تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798945544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«مردن به وقت شهریور» پایانی تحمیلی دارد/شخصیت‌ها به درستی پردازش نشده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: جبار آذین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
«مردن به وقت شهریور» پایانی تحمیلی دارد/شخصیت‌ها به درستی پردازش نشده‌اند
فیلم سینمایی «مردن به وقت شهریور» به کارگردانی هاتف علیمردانی با توجه به روز بودن موضوعش، نتوانسته آن را به درستی پردازش کند.


جبار آذین منتقد سینما در خصوص فیلم سینمایی «مردن به وقت شهریور» به خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران، گفت: هاتف علیمردانی فیلم‌ساز با استعداد و تلاشگری است که در آثار سینمایی خود سعی  داشته دغدغه‌های خانوادگی و اجتماعی خود را به تصویر بکشد.


وی افزود: تجربه برخورد تماشاگر با فیلم قبلی او «به خاطر پونه» این فیلم‌ساز را به ساخت اثر دیگر با نام «مردن به وقت شهریور» مجاب کرد، این فیلم مسائل، دیدگاه‌ها و اختلافات خانوادگی را از طریق شخصیت " سینا " به مخاطبان منتقل می‌کرد.


آذین اظهار داشت: سینا در گیر‌و‌دار اختلافات با پدر خود علیرضا وارد مسیری تاز می‌شود، مسیری که با موسیقی رپ شروع شده و به مواد مخدر،انحراف اخلاقی،روابط نا سالم جوانان و پوچی و بن‌بست می‌رسد.


وی در خصوص نگاه کارگردان به موضوعات مطرح تصریح کرد:پرداختن به معضلات و مشکلات جوانان خیلی خوب است اما نگاه او به این گذرا و سطحی بوده و در واقع این فیلم‌ساز در فیلم خود صرفاً مشکلاتی را مطرح می‌کند بدون آنکه تحلیل و یا تصویر درست از معضلات جوانان ارائه کند با این حال طرح جسورانه‌ی مناسبات نسل جوان و مشکلات پیش روی آن‌ها در این فیلم قابل احترام است به ویژه آنکه فیلم‌ساز از نگاه تلخ،تیره و سیاه نمایی مشکلات پرهیز کرده است.


وی در ادامه گفت: با این همه این فیلم از نظر ساختار فنی و هنری میان تله فیلم و فیلم سینمایی در نوسان است و ضعف شخصیت پردازی و اضافه بودن برخی از شخصیت‌ها از جمله ایرادهای آن محسوب می‌شود.


این منتقد عنوان کرد: «مردن به وقت شهریور» علی‌رغم جایگاه مؤثر موسیقی در داستان فیلم،موسیقی ندارد و نقش خانواده سینا در برخورد با مشکلات او و خانواده بسیار کمرنگ بوده و در مجموع این فیلم به دلیل طرح سوژه روز و بازی‌های متفاوت و تلاش‌های کارگردان برای تصویرگیری مشکلات اجتماعی، قابل توجه است.


وی در مورد بازیگران و پردازش شخصیت‌ها بیان کرد: این فیلم در زمینه شخصیت پردازی، دچار مشکل است و زمانی که شخصیت‌ها به درستی خلق نشوند نمی‌توانند اثر گذار باشند، «مردن به وقت شهریور» با وجود بازیگران خوبی چون فرهاد اصلانی و هانیه توسلی نتوانسته جذاب و کامل باشد و تنها در حد تیپ قابل پذیرش است و علی‌رغم ذهنیت مخاطب از توانایی‌های بازیگران نام بده، آن‌ها در این فیلم بازی‌های درخشانی از خود ارائه نکردند و تمامی این ضعف‌ها نشات گرفته از پردازش ضعیف شخصیت‌ها است.


وی ادامه داد: تا زمانی که کاراکترها خلق نشوند بازیگر نمی‌تواند به آن جامعه‌ی علم بپوشاند که متاسفانه این فیلم با ضعف پردازش همراه بود.


آذین در خصوص فیلم‌نامه تصریح کرد: نقش فیلم‌نامه در تمامی آثار مهم است و تا زمانی که متن قدرت نداشته باشد بازیگر نمی‌تواند آن را به تصویر بکشد و این کار هم به دلیل ضعف فیلم‌نامه و پردازش نشدن نقش‌ها نتوانست دغدغه و مشکلات را به خوبی به تصویر بکشد که البته در این مسیر کارگردان و فیلم‌نامه نویس هر دو با هم بر روی کار تاثیر گذر هستند.


وی در خصوص پایان فیلم‌ خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پایان فیلم سلیقه کارگردان است و باید به آن احترام گذاشت اما علیمردانی پایان معقولی را برای فیلمش در نظر نگرفت و با ارائه پایانی تحمیلی کار را به اتمام رساند، اینکه شخصیت‌های شرور و منفی در پایان به صورتی غیر منطقی از صحنه حذف شوند به نظر من پایان دلنشینی برای مخاطبان نخواهد بود که این پایان نابسامان به دلیل پردازش نادرست شخصیت‌ها از ابتدای فیلم است که منجر به چنین پایانی می‌شود.




انتهای پیام/



اخبار مرتبط

ابراهیم حاتمی‌کیا پروانه ساخت گرفت
اکران «نهنگ عنبر» و دو فیلم دیگر از روز چهارشنبه
ناگفته‌هایی از بازیگر نقش عموی پیامبر در فیلم محمد(ص)
نمایش «خانه و کلید» در جشنواره بین‌المللی فیلم کن
پوستر پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر منتشر شد
حجت‌الله ایوبی به عیادت رضا ایرانمنش رفت




۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن