تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياران مهدى جوان‏اند و ميان‏سالى در ميان آنان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825958539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اکثر امور کشور تا پایان برنامه ششم توسعه با فناوری اطلاعات گره می خورد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت: اکثر امور کشور تا پایان برنامه ششم توسعه با فناوری اطلاعات گره می خورد تهران- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت پیش بینی کرد: اکثر امور جامعه ایران تا پایان برنامه ششم توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور (سال های 95-99) بر محور فناوری اطلاعات و کاربردهای آن توسعه یابد.


دکتر علی اکبر جلالی روز یکشنبه که به مناسبت روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا میزان توجه به حوزه فناوری اطلاعات را در دو سال گذشته در کشور رو به افزایش ارزیابی کرد و اظهار داشت: اگر به فعالیت های آی.سی.تی در یک دهه گذشته توجه شود متوجه خواهیم شد که در دو سال گذشته میزان توسعه این علم از نظر فنی و اجرایی در کشور ما بیشتر از هشت سال قبل از آنبوده است.
وی تاکید کرد: به همین دلیل امسال بودجه قابل توجه و برنامه مفصلی هم از نظر توسعه پهنای باند و اجرای پروژه های کلان ملی پیش بینی شده است که اگر به درستی برنامه ریزی شود سالهای 94 و 95 می تواند آغاز جهشی بزرگ در توسعه فضای مجازی کشور باشد و از این طریق بخش بزرگی از فارغ التحصیلان بیکار از طریق مشاغل دانش بنیان در فضای مجازی مشغول به کار شوند.
وی با اشاره به شعار سال جامعه اطلاعاتی گفت: 17 می (بیست و هفتم اردیبهشت) روزی است که در جهان توجه بیشتری به جامعه اطلاعاتی می شود و در سال های گذشته شعارهای سال مرتبط به کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات بوده است؛ برای مثال در چند سال گذشته که توسعه آی.سی.تی روستایی در کشور ما مورد توجه جهانیان قرار گرفت شعار سال جهانی ارتباطات با توسعه فناوری اطلاعات روستایی مطرح شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: در حال حاضر فناوری اطلاعات و کاربردهای آن محرک توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی کمک به ارتباطات سیاسی شده است.
جلالی با بیان اینکه رسانه های اجتماعی بیشترین تاثیر را در حال حاضر در حوزه های مختلف دارند گفت: حساسیت های بسیار در زمینه شکل گیری رسانه های اجتماعی در جهان وجود دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: اگر آثار مثبت و منفی جایگاه ارتباطات و فضای مجازی را بررسی کنیم ،متوجه می شویم که ارتقای سطح سواد، افزایش درآمدسرانه، افزایش مبادلات اقتصادی، فرهنگی و بازرگانی و افزایش مبادلات علمی و دسترسی به اطلاعات برای همه و کمک به برقراری صلح و موثربودن شهروندان در تصمیم گیری های ملی و بین المللی در کنار گسترش آزادی بیان و نظر برای همه در زمره امتیازات شبکه های اجتماعی قرار دارد.
وی با بیان اینکه ارتباطات خود به تنهایی زیانی ندارد اما می تواند بسته به نوع استفاده برای یک جامعه زیانبار نیز باشد خاطرنشان کرد کرد: تغییر الگوی مصرف، استحاله فرهنگی برای کشورهایی که توان حضور جدی و محتوایی ندارند، افراط گرایی و طرح موضوعات متضاد که باعث شکاف فرهنگی می شود، وابستگی به کمپانی های چندملیتی که کشورها ناخواسته مجبور به مصرف کالاهای آن ها هستند و به وجود آمدن گروه های اجتماعی و گاها اخلالگر از جمله این آثار مخرب است.
جلالی اظهار داشت: البته مرور زمان شرایطی را فراهم کرده که نگرانی امنیتی در حوزه فضای مجازی رو به افزایش است و به همین دلیل حتی در کشورهای توسعه یافته قوانین سنگینی برای حفاظت از شهروندان در حال اجراست.


***طول عمر مشاغل نوآورانه کمتر از سه سال است
در شعار امسال فناوری اطلاعات و ارتباطات محرک نوآوری نامگذاری شده است؛ اما کارشناسان می گویند که عمر مشاغل در شرکت های مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات تنها سه سال است.
وی خاطرنشان کرد: در ایران نیز مهم ترین محرک نوآوری می تواند در تغییر نظام آموزش و پرورش و آموزش عالی شکل گیرد تا بتواند مفاهیم نوآوری و خلاقیت به عنوان محتوای درسی در مدارس ودانشگاه ها نهادینه شود.
جلالی که به عنوان پدر فناوری اطلاعات ایران شناخته می شود گفت: روش های سنتی آموزش در کشور ما متناسب با شعار روزجهانی ارتباطات که محرک نوآوری است نمی باشد؛ ما از نظر علمی قوی هستیم اما در حوزه فناوری نتوانسته ایم همراه با این توانمندی خود پیش رویم؛ به همین دلیل از نظر اقتصادی نتوانسته ایم از علم درآمدزایی کنیم چراکه درآمدزایی از طریق نوآوری و محرک ها و کاربردهای آن امکان پذیر است.
نمونه ای از محرک های نوآوری را می توان در مشاغل دانش بنیان، استارت آپ ها، شرکت های فناور، پارک های فناوری و مراکز رشد و آزمایشگاه های پژوهشی جست و جو کرد.
علمی(2)**9190**1599



27/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن