محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846150970
راهنمای فرصت های تحصیلی در کشور سوئد
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هزار نکته برای تحصیل رایگان در خارج از ایران
راهنمای فرصت های تحصیلی در کشور سوئد
در میان کشورهای اسکاندیناوی، کشور سوئد یکی از مقاصد اصلی ایرانیان برای تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا می باشد. این کشور به لحاظ قرابت های فرهنگی و اجتماعی با ایران در یک قرن گذشته، مقصد بسیاری از دانشجویان و محققان ایرانی بوده است.
برترین ها: قصد دارد سلسله مقالاتی درباره فرآیند اخذ پذیرش در مقاطع عالی تحصیلی در کشورهای مختلف جهان را برای مخاطبان خود ارائه کند. این مقالات تلاش دارد تا به صورت عملی و مصور، اصول و مبانی فرآیند اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع فوق لیسانس و دکترا در دانشگاه های مختلف جهان را آموزش دهد. با توجه به اشتیاق گسترده جامعه جوان ایران برای کسب تجربه تحصیل و تحقیق در مقاطع عالی در دانشگاه های آسیا، اروپا و آمریکا و تخصصی بودن این موضوع، بخش سبک زندگی برترین ها هر هفته موضوعات مختلف مربوط به این فرآیند را به جامعه مخاطبان عزیز سایت ارائه می کند. امیدواریم مخاطبان برترین ها و کلیه عزیزانی که این محتواها را مشاهده می کنند، به راحتی بتوانند خود و دیگران را در امر پذیرش تحصیلی و اخذ بورسیه یاری دهند.
در 22 گفتار قبلی، درباره مسائل مربوط به فرایند اخذ پذیرش تحصیلی و بورس،مطالب را به اطلاع خواننده گان محترم رسانیدم. از این گفتار به بعد، به معرفی فرصت های تحصیلی در اروپا، آسیا و آمریکای شمالی خواهیم پرداخت و تلاش میکنیم در هزاران نکته ای که در ادامه این مطالب ارائه میشود، علاقمندان محترم را به فرصت های تحصیلی و تحقیقی در کشورهای مختلف جهان به صورتی تصویری و ویدئویی آشنا کنیم. گفتار امروز را به کشور سوئد اختصاص داده ایم که یکی از مقاصد اصلی و مهم تحصیلات عالیه برای ایرانیان خارج از کشور می باشد.
در میان کشورهای اسکاندیناوی، کشور سوئد یکی از مقاصد اصلی ایرانیان برای تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا می باشد. این کشور به لحاظ قرابت های فرهنگی و اجتماعی با ایران در یک قرن گذشته، مقصد بسیاری از دانشجویان و محققان ایرانی در رشته های مختلف علمی بوده است. با وجود سردسیر بودن سوئد و قرارگیری آن در شمال اروپا و فاصله زیاد آن با ایران، سوئد و مراکز علمی این کشور، همچنان رابطه فرهنگی و پژوهشی خود را با فعالان علمی و پژوهشی ایران حفظ کرده اند و به نظر می رسد این رابطه در سه دهه گذشته به شدت افزایش یافته است.
وجود مراکز ایرانشناسی معتبر در شهرهایی مانند اوپسالا و استکهلم و حضور ده ها هزار ایرانی شاغل، دانشجو و مقیم در این کشور، همه و همه نشان دهنده اهمیت سوئد به عنوان یک مرکز علمی و فرهنگی برای ایرانیان اروپا بوده است. دانشگاه های سوئد تا سال 2011 میلادی، برای متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا رایگان بود اما به واسطه لایحه ای که دولت سوئد به پارلمان این کشور تقدیم کرد، تحصیل دانشجویان خارجی در این کشور از ان تاریخ به بعد، با پرداخت شهریه های مصوب دانشگاه های سوئد امکان پذیر است.
میزان این شهریه ها در دانشگاه های سوئد متفاوت است اما با توجه به افزایش سرسام آور نرخ ارز در سال های اخیر و با توجه به گران بودن هزینه زندگی در سوئد برای دانشجویان به طور کل، امکان ادامه تحصیل در مقاطع عالیه برای شمار گسترده ای از ایرانیان متقاضی تحصیل رایگان در این کشور از بین رقته است. در این گفتار، به ارائه نکاتی درباره اخذ پذیرش تحصیلی از کشور سوئد و شیوه های دریافت بورس و ادامه تحصیل با امکان تخفیف شهریه و بخشودگی شهریه می پردازیم.
نکته 406: در صورتی که به دنبال تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سوئد به صورت رایگان هستید، این امکان برای رشته های کارشناسی ارشد بسیار کم، اما برای رشته های دکترا و پسا دکترا بسیار زیاد است و به طور متوسط ماهی 9000کرون به شما پرداخت می شود. هر دارنده بورسیه تحصیلی در سوئد، برای مسافرت به این کشور مبلغ 15000 کرون سوئد دریافت می کند. این مبلغ شاید هر ساله متغیر باشد. برای اطلاعات دقیق تر، به لینک هایی که در ادامه معرفی شده است مراجعه کنید.
نکته 407: حتی اگر به زبان سوئدی تسلط کامل داشته باشید، امکان ادامه تحصیل شما به صورت رایگان در مقطع کارشناسی در این کشور وجود ندارد.
نکته 408: تنها در صورتی دانشگاه های سوئد، پذیرش قطعی جهت اقدام برای دریافت روادید دانشچویی می دهند که حداقل 25 درصد هزینه ثبت نام یک دوره تحصیلی را به حساب دانشگاه واریز کرده باشید. بنابراین اگر نمیتوانید بورس یا معافیت در پرداخت شهریه از دانشگاه های سوئد دریافت کنید، از صرف هزینه های اضافی برای ارسال مدارک و مسائلی از این دست خوودداری کنید که ره به جایی نخواهید برد.
نکته 409: بر خلاف سال های پیش، برای ارسال مدارک به دانشگاه های سوئد، باید مبلغ 1000 کرون جهت هزینه بررسی مدارک1 را از طریق پرتال استودرا2 پرداخت کنید تا سیستم به شما امکان ثبت نام موقت و ارسال مدارک بدهد. بنابراین جهت صرفه جویی در هزینه های خود، ابتدا با دانشگاه های مورد نظر خود مکاتبه کنید و در صورتی که موافقت استاد یا دپارتمانی را برای دریافت بورس یا کمک هزینه یا بخشودگی شهریه دریافت کردید، نسبت به پرداخت مبلغ مربوطه و ارسال مدارک اقدام نمایید.
نکته 410: در صورتی که علاقمند به تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکترا در این کشور می باشید، ابتدا لازم است تا در سایت استودرا ثبت نام کنید و کد کاربری دریافت نمایید و نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام اقدام کنید. این سایت به دو زبان سوئدی و انگلیسی، مجموعه متنوعی از اطلاعات رسمی درباره ده ها مرکز تحصیلی در سوئد، شیوه های ثبت نام، شهریه ها، شیوه های دریافت بورسیه و تحفیف در شهریه و مسائلی از این دست را برای متقاضیان فراهم کرده است.
نکته 411: معمولا برای ترم پاییز، تا اواخر ژانویه یا اواسط فوریه می بایست مدارک خود را به نشانی اعلامی در سایت STUDERA که به زبان انگلیسی به معنی STUDY می باشد را ارسال کنید تا کارشناسان این مرکز پس از دریافت مدارک شما و بر اساس دانشگاه هایی که انتخاب کرده اید، نسبت به ارسال الکترونیکی مدارک دریافتی به دانشگاه های مقصد اقدام کنند. اکثر دانشگاههای سوئد از شما درخواست می کنند به جای ارسال مستقیم مدارک به دانشگاه، پرونده خود را بر اساس نیازمندی های پذیرش، به مرکز استودرا ارسال کنید تا این مرکز پس از بررسی مدارک و تائئد صحت آن ها، موارد را به دانشگاه مورد نظر شما منعکس کند. مدارک را همواره باید به نشانی : Sweden FE 1, SE-833 83 Stroemsund, SWEDEN ارسال کنید. معمولا اخرین فرصت ثبت نام برای بورسیه های تحصیلی در سوئد، 11 فوریه هر سال می باشد. این تاریخ، شاید تغییر کند.
نگته 412: اطلاعات کامل و تکمیلی درباره تحصیل در سوئد به دو زبان سوئدی و انگلیسی در سایت رسمی تحصیلات عالیه در سوئد به نشانی Studyinsweden.se در دسترس می باشد. در این پایگاه فهرست کلیه رشته ها و دانشگاه های این کشور به همراه اطلاعات مشاوره ای گسترده درباره مکان اقامت و نحوه دریافت بورسیه های تحصیلی در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.
نکته 413: شورای تحصیلات عالیه در سوئد3، مسئول رسمی ارزشیابی و تائید صلاحیت مدارک تحصیلی ارسال توسط دانشجویان و متقاضیان تحصیل از خارج از سوئد می باشد.
نکته 414: در صورتی که متقاضی تحصیل در مقطع دکترا و پسا دکترا در دانشگاه های سوئد می باشید و قصد دریافت اطلاعات تکمیلی در این حوزه در یک محل مناسب دارید، سایت رسمی و دولتی تحصیلات دکترای سوئد4، انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. در این پرتال، اطلاعات تکمیلی درباره فرصت های تحصیلی دکترا، دریافت بورسیه های متنوع دولتی، شرکتی و خصوصی و هم چنین شیوه نامه تالیف و انتشار پایان نامه های دکترا در کشور سوئد برای متقاضیان ارائه شده است. البته از طریق فرصت های استخدامی یا تحصیلات دکترا در سایت های دانشگاهی سوئد نیز می توانید با فرصت های تحصیلی در این مقطع آشنا شوید. اما یکپارچگی اطلاعاتی در این بخش، دکترا در یک کلیک را برای شما به ارمغان آورده است!
نکته 415: قبلا درباره چگونگی دریافت اطلاعات درباره دانشگاه های سوئد در نکته های شماره 190 و 313 اطلاعات کاملی ارائه کردیم. این بخش ها را مجددا مطالعه کنید.
نکته 416: شش دانشگاه کارولینسکا5، لوند6، کالج سلطنتی فنی7، چالمرز8، گوتنبرگ9 و اوپسالا10، در زمره معروف ترین دانشگاه های سوئد برای تحصیل در رشته فنی و مهندسی و پزشکی می باشند. شمار گسترده داانشجوییان و محققان ایرانی در این شش دانشگاه در سه دهه اخیر، نشان دهنده قابلیت های علمی ممتاز جامعه ایرانی در برترین مراکز علمی این کشور می باشد که می تواند گزینه های خوبی برای متقاضیان در مقاطع عالی در سوئد باشد.
در ویدئوی زیر، درباره دانشگاه چالمرز در شهر گوتنبرگ سوئد، اطلاعات خوبی ارائه شده است
https://www.youtube.com/watch?v=8zLxZ-kQPbc
در این ویدئو، گذری خواهیم داشت به معرفی دانشگاه سلطنتی KTH در استکهلم.
https://www.youtube.com/watch?v=e2Ckjn6Ls8c
اگر به فکر تحصیل در دانشگاه اوپسالا، یکی از معتبرترین و قدیمی ترین دانشگاه های اروپا در نزدیکی استکهلم را دارید، ویدئوی زیر شروع خوبی است.
https://www.youtube.com/watch?v=37u3evGkybs
نکته 417: به دلیل محدودیت مرکز اسکان دانشجویی در سوئد، حتی الامکان به این موضوع به صورت موازی در فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی خود تمرکز کنید تا فرصت های مختلفی را برای دریافت مکان های اقامتی مناسب بر اساس بودجه خود بررسی کنید.
نکته 418: اکثرا برای پذیرش در مقاطع عالی تحصیلی در سوئد، نیازمند مدرک GRE-GMAT نیستند اما برخی رشته ها در زمینه های کارآفرینی، مدیریت یا اقتصاد، این دو مدرک را از متقاضی درخواست می کنند که باید در اختیار داشته باشید. اطلاعات تکمیلی درباره مدارک مورد نیاز را همواره از هماهنگ کننده رشته تحصیلی11 مورد نظر خود استعلام کنید.
نکته 419: در صورتی که بعد از زمان رسمی دریافت مدارک تحصیلی دانشجویان خارچ از سوئد، مدارک خودرا به نشانی اعلامی در استودرا ارسال کردید، به عنوان late applicant معرفی خواهید شد و بررسی پرونده شما زمانی در دستور کار قرار خواهد گرفت که ارزشیابی مدارک دیگر متقاضیان صورت گرفته باشد و شمار پذیرفته شدگان برای یک رشته تحصیلی کافی نباشد. بنابراین همواره مدارک خود را در سر رسید اعلامی، به نشانی مربوطه ارسال کنید تا شانس خود را برای دریافت بورس و پذیرش تحصیلی بخاطر دیرکرد مدارک ازدست ندهید.
نکته 420: اگر یک بار مدارک خود را به استودرا واقع در شهر Stromsund استان Orebro سوئد ارسال کردید و در رشته و گرایش مورد نظر قبول نشدید، برای ترم بعد یا سال بعد ،نیاز نیست کل مدارک قبلی را به استودرا ارسال کنید. کافی است برگه حاوی رشته های انتخابی جدید12 را به همراه نیازمندی های هر رشته برای پذیرش13، به آدرس مربوطه ارسال کنید و شماره پرونده14 خود را که سایت به شما داده است، بر روی پاکت نامه و کلیه مدارک ارسالی قید کنید.
نکته 421: دانشگاه های سوئد معمولا بعد از بررسی مدارک شما که از سوی استودرا برای آن ها ارسال شده است ف با توجه به ارزشیابی پرونده دیگر متقاضیان در رشته تحصیلی مورد نظر، نسبت به اعلام نمره ارزشیابی15 اقدام می کنند. این نمره در کنار پرونده الکترونیکی شما در سایت استودرا درج می شود. هر اندازه این نمره بالاتر باشد، شانس پذیرش شما بیش تر خواهد بود. هر سال، حداکثر این نمره با توجه به شمار متقاضیان تغییرمی کند اما این نمره برای دانشگاه های اوپسالا، کالج سلطنتی فنی، اوربرو و چالمرز و لوند، به ترتیب 999، 52، 999، 999 و 999 می باشد. این ارقام، همواره تغییر میکند.
نکته 422: علاقمندانی که قصد دارند به زبان سوئدی در دانشگاه های سوئد تحصیل کنند، باید مدرک TISUS را در اختیار داشته باشند که مدرک رسمی آشنایی به زبان سوئدی برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه های این کشور است و مانند آیلتس و تافل، نمره ندارد و تنها عنوان قبولی یا ردی بر روی آن درج می شود. از طریق پرتال رسمی این آزمون در سوئد16 می توانید درباره آن اطلاعاتی کسب کنید. همواره در نظر داشته باشید که تحصیل در مقاطع کارشناسی در دانشگاه های سوئد، برای خارجی ها رایگان نمی باشد و امکان دریافت بورس تحصیلی نیز بسیار ضعیف است.
نکته 423: کلیه اطلاعات مربوط به اقامت و تمدید ویزا در سوئد و مسائل غیر تحصیلی را می توانید از طریق اداره مهاجرت17 این کشور سوال کنید.
نکته 424: اکثر دانشگاه های سوئد بر اساس موقعیت های دکترا18 یا استخدام موقت یا دائم هیات علمی،نسبت به ارائه بورسیه های تحصیلی برای مقتاضیان اقدام می کنند. این موقعیت ها را در سایت دانشگاه ها و یا بر روی پرتال مربوط به معرفی دوره های دکترا در سوئد می توانید پیدا کنید. البته مکاتبه با اساتید بر اساس اظهارنامه هدف خوب و رزومه قوی نیز می تواند دانشگاه ها را نسبت به اعطای بورس تحصیلی به شما ترغیب کند. مواردی که در بخش منابع اخذ بورسیه تحصیلی در گفتار بیستم اشاره شد را فراموش نکنید.
نکته 425: سالانه صدها فرصت تحقیقاتی به صورت بورس، تخفیف شهریه یا بخشودگی شهریه به دانشچویان کشورهای در حال توسعه، آفریقایی و آسیایی اعطا می شود. بنابراین هیچ گاه به واسطه نمرات کم یا رزومه متوسط و نه خیلی قوی، به استنباط های منفی نسبت به شانس پذیرش خود در دانشگاههای سوئد مبادرت نکنید. هیچ فردی به جز استاد یک دانشگاه در زمینه و گرایش مورد نظرتان نمی تواند درباره قوی بودن یا نبودن پرونده شما نظر دهد. بنابراین از دریافت مشاوره از افراد نا اگاه و موسسات مجاز یا غیر مجاز اعرام دانشجو در این زمینه خودداری کنید.
نکات مهم
1- ایرانیان در حال تحصیل در دانشگاه های مختلف سوئد در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، یکی از بهترین منابع جهت کسب اطلاعات دقیق و به روز درباره فرصتهای تحصیلی و تحقیقاتی و حتی اقامتی برای متقاضیان محترم تحصیل در سوئد می باشند.
2- سایت سفارت سوئد در تهرانف همواره به روز ترین اطلاعات درباره نحوه ویزا و مدارک لازم و حتی پاسخ به پرسش های اححتمالی متقاضیان را انجام می دهد.
3- همواره پیش از ارسال مدارک به دانشگاه های سوئد و حتی سایت استودرا، با اساتید و مسئولان پذیرش در دانشگاه و دپارتمان مورد علاقه خود، مطلع شوید.
4- اگر قصد تحصیل رایگان در سوئد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را دارید، باید بدانید که این فرآیند برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا فراهم نیست.
5- فرصت های بورسیه در سوئد برای دانشجویان دکترا به مراتب بیش تر از مقطع کارشناسی ارشد می باشد.
6- از پرتال های مربوط به دانشگاه های سوئد در شبکه های اجتماعی نهایت استفاده را برای ارتقای سطج اطلاعاتی خود ببرید.
7- سفارت سوئد در ایران در نشانی : http://www.swedenabroad.com/en-GB/Embassies/Tehran
8- سفارت ایران در سوئد در نشانی : IRAN.SE قرار دارد.
1- Application fee
2- www.studera.nu
3- www.UHR.se
4- http://www.doktorandhandboken.nu
5- www.ki.se
6- www.lu.se
7- www.kth.se
8- www.chalmers.se
9- www.gu.se
10- www.uu.se
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]
صفحات پیشنهادی
سالانه ۴۴۰ هزار فرصت فرزند آوری در کشور از دست می رود
سالانه ۴۴۰ هزار فرصت فرزند آوری در کشور از دست می رود مدیر کل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میزان باروری کلی در کشور ۱ ۸ است گفت سالیانه ۴۴۰ هزار فرصت فرزند آوری از دست می رود ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ساعت 23 00 به گزارش خبرگزاری پانا دکتراستاندار سمنان: ورود گردشگران خارجی به کشور فرصت است
استاندار سمنان ورود گردشگران خارجی به کشور فرصت است سمنان - ایرنا - استاندار سمنان با بیان اینکه صنعت گردشگری برای کشور تهدید نیست و فرصت است گفت باید از ورود گردشگران خارجی به ایران به عنوان فرصت استقبال شود محمد وکیلی روز سه شنبه در دومین همایش ملی گردشگری و توسعه پایدار درسالانه ۴۴۰ هزار فرصت فرزندآوری در کشور از دست میرود | خبرگزاری ایلنا
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس سالانه ۴۴۰ هزار فرصت فرزندآوری در کشور از دست میرود ایلنا مدیر کل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه میزان باروری کلی در کشور ۱ ۸ است گفت سالیانه ۴۴۰ هزار فرصت فرزند آوری از دست مسالی 440 هزار فرصت فرزندآوری در کشور از دست میرود
مدیرکل دفتر جمعیت وزارت بهداشت سالی 440 هزار فرصت فرزندآوری در کشور از دست میرود مدیرکل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت یکی از مهمترین علل فشارهای روانی و استرسهای رو به افزایش که گریبانگیر جوانان شده عدم ازدواج به موقع آنان است بنابراین لازم است در اینامنیت رکن اول توسعه سیستان/مرز در تمام کشور یک فرصت در سیستان تهدید!!!
امنیت رکن اول توسعه سیستان مرز در تمام کشور یک فرصت در سیستان تهدید نی زار امنیت اولین نیاز یک جامعه است امنیت توجیه اجرای دیوار مرزی در منطقه بود دیوار و خاکریزهایی که در امتداد مرز ایران و افغانستان تا دل هامون پیش رفت به مردمی که خسته از نا امنی و قانون شکنان بودند راجمعیت بیکار کشور چند میلیون نفر است؟ / ایجاد 5 هزار فرصت شغلی در سال 94
جمعیت بیکار کشور چند میلیون نفر است ایجاد 5 هزار فرصت شغلی در سال 94 زمانی که آخرین گزارش رسمی از نرخ بیکاری سال گذشته اعلام شد برخی عقیده داشتند تعداد واقعی جمعیت بیکاران کشور به مراتب بیش از آمارهای منتشر شده است به گزارش نامه نیوز سال گذشته همزمان با اعلام نرخ بیکاری 10هر سال 440 هزار فرصت فرزندآوري در کشور از دست مي رود
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۲ ۱۶ب ظ هر سال 440 هزار فرصت فرزندآوري در کشور از دست مي رود موج - مدير کل دفتر سلامت جمعيت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي با اشاره به اينکه ميزان باروري کلي در کشور 1 8 است گفت ساليانه 440 هزار فرصت فرزند آوري از دست مي رود به گزارش خبقومیت های کشور فرصتی برای تعالی به حساب می آیند
شمخانی قومیت های کشور فرصتی برای تعالی به حساب می آیند شناسهٔ خبر 2572494 - جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۶ استانها > خوزستان اهواز - دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت قومیت های کشور به نوعی فرصتی برای تعالی کشور به حساب می آیند و قوانین نیز به خوبی از آنها حمایت می کنند به گزارمدیرکل سلامت و خانواده وزارت بهداشت: 44 هزار فرصت فرزندآوری در کشور از بین رفته است
مدیرکل سلامت و خانواده وزارت بهداشت 44 هزار فرصت فرزندآوری در کشور از بین رفته استمدیرکل سلامت و خانواده وزارت بهداشت و درمان گفت یکی از چالشهای جدی که با آن روبهرو هستیم از بین رفتن 44 هزار فرصت فرزندآوری در کشور است که از بین رفته است به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل محمدفضای مجازی، فرصتی برای استحکام جایگاه سند رسمی در کشور
سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۳ دبیر هشتمین همایش جامعه مجازی دفاتر اسناد رسمی گفت فضای مجازی فرصتی برای استحکام جایگاه سند رسمی در کشور است به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سیدرسول رسولی در رابطه با ضرورت برگزاری اینگونه همایشها اظهار کرد با توجهاتباع بیگانه فرصتهای شغلی در کشور را مسدود کردهاند/ حضور 700هزار اتباع بیگانه در تهران
آذین در صحن علنی مجلس اتباع بیگانه فرصتهای شغلی در کشور را مسدود کردهاند حضور 700هزار اتباع بیگانه در تهران حسین آذین در پاسخ به اظهارات وزیر کشور مبنی بر ساماندهی حضور اتباع بیگانه در کشور گفت اتباع بیگانه فرصتهای شغلی در کشور را مسدود کردهاند که این امر نیازمند برنامه ر- معاون وزیر کشور: فرصت ها را برای توسعه کشور قدر بدانیم
معاون وزیر کشور فرصت ها را برای توسعه کشور قدر بدانیم اراک - ایرنا - معاون سیاسی وزیر کشور گفت فرصت باقی از ماموریت دولت باید به فصل همدلی در جبران کاستی ها و سرعت بخشی به آهنگ توسعه کشور تبدیل شود محمدحسین مقیمی روز پنجشنبه در آیین معارفه استاندار جدید استان مرکزی در اراک افزهمزمان با نهمین نمایشگاه فلزات گرانبها صورت گرفت برگزاری همایش بررسی فرصتها و چالشهای صنعت طلا و جواهر کشور
همزمان با نهمین نمایشگاه فلزات گرانبها صورت گرفتبرگزاری همایش بررسی فرصتها و چالشهای صنعت طلا و جواهر کشورهمایش یک روزه بررسی فرصتها و چالشهای صنعت طلا و جواهر کشور با شعار همدلی و همزبانی و با حضور رؤسای اتحادیههای سراسر کشور در هتل عباسی اصفهان برگزار شد به گزارش خبرگزارفارغ التحصیلی ۲۱۹ دانشجوی غیرایرانی از ۲۶ کشور جهان
همزمان با عید مبعث صورت می گیرد فارغ التحصیلی ۲۱۹ دانشجوی غیرایرانی از ۲۶ کشور جهان شناسهٔ خبر 2579134 - سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۷ حوزه و دانشگاه > دانشجویی دبیر سیزدهمین آیین نکوداشت دانش آموختگان غیر ایرانی دانشگاه های کشور گفت ۲۱۹ دانشجوی غیرایرانی از ۲۶ کشور جهاناز دست رفتن سالانه بیش از ۴۴۰هزار فرصت فرزندآوری در کشور
تراز به گفته مدیرکل سلامت خانواده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی طبق آمارها ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دختر ایرانی ۱۵ تا ۴۹ ساله ایرانی در سن باروری ازدواج نکردهاند و هم اکنون سالانه بیش از ۴۴۰ هزار فرصت فرزندآوری در کشور از دست میرود به گزارش تراز محمد اسماعیل مطلق در همایشمدیر کل دفتر سلامت، جمعیت و خانواده وزارت بهداشت: هر سال 440 هزار فرصت فرزندآوری در کشور از دست میرود/۶ میلیو
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت هر سال 440 هزار فرصت فرزندآوری در کشور از دست میرود ۶ میلیون دختر ازدواج نکرده داریممدیر کل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میزان باروری کلی در کشور 1 8 است گفت سالانه 440 هزار فرصت فرزندآوری ازکمپ دیوید فرصتی فراروی اوباما برای طلب رفتار مسوولانه تر از کشورهای خلیج فارس
اندیشکده بروکینگز کمپ دیوید فرصتی فراروی اوباما برای طلب رفتار مسوولانه تر از کشورهای خلیج فارس تهران- ایرنا- ریچارد سوکولسکی کارشناس اندیشکده کارنگی و جرمی شاپیرو کارشناس اندیشکده بروکینگز گفتند نشست کمپ دیوید فرصتی است برای اوباما تا به جای دادن تضمین های امنیتی مجدد به ا-
سبک زندگی
پربازدیدترینها