تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): فضاى هر ظرفى در اثر محتواى خود تنگ‏تر مى‏شود مگر ظرف دانش كه با تحصيل علوم، فضاى آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833157523




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اطلاعاتی جامع در زمینه اضطراب اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
SA
چه عواملی در ایجاد  اضطراب اجتماعی تاثیرگذارند و موجب تشدید آن در افراد مختلف می شوند؟ عضو هیات مدیره انجمن روان‌شناسان اجتماعی ایران با اشاره به مبتلایان به اضطراب اجتماعی گفت: افراد مبتلا والدینی دارند که به آنها کمتر توجه کرده، بیشتر طردشان می‌کنند، یا بیش‌حمایتگری از خود نشان می‌دهند.
مجتبی دلیر درباره اضطراب اجتماعی گفت: اضطراب اجتماعی نوعی هراس (فوبیاphobia) است. هراس یا ترس شدید و غیرمنطقی پایدار اشکال بسیار زیادی دارد از هراس ساده گرفته تا ترس از حیوانات خانگی، عنکبوت، ارتفاع، مکان‌های باز یا بسته، خون و غیره.
وی افزود: اضطراب اجتماعیsocial anxiety یا هراس اجتماعی social phobia یک اختلال اضطرابی شایع بعد از افسردگی و اعتیاد است. شیوع آن بین ۲ تا ۳ درصد بوده و به معنای ترس شدید و غیرمنطقی از بودن در جمع و یا انجام کاری در حضور دیگران به همراه نگرانی درباره ارزیابی منفی ایشان است.
این روان‌شناس اجتماعی با تاکید براینکه خود فرد از غیرمنطقی یا افراطی بودن ترسش آگاه است، خاطرنشان کرد: فرد از حضور در جمع دوری کرده و اگر مجبور به حضور باشد، معذب بوده و اضطراب و رنج زیادی را تحمل خواهد کرد.
دلیر با بیان اینکه این اختلال یک حالت پایدار بوده و جنبه‌های مختلف زندگی فرد مبتلا را تحت تاثیر قرار می‌دهد، اظهار کرد: هراس اجتماعی عملکرد تحصیلی، شغلی، اجتماعی فرد را مختل می‌کند. این وضعیت دست کم باید به مدت ۶ ماه دوام داشته باشد تا فرد به عنوان مبتلا به هراس اجتماعی تشخیص داده شود.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: ابتلاء به اضطراب اجتماعی با خجالت کشیدن‌های‌ گاه و بی‌گاه طبیعی که ممکن است، برای هر کسی پیش بیاید فرق دارد.
وی با اشاره به اینکه علایم بالینی این اختلال عبارتند از: سرخ شدن رنگ چهره در حضور دیگران، گرفتگی عضلات و نگرانی درباره ارزیابی منفی دیگران است، افزود: ابتلا به این اختلال معمولا در اواخر کودکی و اوایل نوجوانی شروع می‌شود.
دلیر عنوان کرد: ابتلاء به هراس اجتماعی یا جمعیت هراسی دلایل مختلفی دارد. برخی روان‌شناسان معتقدند که این اختلال از طریق یادگیری ایجاد می‌شود. وراثت یک علت دیگر است.افراد مبتلا در میان خویشاوندان نزدیک خود دست کم یک فرد مبتلا به این اختلال را دارند.
این روان‌شناس اجتماعی تربیت نادرست را در ایجاد اضطراب اجتماعی موثر دانست و افزود: مشخص شده است که افراد مبتلا والدینی دارند که به فرزند خود کمتر توجه کرده، بیشتر طردشان می‌کنند و یا بیش‌حمایتگری از خود نشان می‌دهند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از این اختلال لازم است، به والدین آموزش داده شود تا اعتماد به نفس را در فرزندان خود پرورش دهند. درمان معمول برای اضطراب اجتماعی، درمان‌شناختی رفتاری و بویژه جرأت‌ورزی است. ایلنا

4 خرداد 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن