واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی استفاده از فناوری ها در توسعه گردشگری مهمترین رویکرد این سازمان است یاسوج - ایرنا- معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: افزایش تعداد گردشگران خارجی ، توسعه و ساماندهی گردشگری داخلی و استفاده از فناوری های نوین مهمترین راهبردها و رویکردهای این سازمان برای رسیدن به افق 1404 است.
به گزارش ایرنا، مرتضی رحمانی موحد روز چهارشنبه در نشست ستاد خدمات سفر کهگیلویه وبویراحمد افزود: توسعه صنعت هتل داری و ایجاد سایر زیرساخت ها و تاسیسات زیربنایی و مراکز اقامتی از دیگر برنامه های اساسی این سازمان است.
یکی از برنامه های راهبردی در بخش گردشگری کشور بر اساس افق 1404 افزایش تعداد گردشگران خارجی و رسیدن به مرز 20 میلیون نفر است.
رحمانی موحد تعداد مراکز اقامتی و هتل های موجود در استان های مختلف کشور برای اسکان گردشگران را افزون بر یکهزار مورد اعلام کرد و افزود: افزایش و ارتقا زیرساخت های متناسب با ظرفیت های بومی و منطقه ای هر استان یکی دیگر از سیاست های راهبردی این سازمان خواهد بود.
وی بیان کرد: ساماندهی تعطیلات در طول مدت سال و توزیع مناسب آنها در مناطق مختلف کشور یکی دیگر از برنامه ها و اهداف اساسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در اجرای طرح خدمات سفر است.
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فعالیت ها و اقدامات ستاد خدمات سفر در استان ها را یاداور شد و افزود: از کارکردهای مناسب این ستاد ایجاد و افزایش تعامل بین بخشی ، هم افزایی و همکاری بیشتر نهادها و دستگاه های مختلف خدمات رسان عضو این ستاد است.
وی ،کشور ایران را سرشار از جاذبه های تاریخی ، طبیعی و مذهبی اعلام کرد و یادآور شد: زیرساخت ها متناسب با جاذبه های گردشگری رشد و توسعه نیافته است.
وی با بیان اینکه استان کهگیلویه وبویراحمد از جمله استان های منحصربفرد و پرظرفیت در داشتن جاذبه های طبیعی و تاریخی است، افزود: مطالعه ، ساماندهی و معرفی استان ها با مقاصد و جاذبه های کمتر شناخته شده یکی از اولویت های اساسی این سازمان است.
وی یکی از جاذبه های کمتر شناخته شده در این استان و برخی استان های کشور را گردشگری عشایری دانست و ابراز داشت: در این راستا نیز قراردادها و تفاهم نامه های مشترکی با سازمان امور عشایر کشور منعقد شده است.
وی گفت: از مهمترین اهداف درازمدت این تفاهم نامه و مطالعات مشترک تقویت و توسعه جایگاه گردشگری عشایری به عنوان یکی از افق ها و برنامه های راهبردی در جهت رونق بخش گردشگری است.
رحمانی موحد بر ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و معرفی طرح های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان ها تاکید کرد و افزود: سازمان میراث فرهنگی نیز در این راستا و بر اساس تفاهم نامه ای که با صندوق (کارآفرینی و امید) منقعد کرده آماده اعطای تسهیلات بانکی است.
وی سقف این تسهیلات را افزون بر یک میلیارد ریال با سود چهار درصد اعلام کرد.
رحمانی موحد برای شرکت در جشنواره ملی عشایر و اقوام ایرانی (کوچ عشایر) به یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد سفر کرده است.
کهگیلویه وبویراحمد با داشتن بیش از دو هزار و 600 اثر تاریخی ، 300 جاذبه گردشگری و 296 امام زاده واجب التعظیم یکی از مکان های مهم و مقصد گردشگری در کشور محسوب می شود.
بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر در نوروز 94 از اماکن تاریخی، طبیعی و مذهبی در این استان بازدید کردند.
3016/6162
30/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]