تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832936554




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر تحریم‌ها کامل هم لغو شوند، وضعیت به قبل بر‌نمی‌گردد


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: کارشناس عالی امور استراتژیك با بیان اینكه مطابق با معیارهای تنبلی اجتماعی، ایرانی‌ها بعد از اعراب در جهان مقام دارند و این زیبنده ما نیست، گفت: ما چه تحریم باشیم و چه نباشیم؛ باید پایه‌های اقتصاد در کار و تلاش آحاد مردم استوار باشد.

پایگاه خبری تحلیلی تراز: محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس عالی امور استراتژیک و سفیر سابق ایران در مکزیک، گواتمالا، بلیز و استرالیا مؤلف کتبی همچون توهم نفتی و اقتصاد استراحتی، کلید‌های پیشرفت، سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی، از خود تحریمی در اقتصاد معتاد به نفت، عزم ملی مدیریت جهادی در اقتصاد مقاومتی و... اعتقاد دارد که اقتصادی ایران، یک اقتصاد استراحتی است و به همین دلیل تحقق اقتصاد مقاومتی اجتناب‌ناپذیر است.اقتصادی ایران به‌جای وابستگی به کار و تلاش آحاد مردم، به نفت وابسته است
محمدحسن قدیری ابیانه در گفتگو با تراز، در پاسخ به این سؤال که وضعیت امروز اقتصاد ایران را چگونه ارزیابی می‌کنید، اظهار داشت: مشکل بزرگ اقتصادی ایران این است که اقتصاد به‌جای اینکه به کار و تلاش آحاد مردم وابسته باشد، به نفت بستگی دارد.
وی افزود: در حقیقت اقتصادی ایران اقتصاد استراحتی است. بیشترین تعطیلات مناسبتی، کمترین ساعت مفید کاری، پایین‌ترین سن بازنشستگی در دنیا، مصرف‌گرایی و اسراف بیش‌ازحد از ویژگی‌های اقتصاد کشور ما است.
کارشناس عالی امور استراتژیک با بیان اینکه عمده مقصر خود مردم هستند، گفت: این نگاه و فرهنگ غلط کار و مصرف در انتخابات هم اثر خود را گذاشته است و کسانی که وعده‌های بزرگ و نشدنی دهند، امکان رأی مردم را به دست می‌آورند.اقتصاد کشور غیر شفاف است
قدیری ابیانه با بیان اینکه تعطیلات مناسبتی ایران دو برابر آمریکا است، بیان داشت: امریکا و آلمان سن بازنشستگی را به 67 سال رساندند، اما در ایران این سن را  به 50 سال رساندیم، یعنی یك تفاوت 17 ساله كه در این مدت آمریکا و آلمان به یک نفر حقوق می‌دهند و ما دو نفر شاغل و بازنشسته است.وی بیان داشت: اقتصاد کشور غیر شفاف است؛ علت آن قیمت یارانه‌ای کالاها به‌ویژه قیمت سوخت است و اصولاً این قیمت‌های یارانه‌ای علامت غلط اقتصادی می‌دهد؛ حتی سرمایه‌گذاری‌هایی که صورت می‌گیرد ظاهراً سود ده هستند، اما باطناً برای اقتصادی ملی زیان‌آور است.
کارشناس عالی امور استراتژیک ادامه داد: کارخانه‌های ما وقتی قیمت گازوئیل به لیتری 250 تومان افزایش پیدا می‌كند، اعلام می‌کنند که توان فعالیت را ندارند، درحالی‌که قیمت سوخت لیتری 3 هزار تومان است و در کشورهای دیگر مانند ترکیه علاوه بر دریافت پول سوخت، مالیات هم می‌گیرد و تولیدكننده به دولت کمک هم می‌کند.توهم در مورد میزان درآمدهای نفتی معضل بزرگ اقتصاد ایران
سفیر سابق ایران در مکزیک، گواتمالا، بلیز و استرالیا با بیان اینکه در ایران بلافاصله ناله کارخانه‌های با افزایش قیمت سوخت بلند می‌شود، گفت: کارخانجات برای تولید احداث می‌شود و از محل سود تولید و پرداخت مالیات به اقتصادی کشور کمک کند.
قدیری ابیانه تصریح کرد: کشور علاوه وابستگی به اقتصادی نفت، دچار یک معضل بزرگ‌تر و عظیم‌تری كه مسئله اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، امنیتی زیادی برای ما به بار آورده، است و آن هم توهم در مورد میزان درآمدهای نفتی است كه در جامعه وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه تصور مردم از درآمدهای نفتی ده‌ها، صدها و گاه هزاران برابر واقعیت است، اظهار کرد: در بودجه سال 91 که بیشترین رقمی درآمد نفتی پس از انقلاب در آن ثبت‌شده و بیش از 61 هزار میلیارد تومان است؛ که این رقم هم محقق نشد اما براساس آن به ازای هر ایران 67 هزار تومان در ماه است درحالی‌که تصور مردم میلیون و میلیاردی بوده و است.
کارشناس عالی امور استراتژیک افزود: مردم ما دست بگیر دارند و توقع حمایت شدند، دارند، همه دنبال سهم خواهی هستند و اصولاً فکر می‌کنند با این درآمد می‌توان همه نیازهای و مشكلات کشور را برطرف كرد.
مدیر تأسیس انجمن نخبگان جهان اسلام با اشاره به نام سال 94، گفت: اگر مبلغ 67 هزار تومان در ماه را هزینه هیچ کاری نشود و همه آن را در اختیار یك فرد قرار دهند که مشکل مسکن را با آن حل کند، امکان‌پذیر نیست؛ لذا باید این توهم را در جامعه بزدایم و مردم آموزش ببینید که به‌جای اینکه دست بگیر، دست بده داشته باشند؛ بجای ابنکه استمداد بطلبند، امداد برسانند.30 میلیارد دلار هدررفت در سال 92
وی اضافه کرد: یکی از دلایلی که تحریم‌ها بر كشور اثر منفی گذاشت، وجود همین اقتصادی غیر مقاومتی و استراحتی است. براساس گفته‌های وزیر نفت در سال 92 حدود 30 میلیارد دلار هدر رفت و اضافه مصرف سوخت داشتیم.
قدیری ابیانه با بیان اینکه با 30 میلیارد دلار می‌توانستیم پالایشگاه‌هایی به ظرفیت 2.5 میلیون بشکه نفت احداث كنیم، گفت: این اقدام ایران را برای همیشه از خام فروشی نجات می‌داد، اما این اقدام انجام نشد.
کارشناس عالی امور استراتژیک ادامه داد: کماکان به خاطر ارزانی قیمت سوخت، قاچاق سوخت بیداد می‌کند و سرمایه‌های کشور را بر باد می‌دهد. اسراف در مصرف سوخت و از آن‌طرف بی‌توجهی به سایر منابع انرژی مثل انرژی خورشیدی از مسائلی است که متأسفانه در کشور ما کاملاً به چشم می‌خورد.
به گفته وی، عدم سرمایه‌گذاری در میدان‌های مشترک نفت و گاز و اختصاص این سرمایه‌ها به‌صورت یارانه سوخت و ارزان بودن آن باعث شده، کشور همسایه از منابع مشترک چند برابر ما استفاده كنند و از این بابت زیاد بزرگی به کشور ما وارد شده است.اگر تحریم‌ها کامل هم لغو شوند، وضعیت به قبل از تحریم بر‌نمی‌گردد
مؤلف کتاب توهم نفتی و اقتصاد استراحتی، با اشاره به اینکه برخی‌ها فکر می‌کنند اگر تحریم‌ها برداشته شو، اقتصادی کشور وضعیت اقتصادی کشور خوب خواهد شد، گفت: اگر تحریم‌ها کامل هم برداشته شود وضعیت به قبل از تحریم بر‌نمی‌گردد، زیرا در آن زمان قیمت نفت حداکثر بود و اکنون در حداقل.
قدیری ابیانه افزود: براساس پیش بینی سازمان‌های بین‌المللی ایران در سال جاری می‌تواند، 23 میلیارد دلار نفت بفروشد كه با توجه به جمعیت 80 میلیونی یعنی به ازای هر ایرانی 24 دلار که باید هزینه‌ها را از آن کم کرد؛ البته این در شرایط است که تحریم برداشته شود و بتوانیم پول نفت را پس بگیریم.
کارشناس عالی امور استراتژیک گفت: با توجه به این شرایط، تحقق اقتصاد مقاومتی اجتناب‌ناپذیر است. حتی اگر تحریم‌ها برداشته شود؛ باید اقتصادی کشور به کار و تلاش آحاد مردم متکی باشد و دولت و مجلس باید به وظیفه خود در این رابطه عمل کنند، که هیچ‌کدام به این وظیفه درست عمل نکردند.ذبح هدفمندسازی یارانه‌ها در دولت و مجلس است/یارانه دادن از اقتصاد به انتخابات حزبی و جریانی
وی با اشاره به اینكه دولت قصد افزایش قیمت سوخت را نداشت و ندارد، تأکید کرد: مجلس در بودجه 94 تصویب کرد فقط 5 درصد به قیمت سوخت اضافه شود، درحالی‌که تورم خیلی بیش از این‌ است؛ در حقیقت این تصمیم دولت و مجلس به معنی ذبح هدفمندسازی یارانه‌ها است و عقب‌گرد از سیاست‌هایی که باید دنبال می‌شود.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در خصوص اینکه قرار شد این 5 درصد را دولت از جیب خود بپردازد، گفت: دولت بدهکار است و به بدهکاری‌های خود اضافه می‌کند و این اقدام دولت یارانه دادند از اقتصاد به انتخابات حزبی و جریانی است. دولت می‌داند این کار اشتباه و به نفع کشور و مملکت نیست.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه دولت محبوبیت خود را، جلوگیری از اقداماتی كه به ضرر کشور باشد، نمی‌بینید، بیان داشت: دولت به‌جای اینکه به مصلحت مردم عمل کند، به خوشایند مردم نگاه می‌کند و ماه‌به‌ماه بر بدهی‌های دولت اضافه می‌شود؛ متأسفانه دولت به فکر امروز خود است، تا به فکر فردای مردم.
کارشناس عالی امور استراتژیک به نقش اقتصادی مقاومتی پرداخت و گفت: متأسفانه مردم خود را مخاطب این پیام ندانستند و به آن عمل نکردند، هرچند در شعار سال گذشته عبارت عزم ملی قبل از مدیریت جهادی آمده بود. همچنین دولت حاضر نیست در این راستا عمل و اقتصاد مقاومتی را محقق کند.باید پایه‌های اقتصادی در کار و تلاش آحاد مردم استوار باشد
وی تصریح كرد: اگر دولت بخواهد اقتصاد مقاومتی را عملی کند، ممکن بخشی از محبوبیت خود را از دست بدهد و می‌خواهد بتواند در انتخابات بر مجلس دست یابد و آن را توسط عناصر خودش فتح کند.
قدیری ابیانه در خصوص چرا مقام معظم رهبری در چند سال اخیر عنوان اقتصادی برای سال‌ها انتخاب كردند، گفت: دشمن اقتصاد را هدف قرار داده است و اقتصاد کشورهای اسلامی باید قوی باشد. اگر اقتصاد ما اشکالی داشته باشد، دشمنان دست بر همین اشکال می‌گذارد و سعی می‌کند نظرات خود را تحمیل کنند. ما چه تحریم باشیم و چه نباشیم؛ چه تهدید علیه ما باشد؛ چه نباشد، باید پایه‌های اقتصاد كشور بر کار و تلاش آحاد مردم استوار باشد.
تنبلی اجتماعی در کشور ما حاکم شده است
مدیر تأسیس انجمن نخبگان جهان اسلام با بیان اینکه یک تنبلی اجتماعی در کشور ما حاکم شده است، اظهار داشت: مطابق با معیارهای تنبلی اجتماعی، ایرانی‌ها بعد از اعراب در جهان مقام دارند و این زیبنده ملت ما نیست.
کارشناس عالی امور استراتژیک با بیان اینكه راه پیشرفت کشور به تحقق شعارهای است، بیان کرد: اگر همگی پیام‌های مقام معظم رهبری و شعارهای سال را عملی می‌کردیم و خود را مخاطب پیام‌ها می‌دیدیم و در راستا آن تلاش می‌کردیم، دشمن امیدی به تحریم نمی‌بست.





دوشنبه 28 ارديبهشت 1394 ساعت 10:10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن