تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته ‏هايت موفق شوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833080232




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رابطه مترجمی زبان انگلیسی با بررسی علمی سد گتوند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
رابطه مترجمی زبان انگلیسی با بررسی علمی سد گتوند
مدتی است که برخی افرادی که تخصص و اطلاعات کافی از نظام نامه فنی و اجرائی کشور ندارند، بعضا از روی دلسوزی و متاثر از شایعات، دست به قلم شده و حتی با برپایی همایش ها و مراسم های سخنرانی انگشت اتهام آلودگی آب کارون را به سوی آلاینده های بسیار کم اهمیت مانند استخرهای پرورش ماهی یا سد گتوند نشانه می روند.


به گزارش خبرنگار انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛حسین فاضلی یکی از منتقدین سد گتوند و مدیر کمیته برگزاری کنفرانس ملی رودخانه کارون است که در گفت‌و‌گو با خبرنگار محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران می گوید: سد گتوند دارای ابهامات زیادی است و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها منتقد این سد هستند چراکه شوری آب پشت این سد، کشاورزی در استان خوزستان را به نابودی کشانده است.

وی بدون نام بردن از دانشگاه هایی که اعضای هیات علمی آن، معتقد به نابودی کشاورزی خوزستان در اثر آبگیری سد گتوند هستند، در جواب این سوال که سهم آلایندگی صنایع نیشکر اطراف رودخانه کارون در میزان آلودگی آن چقدر است گفت: ما فقط سد گتوند را بررسی می‌کنیم و انتقاد ما به این سد است، امکان دارد آلاینده های زیادی در منطقه وجود داشته باشد و اگر از آلایندگی سد انتقاد داریم به این معنی نیست که از صنایع نیشکر حمایت می‌کنیم و به بقیه آلاینده ها کاری نداریم.

وی با بی پاسخ گذاردن این سوال که چگونه است که نتیجه علمی رکوردزنی تولید محصولات کشاورزی مانند انواع غلات و نیشکر در دشت خوزستان، نابودی کشاورزی در این استان است، ادامه می دهد: سد گتوند، یک پروژه ملی خوب است ولی موردی که اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و جهاد کشاورزی خوزستان می‌گویند این است که سد گتوند در طولانی مدت امکان دارد باعث نابودی زمین های کشاورزی استان شود و سمینارهای ما فقط در حوزه موضوع آلایندگی سد گتوند برگزار می‌شود  و نه هیچ آلاینده دیگری.

حسین فاضلی در خصوص اینکه حدود 65 درصد آلودگی کارون از صنایع نیشکر است و میزان پساب ورودی این صنایع به کارون مقداری برابر با دبی رودخانه زاینده رود است و آیا سمیناری در این مورد برگزار نمی کنید پاسخ داد: در حال حاضر اولویت ما موضوع سد گتوند است و ما هیچ اطلاعی از آلایندگی صنایع نیشکر نداریم و در نتیجه هیچ اظهار نظری در این خصوص انجام نمی‌دهیم هیچ اشکالی ندارد که موسسه های دیگری تشکیل شود که بر روی آلایندگی های دیگر کارون بررسی کند!

وی در خصوص اینکه آیا در کنفرانس علمی کارون و سمینار گتوند از اعضای هیئت علمی دانشگاه های مرتبط با آب کشاورزی فردی دعوت شده بود اظهار کرد: ما در کمیته علمی خود از اساتید دعوت کردیم ولی این کار خبرگزاری ها است که با آنها مصاحبه کنند اما فقط من به عنوان مدیر کمیته مصاحبه انجام می دهم.

اعتراف به عدم حضور جامعه دانشگاهی

فاضلی گفت: در سمینار گتوند به علت کمبود وقت و اینکه سمینار 3 ساعته بود و هدف از تشکیل آن فقط حضور منتقدان و نمایندگان مجلس بود بخش دانشگاهی این سمینار فعال نبود زیرا این موضوع دارای ابهامات زیادی است و از نظر علمی بررسی نشده است.

فاضلی در خصوص تحریم این دو سمینار از طرف اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و دستگاه های دولتی اظهار داشت: لینک فراخوان کنفرانس ملی کارون در سایت دانشگاه چمران و چند دانشگاه دیگر وجود داشت و معاون آموزشی دانشگاه چمران آقای کاشفی نیز در این کنفرانس حضور یافت. تمام برنامه های ما در سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان برگزار می شود.

وی گفت: اما سمینارهای ما کوتاه مدت بوده و 2 یا 3 ساعت بیشتر طول نمی کشد و وقت کافی برای دریافت مقاله های علمی وجود ندارد و ما فقط از کارشناسان شرکت های مرتبط دعوت می کنیم.

دبیر کمیته برگزاری آنچه که «کنفرانس ملی کارون» نامیده می شود، پاسخ به پرسش هایی همچون، «مستندات میدانی آلایندگی سد گتوند چیست و توسط کدام نهاد علمی مورد بررسی قرار گرفته؟» و نیز «چرا به آلاینده های پر اهمیت رودخانه کارون مانند صنایع نیشکر پرداخته نمی شود؟» را بی پاسخ گذارد و اظهار داشت: بنده فقط با ارسال درخواست کتبی به سوالات دیگر شما پاسخ می دهم.

نکته جالب این گفت و گو این است که آقای فاضلی در مورد رشته تحصیلی و تجربه کاری خود گفت: من نمی‌توانم توضیحی در مورد مدرک تحصیلی خود به شما بدهم من فقط به عنوان رئیس کمیته علمی کارون فقط در مورد سد گتوند صحبت می‌کنم!

در این میان، شایعاتی نیز در محافل آکادمیک خوزستان، دهان به دهان می چرخد. از جمله آنکه متولیان آنچه که «سمینار علمی بررسی مشکلات سد گتوند» نامیده می شود، دارای تخصص هایی همچون، «رفتارنگاری حیوانات» یا «مترجمی زبان انگلیسی» هستند. اینکه چرا هیچیک از اساتید مرتبط با صنعت آب کشور (که بسیاری از آنها در دانشگاه شهیدچمران اهواز مشغول به تحصیل اند) حاضر به شرکت در سمینارهای مدعی علمی بودن، در خصوص سد گتوند، نیستند، پرسشی است که آنرا پیگیری خواهیم نمود.

البته، در صورتی که بتوان سمیناری را که توان جمع آوری مقاله علمی ندارد و حتی یک استاد دانشگاه در زمینه مرتبط در پنل آن وجود ندارد (شایان ذکر است که این سمینار اساساً پانل نداشت) را علمی دانست.

انتهای پیام/
 




اخبار مرتبط

ساخت سد گتوند بدون کار کارشناسی
ضرورت تامين آب شرب از منابع مطمئن
توسعه روابط ایران با چین در زمینه صنعت آب و برق و انرژی‌های تجدیدپذیر
تلاش برای تابستانی بدون خاموشی/ به هر شکل ممکن نباید اقدام به سد سازی کرد




۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن