تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830550792




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت الله جوادی آملی:از حرف های غیرعاقلانه و تکرار بپرهیزید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آیت الله جوادی آملی:از حرف های غیرعاقلانه و تکرار بپرهیزید قم- ایرنا- آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید در قم با بیان اینکه فرق جوهری بین تبلیغ ما و تبلیغ دیگران وجود دارد، گفت: ما باید از تکرار بی محتوا و حرف غیرعاقلانه بپرهیزیم.


به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی قم، وی روز چهارشنبه در دیدار شرکت کنندگان در چهارمین هم اندیشی تشکل های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، در راستای ضرورت عرضه محتوای بلند ذوات قدسی، به مسوولان این تشکل ها توصیه کرد که هیچ وقت بدون مطالعه سخنرانی نکنند و حرفی نزنند.
آیت الله جوادی آملی تاکید کرد: این کار از دیگران ساخته است که با تبلیغ و تکرار، کار حوزه ها و دانشگاه ها را به عهده بگیرند؛ بنابراین هرگز حرف غیرعالمانه نزنیم و تکرار نکنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: کارهایی که در حوزه های علمیه و دانشگاه ها می شود، دو برنامه است؛ یکی تعلیم و دیگری تعلیل؛ یعنی کار حوزه مجتهدپروری است و کار دانشگاه، استادپروری.
این مرجع تقلید ادامه داد: حوزه علمیه، احکام و معارف را به طلبه ها یاد می دهد که این مرتبه این تعلیم است، ولی وقتی طلبه ها به مرحله خارج می رسند، تعلیل و استدلال و برهان آنها را شکوفا می کنند.
وی گفت: اگر کسی در چند سال اول، در تعلیم موفق شد یک عالم دینی در حد تقلید است و اگر دوران تعلیل را به پایان رساند و علل و براهین احکام را مجتهدانه یاد گرفت، مجتهد می شود.
وی ادامه داد: دانشگاه ها هم همین کار را دارند و خروجی آنها استادپروری است؛ در دانشگاه کسی که طبیب می شود، اول بیماری را برای او مشخص می کنند، بعد دارو را تجویز می کنند و به او می گویند این دارو آن بیماری را درمان می کند.
آیت الله جوادی آملی افزود: بعد به این بیمارستان ها می رود و تجربه می بیند، ولی هنوز که هنوز است راز دارو را نمی داند اما در دوران پایانی پزشکی راز و رمز دارو را می آموزد و از این به بعد، این شخص طبیب می شود.
وی با تبیین دو عنصر اولیه و ثانویه در تبلیغ، اظهار کرد: رسانه برای اینکه پفک نمکی یا لباس و کفش را رواج دهد اول تبلیغ می کند، بعد چندین بار تکرار می کند و توده مردم می پذیرند که فلان کالا را مصرف کنند.
وی تاکید کرد: این خطر وجود دارد که برای توده مردم که علم و آگاهی کافی ندارند، تکرار به جای برهان و تعلیل بنشیند؛ کار تبلیغات دینی همان کار دانشگاه و حوزه است، ولی رقیق تر و نرم تر، یعنی هیچ حرفی بدون علم و برهان نخواهد بود.
این مرجع تقلید گفت: وقتی سرمایه عقلی را از جامعه بگیرند، چیزی برای آن جامعه باقی نخواهد ماند و این جامعه خلع سلاح می شود.

* فعالیت 300 تشکل شاخص جبهه فرهنگی انقلاب در کشور
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این دیدار گفت: در حال حاضر حدود 90 هزار تشکل مذهبی در سراسر کشور فعالیت دارند که از این تعداد 300 تشکل شاخص محسوب می شود.
به گفته حجت الاسلام والمسلمین حسین روحانی نژاد، تشکل های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب از تشکل های فعال هستند که در طول سال برنامه های فرهنگی و مذهبی مختلفی اجرا می کنند.
وی تاکید کرد: تشکل های مذهبی به ویژه تشکل های شاخص در برنامه های مهمی همچون اعتکاف، دعای ندبه، شب های قدر، ایام فاطمیه و اربعین نقش مهمی ایفا می کنند.
وی گفت: مقام معظم رهبری توجه ویژه ای به تشکل های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی دارند و در صحبت های آغاز سال جدید در مورد حمایت از این تشکل های رهنمودهایی داشتند.
روحانی نژاد با تشریح برنامه های چهارمین هم اندیشی تشکل های جبهه فرهنگی انقلاب در قم، خطاب به آیت الله جوادی آملی، گفت: رهاورد ما از این هم اندیشی، فرمایشات شما خواهد بود که در طول سال مورد نظر قرار می دهیم.ک/1
/2085/ 6133/ 1596



23/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن