تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا شما را به چيزى با فضيلت‏تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاه نكنم؟ آن چيز اصلا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844588690




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودرو ۳۶ میلیون تومانی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


بازار خودرو؛
خودرو ۳۶ میلیون تومانی
پروژه کلان پلتفرم ملی خودرو برای نخستین‌بار در کشور طراحی و اجرایی می‌شود و رهبری طراحی این پروژه بزرگ را دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت بر عهده دارد.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، پروژه کلان پلتفرم ملی خودرو برای نخستین‌بار در کشور طراحی و اجرایی می‌شود و رهبری طراحی این پروژه بزرگ را دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت بر عهده دارد.

از این‌رو به منظور اجرایی شدن این طرح از تمامی ظرفیت‌های داخلی و خارجی استفاده شده و قرار است تا سال ۹۵ کار طراحی پلتفرم ملی به اتمام برسد که به اعتقاد متولیان این پروژه بعد ازگذشت یک سال از طراحی این پلتفرم یعنی در سال ۱۳۹۶، اجرایی خواهد شد. در این میان کار طراحی این پلتفرم متناسب با فرهنگ جغرافیایی کشور و با درنظر گرفتن استانداردهای جهانی انجام می‌شود و بنا بر گفته محمدحسن شجاعی‌فر، رهبر تیم طراحی این پروژه، قیمت این پلتفرم حدود ۱۲ هزار دلار درنظر گرفته شده است.

همکاری سایپا در طراحی پلتفرم ملی

در همین حال رییس دانشکده مهندسی خودرو با بیان اینکه به منظور طراحی پلتفرم ملی با شرکت خودروسازی سایپا تفاهمنامه‌ای امضا شده است، در گفت‌وگو با صمت اظهار کرد: پروژه طراحی پلتفرم ملی تا پایان سال ۱۳۹۵ طراحی شده و در سال ۱۳۹۶ اجرایی می‌شود.

شجاعی‌فرد در پاسخ به این سوال که «سرمایه‌گذاری‌های پروژه طراحی پلتفرم ملی چگونه تامین می‌شود»، عنوان کرد: سرمایه‌گذاری‌های زیادی برای این طرح باید انجام شود و قرار است از بخش‌هایی تامین شود.وی تاکید کرد: بزرگترین مشکل برای طراحی این پلتفرم ملی، مشکل تامین نقدینگی است و وزارت صنعت، معدن و تجارت باید همکاری بیشتری را برای اجرای این طرح با ما انجام دهد.

شجاعی‌فرد تصریح کرد: طراحی این پلتفرم با درنظر گرفتن معیارهایی انجام شده، ازجمله اینکه قابلیت صادر کردن به کشورهای مختلف را داشته باشد، استانداردهای جهانی در طراحی آن رعایت شود، قیمت آن حدود ۱۲ هزار دلار باشد و با فرهنگ جغرافیایی ایران همخوانی داشته باشد.

اجرایی شدن این پروژه زمان‌بر است

در همین حال مسئول تیم طراحی سازه و بدنه پلتفرم خودرو ملی با بیان اینکه این طرح در شورای علوم تحقیقات و فناوری به عنوان یک طرح کلان مصوب شده است، در گفت‌وگو با صمت اظهار کرد: قرار بر این است طراحی این پلتفرم تا مهرماه ۱۳۹۵ به اتمام برسد و تمام تلاش ما این است که نمونه‌سازی اولیه این طرح تا سال آینده انجام شود.

ابوالفضل خلخالی با اشاره به اینکه درحال‌حاضر پروژه در دست اجرا، شامل طراحی و نمونه‌سازی پلتفرم ملی می‌شود، خاطرنشان کرد: بعد از طراحی این پلتفرم باید آزمایش‌هایی نیز روی این طرح انجام شود. بنابراین اجرایی شدن این پروژه زمان‌بر است و یک‌سال بعد از طراحی آن یعنی درسال ۱۳۹۶ اجرایی می‌شود.

وی به سرمایه‌گذاری‌هایی که در طراحی پلتفرم ملی باید انجام شود نیز اشاره کرد و افزود: این سرمایه‌گذاری‌ها شامل ۳ بُعد است. نخستین بُعد آن، سرمایه‌گذاری در زمینه طراحی پلتفرم است. دومین بُعد به انجام سرمایه‌گذاری در محل کارخانه خودروساز اختصاص دارد و سومین بخش نیز شامل سرمایه‌گذاری در زنجیره تامین است.

خلخالی عنوان کرد: یک پلتفرم در فاز طراحی، حدود ۱۰میلیارد تومان هزینه دارد. حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از این سرمایه‌گذاری‌ها که خودروساز باید انجام دهد، در زمینه قالب‌های بدنه، خطوط رنگ و خطوط تولید و... انجام می‌شود و قسمت عمده آن در بخش تامین‌کننده قطعات انجام می‌شود؛ به عنوان مثال در تامین‌کننده فرمان، ترمز و تامین‌کننده سیستم تعلیق. بنابراین باید با هر کدام از این بخش‌ها قرارداد بسته و سپس اقدام به انجام سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها کرد.

مسئول تیم طراحی سازه و بدنه پلتفرم خودرو ملی معتقد است: مبلغ‌های مختلفی به منظور سرمایه‌گذاری در زمینه طراحی پلتفرم جدید اعلام می‌شود. به طوری که می‌توان گفت حتی تا سقف ۱۰۰۰میلیارد تومان هم می‌توان برای طراحی پلتفرم سرمایه‌گذاری کرد ولی این مبلغ تنها مختص به مرحله طراحی نیست بلکه این سرمایه‌گذاری‌ها بیشتر در بخش ساخت پلتفرم و زنجیره تامین انجام می‌شود.

این استادیار دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت در ادامه افزود: ۱۰میلیارد تومان برای فاز طراحی این پلتفرم در کامپیوتر درنظر گرفته می‌شود ولی در مرحله بعد یعنی با احتساب هزینه‌های خط تولید، رنگ و قالب بدنه، این رقم به ۱۰۰میلیارد تومان رسیده و در مرحله پایانی هم که هزینه زنجیره تامین و قطعه‌ساز نیز به آن اضافه می‌شود که کل این هزینه به ۱۰۰۰ میلیارد تومان می‌رسد./پرشین خودرو/110

خلخالی تاکید کرد: ۱۵ ویژگی برای طرح کلان پلتفرم ملی درنظر گرفته شده است که از این ویژگی‌ها، ۳ویژگی به عنوان کلیدی مدنظر قرار می‌گیرد. این ویژگی‌ها شامل فضای راحتی سرنشین، عملکرد و قیمت است و این پلتفرم متناسب با سلیقه ایرانی، بودجه ایرانی و ابعاد و استاندارد ایرانی طراحی می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرایی شدن این طرح با همکاری خودروسازان انجام می‌شود، تصریح کرد: زمانی که این پروژه آغاز به‌کار کرد، قرارگاه سازندگی خاتم‌الاوصیا که تمایل به ساخت خودرو داشت، به عنوان مصرف‌کننده نهایی این طرح وارد شد ولی بعد از مدتی این قرارگاه بنابر سیاست‌هایی که داشت وارد این صنعت نشد. بنابراین برای اجرایی شدن این طرح با شرکت سایپا تفاهمنامه‌ای امضا شده که بر اساس آن، شرکت سایپا مصرف‌کننده نهایی است، ولی این شرکت باید هم در ابتدای کار پروژه و هم در هنگام انجام پروژه حضور داشته باشد.

خودروساز بدون پلتفرم ساخت خود، نمی‌تواند رقابت کند

خلخالی اظهار کرد: طراحی پلتفرم خودرو کاری چالش برانگیز است. در کشور ما برای پلتفرم تعریف درستی ارائه نشده و یکی از مشکلات خودروسازان داخلی هم این است که تعریف درستی از پلتفرم ندارند زیرا یک خودروساز بدون داشتن پلتفرم ویژه و خاص خودش نمی‌تواند در بازار رقابتی فعالیت کند.

وی در ادامه افزود: شرکت خودروسازی هیوندا در سال ۲۰۱۵م بیش از ۱۶ یا ۱۷ محصول متفاوت تولید کرد. این درحالی است که خودروسازان داخلی بعد از چندین سال با تغییر «فیس‌لیفت» (تغییر چهره) از خودرو قبلی یک خودرو جدید تولید می‌کنند و این نشان می‌دهد که خودروسازان داخلی نمی‌توانند اقدام به تولید تعداد زیادی خودرو متنوع و در عین حال کیفی کنند. علت آن هم این است که در خودروسازی از یک پلتفرم ویژه برخوردار نیستیم زیرا با طراحی یک پلتفرم به سرعت می‌توان محصولات متنوع را روی آن پیاده کرد.

خلخالی با اشاره به اینکه اصلی‌ترین مشکل در مسیر طراحی پلتفرم ملی، توانمند نبودن زنجیره‌های تامین است، خاطرنشان کرد: یک طراح خودرو به هیچ وجه ترمز، کمک‌فنر یا فرمان را طراحی نمی‌کند بلکه از قابلیت‌های مجموعه‌های تامین‌کننده استفاده کرده و این قسمت‌ها را انتخاب می‌کند. به عنوان مثال با چند شرکت صحبت کرده و از بین آنها یک شرکت را که تامین‌کننده فرمان است، انتخاب و با آن شرکت قرارداد منعقد می‌کند و در نهایت فرمان ویژه خودرو خود را از آن شرکت تهیه می‌کند.

مسئول تیم طراحی سازه و بدنه پلتفرم خودور ملی با تاکید بر اینکه اگر کشوری بخواهد در صنعت خودرو پیشرفت کند، باید از زنجیره تامین قدرتمندی نیز برخوردار باشد، بیان کرد: خودروساز مونتاژکننده است و طراح اقدام به طراحی یک بخش می‌کند، ولی تمامی جزییات را طراحی نمی‌کند بلکه وظیفه طراحی جزییات با تامین‌کننده قطعات است. بنابراین برای اینکه خودروساز قوی در کشور داشته باشیم باید ابتدا زنجیره تامین قوی و نیرومندی داشته باشیم.

خلخالی معتقد است: زنجیره‌های تامین در کشور باید خود را با دانش روز خودروسازان بزرگ و تامین‌کنندگان دنیا هم‌تراز کنند و برای تحقق این امر نیز باید برنامه‌ریزی‌هایی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شود.

وی افزود: اگر خودروساز پلتفرم ویژه خود را داشته باشد، می‌تواند محصولات متنوع و با کیفیت تولید کند و بدین ترتیب حیات اقتصادی خود را حفظ می‌کند. در مقابل خودروسازی که پلتفرم ندارد، مجبور می‌شود خودرو سایر کشورها را مونتاژ کند. اگر خودرویی وارد کشور شود و در داخل قطعات آن خودرو بومی‌سازی شود، ازنظر اقتصادی به ضرر کشور تمام می‌شود بنابراین خودروساز برای اینکه از حالت مونتاژ خارج شود، باید یک پلتفرم وابسته به زنجیر تامین داخلی طراحی کند.بر اساس این گزارش طراحی پلتفرم ملی خودرو یکی از روش‌های اصلی برای رقابتی‌کردن خودروسازان در سطح جهانی است. زیرا خودروسازان با داشتن یک پلتفرم ویژه می‌توانند خودروهای متنوعی تولید کنند و بدین ترتیب شرایط را برای رقابتی‌کردن این صنعت فراهم خواهند کرد. البته در مسیر طراحی این پلتفرم مشکلاتی هم وجود دارد که با برطرف کردن این مشکلات می‌توان شرایط را برای اجرایی‌شدن این پروژه تا سال ۱۳۹۶ فراهم کرد./110



۳۰/۰۳/۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن