محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830784380
فرصت های تحصیلی کاملا رایگان در کشور نروژ
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هزار نکته برای تحصیل رایگان در خارج از ایران
فرصت های تحصیلی کاملا رایگان در کشور نروژ
به نظر می رسد در دو دهه اخیر، نگاه مثبت متقاضیان ایرانی تحصیل در اروپا به کشور نروژ و مراکز آموزشی و پژوهشی آن به خصوص در زمینه نفت و گاز و رشته های مختلف مهندسی، بستری برای تعامل بیش تر با این کشور را سبب شده است.
برترین ها: قصد دارد سلسله مقالاتی درباره فرآیند اخذ پذیرش در مقاطع عالی تحصیلی در کشورهای مختلف جهان را برای مخاطبان خود ارائه کند. این مقالات تلاش دارد تا به صورت عملی و مصور، اصول و مبانی فرآیند اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع فوق لیسانس و دکترا در دانشگاه های مختلف جهان را آموزش دهد. با توجه به اشتیاق گسترده جامعه جوان ایران برای کسب تجربه تحصیل و تحقیق در مقاطع عالی در دانشگاه های آسیا، اروپا و آمریکا و تخصصی بودن این موضوع، بخش سبک زندگی برترین ها هر هفته موضوعات مختلف مربوط به این فرآیند را به جامعه مخاطبان عزیز سایت ارائه می کند. امیدواریم مخاطبان برترین ها و کلیه عزیزانی که این محتواها را مشاهده می کنند، به راحتی بتوانند خود و دیگران را در امر پذیرش تحصیلی و اخذ بورسیه یاری دهند.
25 گفتار و بیش از 450 نکته مهم در تحصیل در خارج از کشور تا کنون در پرتال برترین ها ارائه شده است. امروز به معرفی فرصت های تحصیلی در نروژ می پردازیم.
نروژ، یکی از مقصدهای تحصیلات عالیه ایرانیان در دهه های اخیر بوده است که به دلیل کیفیت عالی آموزشی و هم چنین، رایگان بودن کلیه مقاطع تحصیلی برای دانشجویان خارجی به ویژه در مقاطع دکترا و پسا دکترا، با استقبال گسترده ایرانیان متقاضی تحصیل در خارج از کشور رو به رو شده است. در چند سال اخیر به دلیل پولی شدن سیستم آموزشی سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا، نروژ و فنلاند به عنوان دو کشور منطقه اسکاندویناوی، به عنوان مقاصد اصلی تحصیلی شمار زیادی از هموطنان قرار گرفته است. کشور سردسیر و ثروتمند نروژ، هیچ گاه یکی از مقاصد اصلی دانشجویان ایرانی برای تحصیل در اروپا نبوده است.
شاید عدم شناخت کافی از وضعیت جغرافیایی، فرهنگی و علمی این کشور به نسبت دیگر مقاصد تحصیلی ایرانیان در قاره سبز، زمینه های این ناآگاهی و تعامل ضعیف را فراهم کرده باشد.اما به نظر می رسد در دو دهه اخیر، نگاه مثبت متقاضیان ایرانی تحصیل در اروپا به کشور نروژ و مراکز آموزشی و پژوهشی آن به خصوص در زمینه نفت و گاز و رشته های مختلف مهندسی، بستری برای تعامل بیش تر با این کشور را سبب شده است. از ان جایی که دانمارک و سوئد در چند سال اخیر، سیستم معافیت شهریه برای شهروندان خارج از اتحادیه اروپا را لغو کرده اند، نروژ در کنار فنلاند با حفظ معافیت شهریه برای دانشجویان خارجی، در رقابت بیش تری برای جذب دانشجو و محقق باشند. در این گفتار به ارائه نکات ضروری جهت آشنایی متقاضیان تحصیل در این کشور می پردازیم. با ما همراه باشید...
نکته 475: در صورتی که علاقمند به تحصیل در کشور نروژ در مقطع کارشناسی می باشید، اکثر رشته های این مقطع در دانشگاه های نروژ به زبان نروژی می باشد. همان طور که در سوئد و فنلاند نیز، به زبان سوئدی و فنلاندی باید درس بخوانید. بنابراین می بایست با این زبان در کشور خود تا حدودی آشنا شوید تا در صورت نیاز، برای پذیرش تحصیلی در این مقطع با مشکل زبان رو به رو نشوید. اما تحصیلات در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در این کشور، عموما به زبان انگلیسی می باشد و داشتن یک مدرک نشان دهنده آشنایی شما به زبان انگلیسی در حد استانداردهای مورد قبول دانشگاه های نروژ، برای اقدام برای پذیرش ضروری می باشد. این مدرک الزاما نباید آیلتس یا تافل باشد.
در صورتی که در دانشگاهی به زبان انگلیسی تحصیل کردید، می توانید یک گواهی ممهور به امضای دانشگاه برای اثبات این ادعا ارائه کنید تا از نیاز به ارائه مدارک بین المللی مربوطه معاف شوید. معمولا دانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های انگلیسی زبان تحصیل کرده اند، قادر به فراهم کردن چنین گواهینامه جایگزین آیلتس و تافل هستند. این در واقع English language proficiency exemption می باشد که باید در گواهینامه صادره، medium of instruction حتما زبان انگلیسی در آن قید شود. اگر میخواهید تجربه عملی و کاربردی اقدام برای تحصیل در نروژ را داشته باشید، ویدئوی زیر، به شما آموزش می دهد.
https://www.youtube.com/watch?v=8X-n3slmps4
نکته 476: اگر به هر دلیلی قصد یادگیری زبان نروژی دارید و می خواهید یکی از مقاطع تحصیلی در این کشور را آغاز کنید یا در مجموعه های صنعتی و علمی آن مشغول به کار شوید، یادگیری زبان نروژی باعث می شود تا ظرف مدت کوتاهی، زبان سوئدی را نیز یادبگیرید. به دلیل آن که زبان سوئدی و نروژی دارای ریشه های مشترک فراوانی می باشند و با یک پشتکار شش ماهه، می توانید زبان سوئدی را نیز اموخته و فرصت های علمی و شغلی خود را در اسکاندیناوی گسترش دهید. این یک تجربه عینی و عملی است و تنها یک شعار نیست.
نکته 477: تحصیل در کلیه مقاطع تحصیلی برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا در دانشگاه های نروژ رایگان است اما به دلیل معافیت دانشجویان از پرداخت شهریه، امکان دریافت بورس تحصیلی برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ضعیف است. به متقاضیان توصیه می شود حتی الامکان در مقاطع کارشناسی ارشد، دکترا و پسا دکترا با اساتید مربوطه در دانشگاه های مقصد، جهت دریافت کمک هزینه کوتاه مدت و بلند مدت رایزنی کنند. حتی الامکان، زمانی نسبت به اخذ پذیرش تحصیلی برای تحصیلات رایگان در مقطع ارشد و دکترا در نروژ اقدام کنید، که بتوانید از پس هزینه های گران زندگی در این کشور گران اروپا برآیید.
نکته 478: برخی از دانشگاه های نروژ مانند دانشگاه اسلو که قدمتی بیش از 200 سال دارد و 5 پژوهشگر و فارغ التحصیل آن تا کنون موفق به دریافت جایزه نوبل در رشته های فیزیک، اقتصاد و شیمی شده اند، از سابقه طولانی و موفقی در عرصه های تولید علم در جهان برخوردارند و به همین دلیل، رقابت میان دانشجویان خارجی برای ورود به دانشگاه های نروژ بسیار شدید است. اما تنوع دانشگاه و رشته تحصیلی سبب شده است تا متقاضیانی با رزومه متوسط به بالا بتوانند فرصت های تحصیلی خوبی را در این کشور پیدا کنند. ایرانیان زیادی در این دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند که پیش تر، در گفتار شانزدهم، شیوه ارتباط با دانشجویان جهت ارتقای شانس پذیرش تحصیلی را توضیح داده بودیم.
برای آشنایی عملی با ظرفیت های دانشگاه اسلو، پیشنهاد میکنیم ویدئوی زیر را در چند دقیقه مشاهده کنید.
http://www.uio.no/english/about/facts/uio-video
دانشگکاه علم و صنعت نروژ یا تورنهایم نیز اخیرا یکی از مقاصد مورد توجه ایرانیان متقاضی تحصیل در این کشور شده است که دکتر Torbjørn Digernes هم اکنون مدیریت ان را بر عهده دارد. نشانی این دانشگاه در ادرس : http://www.ntnu.edu است و آشنایی ویدئویی با آن در نشانی http://video.adm.ntnu.no/openVideo قرار دارد.این دانشگاه حدود 40 مقطع کارشناسی ارشد و ده ها فرصت بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا و پسا دکترا در اختیار دانشجویان خارجی قرار داده است که جای تامل دارد. بخش دکترا را مستقیما در نشانی http://www.ntnu.edu/phd قرار دارد.
نکته 479: در صورتی که علاقمند به تحصیل در مقطع کارشناسی در نروژ می باشید و زبان نروژی هم نمی دانید، این احتمال وجود دارد که دانشگاه به واسطه مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی و با بررسی ریز نمرات شما در دبیرستان، پذیرش مشروط برای تحصیل در نروژ بدهد. در این صورت باید یکسال زبان نروژی را خوانده و سپس وارد دانشگاه شوید. جهت کسب اطلاعات بیش تر باید به سایت دانشگاه ها مراجعه کرده و با بخش پذیرش آن ها، پرسش های خود را مطرح کنید. این لیست در نشانی http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Norway در دسترس می باشد که حاوی ده ها دانشگاه و مراکز آموزش عالی در این کشور می باشد.
در صورتی که علاقمند به تحصیل در مراکز و موسسات خصوصی نوین این کشور هستید، لیست زیر را پیشنهاد میکنیم که در زمینه های کشاورزی، موسیقی، معماری، هنر و فرهنگ و حتی مهندسی، رشته های تحصیلی خوبی را ارائه کرده است. اما همواره پیش از اقدام، اعتبار آن را از طریق وزارت علوم ایران چک کنید. شیوه ان را در گفتار اول اشاره کردیم :
• Ansgar School of Theology and Mission (Kristiansand)
• Atlantis medisinske høgskole (Oslo)
• Baptistenes Teologiske Seminar
• Barratt Due Institute of Music (Oslo)
• Bergen Deaconess University College (Bergen)
• Bergen School of Architecture (Bergen)
• Betanien Deaconal University College (Bergen)
• Bjørknes College (Oslo)
• Campus Kristiania (Oslo)
• Den norske balletthøyskole (Oslo)
• Norwegian Eurythmy College (Oslo)
• Noroff University College (Kristiansand)
• Norwegian University College for Agriculture and Rural Development |
نکته 480: نروژ در فهرست 5 کشور گران دنیا برای زندگی می باشد. بنابراین رایگان بودن شهریه نمی تواند شرط لازم و کافی برای عزیمت به این کشور و تحصیل در شهرهای گران نروژ باشد. پیش از انتخاب این کشور برای تحصیل، تلاش کنید تا از وضعیت هزینه های اسکان، خورد و خوراک و حمل و نقل ماهانه اطلاعات لازم را کسب کنید. متقاضیان همیشه سوال م یکنند که چطور به اخرین اطلاعات دسترسی داشته باشیم. مشاهده و بررسی لینکها و پرتال های اطلاعاتی زیر، قویا توصیه می شود :
http://mylittlenorway.com/2010/04/do-you-really-want-to-live-in-norway
http://www.meganstarr.com/2013/03/30-things-you-should-know-before-moving-to-norway.html
http://www.lifeinnorway.net/2013/07/5-reasons-to-consider-moving-your-family-to-norway
پرتال زندکی در نروژ یکی از منابع ارزشمند برای راهنمایی شما جهت زندگی و کار و تحصیل در این کشور می باشد.
نکته 481: پذیرش در مقطع دکترا و پسا دکترا در دانشگاه های نروژ، معمولا بر اساس موقعیت های استخدامی است که دانشگاه ها بر اساس نیاز و ظرفیت خود هر از گاهی اعلام می کنند. بنابراین باید همواره بخش فرصت های استخدامی در دانشگاه مقصد خود را بررسی و چک کنید.
نکته 482: برخی از مراکز آموزش عالی در نروژ، هنوز به تائید کامل سیستم ارزشیابی تحصیلی اداره کل امور دانش آموختگان وزارت علوم نرسیده اند. برای تحصیل در این مراکز در صورتی که بعدا خواهان استفاده از مزایای دارا بودن مدرک دانشگاهی نروژی خود هستید، باید فهرستی از دروس رشته ای که انتخاب کرده اید را قبل از اقدام به پذیرش و تحصیل، با کارشناسان نروژ این وزارت خانه در میان بگذارید تا ارزشیابی و معادلسازی شود. مانند کالج دانشگاهی دیاکونووا
نکته 483: از طریق پرتال رسمی معرفی فرصت های تحصیلی در نروژ، می توانید به آخرین اطلاعات و اخبار درباره فرصت های تحصیلی و بورس در دانشگاه های این کشور دسترسی پیدا کنید. برای هر دانشگاه و رشته مورد نظر، بر اساس نیازمندی های پذیرش آن، می بایست پرونده جداگانه ارسال کنید. یکی از روشها، مشاهده اطلاعات ارائه شده در لینک http://www.studyinnorway.no/Study-in-Norway/Scholarships می باشد.
یکی از به روز ترین منابع درباره فرصت های بورسیه برای دانشجویان خارجی، در این لینک قابل دسترس می باشد که اطلاعات کافی و جامع را در اختیار متقاضیان تحصیل در این کشور با بورسیه، ارائه می کند. گفتنی استف کشور ثروتمند نروژ، یکی از بالاترین کمک هزینه های تحصیلی را به دانشجویان خارجی در جهان ارائه می دهد که برای همین، تحصیل در این دانشگاه همواره جذاب است.
نکته 484: حتی اگر برای دوره های زبان نروژی در دانشگاه های این کشور اقدام می کنید، داشتن مدرک آیلتس و تافل حتی با نمره کم الزامی می باشد.
نکته 485: دوره های مهندسی نفت و گاز در دانشگاه های نروژی، معمولا با فعالیت مشترک با شرکت های بزرگ نفتی این کشور برگزار می شود. حتی اگر بر اساس تجربه خود در این زمینه، یک فرصت استخدامی کوتاه مدت را به دست آوردید، می توانید با تقویت رزومه خود و کسب تجربه عملی جهت فعالیت در عرصه نفت و گاز نروژ، شانس خود را برای پذیرش با بورس در مقطع دکترا در برترین دانشگاه های نروژ افزایش دهید. این راهکار، تجربه عملی شماری از دانشجویان ایرانی دانشجوی دکترا در نروژ می باشد. دانشگاه استاوانگر، یکی از مقصدهای اصلی دانشجویان ایرانی برای مقاطع دکترا می باشد. به نشانی http://www.uis.no/frontpage مراجعه کنید
اگر میخواهید تجربه دانشگاه دانشجویان خارجی این دانشگاه را در چند دقیقه مطلع شویدف ویدئوی زیر کمک خوبی خواهد بود
https://www.youtube.com/watch?v=c13cWh9gb1A
نکته 486: نروژ همانند دیگر گشورهای اروپایی که شاید در زمینه های خاصی در علم و صنعت پیش رو باشند، در زمینه معماری، موسیقی یا برخی از رشته های پزشکی، مقصد ممتازی در قیاس با دیگر گشورهای اروپا نباشد. پیش از انتخاب رشته مورد نظر جهت تحصیل در نروژ، امکان سنجی مطلوبی نسبت به مطالعه بر روی دانشگاه هایی که پتانسیل بالایی در زمینه مورد علاقه شما دارند، انجام دهید تا بهترین انتخاب را بر اساس توانایی خود انجام دهید.به عنوان مثال، تا زمانی که ایتالیا، فرانسه و اتریش، در زمینه معماری، صاحب سبک و فناوری در قاره سبز هستند، انتخاب نروژ برای تحصیل در این رشته خیلی توصیه نمی شود. اما باز به این معنی نیست که شما از مطالعه و بررسی دقیق تر عقب نشینی کنید!
نکته 487: مساله اسکان و یافتن محل اقامت مطلوب برای دانشجویان، موضوعی است که بهتر است در خلال اقدام برای اخذ پذیرش و بورس تحصیلی، در دستور کار خود قرار دهید. به دلیل اجاره بهای سنگین محل سکونت در نروژ در قیاس با دیگر کشورهای اروپایی و محدودیت فضا، یافتن محل اقامت مناسب بر اساس بودجه شما، شاید ماه ها به طول بیانجامد.
نکته 488: بهترین مشاوران شما برای ادامه تحصیل در نروژ، پرتال های دانشگاه های این کشور، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های نروژ، سفارت نروژ در تهران و سفارت ایران در نروژ می باشد.
نکته 489: این که کشور نروژ، سردسیر، گران و دور دست به نسبت سایر کشورهای اروپایی برای ایرانیان است، جای تردیدی نیست. اما همه این موضوعات دلیل خوبی برای در نظر نگرفتن پتانسیل های علمی و صنعتی این کشور نفت خیز اروپای شمالی جهت ادامه تحصیل و کسب تجربه های ممتاز در عرصه های علمی و عملی نمی باشد.
نکته 490: این تصور نادرست است که فقط متقاضیانی که معدل بالا، مقالات نمایه شده در آی اس آی یا فارغ التحصیل دانشگاه های ممتاز داخلی یا خارجی هستند، شانس ورود به مقاطع عالی تحصیلی در نروژ را دارند. تجربه دانشجویان راه یافته به دانشگاه های نروژ در رشته های مختلف نشان می دهد که در اختیار داشتن حداقل استانداردهای لازم برای پذیرش در دانشگاه های این کشور نیز توانسته است فرصت های بسیاری را در اختیار متقاضیان قرار دهد. در گفتار های قبلی، درباره معدل پایین ها هم نکاتی اشاره کردیم. یادتان هست؟
نکته 491: اخذ روادید دانشجویی از سفارت نروژ در تهران، نیازمند مدارک خاصی می باشد که مخصوصا تهیه گواهی تمکن مالی برای برخی از متقاضیان دریافت روادید، آسان نیست. پیش از اقدام برای پذیرش در یکی از دانشگاه های نروژ، مدارک لازم برای اخذ روادید و شرایط مربوطه را مرور کنید.
نکته 492: یک دانشجو در نروژ، مجاز است حداکثر 20 ساعت در هفته در این کشور کار کند. این موضوع را برای تامین برخی از هزینه های ماهانه خود در این کشور در نظر داشته باشید.
نکته 493: به طور متوسط یک دانشجو در نروژ، ماهانه 9000 کرون نروژ برای تحصیل و زندگی در این کشور نیاز دارد. اگر فکر میکنید با این ارقام، می توانید در دانشگاههای دیگر اروپا که بعضا مجانی هستند نیز تحصیل کنید و فشار کم تری را متحمل شوید، نروژ را از دستور کار خارج کنید. اکنون قیمت هر کرون نروژ با هر کرون سوئد (اردیبهشت 1394) تقریبا برابر می باشد.
نکته 494: بخاطر موقعیت اقتصادی، صنعتی و جغرافیایی نروژ، انتخاب یک دانشگاه و اقدام برای ادامه تحصیل در این کشور، به فاکتورهای زیادی بستگی دارد که شاید این وابستگی برای دیگر کشورهای اروپایی کم تر باشد. همواره همه جنبه ها را با هم بسنجید و نسبت به انتخاب نهایی در نروژ اقدام کنید.
نکته 495: دانشگاه های علم و صنعت نروژ ، دانشگاه استاوانگر در کنار دانشگاه اسلو، از مقاصد اصلی تحصیل ایرانیان در رشته های فنی، مهندسی و علوم انسانی در این کشور بوده است. در نکات بالا، درباره این دانشگاه ها اطلاعات خوبی ارائه کردیم که این نکته تنها جنبه یادآو.ری داشت. دانشگاه برگن نیز میتواند انتخاب خوبی باشد که پس از این دو دانشگاه به ان توجه کنید. http://www.uib.no
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]
صفحات پیشنهادی
راهنمای فرصت های تحصیلی در کشور سوئد
هزار نکته برای تحصیل رایگان در خارج از ایران راهنمای فرصت های تحصیلی در کشور سوئد در میان کشورهای اسکاندیناوی کشور سوئد یکی از مقاصد اصلی ایرانیان برای تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا می باشد این کشور به لحاظ قرابت های فرهنگی و اجتماعی با ایران در یک قرن گذشته مقصد بسیاریراهنمای فرصت های تحصیلی رایگان در فنلاند
هزار نکته برای تحصیل رایگان در خارج از ایران راهنمای فرصت های تحصیلی رایگان در فنلاند از زمانی که تحصیل برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا در کشور سوئد غیر رایگان شده است نروژ و به خصوص فنلاند مقصد اصلی تحصیلی ایرانیان در اروپا و به ویژه شمال این قاره مبدل گشته است برترین هاامسال رشد قاچاق در کشور کاملا متوقف خواهد شد
رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز امسال رشد قاچاق در کشور کاملا متوقف خواهد شد زاهدان- ایرنا- نماینده ویژه رییس جمهور و رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت متوقف کردن رشد قاچاق کالا و سپس حرکت به سمت مسیر کاهش قاچاق از برنامه های این ستاد است که خوشبختانه امسال رشاستاندار سمنان: ورود گردشگران خارجی به کشور فرصت است
استاندار سمنان ورود گردشگران خارجی به کشور فرصت است سمنان - ایرنا - استاندار سمنان با بیان اینکه صنعت گردشگری برای کشور تهدید نیست و فرصت است گفت باید از ورود گردشگران خارجی به ایران به عنوان فرصت استقبال شود محمد وکیلی روز سه شنبه در دومین همایش ملی گردشگری و توسعه پایدار دراز صبح امروز در سراسر کشور امتحانات پایانی دانشآموزان تمام مقاطع تحصیلی آغاز شد
از صبح امروز در سراسر کشورامتحانات پایانی دانشآموزان تمام مقاطع تحصیلی آغاز شدامتحانات پایان سال دانشآموزان تمام مقاطع تحصیلی از صبح امروز در سراسر کشور آغاز شد به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس دانشآموزان پس از گذراندن یک سال تحصیلی از امروز دوم خردادماه درمدیرکل آموزش پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش خبر داد افزایش 14 درصدی نرخ پوشش تحصیلی پیش دبستانی در کشور
مدیرکل آموزش پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش خبر دادافزایش 14 درصدی نرخ پوشش تحصیلی پیش دبستانی در کشورمدیرکل آموزش پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش از افزایش 14 درصدی نرخ پوشش تحصیلی پیش دبستانی در کشور خبر داد به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس رخساره فضلی مدیرکل آموزش پایجاد فرصت مطالعاتی و حمایت مالی از هنرمندان استان / حضور اساتید برجسته ی کشور در استان مهم ترین درخواست خوشنو
ایجاد فرصت مطالعاتی و حمایت مالی از هنرمندان استان حضور اساتید برجسته ی کشور در استان مهم ترین درخواست خوشنویسان از وزیر فرهنگ و ارشاد نی زار هنرمندان خوشنویس استان در جریان سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به زاهدان با تقدیم نامه ای به ایشان برخی از مطالبات خود را درخواست نمودهگردشگری فرصتی برای صدور فرهنگ ایرانی اسلامی به دیگر کشورها
سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۵۶ استاندار سمنان با اشاره به تصویر غیرواقعی که از ایران اسلامی در دیگر کشورها ارایه شده گفت چهره مخدوشی که از ایران ارایه شده را میتوان با توسعه صنعت گردشگری و جذب گردشگر خارجی بی اثر کرد به گزارش خبرنگار برگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه سمنانظارت کمیسیون قرآن و عترت بر مسابقات بین المللی قرآن/ تحصیل رایگان قاریان ومعافیت مالیاتی موسسات قرآنی کشور
لاله افتخاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران عنوان کرد نظارت کمیسیون قرآن و عترت بر مسابقات بین المللی قرآن تحصیل رایگان قاریان ومعافیت مالیاتی موسسات قرآنی کشور رئیس کمیسیون قرآن وعترت مجلس گفت کمیسیون قرآن و عترت در اکثر جلسات مسابقات شرکت داشته و هم نشستی با مسابقه دهنهمزمان با نهمین نمایشگاه فلزات گرانبها صورت گرفت برگزاری همایش بررسی فرصتها و چالشهای صنعت طلا و جواهر کشور
همزمان با نهمین نمایشگاه فلزات گرانبها صورت گرفتبرگزاری همایش بررسی فرصتها و چالشهای صنعت طلا و جواهر کشورهمایش یک روزه بررسی فرصتها و چالشهای صنعت طلا و جواهر کشور با شعار همدلی و همزبانی و با حضور رؤسای اتحادیههای سراسر کشور در هتل عباسی اصفهان برگزار شد به گزارش خبرگزارمعاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد آکسفورد: میزبانی اجلاس آساهیل فرصتی بیبدیل برای آموزش عالی کشور است
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد آکسفورد میزبانی اجلاس آساهیل فرصتی بیبدیل برای آموزش عالی کشور استمعاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد آکسفورد گفت میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برای کنفرانس آساهیل فرصتی بیبدیل برای نظام آموزش عالی کشور است حسین ایرانیمقدم در گفت&zwnjکمپ دیوید فرصتی فراروی اوباما برای طلب رفتار مسوولانه تر از کشورهای خلیج فارس
اندیشکده بروکینگز کمپ دیوید فرصتی فراروی اوباما برای طلب رفتار مسوولانه تر از کشورهای خلیج فارس تهران- ایرنا- ریچارد سوکولسکی کارشناس اندیشکده کارنگی و جرمی شاپیرو کارشناس اندیشکده بروکینگز گفتند نشست کمپ دیوید فرصتی است برای اوباما تا به جای دادن تضمین های امنیتی مجدد به ادیفنس وان: اعراب تنها 4 دقیقه برای مقابله با موشکهای ایران فرصت دارند / وحشت از تهران وجه مشترک کشورهای عرب خ
دیفنس وان اعراب تنها 4 دقیقه برای مقابله با موشکهای ایران فرصت دارند وحشت از تهران وجه مشترک کشورهای عرب خلیج فارس دیفنس وان نوشت اگر ایران به کشورهای خاورمیانه موشک های بالستیک خود را شلیک کند چه هسته ای باشد چه نباشد اعراب خلیج فارس تنها چهار دقیقه فرصت دارند که با آن مقسطح کیفی لیگ کشوری پینت بال فوقالعاده بود/داوران هم کاملا خوب قضاوت کردند
مربی تیم پینتبال سطح کیفی لیگ کشوری پینت بال فوقالعاده بود داوران هم کاملا خوب قضاوت کردند مربی تیم پینت بال گفت رقابتهای لیگ کشوری پینت بال فوقالعاده بود و داوران هم کاملا منصفانه و خوب قضاوت کردند شاهرخ شریفی مربی تیم پینتبال در گفتگو با خبرنگار ورشی باشگاه خبرنگاران&nbپخش تیزرهای سینمایی کاملاً رایگان است
پخش تیزرهای سینمایی کاملاً رایگان است مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی گفت تبلیغات فرهنگی از تخفیفهای 90 درصدی برخوردارند و حتی پخش آگهیهای فیلمهای سینمایی کاملاً رایگان بوده که برآورد مالی آن برای صنعت سینما بسیار چشمگیر است به گزارش فرهنگ نیوز روابط عمومی سازمان صداوسیما با امدیرکل سلامت و خانواده وزارت بهداشت: 44 هزار فرصت فرزندآوری در کشور از بین رفته است
مدیرکل سلامت و خانواده وزارت بهداشت 44 هزار فرصت فرزندآوری در کشور از بین رفته استمدیرکل سلامت و خانواده وزارت بهداشت و درمان گفت یکی از چالشهای جدی که با آن روبهرو هستیم از بین رفتن 44 هزار فرصت فرزندآوری در کشور است که از بین رفته است به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل محمدامنیت رکن اول توسعه سیستان/مرز در تمام کشور یک فرصت در سیستان تهدید!!!
امنیت رکن اول توسعه سیستان مرز در تمام کشور یک فرصت در سیستان تهدید نی زار امنیت اولین نیاز یک جامعه است امنیت توجیه اجرای دیوار مرزی در منطقه بود دیوار و خاکریزهایی که در امتداد مرز ایران و افغانستان تا دل هامون پیش رفت به مردمی که خسته از نا امنی و قانون شکنان بودند را-
سبک زندگی
پربازدیدترینها