واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مسعود سلطانیفر در مراسم بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی:
باید صنایع دستی را بیشتر از گذشته باور کنیم و جدی بگیریم
صنایع دستی به عنوان عنصر مهمی در توسعه ی اقتصادی کل کشور و بالاخص مناطق روستایی و محروم است.
به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران، مسعود سلطانی فر معاون ریاست جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی در مراسم بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی ضمن تبریک این روز به هنرمندان و هنردوستان گفت : با عزم و اراده ی ویژه در جهت حرکت به سمت رونق و توسعه ی اقتصادی پس از سالها تحریم قدم برمیداریم ، مقام معظم رهبری با رویکرد اقتصاد مقاومتی نگاهی نو در عرصه ی اقتصاد جامعه ایجاد کرد و برنامه های رئیس جمهور در جهت خروج از شرایط رکود اقتصادی همه و همه نوید بخش آینده ای بهتر است.
وی افزود: تلاش های دولت در چهارچوب اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال، افزایش رفاه عمومی و ... با عزم و اراده ی مجلس شورای اسلامی همسو گشته و مطمئنا" این رویکرد و هماهنگی میتواند کشور در در جهت رشد و توسعه پیش ببرد وامیدواریم در آینده شاهد بهبود اقتصاد و توسعه ی کشور باشیم و نوید بخش پایان روزهای سختی و آینده ای خوش خواهیم بود.
سلطانی فر به محدودیت های ناشی از تحریم و کاهش درآمد نفت نسبت به سال گذشته اشاره کرد و افزود: امیدواریم برای نسل جدید کشوردر سطوح مختلف و در همه ی مناطق شرایط بهتری را فراهم کنیم، صنایع دستی از جمله پتانسیل هایی است که به لحاظ تنوع و کیفیت میتواند به رشد اقتصادی کمک کند، تا به حال اقدامات زیادی صورت گرفته است اما با غنای صنایع دستی کشور ظریفت ده برابر بیشتر از آنچه تا کنون انجام داده ایم را خواهیم داشت.
معاون ریاست جمهوری رشد 40 درصدی صادرات در سال 92 را گامی مثبت در جهت توسعه ی حوزه ی صنایع دستی عنوان کرد و گفت: در بخش های بازرگانی اقداماتی نظیر بازارچه های محلی، استانی، ملی و برگزاری نمایشگاه های بین المللی انجام شده است و طی دو سال گذشته توانسته ایم به توسعه ی کارگاه های صنایع دستی کمک کنیم و تعدادی از این کارگاه ها را ایجاد کنیم اما باید در سال 94 و 95 بیشتر از قبل تلاش کرده و به رشد این حوزه همت گماریم.
وی در ادامه به بخش خصوصی که از همه ی هستی خود در خلق یک اثر هنری مایه میگذارند اشاره کرد و افزود: اولین محوری که قصد داریم روی آن متمرکز شویم افزایش کیفیت صنایع دستی ایران است، همانگونه که جزء یه قدرت اول در حوزه ی صنایع دستی هستیم باید در کیفیت هم برترین باشیم و باید در کنار کیفیت به مقوله ی نوآوری نیز توجه ویژه کنیم، برخی از صنایع دستی مربوط به ده ها و صده های گذشته هستند و لازم است در عین حفظ و احترام به آنها به تولیدات به روزتر و منطبق بر خواست جامعه و برگرفته از نبوغ و خلاقیت بپردازیم.
سلطانی فر ادامه داد: بر این باور هستیم که با کمک بخش خصوصی و کمک سازمان ها و ... میتوانیم به شکوفایی برسیم، پارسال در 7 نمایشگاه خارج از کشور شرکت کرده ایم و باید با برنامه ریزی مناسب این رقم را در سال جاری به حداقل 12 نمایشگاه ارتقاء دهیم، همچنینن تعداد نمایشگاه های داخلی را از 600 به عدد 1000 و بیشتر افزایش دهیم و باید طوری برنامه ریزی کنیم که تولید کنندگان در کمترین زمان بتوانند به بهره وری دست یابند و شعار ما در یک جمله این است که باید صنایع دستی را بیشتر از گذشته باور کنیم و جدی بگیریم.
خبر درحال تکمیل است.....
اخبار مرتبط
هنر ایرانیان سرشار از توجه به خداوند است
میراث فرهنگی غنی، ایران را به یک موزه تبدیل کرده است
برخورد با تخلفات آژانسهای توریستی/خدمات 500 هزار نوروز بان بی نوروز / ارائهی پرونده مفسده اقتصادی به سازمان بازرسی
مبلغ دریافتی از دارندگان خودروهای تاریخی مربوط به دولت قبل است
برای اتومبیلهای بالای 50 سال شناسنامه صادر شده است
حضور هزاران گردشگر خارجی در سیاه چادرهای عشایر
بزرگداشت هفته پژوهش برگزار میشود
تشکیل کمیته فنی مرمت مدرسه عالی شهید مطهری
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]