تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):مؤمن، خاموشى اختيار مى‏كند تا سالم بماند و سخن مى‏گويد تا سودى ببرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830548819




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمایشگاه کتاب تهران، پل ارتباطی تصویرگران و ناشران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ارزیابی هنرمندان تصویرگر حوزه کودک و نوجوان نمایشگاه کتاب تهران، پل ارتباطی تصویرگران و ناشران تهران - ایرنا - گروهی از تصویرگران شرکت کننده در نمایشگاه تصویرگری کودک و نوجوان که در حرکتی خودجوش آثار خود را در معرض دید بازدیدکنندگان بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قرار دادند، نسبت به نتایج این حرکت گروهی اظهار نظر کردند.


به گزارش روز جمعه گروه فرهنگی ایرنا ، برگزاری نمایشگاه تصویرگری کودک و نوجوان که با کمک انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان برگزار شد، راهکاری برای آشنایی بیشتر ناشران با تصویرگران بود. گروهی از این هنرمندان نظرات خود را درباره برگزاری این نمایشگاه و همچنین راه های بهبود کیفی آن در سال های آینده بیان کرده اند.

**حرکتی دسته جمعی و غیرتشریفاتی
علی میری با 20 سال سابقه در حوزه تصویرگری می گوید: قطعاً برگزاری نمایشگاه تصویرگری کودک و نوجوان اقدام اولیه برای ایجاد اتحاد و انسجام و زیربنای هر فعالیتی به منظور ترقی جایگاه تصویرگری در کشور است. تصویرگران به طور عمده در این نمایشگاه دو هدف را دنبال می کنند. اول رشد اعتباری و دوم بعد مالی.
وی افزود: این نمایشگاه فرصت بسیار عالی و مغتنمی بود برای این که در هر دو عرصه، شاهد تاثیرات شگرفی باشیم. از طرفی ارائه مستقیم آثار در نمایشگاه کتاب به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور و ارتباطی که با ناشران برقرار شد، فرصت های شغلی زیادی برای هنرمندان به ویژه کسانی که حضور اولشان را در یک نمایشگاه بزرگ تجربه می کردند، ایجاد کرد.
این تصویرگر همچنین با ارائه راهکارهایی درباره بهبود کیفیت برگزاری این نمایشگاه در سال های آینده عنوان کرد: این نمایشگاه به عنوان حرکت اول دارای نواقصی است که در آینده و با تکیه بر تجربیات، شاهد رفع آن خواهیم بود. مواردی از جمله ممیزی دقیق تر آثار توسط تیم داوران مورد وثوق تصویرگران، کیفیت اجرای بهتر در چاپ، قاب، نحوه نصب و چیدمان، دعوت از استادان برجسته تصویرگری برای شرکت در نمایشگاه، دلگرم کردن هنرمندان جوان، ارائه بروشور و کتاب آثار شرکت داده شده از جمله اقداماتی است که می تواند به پربارتر شدن این حرکت بینجامد.
وی ادامه داد: جلوگیری از چاپ کتاب های اسکن شده خارجی و الزام ناشران برای استفاده از استعداد و توانایی سرشار هنرمندان کشور که سال هاست در عرصه های جهانی نیز مقام های زیادی کسب می کنند، یکی دیگر از این اقدامات است.

** نمایشگاه کتاب؛ فرصتی برای شناسایی تصویرگران گمنام
شیرین شیخی عضو انجمن تصویرگران کودک و نوجوان سابقه تصویرسازی برای مجلات و کتاب های کودک از سال 83 و مدیریت هنری از سال 87 تاکنون را در کارنامه اش یدک می کشد.
این تصویرگر درباره مزایای نمایشگاه تصویرگری کودک و نوجوان گفت: این نمایشگاه فرصت مناسبی بود برای شناسایی آثاری با سطح کیفی بالا که تاکنون فرصت نمایش پیدا نکرده اند. همچنین ناشران سراسر کشور می توانند در فضایی دوستانه و نزدیک به هم، به آثار تصویرگران گوناگون دسترسی پیدا کرده و در نتیجه بازار شغلی مناسبی برای تصویرگران فراهم می شود.
وی افزود: امسال طبق عنوان نمایشگاه تصویرگری که نمایشگاهی آزاد نام گرفت، شرکت کنندگان و علاقه مندان عرصه های مختلف بدون در نظر گرفتن سطح کارها و بدون داوری و تکفیک آثار، کارهای خود را ارسال کردند اما پیشنهاد من این است در سال های بعد برای ارتقاء سطح کیفی آثار، کارها داوری و درجه بندی شوند تا باعث ایجاد فضای رقابتی سالم بین تصویرگران آماتور و حرفه ای باشد.
شیخی با تاکید بر ضرورت حمایت مسئولان ادامه داد: متولیان هنری می توانند با در اختیار گذاشتن مکان مناسب برای عرضه آثار تصویرگران و ایجاد فضایی مناسب برای گفت وگوهای تصویرگران از نزدیک، همچنین با تقبل هزینه هایی مثل چاپ کاتالوگ نمایشگاه و کتاب آثار تصویرگران در این زمینه یاری کنند.

** تصویرگران بازبین آثار خود باشند
زهره پرهیزکاری، تصویرگر دیگری که آثار خود را در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران به نمایش گذاشته بود، درباره اولین تجربه برگزاری مستقل نمایشگاه تصویرگری کودک و نوجوان گفت: از آنجایی که این نمایشگاه در موضوع آزاد بود و کارهای مختلف با سطوح کیفی مختلف در نمایشگاه حضور داشت، ناشران کارهای ضعیف و قوی را در کنار هم دیدند و توانستند از بین آن ها انتخاب کنند. نکته دیگر اینکه ناشران در این فرصت می توانستند با تصویرگران بیشتری از سراسر ایران آشنا شوند که شاید فرصتی بود که پیش از این به وجود نیامده و برای اولین بار بود چنین اتفاق بزرگی صورت گرفت.
وی افزود: امسال، سال اول برگزاری نمایشگاه بود و وجود بعضی ضعف و کاستی ها طبیعی است. با تجربیاتی که از نمایشگاه امسال به دست آمد، می شود برای داشتن نمایشگاه های بهتر از لحاظ سطح کیفی در آینده برنامه ریزی کرد. بعضی نکات در این زمینه کمک کننده هستند. اول اینکه همه هنرمندان خود، کارهایشان را بازبینی و بهترین اثر را ارسال کنند و در اینجا نیاز به یک یا چند داور باتجربه هم احساس می شود. با داوری آثار و انتخاب بهترین ها، سطح کیفی نمایشگاه بالا خواهد رفت. نمایشگاه امسال در فرصت کمی برنامه ریزی و اجرا شد که این اجرا با کمک و مشارکت اعضای شرکت کننده در نمایشگاه و دوستان دیگر صورت گرفت.

** تصویرگری بین مردم بیشتر شناخته شد
مریم انداز یکی دیگر از تصویرگران شرکت کننده در این نمایشگاه درباره برگزاری این نمایشگاه گفت: اگرچه نمایشگاه بدون برنامه ریزی قبلی و خیلی سریع برگزار شد اما به نظر من باعث شناخته شدن هنر تصویرگری بین مردم شد.
این تصویرگر افزود: ادامه یافتن این کار نیاز به برنامه ریزی دقیقی دارد و در یک مکان مجزا از نمایشگاه باید صورت بگیرد. کمک مسئولان هم در این زمینه می تواند با در اختیار قرار دادن فضای کافی برای برپایی این نمایشگاه همراه باشد.
بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 26 اردیبهشت ماه پس از 11 روز فعالیت در مصلی امام خمینی (ره) با شعار «خواندن، گفت وگو با جهان» به کار خود پاان می دهد.
فراهنگ **9252**1601**



26/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن