تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براى كسب بلند مرتبگى از وطن خود دور شو و سفر كن كه در مسافرت پنج فايده است: برطرف ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804730775




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بسیاری از تولید کنندگان نفت تمایلی به کاهش تولید خود نشان نمی دهند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بسیاری از تولید کنندگان نفت تمایلی به کاهش تولید خود نشان نمی دهند خبرگزاری پانا:سی ان ان گفت: با وجود ناآرامی های گسترده و تولید بیش از حد انتظار نفت در بازار، بسیاری از کشورها نمی خواهند از تولید خود بکاهند.
۱۳۹۴ جمعه ۲۲ خرداد ساعت 07:31

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا سی ان ان؛ نفت عمده ترین کالا برای زندگی مدرن به شمار می آید. کشورها و شرکت هایی که در زمره تولید کنندگان، انتقال دهندگان، تصفیه و فراوری کنندگان و فروشندگان این محصول هستند، از جمله ثروتمندترین ها در این دنیا به شمار می آیند. با این حال، اقتصاد این صنعت نیز در حال تغییر است زیرا عرضه این محصول بیش از هر زمان دیگر است و جنگ قیمت بین اوپک و نفت شیل آمریکا جریان دارد. این هفته، موضوع بهای نفت از مساله سنت و دلار نیز فراتر رفت و پای سیاست، قدرت و حتی مردم نیز به میان آورده شد. کشورهای عمده اوپک از جمله امارات و عربستان سعودی تلاش می کنند با حفظ تولید خود، دیگر تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان نفت شیل در آمریکا را وادار کنند تا با بهای پایین قیمت ها کنار بیایند.
علی النعیمی، وزیر نفت عربستان سعودی بارها در این مدت تاکید کرده است که کشورش قصد کاهش تولید را ندارد و عربستان سعودی نیز قطعا چنین تصمیمی ندارد.
بعد از اکتشاف نفت در عربستان سعودی در هشت دهه پیش، این کشور تلاش می کند میراث خودرا دراین زمینه حفظ کند؛ تولید کنندگان نفت در شبه جزیره عربستان از کم بودن هزینه تولید نفت سود می برند. با فروش نفت هر بشکه شصت دلار، آنها همچنان بین پنجاه تا پنجاه و هشت دلار سود می برند و بعد از آنکه بهای نفت تا پنج سال، صد دلار در هر بشکه بود، کشورهای حاشیه خلیج (فارس) دو ممیز چهار دهم تریلیون دلار ذخیره کردند.
مقامات نفتی در امارات می گویند امتیاز کم بودن هزینه تولید را در برابر کشورهای آمریکای جنوبی، آفریقا و حتی برخی از همسایگان خود دارا هستند. حتی برخی از کشورهای اوپک اقدام به ذخیره نفت در برخی تانکرهای بزرگ کرده اند تا هر رقیب تازه را بتوانند به راحتی از میدان به در کنند.
از دیگر سو، ایران در آن سوی تنگه هرمز، می خواهد شیر نفت دومین ذخایر بزرگ نفتی دنیا را بیشتر باز کند، ذخایری که صد و پنجاه میلیارد بشکه برآورد می شود. اگر گفتگوهای پنج بعلاوه یک و ایران به موفقیت برسد، ایران می تواند با دستی پر وارد بازی شود و یک و نیم میلیون بشکه بر تولید بیفزاید. در صورتی که ایران به این شکل وارد بازار شود و دیگر تولید کنندگان نیز به همین منوال به تولید خود ادامه بدهند، موضوع بازگشت بهای نفت به صد دلار در آینده ای نزدیک محقق نخواهد شد.
از دیگر سو، کشورهای عمده تولید کننده نفت با برخی مشکلات از جمله بی ثباتی در لیبی، سوریه، یمن و عراق روبرو هستند ولی شریان نفت همچنان جاری است و همه این درگیری ها باعث نشده است بازار انرژی، احساس آسیب پذیری کند. هر چند که سه گلوگاه بزرگ عبور نفت در دنیا، تنگه هرمز، خلیج عدن و کانال سوئز با تهدیدهایی روبرو شده اند ولی این مسائل نیز نتوانسته اند اخلالی در روند تردد کشتی های نفت کش ایجاد کنند. گروه های تروریستی مستقر در صحرای سینا هنوز قابلیتی برای اخلال در روند تردد کشتی ها در سوئز پیدا نکرده اند. حوثی های یمن نیز یا به تسلیحاتی برای اخلال دسترسی ندارند یا اصولا تمایلی به این کار نشان نمی دهند و ایران که گاه تهدید به بستن تنگه هرمز می کند، می داند که چنین کاری واکنش شدید جهانی و حتی اقدام نظامی آمریکا را می تواند در پی داشته باشد. از دیگر سو، همه کشورهایی که در اطراف این گلوگاه ها قرار دارند می دانند که بهای چنین اقداماتی بسیار فراتر از چیزی است که انتظار و تاب آن را داشته باشند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن