پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851848519
جزئیات ساخت مسکن اجتماعی 750هزار خانوار |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جزئیات ساخت مسکن اجتماعی 750هزار خانوار
کد خبر: ۵۰۷۸۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳ - 10 June 2015
اقتصادنیوز نوشت: جزئيات ساخت مسكن اجتماعی و حمايتی ۷۵۰ خانوار نيازمند تحت پوشش سازمانهای بيمهای، نهادهای حمايتی و خانوارهای نيازمند اعلام شد.
در متن برنامه مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت راه، مسکن و شهرسازی درباره تامین و ساخت مسکن اجتماعی برای 750هزار خانوار ایرانی آمده است: اصل ۳۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران داشتن مسکن متناسب با نیاز را حق هر فرد و خانواده ایرانی میداند و دولت را موظف میکند تا با رعایت اولویت زمینه تامین مسکن را برای آنان که نیازمندترند به خصوص گروههای کم درآمد فاقد مسکن مناسب، فراهم کند.
با توجه به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در بخشهای مسکن و شهرسازی و فرمان حضرت امام (ره) درخصوص تاسیس حساب ۱۰۰ امام و قانون اساسنامه تشکیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و قوانین دیگری چون قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، مواد ۳۹، ۱۷۱ و ۱۷۶ قانون برنامه پنجم، مواد ۱۳۲ و ۱۴۹ قانون کار، ماده ۹ قانون جامع حمایت از حقوق معلولان، قانون تامین زنان و کودکان بیسرپرست، قانون تامین اعتبارات مسکن و تشویق خانهسازی، قانون تشویق پسانداز مسکن، قانون تشکیل تشکیل صندوق پسانداز مستخدمان رسمی کشور، قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری و مصوبه هیات وزیران، این برنامه مشترک با هدف کمک به رفع بخشی از مشکل دسترسی به مسکن مناسب برای اقشار کمدرآمد شامل کارگران و مستمریبگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری، مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) و اقشار کم درآمدی که تحت پوشش نهادهای فوقالذکر نیستند، با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی لازمالاجرا میشود.
ماده ۱- موضوع برنامه مشترک
برنامهریزی و انجام اقدامات لازم جهت رفع محرومیت مسکن از گروههای نیازمند و آسیبپذیر کم درآمد فاقد مسکن مناسب از طریق تامین زمین، امکان دسترسی به تسهیلات بانکی، کمک به تامین مالی، به منظور فراهم نمودن امکان دسترسی مناسب ۷۵۰ هزار خانوار شهری به مسکن مناسب به صورت ملکی (احداث و خرید) و استیجاری و استفاده از ظرفیت موجود واحدهای مسکن مهر و واحدهای نیمهکاره کلیه دستگاههای موضوع این برنامه با هماهنگی معاونتهای ذیربط وزارتخانهها.
ماده ۲- مدت برنامه مشترک
مدت برنامه مشترک از تاریخ امضای آن شش سال و تا پایان برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است.
ماده ۳- نظام شناسایی و ساماندهی واجدین شرایط
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فهرست متقاضیان واجد شرایط هر سال را مطابق سهمیه مندرج در ماده ۶، به تفکیک شهر و استان تا اردیبهشت همان سال ارائه میکند.
وزارت راه و شهرسازی فهرست مذکور را براساس بانکهای اطلاعاتی موجود و با رعایت مفاد تبصره (۳) ماده (۴) این برنامه مشترک مورد پالایش قرار داده و فهرست نهایی را ظرف مدت یک ماه به دستگاههای ذیربط ارائه میکند.
شناسایی و ساماندهی اقشار نیازمند خارج از پوشش سازمانهای بیمهای و نهادهای حمایتی، برعهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به نمایندگی از طرف وزارت راه و شهرسازی است که از طریق هیات امنا حساب ۱۰۰ امام و انجمن خیرین مسکنساز در سطح استانها صورت میگیرد.
تبصره ۱: شرایط و اولویتبندی متقاضیان با رعایت مفاد ماده (۱) آییننامه اجرایی قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن توسط دستگاههای ذیربط انجام خواهد شد.
تبصره ۲: شرایط و اولویتبندی متقاضیانی که از امکانات و تسهیلات متعلق به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمانهای تابعه آن استفاده میکنند. مطابق با مقررات خاص دستگاههای مربوطه تعیین میشود. همچنین متقاضیانی که از واحدهای احداثی واقع در بافتهای فرسوده شهری بهرهمند میشوند (و از تبصره یک مستثنی میباشند) براساس مقررات ویژه بافتهای فرسوده تعیین میشوند.
ماده ۴- نظام تامین زمین
بخشی از زمین قابل تخصیص به این برنامه از اراضی آزاد شده بافتهای فرسوده شهری، شهرهای جدید و سایر مناطق شهری، مطابق ماده (۲) قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، توسط وزارت راه و شهرسازی تامین میگردد.
سازمانهای وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمینهای مناسب تحت مالکیت خود را برای اجرای این برنامه مشترک تخصیص میدهند.
وزارتخانههای راه و شهرسازی و تعاون کار و رفاه اجتماعی نسبت به پیگیری برای تامین تاسیسات زیربنایی و روبنایی مناسب براساس تکالیف قانونی خود در محدودههای جغرافیایی این برنامه مشترک اقدام مینمایند.
تبصره ۱: زمین مناسب این برنامه ترجیحا در قالب پروژههای کوچک مقیاس (برای پرهیز از تجمع خانوارهای کم درآمد) و حتیالمقدور با قابلیت دسترسی به خدمات موردنیاز، تامین میگردد.
تبصره ۲- اراضی پروژههایی که ساخت آنها تا پایان سال ششم اجرای این برنامه مشترک شروع نشده باشد، به دستگاه یا سازمان یا نهاد واگذارنده بازمیگردد.
تبصره ۳: توزیع جغرافیایی و شیوه تامین مسکن موضوع این برنامه مشترک به گونهای تنظیم میگردد که با الگوی توزیع متوازن جمعیت در کشور، آمایش سرزمین و شرایط جمعیتپذیری شهرها هماهنگ باشد.
ماده ۵- نظام تامین مالی
بانک مسکن وظیفه طراحی و مدیریت تامین مالی برنامه مشترک مشتمل بر مدلسازی، تجهیز منابع، برنامهریزی، پشتیبانی، هماهنگی و نظارت بر تامین مالی را از طریق تجهیز منابع ذیل برعهده خواهد داشت.
الف) منابع مالی وزارت راه و شهرسازی و سازمانهای تابعه: یارانه سود بانکی، یارانه تخفیف عوارض صدور پروانه ساخت و سایر یارانهها در قالب بودجههای سنواتی.
ب) منابع مالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمانهای وابسته: وجوه اداره شده، منابع طرح هدفمندی یارانهها، کمکهای بلاعوض در قالب بودجههای سنواتی و منابع داخلی سازمانهای بیمهای و نهادهای حمایتی.
ج) آورده متقاضیان
د) منابع مالی خیرین و شرکاء اجتماعی برنامه مشترک: انجمنها و نهادهای کارفرمایی، سازمانهای مردم نهاد، سازمانهای محلی، صندوقهای وقفی و نیکوکاری و...
ه) تسهیلات بانکی و سایر منابع مالی از بازارهای پول و سرمایه: بانکهای مسکن، رفاه کارگران و توسعه تعاون و نهادهای وابسته به این سه بانک، با محوریت بانک مسکن، تامین مالی و تجهیز منابع مالی مورد نیاز این برنامه مشترک را از طریق منابع داخلی، طراحی انواع حسابهای صندوق پسانداز مسکن برنامهای و استفاده از سایر ابزارهای بازار پول و سرمایه انجام میدهند.
تبصره ۱: بانک مسکن در حوزه مسکن استیجاری نقش عاملیت نگهداری منابع تخصیص یافته را به عهده خواهد داشت.
تبصره ۲: دو وزارتخانه در جهت تامین منابع مالی و اعتباری مربوط به مسکن استیجاری با اولویت مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) به اشکالی چون پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ودیعه مسکن و کمک هزینه اجاره همکاری خواهند کرد.
ماده ۶- نظام اجرا
۱.توزیع و مدیریت ساخت واحدهای مسکونی موضوع این برنامه مشترک به شرح جزئیاتی طی شش سال اجرا می شود.
۲. بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مدیریت ساخت و نحوه تامین مسکن مربوط به اقشار خارج از پوشش سازمانهای بیمهای و نهادهای حمایتی را با استفاده از منابع پیشبینی شده در این برنامه مشترک برعهده دارد.
۳. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حمایت از تشکیل و توسعه فعالیتهای تعاونیهای مسکن را برعهده داشته و با ارائه آموزشهای عمومی و تخصصی به مدیران و اعضای تعاونیهای مسکن، زمینه ارتقای کیفیت تعاونیها را فراهم مینماید.
۴. وزارت راه و شهرسازی ظرف یک ماه نسبت به اعلام لیست پروژههای مسکن مهر فاقد متقاضی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدام تا پس از تعیین سهمیههای اعلامی دستگاهها، سازمانها و نهادهای حمایتی موضوع این برنامه مشترک توزیع شود.
۵. فرآیندهای اجرایی در هر یک از دو وزارتخانه، توسط وزارتین یاد شده تدوین و ساماندهی میشود.
ماده ۷- نظام نظارت
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به نمایندگی از وزارت راه و شهرسازی وظیفه پایش اطلاعات مربوط به ساماندهی متقاضیان و پیشرفت پروژهها را برعهده داشته و گزارش لازم را به دو وزارتخانه ارائه مینماید.
مسوولیت پیگیری و هماهنگی حسن انجام این برنامه مشترک، برعهده معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
گزارش اجرای برنامه مشترک هر سه ماه یک بار با هماهنگی دو معاونت به اطلاع شورای عالی رفاه میرسد.
این برنامه مشترک در ۷ ماده و ۷ تبصره و ۱۲ بند به امضا رسیده و هر دو نسخه برنامه مشترک، حکم واحد دارد و از تاریخ امضا(اواخر اسفندماه گذشته، لازمالاجراست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
جزئیات ساخت مسکن اجتماعی 750هزار خانوار
جزئیات ساخت مسکن اجتماعی 750هزار خانوار اقتصاد > مسکن - اقتصادنیوز نوشت جزئيات ساخت مسكن اجتماعی و حمايتی ۷۵۰ خانوار نيازمند تحت پوشش سازمانهای بيمهای نهادهای حمايتی و خانوارهای نيازمند اعلام شد در متن برنامه مشترک وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و وزاجزئیات طرح جامع مسكن منتشر شد |اخبار ایران و جهان
جزئیات طرح جامع مسكن منتشر شد وزارت راه و شهرسازی جزئیات طرح جامع مسکن ۱۴۰۵ – ۱۳۹۳ را منتشر کرد کد خبر ۵۰۶۶۸۵ تاریخ انتشار ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۴ - 07 June 2015 وزارت راه و شهرسازی جزئیات طرح جامع مسکن ۱۴۰۵ – ۱۳۹۳ را منتشر کرد به گزارش مهر وزارت راه و شهرسازي خلاصه سنددستورالعمل تسهیلات ۸۰ میلیونی مسکن ابلاغ شد |اخبار ایران و جهان
دستورالعمل تسهیلات ۸۰ میلیونی مسکن ابلاغ شد بانک مسکن دستورالعمل اجرایی حساب صندوق پس انداز مسکن یکم را به کلیه شعب این بانک در تهران و دیگر شهرها ابلاغ کرد که بر اساس آن شرایط ملک نوساز برای دریافت وام گذشت کمتر از هفت سال از تاریخ صدور جواز ساخت و سه سال از تاریخ صدور پایان کاجزئیات ذخیرهسازی گوشت و مرغ ماه مبارک رمضان |اخبار ایران و جهان
جزئیات ذخیرهسازی گوشت و مرغ ماه مبارک رمضان ذخایر گوشت قرمز برای ماه مبارک رمضان حداقل ۸۰۰۰ تن است و ما مشکلی در این ماه از لحاظ کمبود گوشت مرغ و گوشت قرمز نداریم کد خبر ۵۰۳۸۲۰ تاریخ انتشار ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۴۳ - 27 May 2015 یک مقام مسئول با بیان اینکه ذخایر مرغ دولتی به ۱۳۰جزئیات تصمیم حذف افراد از دریافت یارانه |اخبار ایران و جهان
جزئیات تصمیم حذف افراد از دریافت یارانه دولت با تصویب آئیننامه اجرایی تبصره 20 قانون بودجه شاخصهایی را برای پردرآمدها از دریافت یارانه مشخص کرده است کد خبر ۵۰۳۸۸۸ تاریخ انتشار ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۰ - 27 May 2015 دولت با تصویب آئیننامه اجرایی تبصره 20 قانون بودجه شاخصهایی رجزئیات مصوبه دولت برای حذف یارانه غیرنیازمندان |اخبار ایران و جهان
جزئیات مصوبه دولت برای حذف یارانه غیرنیازمندان معاون اول رئیس جمهور آئیننامه اجرایی تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۳۹۴ کل کشور را برای اجرا ابلاغ کرد کد خبر ۵۰۵۵۳۳ تاریخ انتشار ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۰ - 02 June 2015 معاون اول رئیس جمهور آئیننامه اجرایی تبصره ۲۰ قانون بودجه ساتاثیر افزایش وام خرید مسکن در روند بازار |اخبار ایران و جهان
تاثیر افزایش وام خرید مسکن در روند بازار دبیر کانون انبوه سازان کشور گفت با توجه به اینکه وام خرید مسکن در سال آینده به متقاضیان پرداخت میشود تاثیر آن نیز در روند بازار مسکن در سال آینده قابل مشاهده خواهد بود کد خبر ۵۰۶۶۳۵ تاریخ انتشار ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۴۳ - 07 June 2015واکنش بانک مسکن به یک مطلب |اخبار ایران و جهان
واکنش بانک مسکن به یک مطلب بانک مسکن به مطلب خروج وام مسکن از انحصار تک بانکی واکنش نشان داد کد خبر ۵۰۴۳۲۳ تاریخ انتشار ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۹ - 29 May 2015 بانک مسکن به مطلب خروج وام مسکن از انحصار تک بانکی واکنش نشان داد به گزارش تابناک اقتصادی بانک مسکن با ارسال جوابیهسایه «مال»ها بر بازار مسکن |اخبار ایران و جهان
سایه مال ها بر بازار مسکن برجسازیهای تجاری گسترده در 6 منطقه تهران که طی دو سال گذشته آسایش شهروندان محلههای اطراف را به عناوین مختلف از جمله حوادث ناشی از گودبرداری عمیق و چالشهای ترافیکی مختل کرده بود اخیرا بازار مسکن آرام پایتخت را نیز بهصورت نامحسوس تحتتاثیر قرار داتورم بخش مسکن زیر 5 درصد است |اخبار ایران و جهان
تورم بخش مسکن زیر 5 درصد است مشاور رییس جمهوری در امور اقتصادی گفت تورم بخش مسکن زیر پنج درصد و این امر به معنی آن است که ارزش واقعی واحدهای مسکونی با کاهش مواجه شده است کد خبر ۵۰۵۳۰۲ تاریخ انتشار ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱ ۱۷ - 01 June 2015 مشاور رییس جمهوری در امور اقتصادی گفت تورطرح مجلس برای کمک ماهانه به خانوارهای فقیر |اخبار ایران و جهان
طرح مجلس برای کمک ماهانه به خانوارهای فقیر این شش میلیون نفری که تحت حمایت بهزیستی هستند با توجه به کمکهای کمی که دریافت میکنند زنده ماندنشان یک معجزه است کد خبر ۵۰۳۵۰۸ تاریخ انتشار ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۸ - 26 May 2015 عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از طرح دوفوریتی کمک نقدیجزئیات ابطال کارت بنزین خودروها |اخبار ایران و جهان
جزئیات ابطال کارت بنزین خودروها یک مقام مسئول در شرکت پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به ابطال بیش از ۶ ۵ میلیون کارت بنزین خودروهای شخصی و موتورسیکلتها گفت طرح ساماندهی کارتهای بنزین براساس مصوبه دولت اجرا شده است کد خبر ۵۰۷۷۵۸ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۱ - 10 June 2واکنش بازار مسکن به تغییر نرخ سوخت |اخبار ایران و جهان
واکنش بازار مسکن به تغییر نرخ سوخت فعالان بازار مسکن معتقدند دولت با افزایش نرخ سوخت بازار مسکن را با رکود بیشتری مواجه میکند و توان اقتصادی خانوارها کاهش مییابد کد خبر ۵۰۴۳۱۲ تاریخ انتشار ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۰ - 29 May 2015 فعالان بازار مسکن معتقدند دولت با افزایش نرخ سوختبازتاب دو مصوبه مسکنی در بازار |اخبار ایران و جهان
بازتاب دو مصوبه مسکنی در بازار با گذشت یک هفته از مصوبه وام ۸۰ میلیونی خرید مسکن خانه اولیها و وام ۶۰ میلیونی خرید و ساخت برای عموم مراجعه متقاضیان خرید به بنگاههای مسکن افزایش یافته است اما سازندگانی که دو سال است ساخت و ساز نمی کنند با تردید به این مصوبه نگاه و اعلام کنند فاقساط درشت وام 60 میلیونی مسکن |اخبار ایران و جهان
اقساط درشت وام 60 میلیونی مسکن از وام 80 میلیونی صندوق پس انداز مسکن با قسط های میلیونی آن گذشته اقساط وام 60 میلیونی هم دسته کمی از آن نداشته و در شرایط نسبتا مناسب بیش از یک میلیون تومان در هر ماه هزینه خواهند داشت کد خبر ۵۰۳۵۴۰ تاریخ انتشار ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۵ - 26 May 2بانک های نخود فروش و بساز بفروش؛ یکی از عوامل بحران مسکن |اخبار ایران و جهان
بانک های نخود فروش و بساز بفروش یکی از عوامل بحران مسکن یکی از دلایل اصلی بحران مسکن در کشور سرمایه گذاری بانک ها در این بخش است و سرمایه گذاری بانک ها در مسکن اصلا یکی از دلایل رشد قیمت مسکن در ایران است اخیرا هم هرکس بدهیش را ندهد بدهیش را می گیرند و می شود املاک تملیکی در حركود مسكن سنگينتر شد |اخبار ایران و جهان
ركود مسكن سنگينتر شد صدور پروانههاي ساختماني باز هم كاهش يافت آخرين آماري كه در بخش ساخت و ساز منتشر شده است نشان ميدهد در پاييز سال 93 تعداد پروانه ساختماني در كل كشور به 22 هزار و 753 رسيد كه نسبت به فصل گذشته 24 درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته 45 3 درصد كاهش يافته است-