واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر مخابرات نفت در گفت و گو با پانا: مخابرات صنعت نفت 291 ایستگاه دارد/پوشش سدها و نیروگاه در شبکه نفت خبرگزاری پانا: مدیر مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات ایران اظهار کرد: قدمت مخابرات در صنعت نفت برابر اکتشاف و راه اندازی این صنعت در کشور است و هم اکنون 291 ایستگاه مخابراتی با 4 هزار کیلومتر فیبر نوری علاوه بر صنعت نفت، وزارت نیرو را نیز با سدها و نیروگاه ها پوشش می دهد.
۱۳۹۴ شنبه ۶ تير ساعت 09:34
محمد علی پیشاهنگ در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا به قدمت مخابرات نفت مقارن با عمر صنعت نفت در کشور اشاره کرد و گفت: همزمان با تأسیس صنعت نفت در ایران که متجاوز از صد سال است مخابرات نفت نیز پایه گذاری شده و به همین دلیل شبکه مخابرات راه دور نفت قدمتی بیشتر از شبکه مخابرات عمومی کشور دارد.
وی خاطر نشان کرد: با توسعه صنعت و توسعه شبکه نفت مخابرات نفتی نیز همزمان با این پیشرفت توسعه و گسترش یافته است.
مدیر مخابرات نفت ادامه داد: از 10 ایستگاه مخابراتی بین آبادان، تهران مخابرات نفت شکل گرفته و هم اکنون به 291 ایستگاه مخابراتی –مخابرات راه دور- و 4هزار کیلومتر فیبر نوری توسعه پیدا کرده که تمام ساختمان های صنعت نفت در تهران و تمام مراکز صنعتی در سراسر کشور در یک شبکه بسته و از یک سرویس مخابراتی متحد برخودارند.
پیشاهنگ همچنین با اشاره به قدمت بالای مخابرات نفت عنوان کرد: با توجه به توسعه شبکه مخابراتی به سازمان هایی چون صدا و سیما و مخابرات کشور خدماتی ارائه می دهیم و در این خصوص استفاده مشترک و متقابل از زیر ساخت های موجود شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه شبکه مخابرات صنعت نفت به گونه ای طراحی شده است که از هر کدام شهرهایی که عبور می کنیم در انشعابی به مخابرات کشور متصل هستیم گفت: در مواقع اضطراری صنعت نفت و یا مخابرات کشور می توانیم از این شبکه ها به شکل متقابل بهره برداری کنیم.
مدیر مخابرات نفت خاطر نشان کرد: این تعامل بر اساس دیس پچینگ نیروگاهی -توانیر- نیز وجود دارد و از شبکه مخابرات نفت اطلاعات سدها، نیروگاه ها و پست های فشار قوی منتقل می شود و در بخش هایی که ایستگاه های فرعی است از شبکه سیستمی وزارت نیرو استفاده می کنند و در اولین ایستگاه اصلی به شبکه مخابرات صنعت نفت متصل می شوند و ما در وزارت نیرو این اطلاعات را به آنها تحویل می دهیم.
پیشاهنگ به سودآوری شبکه مخابرات صنعت نفت برای این صنعت اشاره کرد و افزود: به عنوان مثال صدا و سیما آنجا که از ایستگاه های مخابراتی صنعت نفت شامل فضا، دکل، قدرت و دیگر الزامات مورد نیاز بهره جسته در اختیار قرار دادیم و فرستنده های این سازمان نصب شده و در حال سرویس دهی است و طبق قانون اجازه فروش خدمات به عام را نداریم و این اتفاق نمی افتد و عمدتاً وزارت نفت به سازمان های دولتی طبق تعرفه های سازمان تنظیم مقررات رادیویی خدمات ارائه می دهد.
وی در خصوص تعمیر و نگهداری مخابرات صنعت نفت گفت: اصولاً مخابرات صنعتی هست کم هزینه با درآمدهای زیاد و از آنجایی که تعریف کار ما صنعتی است و نه تجاری با اعتبارات سالانه شرکت خطوط لوله و مخابرات نیاز خودمان را تأمین می کنیم و هیچگاه به بعد تجاری به این تأسیسات نگاه نکردیم اما داشتن این شبکه مخابراتی خود بسیار مقرون به صرفه برای صنعت نفت است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]