تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات قدرت، انصاف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802904270




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همکاری های بین المللی راهکار چالش های آموزش عالی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: همکاری های بین المللی راهکار چالش های آموزش عالی اصفهان - ایرنا - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: همکاری های بین المللی و حمایت مراکز دانشگاهی از یکدیگر تنها راهکار حل چالش های آموزش عالی در کشورهای مختلف دنیاست.


به گزارش ایرنا، حمید میرزاده روز شنبه در آیین آغاز بکار پنجاه و نهمین اجلاس بین المللی انجمن موسسات آموزش عالی جنوب شرقی آسیا « آسایهل 2015» در اصفهان افزود: ما باید تغییرات لازم را برای دسترسی دانشجویان به فراگیری علم و دانش نوین و ایجاد شیوه های مدرن آموزش فراهم و در این راه بعنوان یک جامعه باهم کار کنیم.
وی اصل هم افزایی علوم مختلف و توجه به رشته های میان رشته ای را در این میان حائز اهمیت خواند و اظهار کرد: باید جهانی پیچیده تر اما امن تر و مهربان تر را برای نسل آینده ایجاد کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری موضوع این اجلاس یعنی « حرکت به سوی 2020 با همکاری های منطقه ای و بین المللی در حوزه پژوهش، برنامه آموزشی و تجربیات دانشجویی »، بر اهمیت این موضوع برای آموزش عالی همه کشورهای دنیا تاکید کرد.
وی با اشاره به چالش هایی که آموزش عالی ایران و دنیا با آن مواجه است، گفت: لازم است مدیران دانشگاه ها گرد هم آیند و از طریق همکاری و اقدام جمعی راه حلهای مناسب برای این چالش ها بیابند.
میرزاده با بیان اینکه آموزش عالی اکنون بر سر دو راهی است، افزود: شرایط قرن حاضر ما را مجبور کرده که از نظر مالی در محیط نا آرام و بی ثبات فعالیت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه ها در گذشته به این اندازه با محدودیت منابع مالی مواجه نبودند، اظهار کرد: انتظارات از دانشگاهها و آموزش عالی برای گسترش مشارکت در سطح محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی و افزایش کیفیت آموزش و پژوهش افزایش یافته است.
وی تناسب برنامه های آموزش عالی، نگهداری تعداد دانشجو، فناوری های جدید، کیفیت آموزش و تدریس، توسعه مشارکت، تخصیص بودجه و ضرورت بهبود در مدیریت را از دیگر چالش هایی دانست که آموزش عالی کشورها با آن مواجه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: امروز دانشجویان می خواهند دانش و مهارت هایی را کسب کنند که بتوانند آن را در دنیای پر از فرصتها هدایت و آرزوهای خود را محقق کنند و زندگی بهتری داشته باشند.
میرزاده با بیان اینکه دانشگاهها به سرعت در حال رشد و توسعه است، افزود: موسسات نخبه گرا با ظرفیت های اندک در حال محو شدن است و جای خود را به مراکز آموزشی برای عموم مردم می دهد.
وی با بیان اینکه موضوع استانداردسازی و رتبه بندی دانشگاهها نیز مطرح است، گفت: امروز مهمانان مختلفی از آسیا، افریقا و اروپا در اجلاس آسایهل گردهم آمده اند تا با یافتن دیدگاههای جدید در آموزش عالی، گفتگوی سودمندی در حرکت به سمت جلو برای محققین و استادان نسل آینده داشته باشند.
وی با اعلام آمادگی ایران برای بهره مندی از این تجربیات و تبادل آن تصریح کرد: ما مسئولیت های مشترکی داریم و انجمن آسایهل این فرصت را می دهد که آنها را بطور مشترک انجام دهیم.
میرزاده همچنین در باره دانشگاه آزاد اسلامی ایران گفت: این دانشگاه 32 سال قبل بعنوان دانشگاهی مستقل و غیر انتفاعی در پاسخ به نیاز فزاینده آموزش عالی پس از انقلاب اسلامی تاسیس شد.
وی با بیان اینکه این دانشگاه اکنون 400 واحد دانشگاهی و مرکز تحقیقاتی با 20 میلیون متر مربع مساحت و چهار واحد خارجی در انگلیس، افغانستان، لبنان و امارات دارد، افزود: این دانشگاه با یک میلیون و 700 هزار دانشجو حدود 40 درصد از سهم آموزش عالی ایران را پوشش می دهد.
وی با اشاره به پنج میلیون دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: این تعداد حدود 50 درصد از دانش آموختگان آموزش عالی ایران را تشکیل می دهند که امروز بسیاری از آنها مشاغل حرفه ای و اداری را به عهده دارند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تعداد مقالات علمی بین المللی منتشر شده از سوی این دانشگاه در سال 2013 را حدود 9 هزار عنوان اعلام و اضافه کرد: ما در آینده فعالیت های تحقیقاتی خود را از طریق همکاری با سایر دانشگاهها در سطح ملی و بین المللی ارتقاء می دهیم.
میرزاده با اشاره به راه اندازی دوره دکترای پژوهش محور در دانشگاه آزاد اسلامی با هدف انجام پروژه های تحقیقاتی با همکاری بخش صنعت و خدمات گفت: این دانشگاه برنامه های دهه چهارم خود را بر مبنای ارتقای سطح کیفی آموزشی و پژوهشی با استفاده از همه منابع و اقدامات خلاقانه و دانش بنیان قرار داده است.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی اکنون دارای 61 مرکز رشد و 451 شرکت دانش بنیان است که تا پایان سال 2017 باید به 150 مرکز رشد و 800 شرکت دانش بنیان افزایش یابد.
وی همچنین با اشاره به 68 هزار عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت در دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: این تعداد وضعیت کم نظیری در سطح ملی و بین المللی است و امکان همکاری این دانشگاه با سایر دانشگاه های دنیا را فراهم می کند.
وی به پیگیری تحولات بین المللی در آموزش عالی توسط دانشگاه آزاد اشاره و خاطرنشان کرد: کشورهای عضو گروه هشت کشور اسلامی (D8) تاسیس یک دانشگاه بین المللی را به دانشگاه آزاد اسلامی ایران واگذار کردند که واحد آمل این موضوع را پذیرفته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به انتخاب خود بعنوان نایب رییس آسایهل و مسئول کمیته مالی در جلسه هیات امنا تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در همکاری با رئیس و دبیر کل آسایهل همه تلاش خود را در دو سال آینده می کند تا ظرفیت های حرفه ای و شبکه گسترده داخلی و بین المللی خود را در راستای توسعه بیشتر آسایهل از طریق همکاری های میان اعضا بکار گیرد.
پنجاه و نهمین اجلاس بین المللی انجمن موسسات آموزش عالی جنوب شرقی آسیا « آسایهل 2015» روز شنبه در شهر اصفهان آغاز بکار کرد.
از مجموع 197 واحد دانشگاهی دنیا عضو انجمن آسایهل، یکصد رییس دانشگاه و معاونان به همراه 20 نفر از سفیران و نمایندگان دیپلماتیک برخی کشورها در این اجلاس حضور دارند.
انجمن موسسات آموزش عالی جنوب شرقی آسیا (ASAIHL) در سال 1956 به ابتکار روسای هشت دانشگاه دولتی جنوب شرقی آسیا و بعنوان یک سازمان غیر دولتی در بانکوک تاسیس شد و دانشگاه آزاد اسلامی از کشور ایران، عضو این انجمن است.
شعار اجلاس آسایهل «چشم انداز 2020، همکاری های بین المللی و منطقه ای در پژوهش، برنامه درسی و تجربه دانشجویی» است.
محورهای این اجلاس نیز همکاری در تحقیقات، انتقال دانش و سرمایه گذاری، برگزاری دوره های مشترک و دانشجویان، مسائل ارزی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی است.
ارائه 40 مقاله در قالب گزارش کار نمایندگان کشورهای مختلف از وضعیت آموزش عالی کشور خود و انعقاد چند تفاهمنامه با کشورهای حاضر از جمله برنامه های اصلی این اجلاس است.
این اجلاس از سوی معاونت امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری واحد آکسفورد برگزار می شود و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) نیز میزبان آن است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بیش از 22 هزار دانشجو دارد.
پ/3011/ 6508



02/03/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن