تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829696209




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موسيقي بالاترين مصرف را در بين کالاهاي فرهنگي دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ خرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۳ق.ظ)
موسيقي بالاترين مصرف را در بين کالاهاي فرهنگي دارد موج - مديرکل دفتر موسيقي گفت: موسيقي بالاترين ميزان مصرف را در بين کالاهاي فرهنگي دارد و مصرف آن صددرصدي است، اما؛ برنامه‌ريزي و بودجه براي موسيقي نداريم. بودجه سال گذشته دفتر موسيقي برابر با بودجه سال 1376 و کمتر از سه ميليارد تومان بود.
گزارش مديرکل دفتر موسيقي در کميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي
ايراني‌ها چه‌قدر پول خرج کنسرت‌ها کردند؟
به گزارش خبرگزاري موج، جلسه کميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي با ارائه گزارش مديرکل دفتر موسيقي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از وضعيت موسيقي در کشور برگزار شد و اعضاي کميسيون نظرات و ديدگاه‌هاي خود را بيان کردند.
محمدحسين ايماني خوش‌خو؛ رييس کميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين جلسه گفت: در حوزه موسيقي نظرات و مباحث متعدد و گوناگوني وجود دارد و هماهنگي لازم بين نهادها وجود ندارد. سند موسيقي با نظر کارشناسان و هنرمندان موسيقي براساس ضرورت و نياز اين حوزه در کميسيون هنر و معماري تهيه شده است و اميدواريم با تصويب اين سند در شوراي عالي انقلاب فرهنگي با برطرف شدن مشکلات، هنر موسيقي اثربخش تر به راه خود ادامه دهد.
ايماني خوش‌خو افزود: شوراي عالي انقلاب فرهنگي عالي‌ترين نهاد فرهنگي است که مصوبات آن براي همه دستگاه‌ها و نهادها لازم الاجراست و اميدواريم از اين ظرفيت قانوني براي حمايت از موسيقي استفاده شود و در اين زمينه کميسيون هنر و معماري با بررسي وضعيت موسيقي و جلسات و نشست‌هايي با هنرمندان، کارشناسان و مسوولان نهادهاي مختلف سعي مي‌کند حمايت و همکاري کند.
رييس کميسيون هنر و معماري شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه با اشاره به اهميت و نقش موسيقي گفت: هنرمندان موسيقي سرمايه‌هاي فرهنگي هستند و نقش موسيقي در جامعه پررنگ است و در مقاطع مختلف انقلاب اسلامي نيز موسيقي نقش داشته است. بنابراين ضرورت دارد که براي امنيت رواني و آرامش جامعه موسيقي فکر و تلاش شود.
پيروز ارجمند؛ مديرکل دفتر موسيقي در اين جلسه گفت: براي سياست‌گذاري در حوزه موسيقي به اسناد بالادستي نياز است اما سند بالادستي موسيقي نداريم و اين امر باعث مي‌شود مديران و مسوولان با نگاه شخصي امور را اداره کنند. ارائه گزارش کامل و دقيق از وضعيت موسيقي کشور مستلزم کار پژوهشي آماري و دقيق است که هنوز چنين کاري انجام نشده است اما براساس آمار و اطلاعات و گزارش‌هاي حوزه دفتر موسيقي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي‌توان تا اندازه‌اي مسائل هنر موسيقي را مشاهده و بررسي کرد.
ارجمند در ادامه گفت: در حال حاضر با توجه به وضعيت موجود براي موسيقي چشم‌اندازي را نمي‌توان تصور کرد و ضرورت دارد که دفتر موسيقي به يک مرکز سياست‌گذاري و نظارتي تبديل شود، از کار اجرايي فاصله بگيرد و مانند برج مراقبت براي موسيقي باشد.
ارجمند افزود: موسيقي بالاترين ميزان مصرف را در بين کالاهاي فرهنگي دارد و مصرف آن صددرصدي است، اما؛ برنامه‌ريزي و بودجه براي موسيقي نداريم. بودجه سال گذشته دفتر موسيقي برابر با بودجه سال 1376 و کمتر از سه ميليارد تومان بود که از آن ميزان هم کمتر از دو ميليارد تومان اختصاص داده شد.
مديرکل دفتر موسيقي با اشاره به گردش مالي موسيقي گفت: در زمينه برگزاري کنسرت‌هاي موسيقي و گستردگي جغرافيايي آن‌ها رشد کمي وجود دارد و سال گذشته حدود 350 ميليارد تومان فروش بليت کنسرت‌هاي موسيقي بوده، اما؛ واقعيت اين است که دفتر موسيقي در تعيين اين مسير و سياست‌گذاري نقشي نداشته و بخش خصوصي است که در اين زمينه مؤثر است.
ارجمند با اشاره به آيين‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هاي دفتر موسيقي گفت: آيين‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هاي دفتر موسيقي مبتني بر واقعيت‌هاي موجود نيست و نيازهاي امروز را جوابگو نيست. بنابراين با اصلاح بعضي از آيين‌نامه‌ها فضايي براي صدور مجوز و انتشار تک آهنگ‌ها و کليپ‌ها نيز ميسر شد. جريان موسيقي زيرزميني سيال و فعال است اما براساس تحقيقي بيش از 50 درصد موسيقي زيرزميني سالم و بدون مشکل است و ما با اصلاح آيين‌نامه‌ها به طور موقت سعي کرديم مسائل و موانع موسيقي‌هاي زيرزميني سالم شناسايي کنيم و افرادي را که تمايل داشتند در چارچوب قانون فعاليت کنند، به سمت اخذ مجوز هدايت کنيم.
مديرکل دفتر موسيقي همچنين درباره حضور گروه‌هاي موسيقي ايراني در خارج از کشور گفت: در تعامل با ديگر کشورها در زمينه اعزام گروه‌هاي موسيقي به خارج از کشور رشد خوبي داشته‌ايم اما براي حضور گروه‌هاي خارجي هنوز مسائلي وجود دارد.
ارجمند ادامه داد: سال گذشته براي 1600 کنسرت موسيقي مجوز صادر شد که 14 مجوز از سوي خود مؤسسات و شرکت‌هاي برگزارکننده يا گروه‌ها لغو شد و چند کنسرت هم با ممانعت لغو شد. سال گذشته مجوز 480 آلبوم موسيقي صادر شد اما دفتر موسيقي هيچ نقش حمايتي و توليدي در آن‌ها ندارد.
ارجمند با اشاره به برنامه دفتر موسيقي براي راه‌اندازي سامانه براي صدور مجوز گفت: حدود 50 درصد از اختيارات دفتر موسيقي را به استان‌ها تفويض کرديم و دستورالعمل‌ها و آيين‌نامه‌ها نيز بازنويسي شده است تا برنامه‌هاي دفتر موسيقي در روند مناسب‌تر و با سرعت بيشتري پيش برود.
مديرکل دفتر موسيقي با اشاره به اينکه آثار موسيقي ارزشمند و ماندگار با شعر و ملودي خوب در شرايطي که هنرمندان موسيقي آرامش داشته باشند توليد مي‌شود گفت: در نظر داريم تا زمينه‌هايي براي حمايت از موسيقي سنتي فراهم شود.
مديرکل دفتر موسيقي اظهار اميدواري کرد با تصويب سند موسيقي بخشي از مسائل موسيقي برطرف شود و هماهنگي بين نهادها در حوزه موسيقي فراهم شود و گفت: قرار است شورايي با حضور مديران موسيقي نهادهاي گوناگون تشکيل شود.
در اين جلسه حسن رياحي، حميدرضا نوربخش، حسن بلخاري، محمدرضا جعفري جلوه، امير اسماعيل آذر، غلامرضا اسلامي، محمدعلي خبري، عباس اخوين، محمدعلي خبري، حسين پارسايي، محمدحسين نيرومند، محمد خزاعي، عبدالمجيد شريف‌زاده، مجتبي آقايي و رحمت اميني از اعضاي کميسيون هنر و معماري حضور داشتند و نظرات خود را درباره گزارش دفتر موسيقي و وضعيت موسيقي بيان کردند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن