محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830957611
عاشق شو، اما عاشقِ لیلیِ لیلیها
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
عاشق شو، اما عاشقِ لیلیِ لیلیها انسانها همیشه شیفتهی آدمهای دیگر میشوند. شیفتهی مقام، جمال، کمال، قدرت و ...و وقتی شیفته شدند خاضع میشوند و سپس به زیارتشان میروند و برای گوشهی چشمی از طرف آنان دست و پا میشکنند .
به گزارشفرهنگ نیوز، انسانها همیشه شیفتهی آدمهای دیگر میشوند. شیفتهی مقام، جمال، کمال، قدرت و ...و وقتی شیفته شدند خاضع میشوند و سپس به زیارتشان میروند و برای گوشهی چشمی از طرف آنان دست و پا میشکنند و اگر از دستشان دادند، آثارشان را در موزه میگذارند و هر بار که دلشان تنگ میشود به آنها نگاه میکنند و لذت را مرور مینمایند.
چرا همه عاشقیم
از خودمان بپرسیم که ما شیفتهی که هستیم؟! کدام هنرپیشه، کدام بازیکن، کدام پادشاه و کدام ... دلمان برده است؟! راستی چرا همه عاشقیم؟ اگر به فطرت خود سرکی بکشیم جواب این سوال را مییابیم. بله؛ فطرت ما کمال طلب است از همان ابتدا دنبال بهترینها بودیم و زیبایی و کمال را ستایش میکردیم و در مقابلش فروتن بودیم. (١) اما فرق کمال حقیقی و مجازی در این است که حقیقی با تو میماند و افزایش مییابد و مجازی میرود و میگذاردت. مثل کف دریا ابتدا شیفته میشوی و سپس میبینی محو شد! حقیقت وحدت دارد و باطل پراکنده و مشوش است مثل بیداری و خواب. (٢)
وقتی به زیارت کمال حقیقی میرویم، احساس لذت میکنیم؛ زیرا خود و وجود حقیقی خود را در آینه میبینیم؛ با خود میگوییم وه که به چه میتوان رسید! انگار همان موقع قلمویی برمیداریم و جمالی را که دوست داریم برای خودمان میکشیم؛ درست همان جمالی که به زیارتش آمدهایم و فروتنانه مقابلش نشستهایم.
اگر ما مستعد عاشق شدنیم، چرا عاشق عشقِ بهترین معشوقهای جهان نشویم؟ اگر ما مستعد این باشیم که خواستههای دل انسان کامل؛ شگفتانگیزترین موجود خلقت را برآوریم و این نکنیم روزی احساس شرم نخواهیم کرد؟! چرا برای برآوردن خواستههای محبوبمان نمیدویم؟
لیلیِ لیلیها
اگر بگویم که همانانی که کمال و جمالشان دلت را برده و به زیارتشان میروی، خود نیز عاشقند؛ (٣) برایت جذاب نیست که بدانی محبوبِ محبوب تو کیست؟ پس با من بیا تا نشانت دهم شیفتگی چیست و شیفتهی که باید بود:
خداوند عزّوجلّ در شب معراج به پیامبر خود فرمود: یا محمدُ! أحبِبهُ فَإنّی أحِبُّهُ و اُحِبُّ مَن یُحِبُّهُ (٤): ای محمد! او را دوست بدار! به راستی که من او و تمام محبّان او را دوست دارم.
پیامبر رحمت که خاطرخواه زیاد دارد، میدانی دربارهی او چه فرمود؟: بِأبی وَ أُمّی سَمیی وَ شَبیهی ... (٥): پدر و مادرم فدایش باد! او هم نام من و شبیه من است ...»
مولا علی علیه السّلام که مرام او غیر مسلمانان را نیز شیفته کرده است،(٦) وقتی در مورد اوصاف او سخن گفت با حالتی سرشار از عشق و اشتیاق به سینهی خود اشاره کرد و آهی کشید. (٧)
امام باقر علیه السلام پس از صحبت دربارهی حتمی بودن قیام او فرمودند: پدر و مادرم به فدای او که هم نام من و هم کنیهی من است... (٨)
و امام صادق علیه السلام را دیدند که روی خاکها نشسته و مانند مادرِ فرزند از دست داده به پهنای صورت اشک میریزد و زمزمه میکند: «آقای من! غیبت تو خواب از دیدگانم ربوده و خاطرم پریشان ساخته و آرامش دل را از من گرفته ...» (٩)
امام رضا علیه السّلام نیز اینگونه از مهر خود به او سخن میگوید: «بِأبی وَ أُمّی! سَمِیّ جَدّی وَ شَبیهی وَ شَبیه موسی بنِ عَمرانَ عَلیهِ جُیوبُ النّورِ تَتَوَقَّدُ بِشُعاعِ ضیاءِ القُدسِ ...»(١٠) : پدر و مادرم فدای تو که هم نام جدم و شبیه من و شبیه موسی بن عمرانی بر او جامه ها (نوارها)یی از نور است که از فروغ روشنایی قدس میدرخشد.
سرمایه عشق، امانت خداوند
به راستی چرا آنان که خوبی جلویشان لُنگ میاندازد، امام مهدی علیه افضل الصلاة و السّلام را دوست دارند؟! این افتخار ندارد که همانی که همهی خوبان پس از شناخت او، عاشقش میشوند، امام ماست؟!
دلی را ندیدم ز عشقت نلرزد چو از تو نوشتم، چو از تو سرودم (۱۱)
این باعث لذت نیست که ما به او خدمت کنیم؟! وجودی که آروزی خدمتش را بزرگانمان داشتند. (۱۲)
آیا کمال و جمالی بهتر از او سراغ داریم؟ قهرمان مهربان ما با کدام هنرپیشه و با کدام پادشاه قابل قیاس است؟! (١٣)
اگر ما مستعد عاشق شدنیم، چرا عاشق عشقِ بهترین معشوقهای جهان نشویم؟ اگر ما مستعد این باشیم که خواستههای دل انسان کامل؛ شگفتانگیزترین موجود خلقت را برآوریم و این نکنیم روزی احساس شرم نخواهیم کرد؟! چرا برای برآوردن خواستههای محبوبمان نمیدویم؟
ما مستعد عشق هستیم
ما عاشق آفریده شدهایم و فطرتاً میل به انسانهای کامل داریم، انسانهای کامل و دوست داشتنی خودشان عاشق امام مهدی علیه السلام بودند؛ پس ظرفیت عشقمان را برای غیر او به کار نبریم. وقتی از خود خداوند تعالی تا هر فردی که مولای ما را میشناسد عاشقش میشود، چرا ما از قافله عقب بمانیم و دلمان را به عشقهای مجازی که محو شدنی هستند، بسپاریم؟ ما مستعد عشق به حضرت حجت ارواحنا فداه هستیم این استعداد را پرورش دهیم.
پی نوشت:
١) همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی: مصلح الدین سعدی شیرازی.
۲) ر.ک: ادب فنای مقربان(شرح زیارت جامعه کبیره)، عبدالله جوادی آملی، ج۱.
٣) أین وجه الله الذی یتوجه الیه الاولیاء: کجاست آن وجه خدا که اولیا به سوی او توجه و توسل میجویند؟: فرازی از دعای ندبه، مفاتیح الجنان.
٤) بحار الانوار، علامه مجلسی، ج۳۶، ص ۳۲۳.
۵) علی بن محمد خزاز قمی، کفایة الاثر، ص ۱۵۶.
۶) به نمونهای اکتفا مینماییم: جبران خلیل جبران (م ۱۸۸۳- ۱۹۳۱) نویسنده ی متفکر مسیحی: ... او در گذشت در حالیکه شهید عظمت خویش گردید؛ درگذشت در حالیکه دلش از شوق پروردگار پر بود. حقیقت مقام و منزلتش را عرب نشناخت تا آنکه از همسایگان عرب مردمی از سرزمین پارس به پا خاستند و فرق میان گوهر و سنگریزه را شناختند.(نقل از: صوت العدالة الإنسانیة، ج۵، ص۱۲۲۲)
۷) الغیبة نعمانی، ص ۲۱۲، ح۱.
۸) همان، ص ۸۶.
۹) بحارالانوار، ج ۵۱، ص ۲۱۹.
۱۰) عیون اخبار الرضا، شیخ صدوق، ج۱، ص۹.
۱۱) شاعر: محمد علی جعفریان.
۱۲) امام صادق علیه السلام فرمود: اگر او را درک کنم، در ایام زندگانیام خدمتگزار او خواهم بود.: الغیبة نعمانی، ص ۲۴۵، ح ۲۳.
۱۳) برخی از کمالات و زیباییهای حضرت مهدی علیه السلام: رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
«... تمام انسانهای مومن به وسیلهی آن شادمان و راضی خواهند شد... او امامی است پرهیزکار و پاک، مسرورکننده و رضایتبخش، هدایتگر و هدایتبخش... در تمام امور، خداوند حکیم را تصدیق میکند و خداوند هم او را تصدیق و تأیید خواهد کرد...»: عیون اخبارالرّضا(ع)، ج ۱، ص ۵۹، ح ۲۹.
- «و هو اعظم حسباً و اکرم منصباً و ارحم بالرعیه: حسب او از همه بزرگتر، مقامش از همه گرامی تر و نسبت به مردم از همه مهربانتر است. عقدالدرر، ص ۲۰۴.
- السلام علیک ایها العلم المصبوب: سلام بر تو ای علم سرریز و فراوان و بدون نقص.: فرازی از زیارت آل یس، مفاتیح الجنان.
رسول خدا فرمودند: المَهدی مِن وُلدی ... کَأَنَّ وَجهَهُ کَوکَبٌ دُرِّی ...»: مهدی از فرزندان من است ... چهرهاش مانند ستارهای درخشان است ...: فرائدالسمطین، ج۲، ص ۵۶۵.
- «...یَکونُ عَطاوُهُ حثیاً»: ... بخشش او بسیار است: کشف الغمه، ج۲، ص ۴۸۳.
- او خفتهای را بیدار نمیکند و خونی را (به ناحق) نمیریزد.: منتخب الاثر، صافی گلپایگانی، ص ۴۷۸.
و ویژگیهای دیگری چون:
- دارای بدنی قدرتمند: ر.ک: کمال الدین، ج۲، ص ۶۵۳؛ الحاوی للفتاوی، ص ۷۹.
- شاداب و خرم: السلام علی ربیع الانام و نضره الایام: سلام بر بهار مردمان و خرمی روزگاران.: مفاتیح الجنان زیارت حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف.
- رحمة للعالمین: اصول کافی، ج۱، ص۵۲۸ (حدیث قدسی لوح)
- غوث: فریادرس: مفاتیح الجنان، زیارت آل یس.
- کاشف البلوی: برطرفکننده بلا: همان، زیارت حضرت صاحب الامر.
- کهف: پناه: بحارالانوار، ج۱۰۲، ص ۸۴.
- عضد: پشتیبان: همان.
94/3/22 - 12:26 - 2015-6-12 12:26:32
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]
صفحات پیشنهادی
شعر عاشقانه غواص دریادل مازندرانی +عکس
شعر عاشقانه غواص دریادل مازندرانی عکس وصيتها و سفارشهای شهيدان ما كم نيستند ولي كجاست گوش شنوا درد ما اين است كه كساني كه يك تنه در مقابل گردانی میايستادند و مقاومت كردند و تشنگي كشيدند اما واقعاً جاي تعجب است هزاران شايعه و تهمت عليه همين انسانهاي پاك و بسيجيها درست كردنهی میگم عاشقتم
جام جم نوا گفتگو هی میگم عاشقتم هی میگم عاشقتم شنبه 16 خرداد 1394 15 14 | کد خبر 1970642849394957463 | بازدید 0 هی میگم عاشقتمفریبرز عربنیا به «عاشقانههای نا آرام» پیوست
شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۰ فریبرز عربنیا یکی از نقشهای اصلی نمایش عاشقانههای ناآرام به کارگردانی و تهیهکنندگی مریم جلالیان را بازی میکند به گزارش ایسنا این بازیگر که تحصیلات آکادمیک در رشته تئاتر دارد و در کارنامه حرفهایاش کارگردانی و بازی در نمایشهایی چون آوازخوان طاکشیشهای عاشق امام حسین(ع)
سیاست روز کشیشهای عاشق امام حسین ع داریوش یاری گفت به همراه افرادی از کشورهای مختلف فیلم مستند کربلا جغرافیای یک تاریخ در حرم سیدالشهدا به نمایش در آمد که در این بین حضور کشیشهایی که عاشق امام حسین ع بودند برایم جالب بود به گزارش فرهنگ نیوز داریوش یاری اعتقاد دارد کهمیگویند سکانس پایانی «حکایت عاشقی» را حذف کن تا مجوز بدهیم
میگویند سکانس پایانی حکایت عاشقی را حذف کن تا مجوز بدهیم احمد رمضان زاده کارگردان فیلم سینمایی حکایت عاشقی بیان کرد شورای صدور پروانه نمایش از وی خواسته تا سکانس پایانی را که نقطه عطف فیلم است برای دریافت پروانه نمایش حذف کند آفتاب احمد رمضان زاده کارگردان فیلم سینمایی حارتباط حسی بین لیلا حاتمی و علی مصفا در فیلم عاشقانه شان!
اکران شدن فیلمی با بازی لیلا حاتمی و علی مصفا همیشه یک اتفاق جذاب برای سینمای ایران است نه فقط برای سینمای ایران بلکه برای ما که نوشتن در مورد سینما را به عنوان شغلمان انتخاب کرده ایم و به اقتضای آن ناگزیریم به فیلم هایی توجه کنیم که همیشه آثار ویژه ای نیستند در مورد این دو نفیک عاشقانه ممتـاز
یک عاشقانه ممتـاز تاریخ انتشار شنبه 9 خرداد 1394 ساعت 08 01 | شماره خبر 1959607493149362652 تعداد بازدید 2 پ پ فقط کافی است عاشق باشی آنگاه هر چیزی بیشتر از آن چیزی که هست میشود خیابانها کوچهها خانهها کلمهها دریا و درخت و میوهها همه و همه بیشتر از خودشان میشوندمیخواستم مردم با دیدن این فیلم عاشق امام حسین (ع) شوند
کارگردان کربلا جغرافیای یک تاریخ میخواستم مردم با دیدن این فیلم عاشق امام حسین ع شوند شناسهٔ خبر 2505625 - یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۹ هنر > سینمای ایران کارگردان کربلا جغرافیای یک تاریخ ضمن برشمردن تاثیر قیام امام حسین بر مردم ایران در طول تاریخ تاکید کرد قصد داشتهارتباط حسی بین لیلا حاتمی و علی مصفا در فیلم عاشقانه شان! + تصاویر
ارتباط حسی بین لیلا حاتمی و علی مصفا در فیلم عاشقانه شان تصاویر اکران شدن فیلمی با بازی لیلا حاتمی و علی مصفا همیشه یک اتفاق جذاب برای سینمای ایران است نه فقط برای سینمای ایران بلکه برای ما که نوشتن در مورد سینما را به عنوان شغلمان انتخاب کرده ایم و به اقتضای آن ناگزیریم بهمثل شهيدان عاشق راه علي اكبريم + دانلود
با صداي قليچ بمناسبت ميلاد حضرت علي اكبر ع مثل شهيدان عاشق راه علي اكبريم دانلود در ادامه قطعه موسیقی با عنوان علی اکبری ها به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی اکبر ع را بشنويد به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی اکبر علیه اللیلا حاتمی و علی مصفا فیلم عاشقانه دوست ندارند!
بخش اول لیلا حاتمی و علی مصفا فیلم عاشقانه دوست ندارند اکران شدن فیلمی با بازی لیلا حاتمی و علی مصفا همیشه یک اتفاق جذاب برای سینمای ایران است لیلا حاتمی و علی مصفا حاضر می شوند به تمام سوالاتمان پاسخ بدهند و ترسی از عریان کردن احساسات و عقایدشان ندارند مجله همشهری سینما 24 -بازگشت فریبرز عرب نیا به تئاتر با «عاشقانههای نا آرم»
بازگشت فریبرز عرب نیا به تئاتر با عاشقانههای نا آرم خبرگزاری پانا فریبرز عربنیا یکی از نقشهای اصلی نمایش عاشقانههای نا آرام به کارگردانی و تهیه کنندگی مریم جلالیان را بازی میکند ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۰ خرداد ساعت 09 55 به گزارش سرویس فرهنگی پانا این بازیگر که تحصیلات آکادمیک دچکناواریان در مراسم نمایش فیلم «اپرای رستم و سهراب»: از کودکی عاشق صدای «شیر خدا» بودم/ نغ
چکناواریان در مراسم نمایش فیلم اپرای رستم و سهراب از کودکی عاشق صدای شیر خدا بودم نغمههای عاشورا نقش جدی در تولید این اثر داشتلوریس چکناواریان گفت دلایل زیادی باعث شد تا این اپرا را بنویسم یکی از این دلایل این بود که از بچگی عاشق صدای شیر خدا بودم و هر موقع که به زور خانه می«مکث روی ریشتر هفتم» با روایتهایی عاشقانه منتشر شد
مکث روی ریشتر هفتم با روایتهایی عاشقانه منتشر شدمجموعه نمایشنامه مکث روی ریشتر هفتم به قلم محمدرضا آریانفر از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر شد به گزارش خبرگزاری فارس محمدرضا آریانفر چه در مقام نویسنده و چه در مقام نمایشنامه نویس از یک ویژگی بارز در نگارش متن&zعاشق کش
جام جم نوا خبر عاشق کش عاشق کش سه شنبه 12 خرداد 1394 01 58 | کد خبر 1965038144388418801 | بازدید 0 عاشق کشآرزوی «مارزلف» که عاشق «شنگول و منگول» است
یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰ ۱۷ ایرانشناس آلمانی و پژوهشگر قصههای عامیانه از میان قصهها شنگول و منگول را بیشتر دوست دارد و آرزو دارد بتواند ویزای بلندمدت ایران را بگیرد پروفسور اولریش مارزلف با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در گفتوگویی شرکت کرد و به پرسشهایی دربعاشقان امام روح الله به حرم رسیدند
صدها هزار تن از عاشقان روح الله با پای پیاده و گروهی نیز سواره از جای جای ایران اسلامی خود را به مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی رسانده اند تا امروز در بیست و ششمین سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در جوار مرقد نورانی آن حضرت با آرمان های امام رهبری و شهدا پیمانی دوبا-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها