تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه‏اى چركين و سر و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802657357




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر علوم: دانشگاههای نسل سوم، شاخص ترین محورعلم و فناوری در برنامه ششم توسعه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر علوم: دانشگاههای نسل سوم، شاخص ترین محورعلم و فناوری در برنامه ششم توسعه است اصفهان- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: حرکت به سمت ایجاد و شکل گیری دانشگاههای نسل سوم و کارآفرین، شاخص ترین برنامه حوزه علم و فناوری در برنامه ششم توسعه کشور است.


به گزارش ایرنا، محمد فرهادی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان افزود: مهمترین اولویت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در برنامه ششم توسعه کشور در حوزه فناوری، تبدیل علم به ثروت، توسعه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و جهت گیری به سمت دانشگاههای کارآفرین خواهد بود.
وی در پاسخ به سوالی درباره چگونگی حمایت مالی و تامین بودجه برای پارک های علم و فناوری، اظهار کرد: بخشی از این حمایت از سهم بودجه های دولتی و بخش دیگر از محل حرکت به سمت تحقیقات است.
وزیر علوم توضیح داد: در این مسیر باید راهکارهایی پیدا شود تا بتوان به فناوری هایی با سرمایه گذاری دولتی یا بودجه های عمومی و حمایتی یا بخش خصوصی دست یافت تا با تولید محصول دانش بنیان و ایجاد ارزش افزوده، اشتغال ایجاد شود.
فرهادی با بیان اینکه حدود 90 درصد از کارکنان شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دانش آموختگان دانشگاهی هستند، افزود: این افراد باری برای دولت به همراه ندارند و خودشان در مراکز رشد مراحل تکاملی را برای تولید محصول طی کرده و از فضای پارک علمی و حمایت و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی آن برای تولید محصول، بازاریابی و فروش استفاده می کنند.
وزیر علوم در پاسخ به سوالی درباره وضعیت سرپرستان دانشگاه ها نیز گفت: روسای دانشگاهی که بصورت سرپرست هستند به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شده اند اما هنوز نوبت رسیدگی به پرونده و دستور جلسات بررسی آنها نرسیده است.
وی اظهار امیدواری کرد که بزودی حکم ریاست این دانشگاهها نیز تصویب شود.
فرهادی همچنین درباره کریدور علم و فناوری اصفهان گفت: این کریدور سال های گذشته در هیات وزیران تصویب شده بود اما در چهار ماه پیش در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) کشور تصویب و کارهای آن انجام شده است.
وزیر علوم درباره مراکز رشد علوم انسانی خاطر نشان کرد: امسال دو یا سه مرکز رشد در این زمینه در مناطق مختلف کشور راه اندازی می شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز سه شنبه برای بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان مستقر در آن به اصفهان سفر کرده است.
وی همچنین کلنگ احداث برج فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را به زمین زد.
فرهادی پس از بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان جهت شرکت در جلسه هیات رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان به این دانشگاه رفت.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان اولین سازمان موسس مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در کشور فعالیت اجرایی خود را از سال 1380 بطور جدی با هدف حمایت و هدایت شرکت ها و موسسات دانش بنیان آغاز کرد تا در سطحی کلان تر به ایجاد همکاری و نزدیکی بیشتر جامعه علمی و صنعتی و رونق اقتصادی بپردازد.
به عبارت دیگر شهرک به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه ایفای نقش کرده و به توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و در نهایت تبدیل علم به ثروت در کشور کمک می کند.
حضور 380 شرکت و موسسه دانش بنیان در شهرک و شکل گیری 45 واحد صنعتی مبتنی بر فناوری های این شرکت ها، اشتغال جمع کثیری از فارغ التحصیلان دانشگاه ها و بسیاری از ارزش آفرینی های دیگر، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را به یک سازمان پیشرو و موثر در توسعه استان تبدیل کرده است و بیانگر عزم جدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای ایفای نقش موثر در شکل گیری منطقه ویژه (کریدور) علم و فناوری اصفهان به عنوان یکی از نقاط کانونی آن است.
پ/3011/ 6508



29/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن