تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837761187
هنر انقلاب مدیون سلحشور است
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
هنر انقلاب مدیون سلحشور است آیین تجلیل از ۳۳ سال فعالیت هنری «فرجالله سلحشور» علمدار هنر انقلاب برگزار شد.
به گزارش فرهنگ نیوز، آیین تجلیل از 33 سال فعالیت هنری «فرج الله سلحشور» کارگردان متعهد و انقلابی به همت خبرگزاری فارس برگزار شد.
بنا بر این گزارش، در این مراسم چهرههای برجسته عرصههای فرهنگی، هنری، سیاسی و ... نظیر سیدنظام الدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس، سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت قبل، سیدمهدی هاشمی نماینده مجلس، حجت الاسلام حمید رسایی نماینده مجلس، مهدی فرجی مدیر سابق شبکه یک، محمدعلی رامین فعال فرهنگی، محمد احسانی مدیر شبکه یک، محمدحسین صفارهرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سابق، محسن پرویز، محسن علی اکبری تهیه کننده، شهریار بحرانی کارگردان، جمال شورجه کارگردان، جهانگیر الماسی بازیگر، رضا توکلی بازیگر، حسین زندباف تدوینگر، سردار آزادی معاون فرهنگی بسیج، یوسف مرادیان بازیگر، آیت الله قرهی مدیر مدرسه علمیه امام مهدی (عج)، لیلا بلوکات بازیگر، محمدصادق آذین، سیدمسعود شجاعی طباطبایی رئیس خانه کاریکاتور، محمد حمزهزاده مدیرعامل انتشارات سوره مهر و ... حضور داشتند.
این مراسم با قرائت آیاتی از سوره یوسف(ع) که در تیتراژ سریال یوسف پیامبر هم استفاده شده بود، توسط قاری ممتاز بین المللی کریم منصوری آغاز شد و در ادامه در ابتدای مراسم سیدنظامالدین موسوی، ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و همچنین سالروز فتح خرمشهر گفت: این مراسم در حقیقت قدردانی از چهرهای است که حق بزرگی بر گردن هنر این مرز و بوم دارد و دوستان ما برای برگزاری این مراسم واژهای به نام علمدار را برای ایشان انتخاب کردند.
**موسوی: سیدحسن نصرالله «یوسف پیامبر(ع)» را بزرگترین دستاورد هنری انقلاب میداند
وی ادامه داد: چند روز پیش که نزد آقای سلحشور رفته بودم ایشان از من سوال کردند چرا در تبلیغهای این مراسم سیوسه سال درج کردید؟ و من هم در پاسخ به این نکته اشاره کردم که شما قبل از انقلاب اسلامی شروع به فعالیت کردید.
موسوی ادامه داد: در زمان محدودی که برای مراسم در نظر گرفته شده نمیخواهیم زیادهگویی و سخنرانی کنیم بلکه بیشتر دوست داریم از هنرهای این فرد بزرگ قدردانی کنیم، چه در زمانی که او به بازیگری مشغول بود و چه زمانی که کارگردانی را به عنوان مؤلف قصههای قرآنی انجام میداد.
موسوی در ادامه این مراسم با اشاره به سخنی از سید حسن نصرالله گفت: یادم است در گذشتهای نه چندان دور از سیدحسن نصرالله شنیدم که گفته بود پخش سریال حضرت یوسف (ع) شاید بزرگترین دستاورد ایران بعد از انقلاب بود که همه ما آن را دیدیم و به تاثیرگذاریش واقفیم که در زمان پخش آن حتی خیابانها نیز خلوت میشد.
وی ادامه داد: زمانی که رئیس جمهور سابق آقای احمدینژاد در حال انجام گفتگوی تمدنها بودند هیچ اثری را جز مردان آنجلس به کارگردانی فرجالله سلحشور شایسته حضور در گفتوگو تمدنها نداستند و این یعنی هنر انقلابی که سلحشور داشت.
موسوی در پایان گفت: بعد از قدردانی از این هنرمند قصد داریم تا از کتابهای ایشان در موسسه تبیان رونمایی کنیم.
**هاشمی: مسیحیها از آثار فرجالله سلحشور استقبال کردند
در ادامه نیر سیدمهدی هاشمی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در این مراسم فرهنگی و هنری، یک آدم عمرانی چه میکند ما آمده بودیم منباب انجام وظیفه در این لیست ثبتنام کنیم.
وی ابراز داشت: در جنگ هم بسترسازان عملیات و برنامههای رزمی قبل از کسانی که می خواستند عملیات صحنه را عهدهدار باشند، حضور داشتند و ما نیز بسترساز جبهه عملیات فرهنگ و هنر هستیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: افتخار دارم که از قدیمالایام توفیق حضور در ساخت و ساز فیلم حضرت یوسف (ع) را داشتم و در ایامی که در شهرداری خدمت میکردم سعی داشتم در حد بضاعت خود کمک کنم.
وی تصریح کرد: البته در چندین موارد که ملاقاتهایی با مقامات خارجی اعم از مسیحی و انگلیسی زبان داشتم فیلمهای آقای سلحشور را به آنها هدیه دادم که بسیار مورد توجه قرار گرفت. امیدوارم این سنت رایج شود و ما بتوانیم فرهنگ و هنر، حقایق اسلامی و انقلابی را به سایر اعوان و نسلها منتقل کنیم.
هاشمی اظهار داشت: بعضیها فکر میکنند به جای تقابل با تهاجم فرهنگی به دنبال تعامل باشند در حالی که باید مقابل بهمثل کرد؛ یکی از راههایی که لازم است در مقابل این تهاجمات داشته باشیم حضور در عرصه فرهنگ و هنر و علم است که سینما یکی از راههای انتقال آن به شمار میرود.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص «فرهنگ» عنوان کرد: مقام معظم رهبری فرهنگ را به فضا و اکسیژنی که ما تنفس میکنیم تشبیه میکنند که هر چه این هوا سالم باشد نسلهای بعدی ما سالمتر خواهند بود لذا امیدوارم این رسالت که بر عهده اصحاب فرهنگ است را به خوبی ادا کنیم.
**صفارهرندی: سلحشور با «مسجد» ماندگار شده است
سخنران بعدی این مراسم نیز محمدحسین صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی بود که در سخنانی گفت: بسیاری افراد را دیدهایم که در گذر زمان افکار و عقایدشان تغییر میکند، اما در این بین تعداد انگشتشماری هستند که با گذشت سالها هیچ تغییری نکردهاند و من در این مراسم میخواهم به جناب سلحشور بگویم شما اصلاً در این سالها تغییر نکردهاید.
وی ادامه داد: سلحشور و همراهانش جزو افرادی بودند که تئاتر و هنر را به مسجد بردند و اولین تئاتر مسجدی را برپا کردند. در این زمینه نیز بودند افرادی که راهشان را با مسجد آغاز کردند اما در ادامه و خیلی زود از مسجد جدا شدند، اما سلحشور هیچگاه خود را جدای از مسجد و اعتقاداتش ندانست.
وی افزود: به عقیده من این خود یک هنر است که فردی 40 سال همواره آرمانهای ثابتی داشته باشد و هیچ اندیشهای در او تغییر نکند و باید بگویم سلحشور هیچگاه از ریشه خود جدا نشده است. روزی سلحشور هنر را به مسجد برد و امروز ایشان با فعالیتهای دامنه دارش، مسجد را وارد هنر کرده است و بدین گونه ماندگار شده است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به فیلم «توبه نصوح» بیان کرد: یادم است در زمانی که ایشان «توبه نصوح» را کار کرده بودند آنقدر این فیلم مورد استقبال مردم قرار گرفته بود که حتی بسیاری از افرادی که تا به حال پا به سینما نگذاشته بودند نیز این فیلم را در سالنهای سینما دیدند و نکته جالب اینجاست که برخی از این افراد نیز بعد از نمایش فیلم از روی صندلیهایشان تکان نمیخوردند و این نشان میدهد که تأثیرگذاری این فیلم بسیار خوب عمل کرده است.
وی در پایان گفت: امیدواریم راهی که توسط این بزرگوار طی شده برای آیندگان راهگشا باشد.
**بحرانی: سلحشور به عنوان خط شکن راه تولید آثار قرآنی را باز کرد
همچنین شهریار بحرانی در آیین نکوداشت 33 سال فعالیت هنری فرج الله سلحشور گفت: برای من باعث افتخار زیادی است که چند کلمه درباره مرد بزرگ سینمای ایران سخن بگویم. بیست و چند سال پیش، در جریان ساخت فیلم حمله به اچ 3 کار میکردیم و احساس میکردم که در نزدیک شدن به ارزشهای افراد انقلابی ناتوان هستم و به راهی که شهید آوینی طی کرده بود، نمیرسیدم. کار به جایی رسیده بود که می خواستیم کار را رها کنیم و به بن بست رسیده بودیم.
وی ادامه داد: آن زمان آقای سلحشور من را دعوت کردند و میخواستند سریال مردان آنجلس را بسازند. تنها کسی که آن زمان در این مسیر کار می کرد و خیلی هم سخت میتوانست کار کند، پایمردی هم میکرد، آقای سلحشور بود. ما به کارهای قرآنی علاقه داشتیم ولی نمیدانستیم که نتیجه چه میشود. مرحله به مرحله که جلو رفتیم متوجه شدیم حلاوت و شیرینی که آقای سلحشور در کارهای قرآنی طی میکنند یعنی چه. کار قرآنی که با تفکر و ایمان و به دور از جنجالهای سینما و سینمای غرب است یعنی چه و تازه فهمیدیم که چرا آقای سلحشور در این راه بوده و خیلی هم موفق شده است.
وی در پایان سخنانش گفت: خیلی افتحار میکنم به این معلم که به تنهایی به عنوان خط شکن راه تولید آثار قرآنی را باز کردند و از خداوند برایشان آرزوی توفیق و سلامتی کامل دارم.
**الماسی: سلحشور از همان ابتدای انقلاب هم بیادعا بود
جهانگیر الماسی کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون در آیین نکوداشت 33 سال فعالیت هنری فرج الله سلحشور، در سخنانی گفت: بعد از انقلاب اسلامی کارهای دینی و مذهبی بسیاری ساخته شد، اما پیش از انقلاب و در جوی که در آن زمان برپا شده بود، اگر فردی نگاه دینی و اعتقادی داشت در برخی اوقات از محافل طرد میشد، اما یکسری از افراد بودند که در همان زمان با پشتوانه و معارف دینی کار میکردند و این طرد شدنها هیچ تأثیری در اعتقادات آنها نداشت که یکی از آنها فرجالله سلحشور بود.
وی ادامه داد: سلحشور از همان اوایل هیچ ادعایی نداشت و مثل بسیاری نیامده بود تا به شهرت و موقعیت برسد. در زمانی که خیلی از افراد هنر را ابزاری برای بهره بردن میدانستند، به عقیده من ایشان هیچگاه به این سبک عمل نکرد و عقیدهشان بسیار ارزشمند و قابل احترام است.
الماسی با اشاره به ماجرای بین سلحشور و آنجیلنا جولی بیان کرد: مدتی پیش در سفری که به خارج از کشور داشتم، فردی از من پرسید شما آقای سلحشور را میشناسی؟ ایشان چطور آدمی است؟ و من هم در پاسخ گفتم؛ او فردی است که به حرفهایی که میزند کاملاً اعتقاد دارد. به نظر من معرفتی که در کلام سلحشور در پاسخ به آنجلینا جولی بود، وی را تحت تأثیر قرار داد و باعث شد که او حتی در بازی کردن در فیلمهایش تغییر نگاهی داشته باشد و من از این جهت به سلحشور تبریک میگویم.
در پایان الماسی با اشاره مستقیم به سلحشور گفت: احساس میکنم ظاهر شما بسیار دلنشین شده است و مثل پدربزرگهای قدیم ما شدهاید، فقط مثل آنها بداخلاق نباشید. امیدوارم به آرزوهای خود برسید و کاری را که میخواهید در حق مسلمانها انجام دهید را به خوبی پیش برید.
**امیدوارم سریال فاخر حضرت موسی(ع) توسط سلحشور ساخته شود
سیدمحمد حسینی، وزیر ارشاد دولت دهم نیز در آیین نکوداشت سیوسه سال فعالیت هنری فرجالله سلحشور با توجه به فیلم «توبه نصوح» گفت: این فیلم زمانی که در سینمایی در میدان انقلاب به نمایش درآمد اول که وارد سینما شدم شوق و جنجال شد، با دیدن این صحنه، نادم شدیم که چرا با این سوت و کف به سینما آمدیم، اما کم کم دیدیم که آرامش بر جلسه حاکم شد و همه داشتند صحنهها را میدیدند. فیلم که به پایان رسید و بیرون آمدیم چشم جوانان را دیدم که از اشکتر شده و با تمام وجود باور کردهاند که قیامت، حساب و کتابی هست.
وی درباره فیلم پرواز در شب ابراز داشت: وقتی رایزن فرهنگی بودم یک تعداد فیلمها و سریالهای تلویزیونی داشتیم که گذاشته بودیم بچهها ببینند. خود من بارها این فیلم را دیدم، اما علاقه داشتم برای بار پنجم، ششم و حتی دهمین بار نیز آن را ببینم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم با اشاره به سریال حضرت یوسف(ع) عنوان کرد: در هفته فرهنگی در آنکارا، زمانی که همراه با وزیر فرهنگ ترکیه از نمایشگاهی بازدید میکردیم به یک پوستری رسیدیم، با خود فکر کردم این تصویر چیست، قبل از اینکه من بخواهم حرفی بزنم، وزیر فرهنگ ترکیه گفت: این عکس مربوط به سریال حضرت یوسف(ع) است.
وی با بیان اینکه داستان موسی(ع) بزرگترین و گستردهترین داستان قرآنی است که حدود 30 مرتبه در قرآن به ماجرای حضرت موسی(ع) و فرعون پرداخته شده است، گفت: فیلم اخیری که درباره حضرت موسی(ع) ساخته شده است یک چهره ناشایستهای از پیامبر اولوالعزم ارائه کردهاند که تفاوتی با فرعون ندارد.
حسینی خاطرنشان کرد: غرب میخواهد چهره ملکوتی و قدسی انبیا را در خارج از کشور زیر سؤال ببرد. امیدواریم بتوانیم یک سریال فاخر توسط آقای سلحشور؛ این هنرمند توانمند ارائه شود.
وی گفت: وادی هنر به گونهای است که افراد زیادی وارد آن شده و از طریق تهدید و تطمیع مجذوب و مرعوب آن میشوند؛ بعد از انقلاب نیز گلوگاهها در اختیار کسانی بود که توجهی به رشد و شکوفایی هنر انقلابی و دینی نداشتند و میخواستند فیلم و هنرمند را در اردوگاه خود وارد کنند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: از طرفی هم جوایز جشنوارهها باعث میشود افراد ضعیفالنفس و جوانان به آنها جلب شده یا از طریق هتاکی و تهدید آنها را تسلیم خود کنند یا اینکه سکوت کرده و سرشان به کار خودشان گرم شود. از این جهت از آقای سلحشور تشکر میکنیم که آثار ارزشمندی انجام داد و افتخار سینمای ایران است.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم از میراث گرانبهای خودمان آثاری تولید کنیم که نه تنها برای ایرانیان، بلکه برای مسلمانان و غیرمسلمانان جهان هم قابل استفاده باشد و مورد استقبال قرار گیرد.
**رامین: ساخت سریال موسی یک روح قوی میخواهد
همچنین در این مراسم محمدعلی رامین فعال فرهنگی در سخنانی گفت: 2 هفته پیش بود که دوستانی که با هم کار می کردیم به یکباره هوای دیدن آقای سلحشور را کردند و بدون هیچ مقدمه ای به دیدارشان رفتیم و آن قدر این دیدار جالب و تاثیرگذار بود که قرار بود یکی از جمع ما سکته کند و به برکت آن دیدار از آن سکته عبور کرد. این فرد کسی نبود جز آقای نادر طالب زاده که الان خدا را شکر حالشان خوب است و از آن مرحله عبور کرد.
وی ادامه داد: کسی که روحش را با 124 هزار پیامبر پیوند داده است، مشخص است که از این چیزها عبور می کند. او از وسطها شروع کرد و فعلا به حضرت موسی رسید که خیلی قوی است و طرف شدن با این فرد یک روح قوی می خواهد. با یک روح های بزرگ هم افق نباشد این پیوند حاصل نمی شود و سلحشور پیوند خود را آغاز کرده و می تواند روح انبیاء را در عرصه سینما جاری کند.
**شورجه: سلحشور برای ادای نماز جماعت کات میداد
جمال شورجه در آیین نکوداشت فرج الله سلحشور، طی درخواستی از حاضرین در جمع که همه عاشق ولایت و انقلاب، امام و رهبر هستند تقاضا کرد: تا پس از صلوات یک حمد به نیت شفا برای فرجالله سلحشور قرائت کنند.
وی ادامه داد: دوست ندارم خاطره بگویم چرا که یک مثنوی می شود زمانی که برای اولین بار سلحشور را دیدم در حال ساختن سالن اصلی حوزه هنری بود و در کنار معمار و طراح این سالن خود مشغول کار بود و به اصلاح کارگری میکرد.
شورجه ادامه داد: سلحشور قبل از ظهور انقلاب و از مسجد کار خود را آغاز کرد و ما در آن زمان فکر میکردیم حوزه هنری به جایگاهی می رسد که تبدیل به مراکز هستهای میشود و اروپا و غرب آنجا را هدف میگیرند البته این را نباید نادیده گرفت که در حال حاضر هم این اثرات در این سالن وجود دارد.
وی افزود: ما با حضور شما یوسفی داریم که برد جهانی دارد. بعد از ساخت سریال یوسف پیامبر (ع) سلحشور گفت: اگر بنا باشد سریال حضرت موسی (ع) را بسازم شاید ریشه صهیونیسم از بین برود و دراین مجموعه که چیزی حدود 80 قسمت خواهد بود یک حرکت جهانی را شاهدخواهیم بود.
این کارگردان در ادامه با اشاره به تاثیرگذاری سریال یوسف پیامبر (ع) گفت: همه ما در زمان پخش این سریال شاهد تاثیرگذاریهای آن در بین مردم بودیم اگر توفیق ساخت زندگانی حضرت موسی (ع) را بیابیم یک حرکت جهانی را خواهیم داشت.
وی درباره حرکت فرهنگی جهانی به سرپرستی سلحشور گفت: ما چیزی حدود 30 سال فیلمنامه نویس جوان ولایی اهل کوچههای انقلاب را در تبیان آموزش میدهیم. یکی از توفیقاتی که در سریال حضرت یوسف (ع) نصیبمان شد برکت همین مسایل بود که حرکت جهانی در بر داشت.
وی افزود: یادم است در آن زمان که سلحشور مشغول تصویربرداری یوسف پیامبر (ع) بود بسیارتاکید داشت که هنگام اذان کات دهند و نماز را به صورت جماعت مردم بخوانند.
شورجه ادامه داد: انشاءالله بتوانیم در سایه امام زمان (عج) جوانها را به همت جناب سلحشور تربیت کنیم و نیروهای انقلابی را حیران کنیم.
وی در پایان گفت: اگر پروژه حضرت موسی (ع) را آغاز کنیم همه جوانها به عرصه کلان فرهنگی خواهند آمد که در پایان این کار خواهیم دید بسیاری از جوانان انقلابی در کنار ما رشد یافتند.
**آیتالله قرهی: «سلحشور» حقیقت آیات قرآن را برای ما نشان داد
در ادامه این مراسم که به علت ازدحام بیش از حد جایی برای نشستن در سالن نبود، آیتالله روحالله قرهی مدیر حوزه علمیه امام مهدی (عج) گفت: امام راحل تعبیر زیبایی داشتند «ما با سینما مخالف نیستیم ما با فحشا مخالفیم» یادم میآید همان زمان که آیتالله فاضل لنکرانی میفرمود: آن طور که ما شنیدیم سینما میشود مگر خدا فرجی حاصل کند و با توبه نصوح، فرجی حاصل شد.
وی گفت: آقای فرجالله سلحشور آمد و فرجی حاصل شد ایشان نشان داد که سینما میتواند اثرگذار باشد و هنر، مطالب خود را در قالب مطالب دینی به جامعه تبیین کند.
این استاد اخلاق ادامه داد: در توبه نصوح یادم نمیرود در سینما فلسطین، نامهای برای علما گذاشته بودند وقتی آیتالله شهید مدنی توبه نصوح و بازی ایشان را دیدند، این سید عظیمالشأن که متخلق به اخلاق الهی بود گریه میکردند چه گریهای! و فرمودند معنای توبه را به حقیقت در هنر میتوان نمایان دید.
وی تصریح کرد: و این فرمایش امام المسلمین رهبر بزرگوارمان است که فرمود هنر جاودانه میکند مطالبی که الهی است لذا آقای فرجالله سلحشور اخلاص و اعتقاد ایشان به اینکه میشود از این تریبون سینما و هنر، معارف اسلامی را نشر داد بنابراین تا اعتقاد نباشد نمیشود.
آیتالله قرهی گفت: آقای سلحشور باور به این دارد که در این راه باید طهارت باشد؛ خیلیها میخواهند به مناسبت مسائل دینی، مطالب دیگری را عنوان کنند اما باید طهارت رعایت شود تا اثری جاودانه شود.
وی خاطرنشان کرد: اساس جاودانگی هنر در طهارت است؛ در سریال حضرت یوسف (ع) بودند کسانی که به لحاظ ظاهری، صاحب جمال بودند اما آقای سلحشور میگشت کسی را پیدا کند، کسی بازی کند که قبل از آن از جمالش در راه فسق و فجور بهره نبرده باشد.
مدیر مدرسه علمیه امام مهدی (عج) با بیان اینکه اعتقاد و اخلاص ایشان باعث میشود با اینکه آن شخص برای اولینبار نقش با عظمت و مهمی را بر دوش میگیرد بتواند از عهده آن برآید، عنوان کرد: آقای سلحشور به دنبال تمرین کردن بازیگر نقش اول سریال نیست بلکه تزریق اخلاص ایشان به جریان فیلم است که نشأت گرفته از اخلاق است.
وی ابراز داشت: اگر هنر با اخلاق عجین شود جاودانه میماند؛ «تخلقوا باخلاق الله». اگرچه آقای شورجه فرمودند نگاه به ساختار فیزیکی فیلم هم مهم است. اما آقای سلحشور در ساخت سریال حضرت یوسف (ع) معتقد بودند بسیاری از مطالب آن حتی سبک و سیاق ساختمانها به گونهای باشد تا روح تقوا را برساند.
آیتالله قرهی عنوان کرد: آنجا که قرار بود ظلمتها را برساند، ساختاری متناسب با آن و ساختمانی که قرار بود یوسف نبی (ع) در آن قرار داشته باشد از آن معنویت برخیزد همچنین ساختمان کسانی که ظالم بودند عنوان شرارت داشته باشد و همه آنها را نشأت گرفته از اخلاص میدانم.
وی اظهار داشت: وقتی با بعضی از دوستان به ملاقات آقای سلحشور رفتیم فرمودند دغدغه من حضرت موسی (ع) است. بنده معتقدم موسی کلیمالله مظلومترین انبیا است که ناخودآگاه به حال او گریهمان میگیرد که چگونه قوم موسی براساس آیه «أَنِّی فَضَّلْتُکُمْ عَلَى الْعَالَمِینَ» کفران نعمت کردند و حضرت موسی (ع) برای هدایت آنها به درگاه خداوند بسیار تضرع و زاری کرد.
مدیر مدرسه علمیه امام مهدی (عج) تصریح کرد: از همه خبرگزاریها میخواهم بزرگداشت بزرگان را در حیات خودشان قرار دهیم و از آنها به عنوان الگوهای عملی یاد کنیم.
آیتالله قرهی افزود: پیش از این، نقش آیات الهی در هنر را میخواندیم اما باور اینکه حقیقت آیات چیست را آقای فرجالله سلحشور با اخلاص خود برای ما نمایان کرد.
وی گفت: آنچه میخوانیم را هنر مخلصانه میتواند به ظهور برساند و هنر مخلصانه میتواند ذهن ما را به حقیقت نزدیک کند تا اینکه فقط خواندهها و نوشتهها.
این استاد اخلاق ابراز داشت: آیتالله شهید مدنی درباره فیلم «توبه نصوح» فرمود این کار، کار عجیبی است من تازه متوجه شدم توبه واقعی و توبه الهی چیست.
**علیاکبری: بخشی از هنر انقلاب مدیون زحمات سلحشور است
محسن علیاکبری تهیهکننده در ادامه این مراسم گفت: قبل از حضور در این مراسم درباره اینکه چه چیزی درمورد سلحشور بگویم خیلی فکر کردم. باید بگویم ایشان از بچگی ما را در سینما و تلویزیون بزرگ کردهاند.
وی ادامه داد: اولین فیلم سینمایی که من بازی کردم فیلم گلشن بود که در آن با سلحشور همکاری داشتم. ما برای ضبط این اثر به دزفول سفر کرده بودیم و شرایط آن زمان دزفول فضای امنی را نداشت، اما سلحشور با همان روحیه همیشه خندان خود فضایی را ایجاد کرده بود که مردم ساکن در آن شهر که به دلیل حملات دشمن از آنجا کوچ کرده بودند با حضور گروه فیلمبرداری و رفتار بسیار خوب سلحشور با افرادی که ساکن آنجا بودند مجدداً به دزفول برگشتند تا کار ما را از نزدیک ببینند و به این ترتیب کم کم شهر دزفول شلوغ شد.
وی درباره تأثیر حضور سلحشور در زندگی شخصیاش گفت: من جزو افرادی هستم که اگر الان در گروهکهای مختلفی چون چریک و غیره نیستم خود را مدیون سلحشور میدانم.
علیاکبری ادامه داد: یادم است در 13 سالگی در منطقهای زندگی میکردیم که مسجد و سینما به دلیل نزدیک بودن به منزلمان به یکی از پایگاههای تفریحیمان تبدیل شده بود و ما 2 انتخاب بیشتر نداشتم. از این بابت خوشحالم که از همان سنین نوجوانی فعالیت مشترکم با سلحشور در مسجد آغاز شد و بعد از آن فیلم «پرواز در شب» را کار کردیم.
وی با اشاره به فیلم «پرواز در شب» افزود: یادم است در آن زمان با رسول ملاقلیپور به سینما رفته و این فیلم را دیدیم و همان زمان از بازی سلحشور در این فیلم بسیار لذت بردیم و باید بگویم بازی او نقطه عطف این فیلم بود.
این تهیهکننده در پایان افزود: در مجموع باید بگویم بخشی از هنر انقلاب مدیون زحمات سلحشور قبل و بعد از انقلاب اسلامی است.
**سلحشور: هرچه دارم از قرآن و اهل بیت است
بنا بر این گزارش، در این مراسم که چهرههای سرشناس کشوری حضور داشتند، فرجالله سلحشور ضمن اشاره به سخنان سایر سخنرانان این مراسم درباره شخصیت وی، در سخنانی گفت: در شرایطی که همه افراد حاضر در اینجا از من تعریف کردند، من چه باید بگویم؟ مرا شرمنده کردید در صورتی که خود را قابل این میزان از محبت شما نمیدانم و باید بگویم به نظر من در بسیاری از مواقع کوتاهی کردم و لازم میدانم از همین تریبون از خبرگزاری فارس و عزیزانی که در برپایی این مراسم زحماتی را کشیدند تشکر و قدردانی کنم.
سلحشور ضمن اشاره به صحبتهای جمال شورجه و شهریار بحرانی گفت: این دو عزیز خودشان میدانند که از اساتید من هستند و در این جا شکسته نفسی کردند. من فیلمسازی، اخلاق و ادب را از این دو یاد گرفتم که امیدوارم خدا حفظشان کند.
وی در ادامه درباره فیلمسازی در کشور گفت: به عقیده من فیلمسازی موجود در کشور ما فیلمسازی جمهوری اسلامی نیست. فیلمسازی است که اگر دشمن ما تمام سنگرهای اقتصادی، سیاسی، بهداشتی و تجاری را به ما سپرده باشد سینما را به ما نسپرده است هنوز سینمای ما را غرب و هالیوود رهبری میکند.
کارگردان سریال یوسف پیامبر (ع) ادامه داد: در اینجا لازم است به چند پارامتر اشاره کنم که اگر تحقق یافتند ما به سینمای اسلامی دست یافتیم. علما و بزرگان دینی در سخنرانیهای خود از ائمه اطهار سخنانی را ایراد میکنند. این سنت دین ماست یعنی که عالم دینی حضور خودش را مطرح نمیکند و فقط میخواهد نقل قول ائمه را به گوش مردم برساند. در این شرایط فیلمساز نیز با فیلمسازیاش تبلیغ دین خود را میکند و مبلغ اسلام است او حق ندارد از خودش حرفی را به مردم القاء کند و نباید دنبال جشنواره جایزه و غیره باشد. به عقیده من هر زمان فیلمسازان ما از خودشان حرفی را نگفتند و فقط حرف خدا را ملاک ساخت آثار خود قرار دهند آن زمان است که فیلمسازی داخلی ما صحیح و درست میشود.
وی با اشاره به صحبتی از آیتالله حائری گفت: یادم است زمانی در محضر ایشان گفتم ما به این رسیدیم که قصههای واقعی را بسازیم گفتم کاکو میدونی تفاوت قصههای واقعی و غیرواقعی در چیست. ایشان گفت: به اندازه تفاوت خدا تا بشر. سینمای ما قصههای غیرواقعی را نشان میدهد و ما باید به دنبال قصههای واقعی باشیم.
سلحشور ضمن اشاره به بزرگداشتی که برای فیلمسازان تلویزیونی برگزارشده بود گفت: بارها گفتهام اگر فیلمسازان ما واقعا ضد صهیونیست هستند باید کمک کنند تا سریال حضرت موسی (ع) را بسازیم که هنوز این اتفاق نیفتاده، یادم هست چندی پیش فیلمی که صهیونیستها از حضرت موسی ساخته بودند به نمایش درآمده بود که به عقیده من بدتر از آن نمیشد حضرت موسی و قومش را نشان داد.
وی ادامه داد: همه ما میدانیم که در نگارش سریال حضرت موسی (ع) 24 نفر از علما نقش داشتند و بزرگان دینی ما این کار را تایید کردند اما جالب است که در ساخت این سریال هیچگونه دخالتی نداریم و حتی برای ساخت آن هم پیشقدم نمیشویم. حال در این شرایط باید پرسید که تفاوت ما با صهیونیستها در چیست آنها در این حوزه فیلمهای دروغین میسازند و ما که پتانسیل ساخت حقایق را داریم چنین سریالهایی را نمیسازیم.
وی خطاب به فیلمسازان ایرانی گفت: بیایید چهره خود را عوض کنیم من خود را قابل نمیدانم اما هر چه دارم از قرآن و اهل بیت دارم. سریال یوسف و ایوب پیامبر را ساختم که همه میگویند کار بزرگی کرد اما این طور نیست، تار عنکبوت پیامبر اسلام (ص) که در غار پنهان شده بودند را نجات داد، حال یک سوال دارم آیا تار عنکبوت کار بزرگی کرده است؟ نه و من هم اگر کار مثبتی کردهام اندازه همان تار عنکبوت بوده است و امیدوارم بتوانیم سینمای اسلامی را بنیانگذاری کنیم.
کارگردان سریال «مردان آنجلس» در همین رابطه ادامه داد: در حال حاضر و متاسفانه سینماگران ما به صراحت میگویند اگر بتوانیم زیر پای سینمای انقلاب اسلامی را خالی میکنیم، چنین سینمایی و تفکر این فیلمسازان دردی را از سینمای ما درمان نمیکند اینها افرادی هستند که دغدغهشان گرفتن دریافت گرینکارت و سفر به آمریکاست.
در ادامه این مراسم محمد سلیمی مجری پیام تبریک آقای رحیمیان تولیت مسجد جمکران را بیان کرد و افزود: امشب بنا به گفته آقای رحیمیان در مسجد جمکران مراسم دعا برای شفای آقای سلحشور برگزار خواهد شد.
در پایان این مراسم بسیاری از چهرههای سیاسی و هنری نظیر صفار هرندی، شهریار بحرانی، حسینی، فرجی، احسانی، نائینی، رضا توکلی، یوسف مرادیان، لیلا بلوکات، سعید حدادیان و ... که در این مراسم حاضر شده بودند به روی سن آمده و در اهدای تقدیرنامه ارگانهایی نظیر حوزه هنری، سازمان هنری رسانهای اوج، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران، معاونت فرهنگی وزارت ارشاد، هدیه ویژه خبرگزاری دانشجو و اهدای تقدیرنامه و هدیه ویژه خبرگزاری فارس توسط سید نظامالدین موسوی به سلحشور شرکت کردند. همچنین از تمثال هنری و تمبر نکوداشت فرجالله سلحشور رونمایی شد و همه چهرههای حاضر در مراسم این تمبر را به یادگار امضا کردند در پایان نیز از کتاب قصههای تبیان رونمایی شد.
**حدادیان: توحید و توبه در جای جای آثار سلحشور متبلورند
سعید حدادیان در آئین نکوداشت 33 سال فعالیت هنری «فرج الله سلحشور» کارگردان متعهد سینمای انقلاب گفت: سریال حضرت موسی(ع) را اگر نگاه کنیم آن لایه پنهان، آن بطن بسیار مهم، آن تأویل و آن تطبیق وقایع مربوط به آخرین منجی عالم بشریت، حضرت بقیةالله را میبینیم.
وی اظهار داشت: امیدوارم در این محفل به سه فاکتور و سه مؤلفه ناطق،فیزیک و میمیک سلحشور هم اشاره شده باشد. چون وقتی دورههای پایانی را میبینم، بیشتر به کارگردانی و نویسندگی که برجسته هم هستند، توجه شده است و ممکن است ما را آنقدر سرگرم کند که از ناطقی بلندپایه و پرمایه او غافل شویم.
این مداح و ذاکر اهل بیت(ع) با بیان اینکه سلحشور شخصیتی است که یک دیالوگ معمول را میتواند به انحای مختلف ارائه دهد نه ده نوع بلکه گاهی اوقات، یک دیالوگ را به صد شکل متنوع از صورت او، میمیک و فیزیک او، معنا از آن درمیآوریم، تصریح کرد: به واقع در «پرواز در شب»، اثر بسیار ماندنی دفاع مقدس مرحوم رسول ملاقلیپور، در آن کار حتی میدیدم کسانی که شاید خیلی هم با آقای سلحشور دوست نبودند اما عاشق آن بازی، عاشق آن صوت و صدا و زندگی پرمایه ایشان بودند.
وی گفت: از آقایان و خانمهای حاضر در جلسه تقاضا میکنم بعضی از نوشتههای آقای سلحشور هنوز روی زمین مانده است که باید در راز و رمز آن کار کنید.
حدادیان اظهار داشت: زندگی یونس پیامبر(ع) نوشتهای است که اکنون 2 دهه از نگارش آن میگذرد؛ کاری است که امروز جامعه بشری بسیار به آن نیاز دارد. من از سیما و سینمای جمهوری اسلامی ایران تقاضا دارم به این نوشتهها و از همه مهمتر به سریال حضرت موسی(ع) توجه کنند. چراکه شروع بسیار ممتاز سریال حضرت موسی(ع) به قدری این شروع هیجان انگیز، سحرانگیز، شورانگیز و وحدتآور و دارای جلوات گوناگون است برای اینکه بخواهیم آن را پیگیری کنیم.
وی با بیان اینکه دهههای مختلف نسل آینده میتوانند از سریال «یوسف پیامبر» بهره ببرند، ابراز داشت: همزمان با جمهوری اسلامی ایران 35 کشور، سریال حضرت یوسف را پخش میکردند و پدرم به من میفرمود من تمام فیلمهای حضرت یوسف(ع) را دیدهام اما این سریال چیز دیگری است.
حدادیان عنوان کرد: توبه و توحید، دو کلیدواژهای است که سلحشور عمرش را صرف آنها کرد، کسانی که کار تئاتر انجام دادهاند به یاد دارند وقتی از امام سؤال کردند از کدام برنامه تلویزیون خوشتان آمده، فرمودند: از نمایشنامه «حصار در حصار».
این مداح اهل بیت گفت: امروز اتحاد جماهیر شوروی از آن حالت مارکسیستی منهدم شده است و شاید کسی چنین پیشبینی نمیکرد، اما امام پیشبینی کرد. این نمایشنامه، این بازیگر را پیشبینی کرد و ما دیدیم که واقعاً آن اتحاد جماهیر شوروی که میگفتند آن غول مارکسیستی که مطرح بود از بین رفت.
وی اظهار داشت: کاش صدای من به جوانان برسد. جوانان امروز وقتی رسیدند که اتفاقها فراوان در فراوان برگزار میشود و توحید کاملاً جا افتاده است. ما موقعیتی پیش از انقلاب داشتیم که به جای قرآن، کتاب آسمانی را مطرح کردند تا بعدها نیز کتاب آسمانی را بردارند.
حدادیان ابراز داشت: درحال حاضر ما در موقعیتی هستیم که کسی مسئلهای با توحید ندارد اما دوره نوجوانی و نونهالی ما دانشجویان، مباحث اساسی پیرامون توحید و برخوردش با الحاد داشتند و امروز در جای جای نوشتهها، بازیها و کارهای سلحشور توحید و توبه، متبلورند و این بازگشت به سوی خدا همیشه درآثار ایشان مطرح بوده است.
وی خاطرنشان کرد: سلحشور نگذاشت قلم و قدرت بازیگریاش، معطل بماند و از استعدادهای گوناگون خویش به نحو احسن استفاده کرد.
این ذاکر اهل بیت گفت: واقعاً تئاتر برای سلحشور منبر است و واقعاً سکانسها برایش منبر است و به راستی نوشتن، برای او محراب عبادت است و به رخ کشید. خوب هم به رخ کشید. آن را که هنر از دل مسجد میتابد، آن را که منارهای مسجداند که باید نورافشانی کنند در زمینههای هنرهای نمایشی ما.
94/3/5 - 20:12 - 2015-5-26 20:12:34
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]
صفحات پیشنهادی
به مناسبت تقدیر از علمدار هنر انقلاب اسلامی سلحشور؛ چهره ای جهانی/منتظر دم مسیحایی برای موسی
به مناسبت تقدیر از علمدار هنر انقلاب اسلامیسلحشور چهره ای جهانی منتظر دم مسیحایی برای موسیفرجالله سلحشور را تنها ایرانیها نمیشناسند او کسی است که بهواسطه آثارش از مردان آنجلس تا یوسف پیامبر ص در کشورهای اسلامی از جمله کشورهای عربی شناخته شده است خبرگزاری فارس ـ سجاد اسلام«سلحشور» و مداومت بیوقفه در عرصه هنر انقلاب
سلحشور و مداومت بیوقفه در عرصه هنر انقلاب فرجالله سلحشور از جمله هنرمندان انقلابی است که تلاش میکند مبانی اسلامی را در آثارش وارد کند و بر اصلاح ساختار هنر نیز تاکید بسیاری دارد به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس سیوچند سال است که فرج الله سلحشور در عرصه هنر مذهآیین نکوداشت سلحشور در / 2 موسوی: سیدحسن نصرالله سریال «یوسف پیامبر(ع)» را بزرگترین دستاورد هنری انق
آیین نکوداشت سلحشور در خبرگزاری فارس 2موسوی سیدحسن نصرالله سریال یوسف پیامبر ع را بزرگترین دستاورد هنری انقلاب اسلامی می دانستمدیرعامل خبرگزاری فارس گفت در گذشتهای نه چندان دور از سیدحسن نصرالله شنیدم که گفته بود پخش سریال حضرت یوسف ع شاید بزرگترین دستاورد ایران بعد از انقمجله «روشنان» به دلیل نظریات هنر متعهد و انقلابی تعطیل شد
انتقاد تند خسرو آقایاری مجله روشنان به دلیل نظریات هنر متعهد و انقلابی تعطیل شد شناسهٔ خبر 2760133 - دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۲۸ فرهنگ > رسانه به گفته خسرو آقایاری سردبیر مجله روشنان این مجله تخصصی در حوزه ادبیات كودك و نوجوان به دلیل ارائه نظریات هنر متعهد و انقلابی باهدایتالله بهبودی بازنشسته شد/ «غنییاری» سرپرست دفتر ادبیات انقلاب حوزه هنری
هدایتالله بهبودی بازنشسته شد غنییاری سرپرست دفتر ادبیات انقلاب حوزه هنریبا بازنشسته شدن هدایت الله بهبودی مدیر دفتر ادبیات انقلاب اسلامی محسن غنییاری به عنوان سرپرست مشغول فعالیت شده است حجتالاسلام سعید فخرزاده - مسئول واحد «تاریخ شفاهی» حوزهی هنری درمومنیشریف: حوزه هنری از مراکز اصلی تدوین و تالیف تاریخ انقلاب است
مومنیشریف حوزه هنری از مراکز اصلی تدوین و تالیف تاریخ انقلاب استششمین نمایشگاه سالانه تازههای منابع کتابخانه انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر ایران با ارائه ۶۵۰ اثر تازه یکشنبه ۳ خردادماه و همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر در حوزه هنری برپا شد به گزارش خبرگزاری فارس در نخستینخسرو آقایاری : مجله تخصصی «روشنان» را به دلیل نظریات هنر متعهد و انقلابی تعطیل کردند
خسرو آقایاری مجله تخصصی روشنان را به دلیل نظریات هنر متعهد و انقلابی تعطیل کردندبه گفته خسرو آقایاری سردبیر مجله روشنان این مجله تخصصی در حوزه ادبیات کودک و نوجوان به دلیل ارائه نظریات هنر متعهد و انقلابی با پیگیری برخی از اعضای انجمن نویسندگان به تعطیلی کشیده شد به گزارش خبرگدر مراسم تجلیل از ۳۳ سال فعالیت هنری «فرجالله سلحشور» آغاز شد
در خبرگزاری فارس مراسم تجلیل از ۳۳ سال فعالیت هنری فرجالله سلحشور آغاز شدآیین تجلیل از ۳۳ سال فعالیت هنری فرجالله سلحشور علمدار هنر انقلاب در خبرگزاری فارس آغاز شد به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس آیین تجلیل از «فرج الله سلحشور» کارگردان متعهد وآیین نکوداشت سلحشور در /4 صفارهرندی: سلحشور از اول انقلاب تغییر نکرده است/ سلحشور هنوز در مسجد است
آیین نکوداشت سلحشور در خبرگزاری فارس 4صفارهرندی سلحشور از اول انقلاب تغییر نکرده است سلحشور هنوز در مسجد استمحمدحسین صفارهرندی گفت سلحشور و همراهانش جزو افرادی بودند که تئاتر و هنر را به مسجد بردند و اولین تئاتر مسجدی را برپا کردند در این زمینه نیز بودند افرادی که راهشان را ببسیج هنرمندان مدافع جبهه هنری انقلاب
بسیج هنرمندان مدافع جبهه هنری انقلاب کمالی گفت معتقدیم بسیج هنرمندان به عنوان جبهه هنری انقلاب اسلامی در صف دفاع از انقلاب اسلامی است که باید در این عرصه قدم بردار جواد کمالی رییس سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی ظهر امروز در دیدار جمعی از خانوادههای شهدای هنرمند با آیتمعاون هنری اداره کل ارشاد استان تهران: نسل جوان با یادواره «طلوع خرداد» از ابزار هنر برای شناخت انقل
معاون هنری اداره کل ارشاد استان تهران نسل جوان با یادواره طلوع خرداد از ابزار هنر برای شناخت انقلاب بهره میبردمعاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران گفت نسل جوان که دوران پیروزی انقلاب را ندیده و درک نکرده است با چنین یادوارههایی و با استفاده از ابزارمسئول امور فرهنگی اداره ارشاد لنجان: پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز تحولی عظیم در هنر ایران بود
مسئول امور فرهنگی اداره ارشاد لنجان پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز تحولی عظیم در هنر ایران بودمسئول امور فرهنگی و اجتماعی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لنجان گفت پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز تحولی عظیم در هنر ایران بود به گزارش خبرگزاری فارس از لنجان رامین قاسمی ظهر امروز در دومین نشبه مناسبت اولین سالگرد درگذشت خالق عکسهای ماندگار انقلاب اعزام به مأموریتی که یک راز بود/ استفاده شخصی از دور
به مناسبت اولین سالگرد درگذشت خالق عکسهای ماندگار انقلاباعزام به مأموریتی که یک راز بود استفاده شخصی از دوربین بیتالمال نمیکرد هفت سال پرستار همسرم بودمهمسر عبدالحسین پرتوی گفت عبدالحسین بیشتر اوقات دو تا دوربین عکاسی به همراه داشت یکی دوربین متعلق به روزنامه کیهان و دیگری هنمایش «آواز پر جبرئیل» در حوزه هنری روی صحنه میرود
نمایش آواز پر جبرئیل در حوزه هنری روی صحنه میرودنمایش آواز پر جبرئیل به کارگردانی محسن معینی و تهیهکنندگی نگین میرحسنی از اول خردادماه اجرای خود را در تالار اندیشه آغاز میکند به گزارش فارس نگین میر حسنی دررابطه با این نمایش گفت محسن معینی در این نمایش در تلاش است با همکازدواج هنرپیشه معروف با رئیس یک شرکت!
ازدواج هنرپیشه معروف با رئیس یک شرکت رئیس یکی از شرکت مشهور اتومبیل رانی با خواننده هنرپیشه مشهور انگلیسی ازدواج کرده است آفتاب کریستین هرنر رئیس شرکت اتومبیلرانی رد بول به تازگی با گری هیل وول هنرپیشه و خواننده انگلیسی که همراه همسر دیوید بکهام در این گروه عضویت داشت ازخانه هنرمندان سبزوار افتتاح شد
خانه هنرمندان سبزوار افتتاح شد سبزوار - ایرنا - خانه هنرمندان سبزوار روز یکشنبه در دومین روز از هفته سبزوار طی مراسمی به بهره برداری رسید شهردار سبزوار در این مراسم گفت خانه هنرمندان جایگاه و مکانی برای حمایت و پشتیبانی از هنرمندان این شهرستان است محمد علی طالبی افزود ساختمانپیکر مصطفی عبداللهی هنرمند فقید تئاتر در بهشت زهرا بخاک سپرده شد
پیکر مصطفی عبداللهی هنرمند فقید تئاتر در بهشت زهرا بخاک سپرده شد شهرری - ایرنا - پیکر مصطفی عبداللهی هنرمند فقید تئاتر پس از تشییع از مقابل تالار وحدت در قطعه هنرمندان بهشت زهرا س به خاک سپرده شد به گزارش ایرنا پیکر این بازیگر سینما و تلویزیون روز شنبه با حضور جمعی از هنرمندا-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها