تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812615791




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت الله مصباح یزدی: پاسخگوی شبهات باشیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آیت الله مصباح یزدی: پاسخگوی شبهات باشیم قم - ایرنا - رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: اگر می بینیم زمینه به گونه ای رقم می خورد که ضعف علم و دین را در عده ای به دنبال دارد، باید سعی کنیم در مقابل آن بایستیم، شبهات را پاسخ داده و بر علم و ایمان جوانانمان بیفزاییم؛ البته شرطش این است که اول علم خودمان به جهل، و ایمانمان به نفاق تبدیل نشود.


به گزارش عصر یکشنبه ایرنا از مرکز خبر حوزه، آیت الله محمد تقی مصباح یزدی در بیست و نهمین نشست انجمن فارغ التحصیلان موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی با بیان اینکه قرآن، آدمی را به عبرت گرفتن از سرگذشت پیشینیان فرا می خواند، خاطرنشان کرد: باید ضعف ها را شناخت و برای رفع آن ها برنامه ریزی کرد؛ به عنوان نمونه رهبر معظم انقلاب بارها و بارها در موارد مختلف به ویژه مساله فرهنگی هشدار داده اند، اما آن گونه که باید از سوی مسوولان جدی گرفته نشده است.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه اگر همه جامعه به ضعف دین مبتلا شوند، قطعا جامعه به انحطاط کشیده می شود، گفت: گاه انسان ضعف ایمان را از کسانی می بیند که با قرآن و محافل علمی رابطه داشته و دارند و لذا تعجب می کند.
آیت الله مصباح یزدی با بیان اینکه باید ببینیم واقعا تا چه اندازه به خدا اطمینان داریم، خاطرنشان کرد: برخی افراد، وقتی تکنولوژی و مظاهر پیشرفت در آمریکا را می بینند، اعتماد خود را به خدا از دست داده و خود را نیازمند رابطه با آمریکا می بینند.
وی با بیان اینکه مسلمانان صدر اسلام که نسبت به مشرکان ضعیف بودند و در شعب ابیطالب محصور بودند، در نهایت پیروز شدند، ادامه داد: آیا ضعف امروز ما نسبت به آمریکا، بیش از ضعف مسلمانان صدر اسلام در شعب ابیطالب نسبت به کفار است؟
وی با قرائت آیه ای از قرآن کریم در مورد پیروزی مسلمانان در جنگ بدر با نصرت الهی، به سخنان سید حسن نصرالله اشاره کرد و گفت: رزمندگان حزب الله لبنان نیز در نبرد با صهیونیست ها، این امدادهای الهی را به چشم دیده اند؛ به گونه ای که صهیونیست ها با این همه امکاناتشان، به گونه ای مرعوب شده بودند که فرار می کردند.
آیت الله مصباح یزدی با اشاره به اینکه در بسیاری از موارد منشا انحراف، عده معدودی هستند که از روی علم ولی بر اثر بی ایمانی فتنه ها را ایجاد می کنند، انحراف عظیم مسلمانان بعد از رحلت رسول اکرم (ص) را یادآور شد و گفت: منشا این انحراف عظیم ضعف ایمان و نفاق همان عده معدود بود، در حالی که فریب خوردن و پیروی سایرین از این عده ناشی از جهل آنها بود. لذا تقویت ایمان و علم، راه مقابله با انحرافات فردی و اجتاعی است.
وی با اشاره به اینکه باید به دنبال تقویت علم و دین خود باشیم اظهار داشت: هرکسی قیمتی دارد، برخی افراد با یک وعده ناهار، رایشان را می فروشند، برخی با چند میلیون تومان و عده ای نیز با چند میلیارد. لذا باید سعی کنیم با تقویت علم و ایمان خود و دیگران، قیمت خودمان را بالا ببریم.
وی در ادامه با اشاره به آیه ای از قرآن کریم، استقرار دین الهی روی زمین را، وعده خداوند متعال دانست و افزود: هرچند زمان تحقق این وعده مشخص نشده، اما عواملی که می تواند سبب تعجیل و نزدیک شدن تحقق این وعده شود، مشخص شده و در مقابل اگر ضد آن عوامل، انجام شود، تحقق وعده الهی نیز به تاخیر خواهد افتاد.
آیت الله مصباح یزدی، با بیان اینکه اهداف میانی و ارزش های متوسط، وسیله ای برای رسیدن به هدف نهایی است، اظهار داشت: ایمان و علم دو ارزشی است که به تصریح قرآن، فرد با کسب آن به درجاتی می رسد؛ و این دو در واقع از جمله ارزش ها و اهداف میانی هستند که برای رسیدن به ارزش نهایی و هدف اصلی، باید ابتدا برای تحقق این اهداف تلاش شود.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به نقطه افتراق علم و ایمان اظهار داشت: علم در این جا به معنای علم به خداوند و لوازم آن است و گاه آدمی حق را می شناسد و بدان علم دارد، اما به آن ایمان نمی آورد؛ لذا برای نزدیک شدن تحقق وعده الهی باید در تقویت علم و ایمان کوشید.
آیت الله مصباح یزدی گفت: درجه ای از علم، مقدمه ایمان آوردن است؛ لذا وقتی علم حاصل شد، انسان ایمان می آورد. در مرحله بعد نیز فردی که ایمان آورده، به دنبال علم نسبت به لوازم ایمان خود می رود و همین امر سبب می شود تا ایمان وی نیز با توجه به رشد علمش، افزایش یابد. به همین منوال علم و ایمان دارای درجاتی هستند.
وی با اشاره به لزوم ارزیابی و آسیب شناسی فردی و اجتماعی، از لحاظ علم و ایمان، خاطرنشان کرد: باید با بررسی نهضت اسلامی و نوسانات جامعه اسلامی در طول این مدت، راهکارهای تقویت ایمان و علم در جامعه را یافت. چرا که در مواقعی توجه مردم به دین بیشتر شده و جانفشانی آن ها در راه دین، نمود بیشتری یافته و گاه نیز سیر نزولی داشته است.
وی با اشاره به روحیه دینی برخی افراد که انسان را به تعجب وا می دارد، اظهار داشت: وقتی مادری، سه فرزند خود را در راه خدا داده و اعلام آمادگی می کند که فرزندان دیگرش را نیز بفرستد و در عین حال می گوید دوست دارد که خودش ابتدا شهید شود، انسان را به تعجب وا می دارد. لذا باید عوامل رسیدن به چنین روحیه دینی ای بررسی و تقویت شود.
آیت الله مصباح یزدی با اشاره به جریان "حنظله غسیل الملائکه" اظهار داشت: زمانی از شنیدن این جریان و عظمت روحی این شهید، تعجب می کردیم، اما در طول 8 سال دفاع مقدس با چشمان خود دیدیم کسانی را که چنین روح عظیمی در آن ها موج می زد.
وی با اشاره به این که متاسفانه تنزل علم و آثار تضعیف ایمان در برخی افراد دیده می شود، اظهار داشت: گاه افرادی که سابقه خوبی هم دارند، سخنانی را بیان می کنند که شبیه سخنان کفار است؛ گویا واقعا باور ندارند که «من یتوکل علی الله فهو حسبه»؛ حتی گاهی نه تنها باور ندارند، بلکه با حالتی تمسخرآمیز به آن می نگرند، چون چنین سخنانی را عوامانه تلقی می کنند. ک/1
1175 /



27/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن