تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگاه ميهمان داشتند، با او غذا مى‏خوردند و دست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870360739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازیگر "نهنگ عنبر" گفت: رقصیدن جلوی دوربین سخت ترین کار بود!


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: سپند امیرسلیمانی با گریمی سنگین کاملا شبیه جلال همتی شده و البته در برابر دوربین نیز حرکات موزونی کاملا شبیه به آن خواننده مرحوم از خود بروز می دهد.
بعد از کمدی-سیاسی “ایران برگر” که تا اینجای کار یکه تاز اکران ۹۴ در سینماهاست باید بر روی “نهنگ عنبر” هم به عنوان یک کمدی-رمانس که می تواند با مخاطبان انبوه ایرانی ارتباط برقرار کند حساب باز کرد. سامان مقدم تجربیات قبلی اش در کمدی سازی در آثاری چون “مکس” را دستمایه ای کرده برای خلق لحظاتی طنازانه که خیلی خوب نیمه ابتدایی “نهنگ عنبر” را پیش می برند. در کنار رضا عطاران که بار اصلی “نهنگ عنبر” بر دوشش است و او نیز مانند همیشه خیلی خوب توانسته کاراکتری سراسر کمدی را در فیلم بازی کند یک سری نقشهای کوتاه هم در کار وجود دارند که به درستی میان بازیگران توانمند توزیع شده اند.

حضور یک دقیقه ای خواننده ای کوچه بازاری از جمله این نقشها کاراکتری است که توسط سپند امیرسلیمانی ایفا شده است. این کاراکتر خواننده ای است که حدودا یک دقیقه در فیلم حضور دارد اما همین حضور یک دقیقه ای اش به شدت مخاطب ایرانی را غرق قهقهه می کند. دلیل این قهقهه ها شباهت تمام عیار این کاراکتر با “جلال همتی” خواننده کوچه بازاری قبل از انقلاب است. سامان مقدم که در “مکس” هم تعلق خاطرش به این خواننده را با اجرای یکی از قطعات این خواننده توسط “آقای مکس” با بازی فرهاد آئیش نشان داده بود این بار نه فقط قطعه ای از این خواننده را در فیلم خود قرار داده که کاراکتری کاملا شبیه جلال همتی خلق کرده است.

سپند امیرسلیمانی با گریمی سنگین کاملا شبیه جلال همتی شده و البته در برابر دوربین نیز حرکات موزونی کاملا شبیه به آن خواننده مرحوم از خود بروز می دهد. امیرسلیمانی بازیگر بااخلاق درباره حضور کوتاهش در “نهنگ عنبر”  می گوید: اول باید بگویم که نقشم در این کار را خیلی دوست دارم. بعضی مواقع میشود که شش ماهی در کاری حضور داری و نقشت هم بلند است اما کمترین لذتی از فیلم نمی بری اما حضور کوتاهم در “نهنگ عنبر” به شدت برایم لذت بخش بود.

سپند امیرسلیمانی
سپند امیرسلیمانی   مقدم می دانست که سابقه کار موسیقی دارم وی درباره چرایی انتخابش برای ایفای نقش بجای یک خواننده کوچه بازاری بیان می دارد: سامان مقدم از قبل می دانست که من تجربیاتی در حیطه موسیقی و خوانندگی دارم و شبی از شبها با من تماس گرفت و گفت بیا سرصحنه. بمحض اینکه سرصحنه رسیدم درباره کاراکتر با من صحبت کرد و بعد از یکی دو بار تمرین هم ضبط را آغاز کرد.

سختترین بخش کار رقصیدن بود امیرسلیمانی در تشریح ضبط این سکانس می گوید: از ابتدا بنا بر این بود که یکی از قطعات آن خواننده پخش شود و من بجایش لب بزنم و البته برقصم. وی ادامه می دهد: سختترین بخش کار هم همان رقصیدن یا حرکات موزون بود که واقعا در آن تخصص نداشتم. برای همین به صورت بداهه کار را انجام دادم. راستش را بخواهید در لحظه به ذهنم رسید که باید با بی شعوری کامل کاراکتر را ایفا کنم. منظورم از بی شعوری یعنی قرار دادن خود در لحظه و همگن شدن با اتمسفر آن سکانس!

دوازده ساعت درگیر یک سکانس دو دقیقه ای بودم بازیگر “اخراجیها” درباره مدت زمانی که صرف ضبط این سکانس شده می گوید: از ۸ شب سر پروژه بودم و تا ۸ صبح فردا درگیر ضبط همین سکانس بودیم. یعنی حدودا ۱۲ ساعت صرف ضبط یک سکانس دو دقیقه ای شد.   طبیعیست که صدای جلال همتی را شنیده باشم وقتی از امیرسلیمانی می پرسیم به عنوان بازیگری که تجربه کار در حیطه موسیقی هم دارد چقدر با آثار کاراکتری که نقش اش را در “نهنگ عنبر” ایفا کرده آشناست اظهار می دارد: به هر حال بخاطر اینکه کار موسیقی هم می کنم تقریبا همه جور موسیقی از راک تا پاپ و سنتی گوش می دهم. طبیعیست که آثار خواننده موردنظر هم به گوشم خورده باشد و با صدایش آشنا باشم و برای همین لب زدن بجایش هم کار سختی نبود.

هنوز فیلم را ندیده ام اما تجربه ای متفاوت بود این بازیگر که قصد دارد به زودی اولین قطعه باکلام خود را به بازار موسیقی ارائه کند با اشاره به اینکه بشدت مشتاق است که بازخورد مخاطبان از ایفای نقش یک خواننده در “نهنگ عنبر” را بداند می گوید: هنوز خودم نسخه تدوین شده نهایی را ندیده ام اما خیلی دلم می خواهد که مخاطبان از نتیجه نهایی کار خوششان آمده باشد. به هر حال حضورم در “نهنگ عنبر” هرچند کوتاه بود اما تجربه ای متفاوت بود و خاطره ساز.


گردآوری : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
منبع : cinemajournal.ir






07 خرداد 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن