوه براي هدايت همگاني بهمنظور تحقق زمينههاي اقتصاد مقاومتي و توانمندسازي عمومي وجود دارد.
فاني در ادامه گفت: باهدف تحقق بند 21 سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، فرصت بينظير و چندگانه براي تمرکز پژوهشگران حوزه اقتصاد و عرصه تعليم و تربيت، نسبت به اقتصاد آموزشوپرورش فراهم ميآيد.
وزير آموزشوپرورش اظهار کرد: البته به سبب طيف گسترده مخاطبان آموزشوپرورش، دانش آموزان، معلمان و اوليا و نيز ماهيت تعليم تربيت، علاوه بر اينکه نقش مؤثري در فرهنگسازي اقتصاد سالم پويا دارد، به دليل وجود مشارکتهاي متنوع در آموزشوپرورش با اتخاذ رويکردها و رويههاي علمي و مدلهاي اقتصادي کارا اثربخش، ميتوان به کاهش و حذف بسياري از کاستيها در آن پرداخت.
تحقق اقتصاد مقاومتي منابع آموزشوپرورش را شکوفا ميکند
جواد حسيني يکي از مسئولين ستادي آموزشوپرورش در اين رابطه توضيح داد: مقام معظم رهبري اعتقاددارند آموزشوپرورش کانون تحولي است که آينده کشور را رقم ميزند، اين به ما يادآوري ميکند که بايد براي توسعه متوازن، پرورش رفتار عقلايي درزمينهٔ اقتصاد را مهم بدانيم که آموزشوپرورش در اين ايجاد عقلانيت نقش مهمي را ايفا ميکند.
وي ادامه داد: هدف ما در آموزشوپرورش تحقق ظرفيتهاي عظيم اقتصادي آموزشوپرورش است، هميشه بر اين باور بودهايم که آموزشوپرورش يک لشگر عظيم اقتصادي زاغهنشين است، البته ناگفته نماند که براي حل اين مسئله نياز به منابع داريم که بايد آزاد شوند.
حسيني با بيان اينکه دولتها براي ارتقا توسعه و کيفيت در جامعه بايد سرکيسه منابع خود را بر روي آموزشوپرورش بگشايند ادامه داد: افزايش سهم اين بخش از بودجه دولتي يکي از راهکارهاست و بر اساس گزارش مرکز آمار در ايران سرمايهگذاري در آموزشوپرورش بهويژه مقطع ابتدايي ۶۵۸ هزارم بازگشت ارزشافزوده دارد که بعد از بخش معدن بالاترين رقم است.
وي افزود: توجه به اقتصاد آموزشوپرورش موضوعي ست که دولتها بايد به آن اهميت بدهند، در همين راستا دولت تدبير و اميد همين نگاه را داشته و افزايش ۱۰۰ درصدي بودجه اين بخش در سال جاري نسبت به سال آغاز شروع به کار دولت و افزايش سهم اين بخش به بيش از ۱۱ درصد از بودجه دولتي بخشي از اين توجهات است.
حسيني گفت: در اين دولت با اتکا بر تدبير و اميد و اعتدال ارتقا مشارکتهاي برونسازماني در دستور کار قرارگرفته و ما در خراسان رضوي در اين سازمان و در راستاي توسعه اين موضوع با بيش از ۷۳ درصد دستگاههاي اجرايي مرتبط تفاهمنامه همکاري امضا کرديم و بايد اين موضوع را مدنظر قرارداد که توجه به اقتصاد مقاومتي منابع بيشتري را در آموزشوپرورش شکوفا خواهد کرد.
آموزشوپرورش در تحقق اقتصاد مقاومتي نقش تسهيل گر را دارد
عبدالوحيد فياضي عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در خصوص تأکيدات رهبر معظم انقلاب مبني بر اصلاح الگوي آموزشي در راستاي اقتصاد مقاومتي گفت: آموزشوپرورش محل يادگيري و آمادهسازي نسل جديد براي ورود به جامعه است، با اصلاح الگوي آموزشي و تطبيق اين الگو بر مبناي اقتصاد مقاومتي ميتوان به شکل مبنايي و ريشهاي اقتصاد مقاومتي را در جامعه نهادينه کرد.
وي در ادامه افزود: نسل جوان ما هرچه قدر با فضاي جامعه آشناتر و با واقعيتهاي آن روبهرو شود بهتر ميتواند درزماني که به نيروي فعال بدل شد، بهعنوان حلال مشکلات و فرمولي براي خروج جامعه از موانع پيش رو تأثيرگذار باشد، آموزشوپرورش بهطور طبيعي مسائلي را آموزش ميدهد که در زندگي آينده دانش آموزان بهمنزله آموزههاي اصلي و استوانههاي رفتاري آنها تلقي ميشود، لذا با فراگيري محورهاي عملي اقتصاد مقاومتي، در رفتار نسل جوان ميتوانيم شاهد باشيم در آينده نسل جديد با رفتارهاي منطبق با الگوي اقتصاد مقاومتي زندگي خواهند کرد.
عضو کميسيون آموزش با تأکيد بر کلان بودن موضوع اقتصاد مقاومتي تصريح کرد: بحث اقتصاد مقاومتي بحث يکشبه نيست بلکه بايد با فرآيند طبيعي خود در بنيان جامعه نفوذ کند و در کنار آن آموزشوپرورش تحت نظر سياستهاي کلان دولت در خصوص تحقق سياستهاي تعيينشده اقتصاد مقاومتي در تعجيل اين مهم نقش تسهيلگر را داشته باشد.
فياضي با اشاره به برکات سياستهاي ابلاغشده از جانب رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان کرد: واردات بيرويه و مطرحشدن برندهاي غربي تنها به اقتصاد و فرهنگ کشور لطمه نميزند بلکه مسير نسلهاي بعدي را نيز تغيير خواهد داد، آموزشوپرورش با استفاده از پژوهشهاي بين نسلي ميتواند ريشههاي انحراف از مسير درست را شناسايي و از پيش روي فرهنگ غربي در خصوص سبک زندگي و فرهنگ مصرفي کشور جلوگيري کند.
فرهنگيان و اقتصاد مقاومتي
فرهنگيان از عوامل نفوذ فرهنگ به جامعه هستند؛ فرهنگ بسيار بااهميت است و به فرموده حضرت امام (ره): «فرهنگ مبدأ همه خوشبختيها و بدبختيهاي يک ملت است» و به فرموده مقام معظم رهبري: «فرهنگ مثل هوا است که اگر هوا آلوده و ناسالم باشد، انسان را مريض ميکند، فرهنگ آلوده نيز سمي کشنده براي هويت ملي و مذهبي جامعه است». بايد نگاهي نو به فرهنگ داشته باشيم زيرا اساسيترين و زيباترين عنصر يک جامعه فرهنگ آن است.
شهيد مطهري ميفرمايد: آن فرهنگي اصالت و شخصيت دارد که از انگيزي هاي ويژه برخوردار باشد و آهنگ حرکتش با آهنگ حرکت ديگر فرهنگها فرق کند. روشن است که تنها فرهنگ ديني و اسلامي است که سازنده، ارزشآفرين و عظمت بخش است. شهيد مطهري (ره) معلمي بود که جايگاه فرهنگ ديني و نقش عميق آن را با تمام وجود درک کرد. او فرهنگسازي دينشناس و تمدنآفرين بود.
آموزشوپرورش بهواسطه توانمندي و قابليت بالاي تأثيرگذاري خود در جامعه ميتواند نقش بيبديلي در فرهنگسازي اقتصادي و پيادهسازي الگوهاي مختلف آن در بين آحاد مردم بهويژه دانش آموزان و خانواده ماي آنان ايفا کند.
آموزش سبک زندگي اسلامي در مدارس را از راهبردهاي اثرگذار در اين راستا هست. سبک زندگي اسلامي به معني اعتمادبهنفس ملي، داشتن همت بلند، احساس مسئوليت همگاني، داشتن روحيه ايثار، فداکاري و خدمت به جامعه بوده و بايد اين رويکرد بر مدارس و مراکز آموزشي ما حاکم شود.
در شرايط کنوني نسل جوان و نوجوان ما بايد با راهکارها و راهبردهاي اقتصاد مقاومتي کاملاً آشنا باشند.اهداف اقتصاد مقاومتي و فرهنگسازي در اين راستا بايد توسط همه مجموعه ماي اداري و آموزشي بهويژه در مدارس به نحو شايسته موردبررسي قرار گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]
صفحات پیشنهادی
توجه ویژه رسانه ملی به اقتصاد مقاومتی
توجه ویژه رسانه ملی به اقتصاد مقاومتی نمایندگان استان لرستان در مجلس شورای اسلامی چهارشنبه گذشته با رئیس رسانه ملی دیدار و درباره موضوعات مختلف گفتوگو کردند به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی صداوسیما رئیس رسانه ملی درساده زیستی رزمندگان دفاعمقدس الگویی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در راهیان نور
دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۹ مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه نبی اکرم ص استان کرمانشاه گفت اردوهای راهیان نور میتواند تداعی کننده راه منش و ساده زیستی رزمندگان دفاع مقدس برای زائران و همچنین الگویی برای تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی باشد به گزارش ایسنا علی یوسفیررابطه شعار "ما میتوانیم" رزمندگان با ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی
سهشنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۹ مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه قائم آل محمد عج استان سمنان گفت یکی از مکانهایی که شعار اقتصاد مقاومتی میتواند به خوبی در آن ظهور و بروز پیدا کند اردوهای راهیان نور در مناطق عملیاتی است به گزارش ایسنا خداداد کاشفی افزود وجود بسیاریاردوهای راهیان نور براساس اقتصاد مقاومتی پایهریزی برگزار شود
شنبه ۶ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۳ مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج استان قم گفت اردوهای راهیان نور بستر مناسبی برای یادگیری و انجام کارهای سازنده دسته جمعی خصوصا فعالیتهای تشکیلاتی و محتوایی است بنابراین باید راهیان نور را براساس اقتصاد مقاومتی پایهریزی کنیم به گزارش ایسنا سیک کارشناس اقتصادی در گفتوگو با فارس تأکید کرد لزوم استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای مشارکت مردم در اقتصاد/
یک کارشناس اقتصادی در گفتوگو با فارس تأکید کردلزوم استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای مشارکت مردم در اقتصاد اقتصاد مقاومتی بر همکاری جمعی تأکید داردیک کارشناس مسائل اقتصادی یک بخش مورد تأکید سیاست ابلاغی اقتصاد مقاومتی را همکاری جمعی و روحیه تعاون دانست و گفت بازار سرمایه به عطلاب بسيجي به بيان اهميت اقتصاد مقاومتي در جامعه بپردازند
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲ ۲۰ب ظ مسوول سازمان بسيج سازندگي استان قم طلاب بسيجي به بيان اهميت اقتصاد مقاومتي در جامعه بپردازند موج - قم - مسوول سازمان بسيج سازندگي سپاه امام علي بن ابي طالب ع استان قم گفت طلاب بسيجي در اعزام هايي که خواهند داشت کالاهاي داخلي را تبليغ بکنند و ان شاءاللاجرای اقتصاد مقاومتی در اولویت برنامهها باشد
امام جمعه زیرکوه اجرای اقتصاد مقاومتی در اولویت برنامهها باشد امام جمعه زیرکوه گفت دشمن در چند جبهه در حال مبارزه با ایران است در جبهه اقتصادی باید با اجرای طرح اقتصاد مقاومتی و همچنین خرید کالای ایرانی با ترفندهای دشمن مبارزه کرد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز حجتالعضو کمیسیون صنایع و معادن: بیتوجهی به اقتصاد مقاومتی ۷۰ درصد صنایع را غیر فعال کرد/ شرکتهای صنعتی با ۳۰ درصد
عضو کمیسیون صنایع و معادن بیتوجهی به اقتصاد مقاومتی ۷۰ درصد صنایع را غیر فعال کرد شرکتهای صنعتی با ۳۰ درصد ظرفیت در حال فعالیتندسیدمحمدبیاتیان گفت کمبود سرمایه در گردش و نبود نقدینگی و در کنار آن مشکل بودن تهیه برخی مواد اولیهای که از خارج تهیه میشود و همچنین خلاء شبکههایرئیس بسیج سازندگی همدان خبر داد راهاندازی 104 طرح اقتصاد مقاومتی در همدان / پیشبینی هزار طرح برای امسال
رئیس بسیج سازندگی همدان خبر دادراهاندازی 104 طرح اقتصاد مقاومتی در همدان پیشبینی هزار طرح برای امسالرئیس سازمان بسیج سازندگی همدان با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون 104 طرح اقتصاد مقاومتی راهاندازی شده گفت امسال پیشبینی میشود 16 میلیارد تومان تسهیلات برای یکهزار طرح اقبیرانوند: چاره کار، اجرا کردن اقتصاد مقاومتی است
چهارشنبه ۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۹ یک نماینده مجلس با اشاره به مسائل اقتصادی کشور خطاب به رئیس جمهور گفت چاره کار شما اجرا کردن اقتصاد مقاومتی است به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا بهرام بیرانوند در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس جمهور گفت بخش عمده امکانات و اختیارات کشور در ید شماست چسردار روشنی: آه ملتهای مظلوم دنیا دامن رژیم صهیونیستی را میگیرد/لزوم فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی در بین خانواد
سردار روشنی آه ملتهای مظلوم دنیا دامن رژیم صهیونیستی را میگیرد لزوم فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی در بین خانوادههامشاور معاون نیروی انسانی فرمانده کل سپاه گفت آه ملتهای مظلوم دنیا دامن رژیم صهیونیستی را میگیرد به گزارش خبرگزاری فارس از سراب سردار روشنی در دیدار جمعی از فعالانمدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک فارس: ارتقاء کیفیت پروژههای عمرانی یکی از ارکان جدی اقتصاد مقاومتی است
مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک فارس ارتقاء کیفیت پروژههای عمرانی یکی از ارکان جدی اقتصاد مقاومتی استمدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان فارس گفت توجه به مقوله کیفیت یکی از ارکان جدی اقتصاد مقاومتی است و ارتقاء کیفی پروژهها میتواند نقشی مؤثر در شکلگیری اقتصاد مقاومتی دکارخانه ای در تذکر شفاهی: ملت بیصبرانه منتظر اجرایی کردن برنامههای اقتصاد مقاومتی است
کارخانه ای در تذکر شفاهی ملت بیصبرانه منتظر اجرایی کردن برنامههای اقتصاد مقاومتی استنماینده مردم همدان در مجلس گفت ملت ایران بی صبرانه منتظر اجرایی کردن برنامههای اقتصاد مقاومتی از طریق رونق اقتصادی و رشد و تولید ملی و همچنین کاهش بیکاری در کشور هستند به گزارش خبرنگار پارلماتوسعه اقتصادی بخش ماهان با رویکرد اقتصاد مقاومتی
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۶ بخش ماهان در استان کرمان در فاصله 35 کیلومتری جنوب شرقی شهرستان کرمان و دامنه کوههای پلوار سیرچ و جوپار در ارتفاع 1895 کیلومتر از سطح دریا با وسعت 1250 کیلومتر مربع واقع شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر بر اساس اسپالایشگاه سیراف؛ مصداق اراده دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۱ بدون تردید مزیت نسبی ایران در تولید انرژی اصلی ترین خصوصیت اقتصاد ملی کشورمان در یکصد ساله اخیر بوده است ارزآوری صنعت نفت گاز و پتروشیمی در دهه های گذشته یکی از عوامل مهم انباشت سرمایه و هدایت آن به حوزه های صنعتی کشور بوده و به همین دلیل بی راه نچاره کار دولت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است
بیرانوند چاره کار دولت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است خبرگزاری پانا نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت چاره کار دولت اجرایی کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی است ۱۳۹۴ چهارشنبه ۳ تير ساعت 13 15 به گزارش سرویس سیاسی پانا بهرام بیرانوند در نشست علنی امروز چهارشنبه 3خبر خوش براي فعالان صنعت و اقتصاد مقاومتي
خبر خوش براي فعالان صنعت و اقتصاد مقاومتي احداث واحدهاي صنايع تكميلي كوچك در كنار واحدهاي توليدي اقتصاد مقاومتي ضمن ايجاد اشتغال جديد موجب خلق ارزش افزوده اقتصادي مي شود سازمان بسيج سازندگي در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي و با هدف تكميل زنجيره توليد واحدهاي اقتصاد مقاومتي بين 6-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها