تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):خردمند به کسى که از او نصیحت مى خواهد، خیانت نمى کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801624221




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اخذ شهریه ممنوع/ برنامه ریزی برای استقرار ساختار نظام آموزشی جدید


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: اخذ شهریه ممنوع/ برنامه ریزی برای استقرار ساختار نظام آموزشی جدید


پس از اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اتفاق مهم دیگری که در این حوزه چشمگیر بود اضافه شدن پایه نهم به دیگر پایه های تحصیلی است.نحوه ثبت نام دانش آموزان در مدارس و دریافت وجوه نقدی از دیگر بحث هایی است که در برنامه امروز صبح با خبر پیگیری شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر عظیم محبی مدیرکل دفتر آموزش دوره متوسطه در برنامه «صبح با خبر» شبکه خبر با اشاره به نحوه درجه بندی ثبت نام دانش آموزان در مدارس و پایان زمان نام نویسی آنها گفت: ثبت نام دانش آموز به معنای آغاز برنامه ریزی آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید است. در آموزش و پرورش پروژه ای است به نام پروژه «مهر» که در صورت ثبت نام به موقع دانش آموزان باعث می شود ساماندهی نیروی انسانی مدارس مشخص شود با توجه به اینکه ما در مرحله استقرار ساختار نظام آموزشی جدید هستیم پس باید ثبت نام ها به گونه ای باشد تا معلمانی که برای پایه پنجم تعیین شدند با توجه به تغییر کتب درسی در این مقطع بتوانند با سرفصل های آن آشنا شوند و آموزش ببینند.
مدیر کل دفتر آموزش دوره متوسطه
وی افزود: آموزش و پرورش در متوسطه یک پایه نهم افزوده شده است یعنی در حدود یک میلیون دانش آموز به این مقطع افزوده می شود که در مجموع سه میلیون دانش آموز می شوند.
مدیر کل دفتر آموزش دوره متوسطه
محبی با اشاره به تغیر کتاب ها در پایه نهم گفت: در این شرایط باید مشخص شود کدام معلم باید متوسطه نهم را تدریس کند که بتواند در تابستان در کلاس های آموزشی شرکت کند. این ثبت نام دانش آموزی ها فضای مدارس را برای آموزش و پرورش مشخص می کند به ویژه برای متوسطه یک چون پایه نهم مستقر می شود، متوسطه دوم و اول دبیرستان نخواهیم داشت بنابراین استان ها و مناطق باید طوری ببرنامه ریزی کند تا بخشی از فضای متوسطه دوم را به متوسطه اول اختصاص دهند. کلید همه این موارد ثبت نام دانش آموز در مدارس است تا نسبت آن در مدارس مشخص بشه که مناطق در سطح کشور بتوانند آنها را ساماندهی کنند.
بر اساس بخشنامه ای که در تاریخ 19 اردیبهشت 1394 به همه استان ها ابلاغ شده است ثبت نام ها از تاریخ اول خرداد برای پایه اول آغاز می شود با این شرط که باید ابتدا سنجششان صورت بگیرد و با تاییدیه آن می تواند ثبت نام کند. این نام نویسی برای باقی پایه ها پس از امتحانات آغاز می شود و تا اول مرداد باید به اتمام برسد.
مدیر کل دفتر آموزش دوره متوسطه

محبی افزود: ثبت نام ها به صورت الکترونیک انجام می شود و در سامانه ای به نام سنات به ثبت می رسد. تا به صورت کلی تحلیلی از روند رشد دانش آموز و آمار آنها را داشته باشیم.
وی تاکید کرد: برای مدارس عادی دولتی برگزاری آزمون، مصاحبه و شرط معدل ملاک نیست؛ بلکه ملاک صرفا محدوده جغرافیایی است که ادارات آموزش و پرورش آن را هم با دو ملاک مشخص کرده اند؛ نخست تراکم جمعیت و دیگری ظرفیت مدارس که منظور از محدوده تقسیم بندی خیابانی نیست این تقسیم بندی را ادارات آموزش و پرورش انجام می دهند. ثبت نام دانش آموزان در مدارسی که بین دو منطقه قرار می گیرند اختیارش به دست ادارات کل آن مناطق است. پذیرش دانش آموزان غیر دولتی نیز تابع مقررات خودشان هستند.
نکته دیگر درباره شهریه در زمان ثبت نام به جز پول کتاب و بیمه هیچ وجه دیگری نباید از اولیا دریافت شود و برای نظارت در این امر مسئول ارزیابی عملکرد در استان ها و مناطق در مدارس حضور دارند و در مدارس شماره های ستاد برای هرگونه انتقاد یا پیشنهاد اولیا دانش آموزان و ابلاغ آن به مسئولین جود دارد. وی تصریح کرد: خیرین و اولیا در صورت تمایل می توانند در زمینه های مختلف به مدارس کمک کنند.
محبی درباره روند استخدام ها در آموزش با اشاره دریافت مجوز 5000 استخدام آموزش و پرورش گفت: تامین نیرو برای آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان صورت می گیرد که هم اکنون 16 رشته در این دانشگاه ارائه می شود. در اساس نامه دانشگاه اجازه داده شده است تا بر حسب نیاز مناطق به ویژه مناطق محروم از طریق آزمون دانشگاه آزاد هم در صورت تامین نشدن نیاز مناطق، معلم جذب کند.
وی درباره جبران کمبود معلم با توجه به افزوده شدن پایه نهم به متوسطه اول افزود: برای استقرار پایه نهم 40 هزار معلم نیاز داریم به همان نسبت در متوسطه دوم چون یک پایه کم می شود به معلمان آن مقطع دیگر نیاز نیست پس از همان معلمان برای مقطع متوسطه اول به کار گیری می شود. محبی افزود: 18 هزار کلاس در کشور کم داریم و برای جبران آن به استا ن ها اجازه دادیم تا با ساماندهی فضای متوسطه دوم این کمبود رفع شود. هم اکنون این امر در کشور انجام شده است و علاوه بر کتاب های پایه نهم هدایت تحصیلی هم به متوسطه اول افزوده شده است.  
دانلود
 

لینک را کپی کنید


دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن