واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۴۵ب.ظ)
مردم از اين صداي خوش! پول بيا به سمت من... موج-گروه فرهنگي
سلام رفقا...مي گويم اين «وحيد حاج سعيدي» هم عجب طنز دبشِ جيگر داري نوشته است. از ته اعماقم وجودم مي خواهد اين رجب-با نام هنري برديا!-، نوه خاله پدربزرگم اين مطلب را بخواند.
گردن شکسته دو کلاس سواد و معلومات ندارد، آن وقت صداي نکره اش را هر روز مي اندازد کله سرش و براي چارتا گربه و کبوتر بيچاره و بي زبان محله آواز مرتکب مي شود و اسم خودش را هم گذاشته خواننده!
فاميل دور! لطفا اين مطلب را بخوان...بلکم سر عقل بيايي و جک و جانورهاي محل از دست و تو آن صداي دل خراشت آسوده شوند.
دوستان خوبم شما هم بخوانيد، ذائقه طنازتان سر حال مي آيد...
«اين که خواندن آواز از چه دوراني آغاز شده و اجداد غار نشين ما دقيقاً در چه عصري اين هنر را پايه گذاري کردند و آيا اساساً حمام، در پيش توليد اين هنر هيچ نقشي داشته يا خير، اطلاعات و اخبار متقني در دست نيست و فقط اين را مي دانيم :« سَرايندهاي اين غزل ساز کرد... دف و چنگ و ني را هم آواز کرد!» حالا کي و کجا الله اعلم…
البته در گذشته آواز و موسيقي در ايران پدر مادر دار بودند و جايگاه منيعي داشتند و براي خودشان برندي محسوب مي شدند. از خصوصيات آواز در موسيقي ايران، مي توان به متد معين تحرير، نحوه ي درآمد و فرود، اوج و حضيض، انتخاب شعر و اداي مفهوم صحيح واژهها و رعايت تناسب اشاره کرد آوازها نيز در موسيقي ايراني داراي کيفيات گوناگوني هستند مانند آهستگي، بلندي، نرمي، سختي، جنبش، نشاط و…
اما اين دوره زمانه هر کس که نيم دانگ صدا دارد و آن را در حمام منزل ول کرده دچار «سندرم خود خواننده پنداري» مي شود و ادعاي خوانندگي مي کند و مترصد فرصتي مي شود تا « ز گيتي برافرازد آواز خويش» فلذا ادامه ماجرا را از حمام به زيرزمين منتقل مي کند و باقي داستان! امروزه به سلامتي از فوتباليست و هنرپيشه گرفته تا مجري و کارگردان، همه و همه در حال تلاش جهت ورود به عرصه خوانندگي هستند. از آنجايي که ما هم نمي توانيم روي هيچ کس را زمين بياندازيم و بعيد نيست دو روز ما هم هوس کنيم ناخنکي به اين هنر بزنيم و اين يک قاشق استعداد خوانندگي مان را به مدد فيس بوک جهاني کنيم،
چند پيشنهاد موسيقايي ارائه مي کنيم:
الف) برگزاري کنسرت بين دو نيمه:
چه بخواهيم چه نخواهيم و آقاي فوتبال خوشش بيايد يا نه، فوتبال در چند سال اخير مشتريان و تماشاگران خود را در ورزشگاه ها از دست داده است. پيشنهاد مي شود به منظور رونق رويکرد سندرم «خود خواننده پنداري» و بررسي اقبال عمومي نسبت به اين خوانندگان در بين دو نيمه مسابقات فوتبال اين دوستان براي دقايقي از زير زمين محل تمرين بيرون بيايند و براي خلق الله کنسرت اجرا کنند. شايد تنها مزيت کنسرت در فضاي باز اين باشد که هنگام خروج از ورزشگاه کسي زير دست و پا نمي ماند!
ب) عرضه از طريق شبکه جعبه هاي شانسي:
امروزه بسياري از فيلم ها دو هفته اي ساخته مي شوند که بيشتر در قالب طنز هستند و به فيلم هاي زير شانه تخم مرغي معروفند. شما مي توانيد هنگام خريد ماست و کره و پنير و دوغ، يک حلقه از اين فيلم ها را با علم و آگاهي و نگاه به جلد سي دي، تحت عنوان فروش در شبکه خانگي، خريداري کنيد. اما نوعي ديگر از اين فيلم ها وجود دارند که مشتري قطع به يقين با ديدن اسم فيلم و عوامل سازنده و مختصري از قصه فيلم به هيچ عنوان، حاضر به پرداخت حتي يک پاپاسي براي خريد آن نمي شود؛ فلذا دوستان اين فيلم ها را از طريق جعبه هاي شانسي به خلق الله قالب مي
کنند. پيشنهاد مي شود سي دي آهنگ هاي اين عزيراني که هنوز با مباني موسيقي آشنايي ندارند ولي به مدد تجهيزات مدرن و استوديو هاي غير مجاز خواننده شده اند و خودشان را صاحب سبک و اسلوب مي دانند، نيز در قالب همين طرح جعبه هاي شانسي عرضه شود!
پ) تغيير ساختار مولکولي جداره ديوار حمام:
در آخر نيز پيشنهاد مي شوند دوستان محقق هر وقت سرشان خلوت شد، يک نگاهي هم به مولکول هاي جداره ديوار حمام بياندازد و اگر شد با کمي تغييرات در ساختار آن، مانع از هنر نمايي عده اي در اين مکان شوند. دعاي موسيقيدانان و خوانندگان واقعي پشت و پناه تون…»
کپي پيست جانانه
همراه با ارزش خيلي افزوده!: دخترک ورپريده موجي
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]