تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833259825
راههای تبدیل تهدید برندگرایی به فرصت
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
روش موفقیت کره در ایجاد برندهای بین المللی؛
راههای تبدیل تهدید برندگرایی به فرصت فرهنگ غلط سبب می شود تا مصرف کننده در هرشرایط مالی نسبت به خرید کالای برند نوعی چسبندگی مصرف نشان دهد.
گروه اقتصادی فرهنگ نیوز: برندگرایی یک حربه تبلیغاتی بزرگ است که این روزها دامان اقتصادهای جهان را گرفته و بدین شکل با مرعوب کردن جوانان و اقشار مختلف از جوامع در برابر یک نام و مارک تجاری آنان را در چمبره عدم احساس امنیت روانی از مصرف کالایی بدون مارک برند گرفتار می آورد.
در چنین فضایی فرهنگ غلط سبب می شود تا مصرف کننده در هرشرایط مالی نسبت به خرید کالای برند نوعی چسبندگی مصرف نشان دهد. به عنوان مثال فرد حاضر است هر طور شده زیر بار قرض برود اما گوشی آی فون یا سامسونگ هوشمند را بدست بگیرد در حالی که بسیاری از خدمات چنین ابزاری را نمی شناسد یا بدان احتیاج ندارد. او می تواند با مبالغ بسیار کمتر تلفن همراهی از برندهای ایرانی ارزان قیمت تر موجود دربازار را خریداری کند و خدمات مورد نیاز خود را از گوشی بگیرد اما نمی تواند نگاههای اطرافیان خود را بر گوشی با برند به تصور خودش نامعتبر را در دستانش تحمل کند!
در چنین حالتی است که برند اپل گوشی آی فون خود را با قیمتی گزاف و خدماتی که شما نیاز ندارید به شما می فروشد.
اکنون سوالی به وجود می آید که آیا می توان از برند گرایی برای رشد اقتصاد ملی بهره برد؟
پاسخ مثبت است و هر اقتصادی قابلیت ایجاد برند های بزرگ را در رشته های مختلف اقتصادی دارد و تجربه کشورهای نوظهور اقتصادی همچون، کره جنوبی، چین، ترکیه، مالزی و ... این موضوع را اثبات می کند اما آنچه باید بدان توجه داشت این است که اصولا چیزی به نام برند ملی در شرایط کنونی اقتصاد جهانی قابل تصور نیست و این تنها برندهای بین المللی هستند که می توانند در عرصه ملی نیز تاثیرگذار باشند.
امروزه تبلیغات و اطلاعات در سطح بین المللی به صورت یکسان توزیع می شود و این مساله سبب می شود تا به محض گسترش دایره فعالیت یک برند در چند کشور و استقبال مشتریان از آنها این مساله به سرعت در سراسر جهان منتشر شده و بازاری بین المللی را برای برند مذکور ایجاد می کند.
اما چگوه می توان یک برند را بین المللی کرد؟
تجربه جهانی نشان داده تا کنون کمتر برند غیر خصوصی در جهان موفق به بین المللی شدن و کسب بازارهای جهانی شده است. تقریبا تمام برند های جهانی تحت مدیریت خصوصی و به صورت شرکتهای سهامی مدیریت شده اند اما آیا این نکته به تنهایی کافی است؟ چرا از میان برند های خصوصی موجود در ایران یکی بین المللی نمی شود؟
باید گفت یک برند برای بین المللی شدن به سطح بالایی از دانش روز جهان، هنر بسته بندی، قیمت پایین و تبلیغات گسترده و بازاریابی حرفه ای نیاز مند است و البته کره ای ها و چینی ها ثابت کردند که به راحتی ممکن است کشوری ظرف کمتر از سی سال بتواند با تلاش شبانه روزی در عرصه اقتصاد، برند های خودش را جایگزین برند های بین المللی کرده و آنها را شکست دهد.
صف خریداران ایرانی یک تلفن همراه هوشمند جدید کره ای
در عرصه موبایل سامسونگ جایگزین برندهای قدرتمندی همچون نوکیا و موتورولا شد و آنان را زمین زده و امروزه با اپل به رقابت می پردازد.
در عرصه خود رو نیز هیوندای و کیا موتورز به سادگی بازارهای تویوتا و هندا را در اروپا تصرف کردند و امروز در حال از پای در آوردن برندهایی چون رنو و پژو و فولس واگن بوده و به راحتی با بی ام دبلیو رقابت می کنند.
این وضعیت اقتصاد کره جنوبی است که چهل سال پیش برای بررسی های مقدمات راه اندازی صنایع خودرو سازی خود، متخصصانش را به تور علمی بازدید از ایران خودرو می فرستد تا خط تولید پیکان را ببینند و باور کنند در یک کشور جهان سومی (با ادبیات امروز در حال توسعه) نیز می شود خودرو تولید کرد!
پس چگونه است که امروز کره ای ها دو برند بزرگ بین المللی خودرو دارند و ایرانی ها همچنان منتظرند تا پژو بیاید و دوباره با ایران خودرو قرارداد ببندد که چند پلتفورم جدید تولید کنیم به محض قهر سیاسی پژو دوباره خط تولید تعطیل شود؟
نکته اول اینجاست که در کره برند ها خصوصی هستند و در ایران اکثر برند ها دولتی و مدیریت دولتی خود بزرگترین مانع رد و بهره وری در اقتصاد است که رهبر انقلاب نیز بر کاهش تصدی دولت در اقتصاد بارها تاکید کرده اند.
اما نکته دوم در این است که برای بین المللی شدن یک برند خصوصی ملی تنها آزاد گذاشتن این برند در عرصه فعالیتهای اقتصادی کافی نیست. بلکه باید دولت به عنوان برنامه ریز اقتصاد در حالی که از تصدی در اقتصاد و تولید و رقابت در بازار خود داری می کند برای آینده اقتصاد برنامه ریزی کرده و با تعیین چشم انداز اقتصادی بلند مدت حداقل بیست ساله؛ اهداف بین المللی اقتصادی دقیقی را برای دست یابی ظرف بازه زمانی چشم انداز تعیین نموده و همه توان اقتصادی کشور را در راستای تحقق آن بکار گیرد.
کره ای ها هفت برند ملی را برای تبدیل به برندهای بین المللی انتخاب کردند و تمام توان ملی را برای دست یابی به این سهم بزرگ در بازار های بین المللی در حالی آغاز کردند که می دانستند برند های قدرتمند و با سابقه اروپایی تمام تلاششان را برای موفق نشدن برندهای کره ای بکار خواهند بست.
دولتهای مختلفی طی سی سال در کره بر سر کار آمدند اما به خاطر اختلافات سیاسی برنامه ملی اقتصادی را تغییر ندادند! چیزی که متاسفانه در ایران رایج است. برنامه ملی اقتصادی مشخصی وجود ندارد و هر دولتی به محض روی کار آمدن طرح های اقتصادی دولت قبل را رها می کند.
چنانکه عسلویه در دولت احمدی نژاد رها شد و مسکن مهر در دولت روحانی و این غافله تا به حشر لنگ است زیرا با هر رها شدنی بخش اعظمی از سرمایه های اقتصادی ملت به هدر رفته و این در حالی است که اقتصاد جهانی برای تصرف بازارهای داخلی ما بدون توقف و با جدیت در حال تلاش است.
سه دهه تلاش کره در چندین دولت و مجلس مختلف صرف بین المللی کردن هفت برند شد که از آن میان برخی چون دوو پس از کسب موفقیتهایی بزرگ توسط رقبای خارجی شکست خوردند و برخی چون سامسونگ به برند اول جهان از نظر میزان فروش و برند دوم جهان از نظر کیفیت تبدیل شدند.
امروز کره از میان هفت برندی که سی سال برای جهانی کردن آنها تلاش کرد دارای برند های جهانی سامسونگ، ال جی، کیا و هیوندای است که برای کشوری با جمعیت و مختصات جغرافیایی کره و البته با فقدان منابع زیرزمینی سرشار رکوردی بسیار موفق محسوب می گردد.
پس باید گفت صرف نظر از ماهیت صحیح یا غلط برندگرایی، بهره بردن از جهانی شدن برندهای ملی امریست ممکن و شدنی که به بسیج همه امکانات ملی و عطف ارده حاکمیت احتیاج دارد، یقینا کشوری می تواند به چنین خواسته ای دست یابد که از نهادی برای تنظیم سیاستهای کلان و بلند مدت اقتصادی و پاسداری از آن در برابر رفتارهای سلیقه ای دولتها برخوردار باشد.
94/3/24 - 08:59 - 2015-6-14 08:59:55
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]
صفحات پیشنهادی
مزیت تاریخی شهرها تبدیل به فرصت ثروت عمومی شود
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۱ معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی گفت قرار گرفتن یک بافت تاریخی در مرکز شهر از جمله مزیتهایی است که باید تلاش شود با کاربری صحیح تبدیل به فرصت ثروت عمومی در حد محلی و ملی برای شهروندان شود به گزارش خبرنگار ایسنا در زنجان پیروز حناچی در مرهاشمیرفسنجانی: میتوان تهدید افزایش نقدینگی را به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد
هاشمیرفسنجانی میتوان تهدید افزایش نقدینگی را به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد که میتوان تهدید افزایش نقدینگی را به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد به گزارش نامه نیوز آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار مدیران و کارکنان شرکت فروشگاهههاشمی:شایسته مردم ایران نیست که شاهد مشکلات اقتصادی مخصوصاً بیکاری جوانان باشیم/میتوان تهدید افزایش نقدینگی ر
هاشمی شایسته مردم ایران نیست که شاهد مشکلات اقتصادی مخصوصاً بیکاری جوانان باشیم میتوان تهدید افزایش نقدینگی را به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد آیتالله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار مدیران و کارکنان شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه با یادآوری اهداف تأسیس فروشگاههای رفاهمیتوان تهدید افزایش نقدینگی را به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۰ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد که میتوان تهدید افزایش نقدینگی را به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار مدیران و کارکنان شرکت فروشگاههای زنجیرهای رآیت الله هاشمی: میتوان تهدید افزایش نقدینگی را به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد
آیت الله هاشمی میتوان تهدید افزایش نقدینگی را به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد آیتالله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار مدیران و کارکنان شرکت فروشگاههای زنجیرهای رفاه با یادآوری اهداف تأسیس فروشگاههای رفاه خاطر نشان کرد هر کاری که برای رفاه بیشتر مردم انجام دهیم وظیفتهدید افزایش نقدینگی را میتوان به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد
آیتالله هاشمی رفسنجانی در دیدار مدیران فروشگاههای زنجیرهای رفاه تهدید افزایش نقدینگی را میتوان به فرصتی برای رونق تولید تبدیل کرد رئیس تشخیص مصلحت نظام گفت زیبنده نظام اسلامی و شایسته مردم ایران نیست که شاهد مشکلات اقتصادی مخصوصاً بیکاری جوانان باشیم به گزارش حوزه احزاب ونصرالله: رهبری ایران تهدیدات را به فرصتها تبدیل کردهاند
نصرالله رهبری ایران تهدیدات را به فرصتها تبدیل کردهاند دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی در کنفرانس تجدد و اجتهاد از نگاه رهبر معظم انقلاب تاکید کرد که ایشان پس از بر عهده گرفتن مسئولیت رهبری ایران تهدیدات را به فرصتها تبدیل کرد ه است از همین روی این کشور اکنون یک قدرت منطقهسید حسن نصرالله: رهبری ایران تهدیدات را به فرصتها تبدیل کرده است
سید حسن نصرالله رهبری ایران تهدیدات را به فرصتها تبدیل کرده استتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۰ ۲۴ دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی در کنفرانس تجدد و اجتهاد از نگاه رهبر معظم انقلاب تاکید کرد که ایشان پس از بر عهده گرفتن مسئولیت رهبری ایران تهدیدات را به فرصتتبدیل فرصت گردشگری به تهدید/ گردشگران سودی عاید گیلان نمی کنند
مهر گزارش می دهد تبدیل فرصت گردشگری به تهدید گردشگران سودی عاید گیلان نمی کنند شناسهٔ خبر 2769900 - دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۸ استانها > گیلان رشت - مدیریت نشدن صنعت گردشگری در گیلان موجب عدم صرفه اقتصادی این صنعت شده و شلوغی ترافیک و آلودگی و دپوی زباله را عاید این استانصرالله: رهبر ایران تهدید را به فرصت تبدیل کرد/ نبرد حزبالله با داعش
المنار نصرالله رهبر ایران تهدید را به فرصت تبدیل کرد نبرد حزبالله با داعش رهبری در جهان مانند امام خامنه ای وجود ندارد که به اقشار امت تا این اندازه اهمیت بدهد جایگاه امام خامنه ای به عنوان رهبر به او این امکان را می دهد که از همه مسائل آگاهی داشته باشد به گزارش سرویس سیاگفتوگوی فارس با معلول توانمند قزوین معلول قزوینی با گذر از مشکلات محدودیت را به فرصت تبدیل کرد
گفتوگوی فارس با معلول توانمند قزوینمعلول قزوینی با گذر از مشکلات محدودیت را به فرصت تبدیل کردمعلول توانمند قزوین با تلاش و کوشش خود در عرصهها مختلف از مشکلات عبور و محدویت را برای خود به یک فرصت طلایی تبدیل کرده است به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین فاطمه داریوش بیش از 20 سال ااجازه و فرصت هیچ تهدیدی را به دشمنان نمی دهیم
اجازه و فرصت هیچ تهدیدی را به دشمنان نمی دهیم حجت الاسلام والمسلمین علوی گفت با وجود نا امنی ها در همسایگی کشور امروز وزارت اطلاعات با همکاری دیگر نیروهای نظامی و امنیتی و قوه قضائیه با همدلی و تعامل مثبت و سازنده در مبارزه با عوامل ناامنی امنیتی جامع و مثال زدنی را در کشور حاکمعاون فرماندار ری مطرح کرد ضرورت شناسایی فرصتها و تهدیدها در حوزه کتاب و کتابخوانی
معاون فرماندار ری مطرح کردضرورت شناسایی فرصتها و تهدیدها در حوزه کتاب و کتابخوانیمعاون برنامهریزی و اداری مالی فرماندار شهرستان ری در دیدار با رئیس اداره کتابخانههای شهرستان ری بر ضرورت شناسایی فرصتها و تهدیدها در حوزه کتاب و کتابخوانی تأکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از جنومذاکرات هستهای نباید تبدیل به موضوعی جناحی شود/ عناصر تهدید زا از حریم ایران به عقب رانده شدهاند
دبیر شورای عالی امنیت ملی مذاکرات هستهای نباید تبدیل به موضوعی جناحی شود عناصر تهدید زا از حریم ایران به عقب رانده شدهاند دریابان شمخانی گفت امروز هیچ تهدیدی متوجه مرزها و امنیت سرزمینی ما نیست وعناصر تهدید زا کیلومترها از حریم امنیتی جمهوری اسلامی ایران به عقب رانده شدهاندمنابع طبیعی موجود در خاورمیانه؛ فرصت یا تهدیدی برای خاورمیانه جدید در تعامل با نظام سلطه
منابع طبیعی موجود در خاورمیانه فرصت یا تهدیدی برای خاورمیانه جدید در تعامل با نظام سلطهاز جمله موارد بسیار مهم و تأثیرگذار بر امنیت ملی و منافع ملی کشورهای خاورمیانه منابع طبیعی موجود در این کشورها بوده است زیرا امنیت و تحت نظر نظام سلطه بودن این منطقه عملاً منافع آنها را تأمهمه پرسی جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا؛ تهدید یا فرصت
لافی که رنگ مردم سالاری به خود گرفت همه پرسی جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا تهدید یا فرصت شناسهٔ خبر 2765068 - دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۵ ۵۱ بین الملل > اروپا استمرار حضور انگلیس در اتحادیه اروپا مستلزم غلبه بر بی ثباتی افکار عمومی برقراری ارتباط سازنده بین اتحادیه و مردم ایمدیریت تهدید، ملاک عقلانیت برای مقابله با تحریم
مدیریت تهدید ملاک عقلانیت برای مقابله با تحریم با توجه به اظهارات اخیر رئیسجمهور در ارتباط با تاثیری که تحریمها بر اقتصاد کشورمان گذاشته و انتقاداتی که از بزرگنمایی این تاثیرات شده باید این واقعیت را در نظر گرفت که مشکلات اقتصادی دو دهه اخیر کشور ریشه در دو دسته عوامل درونزا-
اقتصادی
پربازدیدترینها