واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۷:۵۴ب.ظ)
حوره زيست فناوري از ظرفيتهاي بزرگ براي ايجاد اشتغال و تجاريسازي است موج-معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري در نشست خبري سومين جشنواره و نمايشگاه ملي زيستفناوري، با بيان اينکه حوزه زيستفناوري ميتواند ضمن ايجاد ارزش افزوده بالا در بستر اقتصاد دانشبنيان را به دنبال داشته باشد، بازار اين حوزه را از ظرفيتهاي بزرگ براي ايجاد اشتغال و تجاريسازي دانست.
به گزارش خبرگزاري موج، سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيسجمهوري، در نشست خبري سومين جشنواره زيستفناوري، اين حوزه راهبردي را حوزه آيندهساز کشور برشمرد و افزود: حوزه زيستفناوري داراي ظرفيت بسيار بزرگي در ايجاد ارزش افزوده و ايجاد اشتغال است و بزرگترين شرکتهاي دانشبنيان با بالاترين ميزان ارزش افزوده در اين حوزه شکل گرفتهاند.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري، زيستفناوري را جزو چهار فناوري مهم راهبردي، در موفقيت و پيشرفت کشور برشمرد و گفت: اين شاخه علمي در کنار سه فناوري نانو، فناوري اطلاعات و شناختي، جزو فناوريهاي اثرگذار و راهبردي به شمار ميرود و موفقيت کشور زماني محقق خواهد شد که زيستفناوري در کنار ديگر علوم و فناوريها، بهطور ويژه مورد توجه قرار بگيرد.
ستاري با اشاره به فعاليت بيش از 180 شرکت دانشبنيان در حوزه زيست فناوري، ابراز کرد: از اين ميان 40 شرکت جزو شرکتهاي بزرگ هستند و با حمايت از فعالان اين حوزه، امسال تعداد بيشتري از شرکتهاي بزرگ زيستفناوري به جمع دانشبنيانها افزوده خواهد شد.
وي با تاکيد بر حضور شرکتهاي دانشبنيان زيستفناوري با توانمندي صادرات بينالمللي محصولات خود گفت: اين شرکتها ضمن توانايي عرضه محصول در سطح جهاني و رقابت با برندهاي جهاني، در تأمين نيازهاي زيستفناوري منطقهاي نيز توانمند هستند.
نايب رئيس هيأت امناي صندوق نوآوري و شکوفايي، ابعاد حوزه زيستفناوري را داراي پيچيدگي و گسترده دانست و بيان کرد: حوزه زيستفناوري با توجه به ابعاد مختلف و قدمت شکلگيري آن در کشور، داراي پيچيدگيهاي خاص خود است و اگر مانند حوزه نانو فناوري، محوريت بخشي از ابتدا بر مبناي اصول استاندارد تحت يک مرجع صورت ميگرفت، سرعت بيشتر پيشرفتهاي علمي و فناوري اين حوزه را به دنبال ميداشت که با اقدامات صورت گرفته توسط ستاد توسعه زيستفناوري معاونت علمي، روند رو به پيشرفت اين حوزه فناوري ادامه خواهد يافت، بهطور مثال بحث پنبه تراريخته و توليد آن داراي مخالفين و موافقيني است که نظرات پيرامون آن ميبايد تحت هدايت يک مرجع در حوزه زيست فناوري ساماندهي شود، اميدواريم با مديريت و راهبري ستاد توسعه زيستفناوري معاونت علمي اين ساماندهي در همه حوزههاي زيستفناوري محقق شود.
سومين جشنواره و نمايشگاه ملي زيستفناوري از 31 ارديبهشت تا 2 خرداد سال جاري به همت ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در سالن خليجفارس نمايشگاه بينالمللي تهران برپا ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]