تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834658931
یک بانک و یک موسسه دیگر در حال دریافت مجوز
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: یک بانک و یک موسسه دیگر در حال دریافت مجوز
معاون نظارتی بانک مرکزی با اعلام اینکه بانک مهر اقتصاد و موسسه آرمان در حال حاضر مجوز بانک مرکزی را ندارند، گفت: این دو بانک و موسسه در حال گرفتن مجوز هستند.
آفتاب : حمید تهرانفر با حضور در برنامه پایش در پاسخ به این سوال که چرا برخی از بانکها و موسسات مالی بخش عمدهای از سرمایه خود را در پروژههای برجسازی هزینه میکنند، اظهار کرد: این طور نیست که همه بانکها بدون قید و شرط تمام سرمایه خود را صرف برجسازی کنند، البته ما نمیگوییم که تمامی بانکها حد و حدود را رعایت میکنند، بلکه برخی نیز از این حدود خارج میشوند، اما اینکه گفته شود تمام بانکها بخش عمده سرمایه خود را صرف ساختوساز میکنند تا حدی بزرگنمایی است.
وی همچنین درباره فعالیت بانکها در زمینههای برجسازیهای لوکس و توقف سرمایه در این حوزهها تصریح کرد: برخی از بانکها زیاد از حد از این حدود و خطوط خارج شدهاند و تلاش میشود که آنها را به محدوده قانونی بازگردانند.
به گزارش ایسنا، معاون نظارتی بانک مرکزی افزود: در اقتصاد داراییهای ثبتی بانکها تمام داراییهای آن از جمله تسهیلاتی که به برجسازان داده میشود نیز محاسبه میشود.
تهرانفر خاطر نشان کرد: قسمت اعظم تسهیلات بانکها به کسانی داده میشود که در کار ساختوساز هستند و بخشی از این تسهیلات که توسط وامگیرندگان بازپرداخت نمیشود جزو داراییهای بانک به حساب میآید.
وی با تاکید بر اینکه زیان انباشته در برخی از بانکها حتی بانکهای دولتی باعث از بین رفتن سرمایه آنها شده است، افزود: لازم است روشهای نظارتی بانک مرکزی تغییر کند و همگام با رشد بانکها در کشور این ابزارهای نظارتی افزایش پیدا کند که ما نیز در بانک مرکزی در حال انجام این کار هستیم.
معاون نظارتی بانک مرکزی علت دشوارشدن پروسه وامگیری را کمیاب بودن منابع بانکی دانست و اظهار کرد: در حال حاضر 90 هزار میلیارد از داراییهای کل بانکها مسموم و غیرقابل بازپرداخت است و از سوی دیگر بخش اعظم دیگری از داراییهای همین بانکها نیز صرف ارائهی تسهیلات به شرکتهای بزرگ میشود که معمولا بازگردانده نمیشوند.
تهرانفر در این باره عنوان کرد: معمولا تسهیلاتی که به شرکتهای بزرگ داده میشوند در زمان سررسید دوباره تمدید میشوند و بنابراین به داراییهای بانک باز پس داده نمیشود.
وی همچنین با تاکید بر اینکه منابع بانکها برای اعطای وام ناچیز است، اظهار کرد: بنابراین در بازاری که منابع بانکی آن اینقدر محدود باشد، ایجاد فساد امری طبیعی است.
معاون نظارتی بانک مرکزی دربارهی تخلفات برخی از بانکها و موسسات مالی برای ارائه وام تصریح کرد: بخش عمده این تخلفات از سوی موسسات مالی غیرمجاز صورت میگیرد، اما در مورد بانکهای مجوزدار به دفعات بانک مرکزی وارد تخلفات مربوط به ارائهی وام شده است و معلوم شده که این تخلفات از یک فساد مالی سرچشمه میگیرند که گاه مدیران نیز از آن بیخبر بودهاند.
تهرانفر با اشاره به اینکه در پیگیریهای بانک مرکزی بسیاری از افراد شناسایی، دستگیر و یا حتی از بانک اخراج شدهاند، ادامه داد: اما در نهایت فضای نامناسب باعث ایجاد این دست از تخلفات در ارائه وام میشود و پیگیریهای بانک مرکزی نیز به این نتیجه رسیده است که قسمت اعظم این تخلفات مربوط به موسسات غیرمجازی است که هیچ محدودیتی برای خود قائل نمیشود.
معاون نظارتی بانک مرکزی همچنین در پاسخ به این سوال علت عدم رسیدگی به وضعیت برخی از بدهکاران عمده بانکی از سوی بانک مرکزی چیست؟ تصریح کرد: اخیرا در بانک مرکزی جلسهای با مدیران بانکهای سراسر کشور برگزار شد که در آن نحوهی باز پسگیری وامها از افرادخاص مورد بررسی قرار گرفت این تصور که بانکها خود به دنبال پسگرفتن مطالباتشان نیستند، تصور غلطی است چون داشتن مطالبات انباشته برای بانکها امتیاز منفی به حساب میآید.
وی همچنین با اشاره به حمایتهای قانونی از بدهکاران بانکی عنوان کرد: برخی از قوانین این امکان را به بدهکاران بانکی میدهد که بدهی خود را استمهال کنند به این معنا که بانک از وصول مطالبه خود در زمان حال خودداری کرده و آن را به آینده موکول کنند که معمولا این امر به نتیجه نمیرسد و البته این قوانین نیز برای حمایت از صنعتگرانی است که تولید میکنند.
فشار سنگین موسسات مالی غیرمجاز در بانک مرکزی
تهرانفر همچنین در بخش دیگری از این نشست با اشاره به این که هنوز تکلیف قانونی نحوه ورود بانک مرکزی به مساله موسسات مالی غیرمجاز روشن نشده است، گفت: برای مثال در مورد صندوقهای قرضالحسنه از سال 1363 بهطور متناوب مطرح شده است که بانک مرکزی وظیفه نظارت بر این صندوقها را دارد و بعد دوباره گفته شده که بانک مرکزی در این مورد اختیاری ندارد.
معاون نظارتی بانک مرکزی ادامه داد: حتی بعد از تصویب قانون تنظیم بازارهای غیرمتشکل پولی و آییننامهای برای محدودکردن موسسات مالی به دریافت مجوز از بانک مرکزی هنوز تکلیف نظارت بانک مرکزی براین موسسات روشن نشده است و لازم است همه یک صدا توافق کنند که بانک مرکزی مسوول نظارت است تا این مشکل برطرف شود.
تهرانفر همچنین از وجود هفت هزار موسسه غیرمجاز مالی و اعتباری خبر داد و اظهار کرد: یک بخش از وجود این مشکل در نظام بانکی به عدم شفافیت چارچوبهای قانونی باز میگردد و از سوی دیگر نیز گاهی برخی موسسات مالی غیرمجاز که با بحرانهای مختلف وابستهاند فشار سنگینی را در بانک مرکزی وارد میکند که البته تعداد این موسسات خاص و محدود است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه تمام موسسات کوچک روستایی فعال بدون مجوز نیز جزو موسسات مالی غیرمجاز شمرده میشوند، تصریح کرد: لازم است تمام این موسسات و تعاونیهایی که خدمات مالی میدهند ساماندهی شوند، اما نکتهی جدی در مورد موسسات دانهدرشتی است که به بانک مرکزی فشار میآورند و لازم است جلوی آنها گرفته شود.
همچنین معاون نظارتی بانک مرکزی دربارهی نحوه تشخیص موسسات مالی مجاز و غیرمجاز اظهار کرد: اسامی موسسات مالی مجاز در بانک مرکزی آورده شده است و این لیست به صورت مداوم به روز میشود.
تهرانفر همچنین با نام بردن برخی از موسسات مالی اظهار کرد: در حال حاضر موسسه مالی فرشتگان در موسسه آرمان ادغام شده و موسسه آرمان نیز در حال طی مراحل دریافت مجوز است.
وی افزود: بانک مهر اقتصاد نیز در حال گذراندن مراحل دریافت مجوز از بانک مرکزی است و به طور کلی چهار یا پنج موسسه مالی در حال طی این مراحل هستند که در آینده مجوز دریافت میکنند.
معاون نظارتی بانک مرکزی همچنین عنوان کرد: موسسات مالی توسن، عسکریه و توسعه دارای مجوز هستند و موسسه مالی ثامنالحجج غیرمجاز است و همچنین میزان نیز مجوز ندارد و از ابتدا نیز مجوز نداشته است.
به گزارش ایسنا، محمدرضا پورابراهیم عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار نیز با انتقاد از عملکرد بانک مرکزی در مورد ورود جدی به مسالهی موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز تصریح کرد: حکم قانون در مورد تمام موسسات و صندوقها روشن است و تکلیف بانک مرکزی است که به عنوان نهاد نظارتی به مساله آنها ورود پیدا کند.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه از قبل از انقلاب تمامی بانکهای فعال بانکهای دولتی بودهاند، لازم است ساختار نظارتی بانک مرکزی با توجه به موسسات و بانکهای غیردولتی تغییر کند.
عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار در مورد طرح بحث تفسیر ماده 39 قانونی پولی و بانکی در مجلس اظهار کرد: لازم است حوزه نظارتی بانک مرکزی تعریف شود و ابزارهای نظارت عملیاتی آن نیز افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه حدود 20 تا 25 درصد منابع مالی کشور در حوزههای غیرمتشکل قرار دارند، اظهار کرد: محدودبودن ضوابط نظارتی ضعفی است که بانک مرکزی از آن رنج میبرد و لازم است ضوابط نظارتی گسترش پیدا کند.
پورابراهیم همچنین با تاکید بر لزوم تناسب جرائم و مجازاتهای بانکی این امر را یکی از دیگر مشکلات نظارتی در مورد موسسات مالی غیرمجاز دانست و افزود: حتی در صورت کشف تخلفات بانکی نیز مجازاتهای مربوط به این تخلفات متناسب نیست و بالاترین ابزار بانک مرکزی در نهایت لغو مجوز بانک است.
وی افزود: از سوی دیگر سپردهگذاران و سهامداران این موسسات از برخی از مجازاتها متضرر میشوند و لازم است برای برخورد با موسسات غیرمجاز بین مالکان این موسسات و سپردهگذاران تفاوت قائل شویم.
دولت بدهکار، چالش جدید بانکهای کشور
این عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار همچنین با اشاره به اینکه بدهکاری دولت به بانکها چالش جدیدی برای بانکهای کشور به حساب میآید، اظهار کرد: در حال حاضر مجموع مطالبات بانکها از دولت به 85 هزار میلیارد تومان میرسد و اگر میخواهیم در مورد چالشهای نظام بانکی صحبت کنیم لازم است بحث مطالبات دولت نیز مطرح شود.
پورابراهیمی ادامه داد: از سوی دیگر دولت بانکها را مجبور میکند که در فعالیتهای هلدینگ شرکت کنند که بانکها مایل به سرمایهگذاری در آن نیستند.
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]
صفحات پیشنهادی
تهران فر: بانک مهر اقتصاد و موسسه آرمان مجوز ندارند
تهران فر بانک مهر اقتصاد و موسسه آرمان مجوز ندارندمعاون نظارتی بانک مرکزی با حضور در برنامه پایش درباره مؤسسات مالی مجاز گفت برای اینکه مردم ما بدانند چه مؤسساتی مجاز هستند ما اسامی مؤسسات مالی مجاز را در رسانهها و سایت بانک مرکزی اعلام میکنیم تاریخ انتشار دوشنبه ۲۸ ارديبهشحال و هوای بانکها 3 روز بعد از ابلاغ کاهش نرخ سود
حال و هوای بانکها 3 روز بعد از ابلاغ کاهش نرخ سود در حالی دستورالعمل بانک مرکزی برای تغییر نرخ سود بانکی از 16 اردیبهشت ماه لازم الاجرا شد که امروز-شنبه- در سومین روز کاری بعد از ابلاغ بخشنامه اغلب بانکها حساب سپرده مدت دار با سود 22 درصد برای مشتریان باز نمی کنند و به نظر می ردادگاه عالی انگلیس بار دیگر به نفع بانک ملت رای داد
روزنامه فایننشنال تایمز دادگاه عالی انگلیس بار دیگر به نفع بانک ملت رای داد دادگاه عالی انگلیس در نشست مقدماتی اش در ارتباط با شکایت بانک ملت ضمن رد ادعاهای وزارت دارایی این کشور تصریح کرد که بانک ایرانی حق دارد علیه این وزارتخانه ادعای خسارت کند به گزارش سرویس اقتصادیدر میزگرد تلویزیونی مطرح شد مشکل سازمان مالیاتی در شناسایی و دریافت مالیات خانههای خالی/ دخالت بانکها در باز
در میزگرد تلویزیونی مطرح شدمشکل سازمان مالیاتی در شناسایی و دریافت مالیات خانههای خالی دخالت بانکها در بازار مسکنمعاون سازمان مالیاتی از مشکل این سازمان برای شناسایی خانههای خالی و دریافت مالیات از آنها به عنوان راهکار خروج مسکن از رکود خبر داد و عضو ناظر مجلس در شورای پول ودریافت 80 درصد وام های بانکی با پارتی!
دریافت 80 درصد وام های بانکی با پارتی طبق این گزارش پژوهشی در میان شاغلان بیشترین اعتبارات بانکی به دهک هفتمیها و کمترین اعتبارات بانکی به دهک هزینهای اول اختصاص داده شده است روزنامه وطن امروز طبق این گزارش پژوهشی در میان شاغلان بیشترین اعتبارات بانکی به دهک هفتمیها و کممدیرعامل بانک ملی: نرخ سود تا سه ماه دیگر احتمالا کمتر می شود
مدیرعامل بانک ملی نرخ سود تا سه ماه دیگر احتمالا کمتر می شودتاریخ انتشار جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۸ ۵۹ رئیس شورای هماهنگی بانک های دولتی کاهش مجدد ۲ درصدی نرخ سود سپرده بانکی تا سه ماه دیگر با توجه به ادامه کاهش تورم را محتمل دانست و گفت در تفاهم قبلی بانکها برسر نرخمدیرعامل بانک ملی: همه بانکها تخلف کردند / نرخ سود تا سه ماه دیگر احتمالا کمتر می شود
مدیرعامل بانک ملی همه بانکها تخلف کردند نرخ سود تا سه ماه دیگر احتمالا کمتر می شود اقتصاد > اقتصاد کلان - تسنیم نوشت رئیس شورای هماهنگی بانک های دولتی کاهش مجدد 2 درصدی نرخ سود سپرده بانکی تا سه ماه دیگر با توجه به ادامه کاهش تورم را محتمل دانست و گفت درتازهترین هشدار بانک مرکزی درباره موسسات فاقد مجوز |اخبار ایران و جهان
تازهترین هشدار بانک مرکزی درباره موسسات فاقد مجوز معاون اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به سقف 20 درصدی نرخ سود تسهیلات گفت بانک مرکزی با هرگونه تخلف بانک ها و موسسه های مالی برخورد جدی می کند کد خبر ۵۰۱۱۷۵ تاریخ انتشار ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۴ - 18 May 2015 معاون اقتصادی بانک مسهم دهکهای درآمدی از دریافت وام بانکی
سهم دهکهای درآمدی از دریافت وام بانکیتاریخ انتشار يکشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۷ ۲۳ این روزها که بحث نرخ سود بانکی داغ است و کاهش آن مصوب شده بانک مرکزی نتایج پژوهشی را منتشر کرده که بر مبنای آن سهم دهکهای درآمدی از دریافت وام بانکی مشخص شده است در میان شاغلان بیشتربانک مرکزی مجوز فعالیت شرکت های لیزینگ مسکن را صادر کرد/ احتکار 300 هزار واحد مسکونی تهران در سال 90 / افزایش
معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت وگو با ایلنا بانک مرکزی مجوز فعالیت شرکت های لیزینگ مسکن را صادر کرد احتکار 300 هزار واحد مسکونی تهران در سال 90 افزایش 3 6 درصدی قیمت مسکن ایلنا معاون امور مسکن و ساختمان از مجوز بانک مرکزی به شرکت های لیزینگ مسکن برای ورود به بازار خبر دادسهم دهکهای درآمدی از دریافت وام بانکی |اخبار ایران و جهان
سهم دهکهای درآمدی از دریافت وام بانکی این روزها که بحث نرخ سود بانکی داغ است و کاهش آن مصوب شده بانک مرکزی نتایج پژوهشی را منتشر کرده که بر مبنای آن سهم دهکهای درآمدی از دریافت وام بانکی مشخص شده است در میان شاغلان بیشترین اعتبارات بانکی به دهک هفتمی ها و کمترین اعتبارات بابیش از 102 درصد از منابع بانک های چهارمحال و بختیاری در سال 93 مصرف شد
بیش از 102 درصد از منابع بانک های چهارمحال و بختیاری در سال 93 مصرف شد شهرکرد – ایرنا – دبیر شورای هماهنگی بانک های چهارمحال و بختیاری گفت در سال 1393 نسبت مصارف به منابع بانک های استان معادل102 و دودهم درصد بود به گزارش خبرگزاری ایرنا سعید منصوریان طبایی ظهر یکشنبه در شورایحال و هوای بانک ها پس از کاهش نرخ سود
حال و هوای بانک ها پس از کاهش نرخ سودتاریخ انتشار شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۸ ۳۲ در حالی دستورالعمل بانک مرکزی برای تغییر نرخ سود بانکی از ۱۶ اردیبهشت ماه لازم الاجرا شد که امروز-شنبه- در سومین روز کاری بعد از ابلاغ بخشنامه اغلب بانکها حساب سپرده مدت دار با سود ۲۲ درصد برایآرمان و مهر اقتصاد در حال اخذ مجوز
دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۶ معاون نظارتی بانک مرکزی با اعلام اینکه بانک مهر اقتصاد و موسسه آرمان در حال حاضر مجوز بانک مرکزی را ندارند گفت این دو بانک و موسسه در حال گرفتن مجوز هستند به گزارش خبرنگار ایسنا حمید تهرانفر با حضور در برنامه پایش در پاسخ به این سوال که چرا برخیسرپرست موسسه آرمان: برای بانک شدن ۱۰۰ میلیارد تومان کم داریم
سرپرست موسسه آرمان برای بانک شدن ۱۰۰ میلیارد تومان کم داریم اقتصاد > بازار مالی - نسیم آنلاین نوشت نظام این روزهای شبکه بانکی کشور همانند اقتصاد ایران در حال گذار از عرصه سنت به سمت توسعه بوده بنابراین غیرقابل انکار است که برای عبور از مانع توسعه نیافتگی چاره&zwسود روزشمار متفاوت در بانک ها / برخی شعب هنوز ابلاغیه بانک مرکزی را دریافت نکرده اند
سود روزشمار متفاوت در بانک ها برخی شعب هنوز ابلاغیه بانک مرکزی را دریافت نکرده اند اقتصاد > اقتصاد کلان - تسنیم نوشت با تصمیم شورای پول و اعتبار و البته بعد از ابلاغ از سوی بانک مرکزی از چهارشنبه 16 اردیبهشت ماه نرخ سود سپردههای یکساله در نظام بانکی 20شکایت بانک مرکزی از اخلالگری برخی موسسه های مالی
شکایت بانک مرکزی از اخلالگری برخی موسسه های مالی معاون نظارتی بانک مرکزی با هشدار به سپرده گذاران از پرهیز در سپرده گذاری در تشکل های پولی غیرمجاز از قاطعیت این بانک در اجرای مصوبه نرخ سود شورای پول و اعتبار و نظارت جدی بر فرآیند اجرا و برخورد قانونی با اخلالگران خبر داد به گزا-
اقتصادی
پربازدیدترینها