محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842186567
نقاشی سهراب سپهری رکورد تاریخی زد
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نقاشی سهراب سپهری رکورد تاریخی زد
چهارمین حراج تهران با فروش تابلویی از سهراب سپهری با قیمت ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رکورد همه حراج های تاریخ ایران زده شد و فروش کل ۲۱ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان بدست آمد.
خبرگزاری مهر: چهارمین حراج تهران با فروش تابلویی از سهراب سپهری با قیمت ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رکورد همه حراج های تاریخ ایران زده شد و فروش کل ۲۱ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان بدست آمد.
وز گذشته جمعه ۸ خرداد ماه حراج تهران مثل گذشته با اجرای رضا کیانیان همراه بود و با حضور جمعی از مجموعه داران، گالری داران، خریداران و همچنین افرادی چون سید محمد بهشتی، اجمد مسجدجامعی، عبدالحسین مختاباد، حجت الاسلام محمدعلی زم، علی مرادخانی، بهرام رادان، علی دایی و... برگزار شد.
کیانیان در ابتدای این جلسه گفت: ما فکر نمی کردیم دومین حراج تهران برگزار شود و حالا خیلی خوشحالم که چهارمین دوره آن برگزار می شود که البته باید از علیرضا سمیع آذر ممنون باشیم.
اولین اثری که در حراج تهران چکش خورد، کاری از جلیل رسولی با عنوان «مرغ بسم الله» بود که بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و ۸۵ میلیون تومان فروخته شد.
اثر بعدی کاری بود از هادی روشن ضمیر که قیمت پیشنهادی آن ۱۰ تا ۱۴ میلیون تومان بود و ۱۵ میلیون تومان فروخته شد.
تابلو نقاشی احمد آریامنش از مجموعه «زیر چرخ کبود» که حدود ۵ تا ۷ میلیون تومان قیمت گذاری شد به مبلغ ۱۲ میلیون تومان فروخته شد.
اثر نقاشی محمد احمدپور با قیمت پیشنهادی ۱۰ تا ۱۴ میلیون تومان نیز با قیمت ۱۸ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر نقاشی «هوس» متعلق به محمود زنده رودی برادر حسین زنده رودی که بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با ۴۰ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر علی شیرازی با قیمت پیشنهادی ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان با قیمت کمینه ۵۰ میلیون تومان به حراج رسید.
اثر آنه محمد تاتاری که روی پارچه انجام شده بود با قیمت پیشنهادی ۱۲ تا ۱۶ ملیون تومان به قیمت ۲۰ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر نقاشی عبدالرضا دریابیگی در این حراج ۳۰ تا ۴۰ میلیون قیمت گذاری شده بود و با قیمت ۴۶ میلیون تومان چکش خورد.
همچنین اثری از منوچهر نیازی که ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان برآورد شده بود به قیمت ۴۲ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر حسین محجوبی با عنوان «خاطره درختی با شکوه در پاییزی در سوئد» بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان برآورد شده بود و با قیمت بیشینه ۴۰ میلیون تومان به فروش رسید.
اولین اثری که با جملات رضا کیانیان قیمت آن به بالای ۱۰۰ ملیون تومان افزایش پیدا کرد یک نقاشی از مهدی ویشکایی بود که بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و به مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان چکش خورد.
اثر نقاشی کیخسرو خروش که طرحی از یک منظره را داشت با قیمت ۴۰ میلیون تومان خریداری شد.
تابلوی نقاشی ابراهیم مختاری که بین ۱۰ تا ۱۴ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت کمینه ۱۰ میلیون تومان خریداری شد.
اثر ابوالقاسم سعیدی هنرمند مقیم فرانسه یک تابلوی نقاشی با قیمت پیشنهادی ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان بود که کیانیان چکش حراج خود را با قیمت ۳۰۰ میلیون تومان برای این اثر نواخت.
اثر نقاشی مصطفی دشتی که طرحی از یک منظره را نشان می داد با قیمت پیشنهادی ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان با ۳۰ میلیون تومان فروخته شد.
یک نقاشی از علی فرامرزی از مجموعه «کویرها» با قیمت پایه ۵ تا ۷ میلیون تومان به مبلغ ۳۲ میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی مهرداد صدری هنرمندی که به گفته کیانیان در ایران کمی ناآشناست بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون قیمت گذاری شده بود و ۵۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر سونیا بالاسانیان که طرحی از بافت یک گنبد بود با عنوان «گستره های آرامش» و با قیمت پیشنهادی ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان به فروش رسید.
تابلوی جعفر روحبخش با قیمت پیشنهادی ۷۰ تا ۹۰ میلیون تومان نیز به مبلغ ۸۵ میلیون تومان به فروش رسید.
همچنین اثری از سیراک ملکونیان با قیمت پیشنهادی ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان به قیمت ۱۴۰ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر بعدی کاری از مسعود عربشاهی بود که بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و به مبلغ ۲۲۰ میلیون تومان به فروش رسید.
تابلو نقاشی شهلا حبیبی از مجموعه «صور خیال» حدود ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و به مبلغ ۴۲ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر حسین صدری با عنوان «رد پای دوچرخه» با قیمت پیشنهادی ۱۰ تا ۱۴ میلیون تومان به مبلغ ۱۱ میلیون تومان به فروش رسید.
ژازه تباتبایی که سال گذشته نیز اثرش در این حراج حضور داشت، تابلویی با عنوان «بازگشت از مزرعه» بود که بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان چکش خورد.
کیانیان، منصور قندریز صاحب تابلوی بعدی را به عنوان یکی از بنیان گذاران مکتب سقاخانه معرفی کرد و اثر او را با قیمت پیشنهادی ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان به ۱۸۰ میلیون تومان رساند و فروخت.
رضا درخشانی نیز دیگر هنرمندی است که سال گذشته اثرش در حراج تهران حضور داشت و امسال تابلو «شکار قرمز شماره ۴» وی با قیمت پیشنهادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان به مبلغ ۳۶۰ میلیون تومان به فروش رسید.
یک تابلو نقاشی از کامبیز درمبخش با قیمت پیشنهادی ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان به مبلغ ۳۰ میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی «انتظار» از فرشید مثقالی یا عنوان ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان به مبلغ ۴۶ میلیون تومان به فروش رسید.
تابلوی «معمای شماره ۲۵» آیدین آغداشلو با قیمت پیشنهادی ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان به مبلغ ۵۵۰ میلیون تومان به فروش رسید.
تابلو نقاشی هوشنگ پزشک نیا که طرحی از یک صورت را داشت با قیمت پیشنهادی ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان به ۱۲۰ میلیون تومان افزایش یافت و فروخته شد.
یک اثر نقاشی با عنوان «بزم» از حسین کاظمی با قیمت پیشنهادی ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۴۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر شهریار احمدی با عنوان «در جستجوی سنگ آتش زنه» با قیمت پیشنهادی ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر «باغ عشق» از علی اکبر صادقی با قیمت پیشنهادی ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان به مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان فروخته شد.
تاها بهبهانی در این حراج مجسمه ای از سر یک اسب داشت که ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و به مبلغ ۵۵ میلیون تومان به فروش رسید.
کیانیان درباره بهمن دادخواه هنرمند اثری از مجموعه «عبور» بیان کرد که او در فرانسه زندگی می کند و آثارش سال گذشته نیز با رقم خوبی به فروش رفت. این اثر ۴۰ تا ۶۰ میلیون قیمت گذاری و ۷۵ میلیون فروخته شد.
اثر مرتضی گودرزی با عنوان «خلوت دل» بین ۶ تا ۸ میلیون تومان قیمت گذاری و ۱۲ میلیون تومان فروخته شد.
اثر بعدی با عنوان «شب معمایی» به جهانگیر شهدادی تعلق داشت که ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و ۲۲ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر سیاوش کسرایی با قیمت پیشنهادی ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان به مبلغ ۳۶ میلیون تومان به فروش رسید.
تابلوی عکس آزاده اخلاقی که در توضیح آن آمده بود، مهدی باکری، جزیره مجنون، عراق ۲۵ بهمن ۱۳۶۳ با قیمت پیشنهادی ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۸ میلیون تومان فروخته شد.
همچنین تابلوی عکس عباس کیارستمی که کیانیان از او به شکل ویژه تری یاد کرد با قیمت پیشنهادی ۷۰ تا ۹۰ میلیون تومان به مبلغ ۸۵ میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی نقاشی مرتضی ممیز که تصویری از یک منظره را نشان می داد با قیمت پایه ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۱۰ میلیون تومان خریداری شد.
اثر منوچهر یکتایی هنرمندی که در نیویورک زندگی می کند و جزو معدود آثاری است که وی روی بوم بزرگ کار کرده است، با قیمت پیشنهادی ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان با هیجانی که کیانیان به مخاطبان چهارمین حراج تهران بخشید به مبلغ ۹۵۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر مارکو گریگوریان با قیمت پیشنهادی ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان فروخته شد.
یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون برای تابلوی سپهری
اما اثری که فروش آن هیجان زیادی را به همراه داشت و با صدای کیانیان بر آن افزوده می شد، تابلوی نقاشی سهراب سپهری بود که بین ۸۰۰ تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود. سال گذشته نیز آثاری از وی در حراج تهران ارایه شده بود که رکوردهای یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان را ثبت کرد و تابلوی امسال وی با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به فروش رسید که تشویق های حاضران را در بر داشت.
اثر نقاشی هانیبال الخاص با عنوان «گفت و گو» با قیمت پیشنهادی ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان به مبلغ ۹۵ میلبون تومان به فروش رسید.
اثر نقاشی نصرالله افجه ای با عنوان «خوشه ها» با قیمت پیشنهادی ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثری از صداقت جباری با قیمت پیشنهادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان با ۱۰ میلیون کمتر از قیمت کمینه به مبلغ ۱۴۰ میلیون تومان فروخته شد.
یک مجسمه از علیرضا آستانه با قیمت پیشنهادی ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان به مبلغ ۳۸ میلیون تومان فروخته شد.
اثر مهرداد شوقی حق دوست که شاید کمترین قیمت گذاری این حراج را به خود اختصاص داده بود با قیمت پیشنهادی ۴ تا ۶ میلیون تومان به مبلغ ۴۴ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر سیدمحمد احصایی از مجموعه «الفبای ازلی» که بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۳۴۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر فریدون امیدی با قیمت پیشنهادی ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان به مبلغ ۲۸ میلیون تومان فروخته شد.
مجسمه فرناز ربیعی جاه با عنوان «سیرین» که قیمت پیشنهادی آن ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان بود به مبلغ ۲۴ میلیون تومان به فروش رفت.
«هیچ» مجسمه ای از پرویز تناولی که پیش از این هم در حراج شرکت داده شده بود با قیمت پیشنهادی ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان به مبلغ ۲۲۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر رضا مافی که ۶۰ تا ۸۰ میلیون قیمت پیشنهادی آن بود به مبلغ ۹۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر غلامحسین نامی از سری «کهکشان ها» با قیمت پیشنهادی ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان چکش خورد.
تابلوی محسن وزیری مقدم که به سال ۱۳۴۱ تعلق داشت با قیمت پیشنهادی ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۱۰ میلیون تومان به فروش رفت.
تابلو نقاشی کوروش شیشه گران نیز با قیمت پیشنهادی ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان به مبلغ ۲۴۰ میلیون تومان به فروش رسید.
بهجت صدر از پیشتازان آبستره در ایران اثری در این حراج داشت که با قیمت پیشنهادی ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان به مبلغ ۲۶۰ میلیون تومان به فروش رفت.
نقاشی بیتا وکیلی که کاری از مجموعه «ایران» بود با قیمت پیشنهادی ۴۰ تا ۶۰ میلیون با مبلغ بیشینه ۶۰ میلیون تومان به فروش رسید.
«طبیعت بی جان» اثر شماره ۶۱ از این حراج بود که به پروانه اعتمادی اختصاص داشت و با قیمت پیشنهادی ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان به فروش رفت.
نقاشی عین الدین صادق زاده که کاری عرفانی بود با قیمت پیشنهادی ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان به مبلغ ۳۸ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر فرهاد مشیری با قیمت پیشنهادی ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان به مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان به فروش رفت.
تابلوی نقاشی بهمن محصص که ۱۸۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود از چمله آثاری بود که در طول حراج به فروش رفت. این تابلو به قمیت ۱۷۰ میلیون تومان خریداری شد.
اثر منوچهر یکتایی با قیمت پیشنهادی ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۷۰ میلیون تومان به فروش رفت.
فروش ۱۲ تابلو کلاسیک
در چهارمین حراج تهران ۱۲ تابلو کلاسیک نیز برای فروش عرضه شد که اجرای این بخش را حسین پاکدل بر عهده گرفت.
وی در ابتدا درباره این آثار توضیح داد: اصالت آثار بخش کلاسیک توسط کارشناسان میراث فرهنگی کاملا تایید شده است. این آثار به هنرمندانی تعلق دارند که پیش از این کارهایشان در حراج های بزرگ دنیا به فروش رفته است.
پاکدل ادامه داد: طی این سه دوره دایم سوال می شد که چرا آثار کلاسیک هنر تجسمی ایران در این حراج حضور ندارند، بنابراین این بخش اضافه شد و اگر خدا بخواهد این بخش در آینده به صورت مستقل برگزار می شود. این آثار فعلا با قیمت پایین عرضه شده است اما پیش بینی می شود که به سرعت قیمت آن بالا برود.
اولین اثر این بخش به محمد غفاری (کمال الملک) تعلق داشت که بین ۲۰۰ تا ۱۵۰ میلیون ارزش گذاری شده بود و به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان فروش رفت.
اثری از میرزا عبدالمطلب (نقاش باشی) بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون قیمت گذاری شده بود و ۱۶۰ میلیون تومان فروش رفت.
همچنین نقاشی ابوالحسن صدیقی که بیشتر به سازنده مجسمه های مشاهیر معروف است بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون قیمت گذاری شده بود و ۴۶ میلیون فروخته شد.
تابلوی نقاشی علی محمد حیدریان ۵۰ تا ۷۰ میلیون قیمت گذاری شد و ۶۱ میلیون تومان به فروش رفت.
نقاشی علی رخساز که به سال ۱۳۲۰ تعلق داشت بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون قیمت گذاری شده بود و ۵۵ میلیون فروخته شد.
اثر دیگر به محسن سهیلی تعلق داشت که به گفته کیانیان قدمتی ۱۲۰ ساله داشت. این اثر بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان قیمت گذاری شد و ۱۰۰ میلیون به فروش رفت.
اثری از اسماعیل آشتیانی از شاگردان مستقیم کمال الملک محصول سال ۱۲۹۴ بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و ۶۵ میلیون تومان به فروش رفت.
نقاشی «خانم سبزپوش» اثر جعفر پتگر و محصول سال ۱۳۲۵ بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون قیمت گذاری شده بود و ۶۵ میلیون تومان به فروش رفت.
همچنین اثر جواد حمیدی از شاگردان مکتب کمال الملک بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و ۸۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر محمود جوادی پور بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و ۷۵ میلیون تومان به فروش رفت.
آخرین اثر از مجموعه آثار کلاسیک به حسن زرین قلم تعلق داشت که از قدمتی ۱۲۰ ساله برخوردار بود. این نقاشی خط بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود و به مبلغ ۲۶۰ میلیون تومان فروخته شد.
بعد از فروش آثار کلاسیک رضا کیانیان دوباره چکش را به دست گرفت و یک نقاشی خط از رضا مافی را که ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود به قیمت ۱۸۰ میلیون تومان چکش زد.
اثری از نصرالله افجه ای که شعری از حافظ را طراحی کرده بود با قیمت پیشنهادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان به مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر گلناز فتحی با قیمت پیشنهادی ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان به مبلغ ۴۶ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر سالار احمدیان که ۲۰ تا ۲۵ میلیون قیمت گذاری شده بود در این حراج در ابتدا فروش نرفت و بعد در طول برگزاری حراج ۱۰ میلیون فروخته شد.
۵۰۰ میلیون برای اثر پرویز تناولی
اثر دیگری از پرویز تناولی با عنوان «یادمان شماره ۱ برای کلمه هیچ» که متعلق به سال ۱۳۵۱ بود، بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برآورد شده بود و به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به فروش رسید.
اثر نقاشی ژازه تباتبایی که بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان به فروش رفت.
یک اثر نقاشی از منصوره حسینی که پرتره ای از حسن کسایی را کشیده بود و بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۵۵ میلیون تومان به فروش رفت.
یک اثر نقاشی از مهدی ویشکایی که بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود، به مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر دوم از هوشنگ پزشک نیا که بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان فروخته شد.
نقاشی افشین پیرهاشمی که بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود به مبلغ ۶۵ میلیون تومان فروخته شد.
تابلوی عکس از صادق تیرافکن که بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان قیمت پیشنهادی آن بود ۴۶ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر محمد فرنود که بین ۶ تا ۸ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۱۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر نصرت الله مسلمیان که ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۶۵ ملیون تومان فروخته شد.
اثر قاسم حاجی زاده که بین ۱۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان فروخته شد.
تابلویی از لیلا ویسمه از مجموعه «باعث تمام دردسرها خرگوش ها بودند» با قیمت پیشنهادی ۶ تا ۸ میلیون تومان به مبلغ ۲۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر نقاشی خسرو حسن زاده که بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۴۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر ایرج کریم خان زند که بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۶۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر مهرداد محب علی که بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود به مبلغ ۵۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر داریوش قره زاد که بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۳۲ میلیون به فروش رفت.
اثر نیکزاد نجومی که بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون ارزش گذاری شده بود به مبلغ ۸۵ میلیون تومان فروخته شد.
نقاشی «سرو سرخ» کاری از رضا درخشانی با قیمت پیشنهادی ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان، با قیمت ۳۰۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر لیلی متین دفتری که بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۱۱۰ میلیون تومان فروخته شد.
اثر ناصر عصار که بین ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به مبلغ ۱۴۵ میلیون تومان فروخته شد.
اثر سهراب دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان چکش خورد
در این حراج که رکورد کل حراج های تاریخ ایران شکسته شد، اثر سهراب سپهری که بین یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تا یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با رقم دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان چکش خورد و به فروش رفت.
اثر فریده لاشایی که بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۳۲۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر عباس کیارستمی که بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون قیمت گذاری شده بود با قیمت ۵۵ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر گوهردشتی که بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۱۸ میلیون تومان به فروش رفت.
تابلوی «طبیعت بی جان» اثر بهمن محصص با قیمت پیشنهادی ۲۵۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان، با قیمت ۷۲۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر پویا آریان پور که بین ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۵۵ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر هادی جمالی که بین ۸ تا ۱۲ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود با قیمت ۲۲ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر ناصر عصار که بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۱۹۰ میلیون تومان به فروش رفت.
تابلو حسین زنده رودی که بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود با قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر محمد بزرگی که بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۴۲ میلیون تومان فروخته شد.
اثر علیرضا کرمی که ین ۱۰ تا ۱۴ ملیون تومان ارزش گذاری شده بود با قیمت ۲۶ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر سید محمد احصایی که بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۳۰۰ میلیون تومان به فروش رفت.
تابلو کامبیز صبری که بین ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۳۸ ملیون تومان به فروش رفت.
اثر علی ندایی که بین ۸ تا ۱۲ میلیون قیمت گذاری شده بود با قیمت ۱۲ میلیون تومان فروخته شد.
حراج بزرگ آثار هنری تهران
مجسمه مونا پاد که بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود با قیمت ۳۴ میلیون تومان فروخته شد.
اثر پرویز تناولی که بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۳۵۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر کوروش شیشه گران که بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۳۶۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر حامد صدرارحامی که بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان ارزش گذاری شده بودن با قیمت ۷۵ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر محمد طباطبایی که بین ۸ تا ۱۲ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود به قیمت ۲۶ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر میترا کاویان که بین ۶ تا ۸ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود با قیمت ۱۵ میلیون به فروش رفت.
تابلو معصومه مظفری که بین ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۱۰ میلیون فروخته شد.
اثر حمید پازوکی که بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۲۰ میلیون به فروش رفت.
نقاشی سوم سهراب سپهری در این حراج که بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود با قیمت ۷۰۰ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر سیامک عزمی که بین ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۳۸ میلیون تومان به فروش رفت.
اثر محمود سبزی که بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با قیمت ۶۰ میلیون تومان فروخته شد.
آخرین اثر از مسعود عربشاهی بود که بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود با قیمت ۳۲۰ میلیون تومان به فروش رفت.
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]
صفحات پیشنهادی
نقاشی سهراب سپهری رکورد تاریخی زد/ ۲۱ میلیارد فروش کل حراج تهران
نقاشی سهراب سپهری رکورد تاریخی زد ۲۱ میلیارد فروش کل حراج تهران شناسهٔ خبر 2763469 - شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۷ هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی چهارمین حراج تهران با فروش تابلویی از سهراب سپهری با قیمت ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رکورد همه حراج های تاریخ ایران زده شد و فروش کل ۲گزارش فارس از چهارمین بزرگ تهران حراج تهران 21 میلیارد فروخت/ سهراب سپهری کماکان در صدر فروش/ اثر کمالالملک ن
گزارش فارس از چهارمین بزرگ تهرانحراج تهران 21 میلیارد فروخت سهراب سپهری کماکان در صدر فروش اثر کمالالملک نیز فروخته شد علیرضا سمیعآذر گفت کمینه فروش آثار 11 میلیارد تومان و بیشینه فروش نیز 15 میلیارد تومان برآورد شده بود با این وجود ما به رقم 21 میلیارد و 40 میلیون تومان دسسهراب سپهری از منظر بقایی ماکان نقد میشود | خبرگزاری ایلنا
سهراب سپهری از منظر بقایی ماکان نقد میشود ایلنا محمد بقایی ماکان روز دوشنبه 28 اردیبهشت درباره سهراب سپهری و شعر او سخنرانی میکند به گزارش خبرنگار ایلنا این سخنرانی در انجمن سیاوشان واقع در تقاطع شریعتی و میرداماد ضلع غربی طبقه چهارم ساعت 20 برگزار و طی آن بقایی ماکان باعطرح جامع کلیساهای تاریخی طاطائوس و سنت استپانوس مقدس آماده شد
طرح جامع کلیساهای تاریخی طاطائوس و سنت استپانوس مقدس آماده شد ارومیه - ایرنا - مدیر پایگاه کلیساهای تاریخی ایران گفت طرح جامع مرمت و بازسازی دو کلیسای تاریخی طاطائوس یا قره کلیسا و سنت استپانوس مقدس آماده شده است شرلی آودیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود طرح جنمایش آثار پیشگامان خوشنویسی و نقاشیخط
نمایش آثار پیشگامان خوشنویسی و نقاشیخطنمایشگاهی از آثار پیشگامان خوشنویسی و نقاشیخط هنر معاصر ایران از اول خرداد به مدت 12 روز در نگارخانه آشیان نقش و مهر برپا شده است به گزارش خبرنگار هنرهای تجسمی خبرگزاری فارس نمایشگاهی از آثار پیشگامان خوشنویسی و نقاشیخط در هنر معاصرنامه اعتراض سینماگران به تخریبهای تاریخی در همدان
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۹ دو هفته پس از آنکه جمعی از فرهنگیان هنرمندان و فعالان مدنی استان همدان با نوشتن نامهای از استاندار همدان خواستند تا از تخریب بناهای تاریخی توسط شهرداری جلوگیری کند اکنون برخی هنرمندان و نویسندگان با اعتراض به عملکرد شهرداری همدان در زمینه تخریب آیک دهه نقاشی های پری یوش گنجی در گالری آریانا
یک دهه نقاشی های پری یوش گنجی در گالری آریانا آثار یکدهه نقاشی های پری یوش گنجی پیشکسوت و استاد عرصه ی هنر و تقاشی از 8 خرداد ماه در گالری آریانا برپا می گردد پری یوش گنجی نقاش و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار تجسمی باشگاه خبرنگاران در خصوص نمایشگاه جدید خود گفت در این نماروزمرگی؛ نمایشگاه عکس و نقاشی هنرمندان برجسته در گالری رج
روزمرگی نمایشگاه عکس و نقاشی هنرمندان برجسته در گالری رج نمایشگاه گروهی نقاشی و عکاسی با نام روزمرگی از هشتم خرداد ماه لغایت 26ام همین ماه در گالری رج برگزار خواهد شد به گزارش حوزه تجسمی باشگاه خبرنگاران روابط عمومی گالری رج این نمایشگاه میزبان آثار تنی چند از هنرمندان بصداقت؛ نقطه قوت سریالهای تاریخی
صداقت نقطه قوت سریالهای تاریخی تاریخ انتشار یکشنبه 3 خرداد 1394 ساعت 03 15 | شماره خبر 1953505522044145219 تعداد بازدید 0 پ پ تاریخ ایران بویژه در 200 سال اخیر آبستن حوادث و اتفاقات بیشماری بوده است که هر یک از این وقایع میتواند دستمایه ساخت آثار نمایشی قرار بگیرد کنمایشگاه کتاب رکورد زد |اخبار ایران و جهان
نمایشگاه کتاب رکورد زد قائم مقام بیست وهشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعلام کرد میزان فروش نمایشگاه با عبور از رقم 60 میلیارد تومان رکورد بی سابقه از خود به جای گذاشت کد خبر ۵۰۰۶۱۵ تاریخ انتشار ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۹ - 16 May 2015 قائم مقام بیست وهشتمین نمایشگاه بینکشف 2000 شیء تاریخی از ابتدای سال 94
جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۴ ۲۹ فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی استان تهران از انجام چهار عملیات در سال 94 و کشف حدود 2000 شیء تاریخی خبر داد سرهنگ حسن قسمتی در گفتوگو با خبرنگار میراث فرهنگی درباره عملکرد یگان حفاظت میراث فرهنگی در سال جاری بیان کرد تاکنون حدود چهار عملیات داشتهنمایشگاه کتاب رکورد زد
نمایشگاه کتاب رکورد زد قائم مقام بیست وهشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعلام کرد میزان فروش نمایشگاه با عبور از رقم 60 میلیارد تومان رکورد بی سابقه از خود به جای گذاشت ایرنا قائم مقام بیست وهشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعلام کرد میزان فروش نمایشگاه با عبور ازسهراب پورناظری مسترکلاس نوازندگی و شناخت تنبور برگزار میکند
به میزبانی موزه موسیقی سهراب پورناظری مسترکلاس نوازندگی و شناخت تنبور برگزار میکند خبرگزاری پانا سهراب پورناظری -آهنگساز و نوازنده- سیام سیویکم اردیبهشت و اول خردادماه مسترکلاس تنبور را در موزهی موسیقی برگزار میکند ۱۳۹۴ يکشنبه ۳ خرداد ساعت 09 01 به گزارش سرویس فرهنگی2300 محوطه تاریخی ارزشمند در خراسان رضوی شناسایی شده است
معاون میراث فرهنگی 2300 محوطه تاریخی ارزشمند در خراسان رضوی شناسایی شده است مشهد-ایرنا-معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت 2300 محوطه با ارزش بالای تاریخی در استان مورد شناسایی قرار گرفته است محمد رکنی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاستارههای سینما و تئاتر در یک سریال تاریخی «شهرزاد» مردادماه از دهه 30 شمسی باز میگردد
ستارههای سینما و تئاتر در یک سریال تاریخیشهرزاد مردادماه از دهه 30 شمسی باز میگرددپس از گذشت چهارماه از آغاز فیلمبرداری سریال شهرزاد به کارگردانی حسن فتحی این سریال با بازی جمعی از ستارگان سینما و تئاتر مردادماه امسال به شبکهی خانگی میآید به گزارش خبرگزاری فارس حسن فتحی کا500 اثر نقاشی به دبیرخانه سومین طرح ملی کوثر رسالت ارسال شد
500 اثر نقاشی به دبیرخانه سومین طرح ملی کوثر رسالت ارسال شد اردبیل - ایرنا - مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت تاکنون 500 اثر نقاشی ارسال شده به دبیرخانه سومین طرح ملی کوثر رسالت دریافت شده است به گزارش خبرنگار ایرنا نادر سقاء روز سه شنبه در گفتگو بابرگزاری نمایشگاه نقاشی «چرخ رنگی»
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۷ نخستین نمایشگاه نقاشی ساکنان آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت برگزار میشود به گزارش ایسنا نمایشگاه نقاشی ساکنان آسایشگاه معلولین و سالمندان رشت با عنوان چرخ رنگی از روز دوشنبه 28 تا پنجشنبه 31 اردیبهشتماه در رشت مجتمع خاتمالانبیا گالری مارلی-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها