واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حجتالاسلام بابادائی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مطرح کرد:
پاسخگویی طلاب به شبهات در فضای مجازی/تبلیغ معارف دینی در فضای بدون مرز
معاونت تبلیغ حوزههای علمیه استان تهران گفت: حضور طلاب حوزههای علمیه در فضای مجازی برای مبارزه با انحرافات و پاسخگویی به شبهات جوانان است.
حجتالاسلام بابادائی در گفتگو با خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران، با اشاره به تبلیغ طلاب در فضای مجازی اظهار داشت: فضای مجازی یک ابزار برای دشمنان مسلمانان و خصوصاً شیعه در جهت پیاده کردن فرهنگ و تمدن غربی بر افکار جوانان این کشورها بوده که ما از این مسئله میتوانیم جهت تبلیغ آموزهای شیعه نهایت فرصت را استفاده کنیم.
وی بیان کرد: فضای مجازی برای غرب و متحدانش بمنظور سلطه بر کشورمان خطرناک بوده زیرا از این طریق توانسته مرزهای کشورمان را برداشته و فرهنگ غلط و مبتذل خودشان گسترش دهند.
بابادائی افزود: طلاب حوزههای علمیه از طریق همین فضای مجازی میتوانند بدون مانعی، صحبتها، مسائل دینی را به گوش مردم جهان رسانه و مکتب شیعه را که مملو از معارف و علوم دینی و اخلاقی است را ترویج داده و جامعهای را که در اسارت ظلم و فساد قرار گرفته نجات بخشند.
وی ابراز داشت: مکتب شیعه به قدری غنی بوده که همهی کلمات و درسهای زندگی را با ریزترین جزئیات در آن آمده، و طلاب علوم دینی این وظیفه را داشته که به غیر از منبر باید در فضای مجازی به تبلیغ دین پردازند.
بابادائی افزود: فعالیت طلاب در فضای مجازی بدین گونه است که با سلیقهها خود در وبلاگها چتروم به تبلیغ دین و پاسخ به شبهات دینی پرداخته و با درست کردن تالارهای گفتگو به سؤالات مردم پاسخ میگویند.
وی اظهار داشت: تبلیغ در فضای مجازی در حوزههای علمیه به صورت سازمانی نبوده و باید مدارس دینی در این بخش به خاطر حساسیت بالایی که جدیداً روی داده حضور پیدا کنند. اما در کل طلاب حوزههای علمیه به صورت خود جوش در سایتهای اخلاقی، شبهات و حتی ازدواج حضور داشته و نظر خیلی از مخاطبین را تا حد زیادی توانسته جلب کند.
معاونت تبلیغ حوزههای علمیه استان تهران تاکید کرد: امروزه حضور گروههای انحرافی در فضای مجازی بسیار زیاد بوده و این مسئله این را میطلبه که طلاب حوزههای علمیه نقش پر رنگتری را ایفا کرده و مانع از شبهات روز شوند.
وی تصریح کرد: از دیگر حضور طلاب در فضای مجازی، تاسیس سایتی به نام رهروان ولایت و زیتویا که متعلق به معاونت تبلیغ بوده که مباحث، ازدواج، شبهات دینی را مطرح کرده و مشاورههای حاذقی به جوانان پاسخ داده و مخاطبین زیادی را تا الان کرده است.
بابادائی با بیان اینکه جامعهای که درگیر مسائل مادی بوده، معارف اسلامی و علوم دینی و همچنین معارف شیعه مثل نوری که در تاریکی میتابد و بر قلب اثر گذاشته خاطرنشان کرد: در این میان اتحاذ شیوههای مناسب ترویج و تبلیغ کمک شایانی بر تاثیر این انوار بر قلبهای مردم داشته و بنابراین صحبت اهل بیت که میفرمایند کلام ما را عیناً به مردم برسانید با طلاب حوزه نیز باید این دستورالعمل را رعایت کرده تا بتوانند پیرامون اجتماع خود تاثیر گذارند.
وی ادامه داد: یکی از وظایف طلاب حوزه علمیه در تولید بازی اسلامی نظارت بر محتوای آن بازی و نقش محوری و عوام بنگری را داشته و این امر را باید با ظرافت خاصی انجام دهند.
بابادائی ذکر کرد: با توجه به جمله گسترده بهشتی به اعتقادات جوانان کشور با آن پشتوانه مالی بسیار بالا دولتمردان هم در جهت دفع این معضل باید امکانات و بودجهی مناسبی را به حوزههای علمیه اختصاص داده تا بتوانند جوانان و انقلاب را از این خطرات نجات دهند.
حجتآلاسلام وحید بابایی عنوان کرد: کسانیکه برای تبلیغ این معارفاسلامی به سایت مختلف مراجعه میکنند باید خود از منظر اعتقادات، از استحکام دینی خوبی برخوردار بوده تا تحت تاثیر این سایتها قرار بگیرند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
اردبیل میزبان همایش مناظرات امام رضا(ع)
مداحی حاج مهدی سلحشور برای شهدای تازه تفحص شده + فیلم
چه زمانی خداوند مهمان انسان است؟/گذری بر ادعیه های ماه شعبان
سه چیز که موجب نجات انسان مؤمن میشود
پرده برداری از ایوان طلای حرم حضرت عباس(ع) + عکس
قاریان ایرانی به قرائتهای مسابقهای روی آوردهاند / آیهای از قرآن برای حقوق بشر و مذاکرات هستهای
آیا مادر امام سجاد (ع) دختر یزدگرد سوم است؟/ صحت بقعه بیبی شهربانو در شهرری
مولودی شب ولادت حضرت عباس(ع) 1394 با نوای حاج محمود کریمی + دانلود
آیا گفتن یک سبحان الله در رکوع وسجود کفایت می کند؟
میوه ای که امام سجاد(ع) دوست داشت/ماجرای شمشیر رسول خدا
۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]