پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851666111
تخصیص بودجه 30 میلیارد تومانی برای بخش تحقیقات/جلوگیری از فرار مغزها هدف موسسه ملی تحقیقات است
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون علمی و تحقیقاتی وزارت بهداشت:
تخصیص بودجه 30 میلیارد تومانی برای بخش تحقیقات/جلوگیری از فرار مغزها هدف موسسه ملی تحقیقات است
معاون علمی و تحقیقاتی وزارت بهداشت با بیان اینکه موسسه ملی تحقیقاتی علوم پزشکی با عنوان نیماد تاسیس شده گفت: راهاندازی پروژههای بزرگ و ملی و جلوگیری از فرار مغزها از مهمترین اهداف موسسه نیماد است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران، رضا ملک زاده معاون علمی و تحقیقاتی وزارت بهداشت در نشست خبری پیرامون موسسه ملی تحقیقات علوم پزشکی با بیان اهداف از برپایی این موسسه اظهار داشت: بودجه ای که برای این موسسه در بخش تحقیقات تعیین شده حدود 30 میلیارد تومان است که در راستای ارتقا سلامت، نوآوری و فناوری و با هدف جلوگیری از فرار مغزها آغاز به کار کرده است.
وی ادامه داد: هر کمیته تحقیقاتی متشکل از کمیته بیماریهای غیر واگیر،کمیته کشف داروها، دستاوردها و نوآوری، کمیته علوم اعصاب و بهداشت روان، کمیته خونشناسی، کمیته بیماریهای غیر واگیر و اختلالات ایمنی، کمیته آسیب شناسی و ژنتیک طراحی شده که در هر کمیته 10 نفر عضو هستند.
وی افزود: هدف اصلی حمایت از طرحهایی است که موجب ارتقا سلامت و پیشرفت کشور می شوند.
ملک زاده با بیان اینکه در برنامه پنجم توسعه دولت موظف بود 0.3 درصد از تولید ناخالص ملی را به امر توسعه و تحقیقات تخصیص دهد گفت: آنچه درنهایت از بودجه بخش تحقیقات بر روی کاغذ آمد 0.4 درصد بود و نهایتا 0.3 درصد از این بودجه به بخش تحقیقات و فناوری تخصیص پیدا کرد که بودجه ای بسیار کم است و نیاز به حداقل دو برابر شدن این بودجه است.
وی راهکارهای تامین بودجه برای بخش تحقیقات را بر شمرد و گفت: دانشگاهها را تشویق به صرفه جویی در سایر بخشها کردیم تا بتوانند بخشی از بودجه تحقیقاتشان را فراهم کنند که در حال حاضر 10 دانشگاه بزرگ علوم پزشکی در کشور توانستند بین 0.5 تا 2.5 درصد از بودجه در سایر بخشها را صرفه جویی و به امر تحقیقات اختصاص دهند.
ملک زاده به تعداد داوریهایی که درباره طرحهای ارسالی به نیماد انجام میشود، اشاره کرد و گفت: برای طرحهایی که برای بررسی به موسسه ملی تحقیقات علوم پزشکی ارسال میشود 300 نفر داور داریم که از این تعداد 100 نفر از دانشمندان ایرانی خارج از کشور هستند که این طرحها درسطح بین المللی هم داوری خواهد شد.
ملک زاده با بیان اینکه 70 درصد از بودجه و امکانات وزارت بهداشت در بخش پیشگیری صرف میشود، گفت: تحقیقاتی که منجر به محصول جدید دارویی در کشور شود، بودجه خیلی بالایی نیاز دارد به طور مثال برای کشف یک مولکول جدید در دنیا یک میلیارد دلار سرمایهگذاری لازم است که در حال حاضر در توان ما در داخل کشور نیست و میتوان این نکته را حائز اهمیت قرار داد که در بخش تحقیقات بیشترین کارهای در حوزه پیشگیری است که خیلی واضح و مشهود نبوده ونتایج آن چندین سال بعد مشخص میشود.
ملک زاده اشاره کرد: یکی از مسائلی که در کشور ما وجود دارد مصرف دو برابر حد مجاز نمک در کشور است ضمن اینکه حدود 90 درصد تغذیه مردم ایران از طریق برنج و نان تامین میشود و میزان مصرف لبنیات در ایران بسیار کم است و هرچند از واردات و مصرف روغن های مضری مثل پالم جلوگیری میشود اما در نهایت مصرف اینگونه روغنها هم در کشور بالا است و تغییر الگوی زندگی مردم نیاز به فرهنگسازی است .
ملک زاده با بیان اینکه بخشی از تحقیقات صرفا به تولید مقالات میانجامد گفت: نزدیک 85 درصد مقالاتی که در سطح جهان نوشته میشود تبدیل به محصولی نمیگردد .
وی به تعداد بالای PHD در کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به جمعیت بالاترین تعداد PHD را در کشور داریم که 56 هزار دانشجوی PHD مشغول به تحصیل در کشور وجود دارد که از این تعداد 6 هزار نفر دانشجوی پزشکی هستند.
85 درصد محصولات علمی به فناوری تبدیل نمیشود
دکتر ملک زاده اظهار داشت: در حال حاضر 500 مرکز تحقیقات علومی پزشکی در کل دانشگاههای علوم پزشکی کشور وجود دارد و 40 پژوهشکده در 54 دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور داریم.
وی با بیان اینکه کل بودجه تحقیقاتی 70 میلیون دلار است، گفت: در سطح کلان و برای انجام طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی بزرگ این بودجه ناچیز بوده و تنها برای 10 پژوهش برتر قابل استفاده است و باید تلاش شود سرمایهگذاری بیشتری در حوزه تحقیقات انجام گیرد.
وی اشارهای به آمار مقالات علوم پزشکی از نظر اهمتی داشت و گفت: 50 درصد مقالاتی که در حوزه علوم پزشکی نوشته میشود خیلی ضعیف است 30 درصد مقالات متوسط هستند و کمتر از 10 در صد مقالات بسیار موثر هستند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف برپایی موسسه نمیاد جلوگیری از فرار مغزها است، گفت: از آنجایی که زیر ساختهای کافی نداریم بخش عمدهای از بهترین نخبگان را از دست میدهیم. این در حالی است که عدهای از جوانان نخبه که از کشور خارج میشوند به دلیل فراهم نشدن زمینههای مناسب برای انجام پژوهشهایشان مجبور به خروج از کشور هستند و طی دو سال گذشته میزان فرار مغزها حداقل دو برابر شده است به عبارتی نیمی از نخبگان از کشور خارج میشوند و این در حالی است که نخبگانی که ماندن را انتخاب میکنند نمیتوانند به اندازهی افرادی که به خارج از کشور رفتهاند از نظر علمی رشد داشته باشند.
ملک زاده به تعداد برگزیده شدگان پزشکی پژوهشی در کشور اشاره کرد و گفت: هر ساله به تعدادی از پزشکان که در زمینه پژوهشی هم فعالیت دارند علاوه بر مدرک پزشکی مدرک PHD هم اعطا میشود که در سال گذشته 13 نفر به عنوان پزشک پژوهشگر انتخاب شدند این در حالی است که در کشور ظرفیت انتخاب سالانه 100 پزشک پژوهشگر را داریم.
ملک زاده به طرحهای قابل حمایت در موسسه ملی توسعه اشاره کرد و گفت: امسال بین 30 تا 50 طرح قابل حمایت است و نیاز داریم برای طرحهای خیلی بزرگ زیر ساختهای لازم را فراهم کنیم و به طور متوسط طرحهایی که قابل حمایت هستند هزینهای بالغ بر 300 تا 500 میلیون تومان را در بر میگیرند.
معاون علمی و تحقیقاتی وزارت بهداشت به رشد سریع علمی کشور اشاره کرد و گفت: در رشتههای علوم پزشکی طی 12-13 سال گذشته سریعترین رشد علمی در تولید مقالات را داشتهایم همچنین در حوزه پزشکی هم پیشرفتهایی داشتهایم اما با توجه به بودجه و امکانات و سرمایه گذاریهای محدود در حوزه پزشکی پیشرفتهای قابل انتظار نبوده است.
ملک زاده به پیشرفت طرحهای حوزه دارو و تجهیزات پزشکی اشاره داشت و گفت: طرحهایی که در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی از قبل در جریان بوده کمتر از سی درصد به نتیجه رسیده است ضمن اینکه تاسیس 10 آزمایشگاه جامع تحقیقات در دانشگاههای علوم پزشکی برتر کشور انجام گرفته است.
وی به دیگر برنامههای حوزه تحقیقات اشاره کرد و گفت: از دیگر برنامهها نظام ثبت بیماریهای مزمن و مادرزادی در کشور است که بتوانیم با توجه به آنها در حوزه دارو تجهیزات پزشک تصمیم گیری کنیم که این اقدام برای 37 بیمار در حال انجام است.
وی افزود: از دیگر برنامههای نظام ثبت سرطان در 10 استان کشور است که در حال حاضر در دو استان به صورت پایلوت در حال اجرا است که امیدواریم بتوانیم در حال سال آینده آمار مشخصی از تعداد افراد مبتلایان به سرطان و نوع سرطان آنها داشته باشیم.
وی با بیان اینکه 85 درصد آمار مرگ و میر کشور ناشی از بیماریهای مزمن است، گفت: براساس آمار نیمی از مرگ و میر به علت بیماریهای قلبی و عروقی، 20 درصد مرگ و میر به علت سرطان، 15 تا 16 درصد به علت حوادث و سوانح و بقیه به علت بیماریهای مزمن و کلیوی و... است.
ملک زاده به برنامه اپیدمیولوژیک آینده نگر جمعیت بالغ ایران اشاره کرد و گفت: سال قبل به شناسایی افراد در معرض خطر پرداختیم براساس مطالعات علمی در دنیا اکثر افرادی که دچار سکتههای قلبی و مغزی و سایر نارساییها میشوند از ده تا 15 سال قبل قابل شناسایی هستند.
وی به ارائه آماری از مبتلایان به بیماریهای مزمن اشاره کرد و گفت: 30 درصد ایرانیان کبد چرب دارند 50 درصد افراد بالای 55 سال مبتلا به فشار خون هستند که از این مشکل خود بی خبرند. همچنین در این مطالعه معلوم شده که آگاه کردن مردم از عوامل خطر و همکاریهای بین بخشی اهمیت بسزایی در شناسایی افراد دارد.
ملک زاده در پایان گفت: پس از مطالعاتی که طبق این تحقیق انجام میشود به افراد بالای 35 سال که جمعیت هدف ما هستند اعلام می شود که احتمال ابتلا به سکته و یا انواع بیماریهای مزمن طی سالهای آینده چقدر است و اگر این احتمال در افراد بالای 5 درصد باشد تحت مراقبتهای دارویی و درمانی قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
راه اقتصاد مقاومتی از پژوهش میگذرد
دبیر کارگروه ویژه تدوین راهکارهای اجرایی سیاستهای کلی جمعیت در حوزه وزارت بهداشت منصوب شد
آئیننامه انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شد
برگزاری هفتمین همایش بینالمللی مدیریت بیمارستانی در مرداد 94
آغاز شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری از دقایقی پیش/ مهلت 8 روزه نامزدها برای اعتراض به نتایج
برنامهای برای تاسیس داروخانههای زنجیرهای نداریم
۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
اعتبار ۹۰۰ میلیارد تومانی برای اجرای طرحهای تحقیقاتی بخش کشاورزی
مطلبی اعلام کرد اعتبار ۹۰۰ میلیارد تومانی برای اجرای طرحهای تحقیقاتی بخش کشاورزی شناسهٔ خبر 2769296 - شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱ ۲۱ استانها > کردستان سنندج – معاون سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت در سال جاری اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح های تحقیقاجزئیاتی از پرونده فساد مالیاتی900 میلیارد تومانی در اصفهان/ سالی 120 هزار میلیارد فرار مالیاتی داریم
جزئیاتی از پرونده فساد مالیاتی900 میلیارد تومانی در اصفهان سالی 120 هزار میلیارد فرار مالیاتی داریم اقتصاد > اقتصاد کلان - گفتگوی ویژه خبری امشب از شبکه 2 سیما درباره فرار مالیاتی 900 میلیارد تومانی و ادامه این فرارها به اندازه سالی 120 تا 130 هزار میلیارد تومان بوددر گزارش عملکرد هدفمندی یارانهها در سال ۹۳ مشخص شد یارانه ۴۵۰ میلیارد تومانی برای تولید/رقم واقعی کسری هدفمند
در گزارش عملکرد هدفمندی یارانهها در سال ۹۳ مشخص شدیارانه ۴۵۰ میلیارد تومانی برای تولید رقم واقعی کسری هدفمندی یارانهها سرنوشت نامعلوم ۸۰۰ میلیارد تومان از درآمدهای هدفمندیدر گزارش عملکرد هدفمندی یارانهها در سال ۹۳ که از سوی سایت رسمی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است رقم دقیقبودجه 2 هزار میلیارد تومانی راهداری ابلاغ شد
بودجه 2 هزار میلیارد تومانی راهداری ابلاغ شد معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه بودجه 2 هزار میلیارد تومانی راهداری ابلاغ شده است گفت بودجه راهداری در مقایسه با سال گذشته 30 درصد رشد داشته است به گزارش حوزه راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان بچند و چون کشف فرار مالیاتی 900 میلیارد تومانی
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۳ معاون سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه۱۲۰ تا۱۳۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در سال در کشور وجود دارد از کشف فرار مالیاتی ۹۰۰ میلیارد تومانی در استان اصفهان خبر داد و گفت بر اساس قانون مالیاتهای مستقیم کنونی با درخواست وزیر و در موارد خاص مریشه یابی علل فرار مالیاتی ۱۱ هزار میلیارد تومانی
ریشه یابی علل فرار مالیاتی ۱۱ هزار میلیارد تومانیاگر مردم و مودیان مالیاتی در زمینه پرداخت یارانه اقناع نشوند دست به هر اقدامی می زنند که از پرداخت مالیات فرار کنند پنهان کردن اطلاعات سند زدن املاک به نام فرزندان و رشوه به کارگزار مالیاتی از جمله این اقدامات است لذا توصیه میجزئیات پرونده فرار مالیاتی ۹۰۰میلیاردتومانی
جزئیات پرونده فرار مالیاتی ۹۰۰میلیاردتومانی معاون مالیاتهای مستقیم سازمان امور مالیاتی جزئیات پرونده فرار مالیاتی ۹۰۰ میلیارد تومانی را تشریح کرد باشگاه خبرنگاران حسین وکیلی معاون سازمان امور مالیاتی کشور محمود شکری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی حسین راغفر استااز سوی معاون سازمان مالیاتی تشریح شد جزئیات پرونده فرار مالیاتی 900 میلیارد تومانی
از سوی معاون سازمان مالیاتی تشریح شدجزئیات پرونده فرار مالیاتی 900 میلیارد تومانیمعاون مالیاتهای مستقیم سازمان امور مالیاتی جزئیات پرونده فرار مالیاتی ۹۰۰ میلیارد تومانی را تشریح کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان حسین وکیلی معاون سازمان امور مالیامعاون برنامهریزی و بودجه استاندار خراسان رضوی: اتکای دولت به درآمدهای نفتی کاهش یافته است/افزایش 28 هزار میلی
معاون برنامهریزی و بودجه استاندار خراسان رضوی اتکای دولت به درآمدهای نفتی کاهش یافته است افزایش 28 هزار میلیارد تومانی درآمدهای کشورمعاون برنامهریزی و بودجه استاندار خراسان رضوی گفت درآمدهای کشور از 100 هزار میلیارد تومان در سال گذشته به 128 هزار میلیارد تومان طی امسال رشد داشاز فرار مالیاتی 25 میلیارد تومانی تا 400 سفر خارجی کفاشیان و دبیرکلش!
از فرار مالیاتی 25 میلیارد تومانی تا 400 سفر خارجی کفاشیان و دبیرکلش سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت که گزارش پرونده فساد در فوتبال در جلسه اخیر کمیسیون متبوعش ارائه و قرار شد خلاصه این گزارش در صحن کمیسیون قرائت شود و برای قرائت در صحن علنی به هیات رییسه ارجاع شودبا اعتبار اولیه 3 میلیارد و 700 میلیون تومانی عملیات خاکریزی و ابنیه محور روستایی مهنت به کهیری آغاز شد
با اعتبار اولیه 3 میلیارد و 700 میلیون تومانیعملیات خاکریزی و ابنیه محور روستایی مهنت به کهیری آغاز شدمدیرکل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان گفت عملیات خاکریزی و ابنیه محور روستایی مهنت به کهیری با اعتبار اولیه 3 میلیارد و 700 میلیون تومان آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارسکشف پرونده ۹۰۰ میلیارد تومانی فرار مالیاتی
کشف پرونده ۹۰۰ میلیارد تومانی فرار مالیاتی روز نو دادستان سازمان امور مالیاتی از کشف پرونده فرار مالیاتی به مبلغ ۹۰۰ میلیارد تومان از طریق صدور فاکتور صوری خبر داد داود آرضایی با اشاره به موضوع فرار مالیاتی و راههای پیشگیری از آن اظهار داشت اخیرا یک مورد فرار مالیكشف پرونده ۹۰۰ ميليارد توماني فرار مالياتي
كشف پرونده ۹۰۰ ميليارد توماني فرار مالياتي دادستان سازمان امور مالياتي از كشف پرونده فرار مالياتي به مبلغ ۹۰۰ ميليارد تومان از طريق صدور فاكتور صوري خبر داد داود آرضايي در گفتوگو با فارس با اشاره به موضوع فرار مالياتي و راههاي پيشگيري از آن اظهار داشت اخيراً يك مورد فرار ماليخسارت ۶۰۰ میلیارد تومانی سرمازدگی به بخش کشاورزی کردستان
ذوالفقاری خسارت ۶۰۰ میلیارد تومانی سرمازدگی به بخش کشاورزی کردستان شناسهٔ خبر 2769299 - شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱ ۲۰ استانها > کردستان سنندج – رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت سرما بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی این استان خسارت زده است به گزارش خبرنگار مهر کریمجزییات پرونده فساد در فوتبال/از فرار مالیاتی 25 میلیارد تومانی تا 400 سفر خارجی کفاشیان و دبیرکلش!
جزییات پرونده فساد در فوتبال از فرار مالیاتی 25 میلیارد تومانی تا 400 سفر خارجی کفاشیان و دبیرکلش ورزش > مدیریت ورزش - سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس با اشاره به جلسه امروز هیات رییسه این کمیسیون گفت که گزارش پرونده فساد در فوتبال در این جلسه ارائه شد ایسنا نوشت حسینتابستان بدون خاموشی برق هدف است/ بدهی ۵۲ میلیارد تومانی مشترکان
شهابی تابستان بدون خاموشی برق هدف است بدهی ۵۲ میلیارد تومانی مشترکان شناسهٔ خبر 2781433 - چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۰۱ استانها > مازندران ساری - مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خواستار همکاری مردم برای صرف جویی در مصرف برق شد و گفت گذراندن فصل تابستان بدون خاموشی مهمتریساخت تونل بزرگ انتقال فاضلاب در غرب تهران/ تخصیص اعتبار 88 میلیارد تومانی
ساخت تونل بزرگ انتقال فاضلاب در غرب تهران تخصیص اعتبار 88 میلیارد تومانی عملیات اجرایی ساخت دومين تونل فاضلاب روی شهر تهران به طول 12 كيلومتر در غرب تهران باسیستم TBM سگمنت سازی آغاز شد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي شركت فاضلاب تهران اصغر ریاضتی-