تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814730224




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به آینده‌ی اقتصاد سینما امیدوار نیستم/توجه مطلق به اقتصاد، آفت جامعه‌ی ما است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نگاه سینماگران به وضعیت کنونی اقتصاد سینما؛
به آینده‌ی اقتصاد سینما امیدوار نیستم/توجه مطلق به اقتصاد، آفت جامعه‌ی ما است
با توجه به اکران‌های دو ماه اخیر و فیلمهای سی و سومین دوره جشنواره فجر همچنین رونق نسبتاً کم گیشه‌ها نسبت به سال گذشته به بررسی وضعیت اقتصادی این عرصه پرداختیم.


باشگاه خبرنگاران، سحر قناعتی؛ اقتصاد در هر حوزه یکی از مسائل بنیادی به حساب می‌آید که اگر درست به آن پرداخته نشود و برنامه‌ریزی اساسی و دقیق برای آن صورت نگیرد آسیب‌های جدی به پیکره‌ی هر چیزی وارد می‌کند.


در سینما نیز اقتصاد یکی از مقوله‌هایی است که حرف اول را می‌زند تا زمانی که پول نباشد تهیه‌کننده سرمایه‌گذاری نمی‌کند و فیلم ساخته نمی‌شود. البته در مواردی هم که با پول‌های دولتی فیلم ساخته می شود که کمکی به سینما نمی‌کند.


به دنبال فروش نسبتاً ضعیف فیلم‌های سینمایی در دوماه اول سال 94 تصمیم گرفتیم با تعدادی از سینماگران درباره اقتصاد سینما وراه‌های بهبود آن صحبت کنیم که به شرح زیر است.


*متوسط فروش فیلم‌های سینمای امسال بیشتر از سال گذشته خواهد شد


علیرضا رئیسیان، کارگردان سینما در خصوص وضعیت کنونی اقتصاد سینما و تفاوت‌هایش نسبت به سال گذشته گفت: اقتصاد یک مفهوم کلان است و من تا به امروز برنامه خاصی از سوی مدیران برای پویایی اقتصاد سینما ندیده‌ام. اگر اتفاقات مثبتی هم می‌افتد خود به خودی و حاصل روند تولید نمایش است.


وی در ادامه افزود: من به بهبود وضعیت اقتصادی سینمای ایران در سطح کلان خوشبین نیستم و باید یک برنامه‌ریزی صحیح و دقیقی برای حصول این امر اتفاق بیافتد.


کارگردان فیلم سینمایی «دوران عاشقی» پیرامون فروش فیلم‌های امسال، اظهار داشت: درسال گذشته سورپرایزی به نام «شهر موش‌ها» گیشه‌ی سینما را زیر و رو کرد اما به نظر من امسال فیلمها با فروش 3 تا 5 میلیارد متوسط فروش بیشتری خواهد داشت.


این کارگردان در پایان درباره وضعیت اکران «دوران عاشقی» خاطر نشان کرد: «دوران عاشقی» در نوبت اکران عید فطر امسال قرار خواهد گرفت. بعضی از تهیه‌کنندگان برای گرفتن عکس دو نفره با سوپراستارها قیمت آنها را بالا می‌برند.


*نسبت به آینده‌ی اقتصاد سینما خوش بین نیستم


محمد شایسته تهیه‌کننده سینما گفت: من به آینده‌ی اقتصاد سینما زیاد امیدوار نیستم. زیرا هزینه‌های زیاد تولید، دستمزد زیاد بازیگران که بالا رفتن دستمزد سایر عوامل را به دنبال دارد و افزایش هزینه‌ی تبلیغات از عهده‌ی یک تهیه کننده بخش خصوصی برنمی آید.


وی در ادامه افزود: اینکه بگوییم کیفیت فیلمها پایین آمده حرف اشتباهی است زیرا یک فیلم در هر شرایطی نباید ضرر کند اگر یک تهیه‌کننده در هر زمینه‌ای سرمایه‌گذاری کند به سود چند برابر می‌رسد اما در سینما فقط پول خود را از دست می‌دهد.


تهیه‌کننده فیلم «خانه دختر» اظهار داشت: در کل دنیا اگر دو فیلم از یک سوپر استار نفروشد قیمت آن پایین می‌آید اما در کشور ما همه چیز بر عکس است. دلیل آن هم تهیه‌کنندگانی هستند که با پول دولتی فیلم می‌سازند و برای گرفتن عکس دو نفره و پرکردن فاکتور‌های میلیاردی خود پول بازیگر را چندین برابر می‌کنند.


شایسته در پایان خاطر نشان کرد: اگر دقت کنیم تمام عواملی که سبب بالارفتن پول بازیگر می شود از بین رفته است برای مثال قاچاق DVD ‌ها آزاد شده اما قیمت بازیگران به چندین برابری رسیده است. این مسئله قضیه‌ی بسیار مهمی است که باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود.


*در خوشبینانه‌ترین حالت وضعیت اقتصادی سینما شبیه سال قبل است


هادی منبتی رئیس سابق سینما ملت و عضو کنونی هیات مدیره پردیس سینمایی آزادی در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران در خصوص وضعیت کنونی اقتصاد سینما گفت: اگر افزایش قیمت بلیط‌ها را در نظر بگیریم و با توجه به فیلم‌های نمایش داده شده در سی و سومین دوره جشنواره فیلم فجر در خوشبینانه‌ترین حالت از نظر اقتصادی در سینما تغییری نسبت به سال گذشته نخواهیم داشت.


وی در ادامه افزود: به نظر من مشکل اساسی حال حاضر سینما بها ندادن به بخش خصوصی است. اگر توجه سینماگران به بخش خصوصی بیشتر و اختلافات خصوصی بیشتر و اختلافات بین پروانه نمایش و اکران کمتر شود اوضاع سینما بهبود پیدا خواهد کرد.


*توجه مطلق به مسائل اقتصادی یک آفت برای جامعه‌ی ما به حساب می‌آید


علیرضا فرید، کارگردان سینما پیرامون وضعیت کنونی اقتصاد سینما، گفت: در این روزها همه جا صحبت از وضعیت اقتصادی است و این موضوع آسیب جدی به جامعه وارد می‌کند جامعه‌ی ما به اندیشه‌ی عمیق نیاز دارد و همه چیز نباید به اقتصاد خلاصه شود.


وی در ادامه افزود: مشکلات اقتصادی سینما از جایی نشأت می‌گیرد که مسائل فرهنگی در اولویت چندم زندگی مردم قرار گرفته است و در جامعه‌ی ما استقبال کمی از محصولات فرهنگی می‌شود.


این کارگردان در پایان خاطر نشان کرد: اگر رسانه‌های ما از روزمرگی و سطحی نگری بیرون بیایند و به مسائل و مفاهیم عمیق فرهنگی از جمله کتاب توجه بیشتری داشته باشند وضعیت اقتصادی سینما بهبود پیدا خواهد کرد.






انتهای پیام/








اخبار مرتبط

از خداحافظی بازیگر پیشکسوت تا نتیجه دیدار سینماگران با رییس رسانه ملی
اعلام اسامی داوران بخش مستند/ ساخت فیلم بزرگداشت مسعود کیمیایی توسط جواد طوسی
معرفی داوران فیلم‌های کوتاه جشنواره بین‌المللی شهر/ رقابت 366 اثر در بخش‌ مسابقه ایران و بین الملل
از بازیگری یک مجری تا حاشیه‌های سینمای ایران در کن
مؤسسه رسانه‌های تصویری با چه فیلم‌هایی به جشنواره کن رفت؟
راهیابی 30 فیلم سینمایی به مسابقه سینمای ایران جشنواره بین المللی شهر
انتصاب "حیدری" را باید به فال نیک گرفت




۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن