واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کوتاه از موسیقی؛ انتشار آلبوم خواننده ایرانی در فرانسه تهران - ایرنا - آلبوم سودائی به آهنگسازی سامان صمیمی و خوانندگی علیرضا قربانی توسط کمپانی اکورد کراسس در کشور فرانسه منتشر شد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، این آلبوم توسط سامان صمیمی برای دو ساز تار و کمانچه ساخته و توسط مصباح قمصری برای بم کمان و سازهای کوبه ای تنظیم شده است.
اشعار این مجموعه نیز از سروده های ابوسعید ابوالخیر، مولانا، محمدرضا شفیعی کدکنی و فریدون مشیری انتخاب شده است؛ همچنین یک قطعه قدیمی با شعر و آهنگ عارف قزوینی با تنظیم جدید در آلبوم سودائی گنجانده شده است.
در اجرا و ضبط این آلبوم سامان صمیمی (کمانچه)، مهدی امینی (تار)، مصباح قمصری (بم کمان)، زکریا یوسفی (دف و کاخون) و صبا صمیمی (ضرب زورخانه و تنبک) همکاری کرده اند.
این مجموعه پس از آلبوم های سرمستی، دنیای ریتم و خطاطی آواز چهارمین تجربه علیرضا قربانی در تولید یک مجموعه موسیقایی برای انتشار در کشورهای خارجی محسوب می شود.
** کتاب مدیریت موسیقی
کتاب مدیریت موسیقی تالیف مسعود نکویی به زودی توسط سازمان مدیریت صنعتی ایران، انتشارات موسیقی چنگ و موسسه نسل مهر منتشر خواهد شد.
کتاب مدیریت موسیقی حاصل 18 سال کار گروهی موسیقی و 9 سال استفاده از سیستم های مدیریتی صنعتی و سازمانی مولف است که از ابزارهای مدیریت در صنعت و مدلهای تعالی سازمانی و کیفیت در این مقوله استفاده کرده و پس از پایش ، به نتایج قابل ارائه ای رسیده است.
اگر چه اکثر متدها و روش های فوق در جامعه صنعتی به صورت کمی و کیفی به کار گرفته شده اما این نخستین مجموعه در ایران است که به ابعاد مدیریت موسیقی و به صورت کاربردی می پردازد.
نکویی اگر چه از متدها و ابزارهای فکری استاندارد غیر ایرانی استفاده شده است اما در حال تدوین یک مدل ایرانی کاربردی جهت استفاده گروه های موسیقی ایرانی است.
این کتاب به مباحث گوناگونی چون رهبری و مدیریت ، مدل ارزیابی تعالی سازمانی (EFQM) ، مدل ارزیابی کیفیت ایران (INQA) ، مدل مکنزی ، تدوین بودجه ، پارادایم شیفت ، بازاریابی بین الملل، متد 11 اصل و 5 راهکار مولف ، مدیریت و کنترل پروژه ، مدل موزیک بیزینس دانشگاه برکلی ، رهبری تحول ، استراتژی اثربخش ، الگوبرداری سیستماتیک ، بازاریابی بین الملل ، اجرای پروژه های مالی ، تدوین چشم انداز ، ریاضیات مالی گروه ، مدیریت استراتژیک ، مهندسی ارزش ، مدیریت گروهی موسیقی ، و تدوین نظام نامه تعالی و کیفیت موسیقی پرداخته است.
مسعود نکویی درباره سیستمی که در این کتاب شرح داده معتقد است: امروزه با وجود سیستم های مکانیزه و متدهای بی شمار مدیریت و رهبری ، دیدگاه های کدخدا منشانه و مقطعی چندان زمینه رشد گروه های موسیقی را فراهم نمی کنند و به دلیل ظرافت های کار موسیقی و کمی نشدن ارزش ها و فعالیت ها ، فرایندها عمدتا در کوتاه مدت با دلخوری اعضا همراه است و یا شرایط قوانین و عرف فعالیت های موسیقی را به چالش می کشد .
وی ادامه می دهد : معمولا اسپانسر با درک اجتماعی و هنری مد نظر هنرمندان موسیقی نیز به ندرت یافت می شود یا اینکه بجای استفاده کاربردی از موسیقی ، از هنرمند استفاده ابزاری می شود. از طرفی اختلاف دیدگاه های اعضای گروه نیز گاهی منجربه توقف کار گروهی و یا حذف می شود و...
این مولف اعتقاد دارد :به هر حال هدف من، آشنایی موزیسین های جوان با ابزارهای قدرتمند مدیریت صنعتی در جهت برنامه ریزی های بلندمدت برای اجرا و تولید در بازار صنعت موسیقی است ، این روش به صورت عملی باعث رشد گروه های موسیقی شده و هم اکنون چند گروه ایرانی از بخش هایی از مطالب این کتاب برای رشد و تعالی خود استفاده می کنند.
فراهنگ**9252 ** 1569
30/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]