تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه روزه او را از غذاهاى مورد علاقه‏اش باز دارد برخداست كه به او از غذاهاى بهشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815592630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آثار بافت تاریخی مشهد نابود شده است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آثار بافت تاریخی مشهد نابود شده است
معاون وزیر راه و شهرسازی و دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران گفت: در شهر مشهد آثار بافت تاریخی نابود شده زیرا هویتهایمان را تبدیل به فرصت نکردیم لذا بافت قدیمی شهرها در حال نابودی است.
آفتاب : پیروز حناچی روز جمعه در "نشست هم اندیشی پژوهشکده شهر معنوی ثامن" در مشهد افزود: در همه جای ایران اگر آجری روی آجر گذاشته شود باید از کمیسیون ماده پنج تایید گرفته شود اما این موضوع در منطقه ثامن مشهد انجام نمی شود. 


وی با تاکید بر ضرورت نگاه نقادانه در بررسی معضلات شهرسازی مشهد خواستار بررسی ساخت و سازهای اطراف حرم مطهر امام رضا(ع) در کمیسیون ماده پنج وزارت راه و شهرسازی شد. 


معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در دوره جدید، یکپارچگی را از دور حرم مطهر امام رضا(ع) تا سایر مناطق تعقیب خواهیم کرد لذا تمام ساخت و سازها باید در کمیسیون ماده پنج بررسی شوند. 


وی تاکید کرد: برای دستیابی به یک نقطه ایده آل باید نگاهی نقادانه نسبت به وضعیت کنونی شهر مشهد داشت. 


حناچی افزود: در گذشته 85 درصد سرمایه گذاریهای شهرسازی خراسان رضوی در مشهد انجام می شد که این فی نفسه یک تهدید است و سبب معضلات متعددی از جمله حاشیه نشینی شده که زیبنده یک شهر جهانی نیست. 


وی بزرگترین مشکل مشهد را نبود چشم انداز مشترک برای پایبندی تمام گروههای ذینفع در این شهر ذکر و بیان کرد: در اوضاع امروز هم نمی توان امیدی به دستیابی به چشم انداز مشترک داشت. 


دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران نقش نهادهای اجتماعی را در این موضوع مورد توجه ذکر و بیان کرد: در کشورهای اروپایی علاوه بر حاکمیت، نهادهای اجتماعی مشارکت فعال دارند و جلوی انجام برخی پروژه ها را می گیرند. 


وی گفت: باید فضایی را برای کلانشهرها تعریف کنیم زیرا امروزه شهرهایمان از برخی معضلات رنج می برند که از حوزه نفوذ شهرداریها فراتر رفته و مشهد نیز به همین آستانه رسیده است. 


معاون امور زائرین استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: اگر بخواهیم پایتخت فرهنگی جهان اسلام را به شایستگی داشته باشیم باید ترویج فرهنگ رضوی سبب ساز نفوذ این فرهنگ در زندگی مردم و در رگهای جامعه باشد. 


محمدحسن واحدی افزود: مدل معماری اسلامی مدون و اجرایی در دسترس نیست لذا برای آینده باید مدل معماری شهرسازی مطلوب در دانشگاهها تدوین و بازنگری شود. 


وی در ادامه گفت: به استناد برنامه پنجم توسعه مطالعات کمی و کیفی زیارت در خراسان رضوی در هفت بخش انجام شده و در مرحله تحلیل گیری توسط مشاورین است. 


کمیسیون ماده پنج به استناد ماده پنج قانون تاسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران به منظور بررسی و تصویب طرحهای تفصیلی و شهری و تغییرات بعدی آن در هر استان مرکب از استاندار، مدیرکل راه و شهرسازی، شهردار، رییس سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل میراث و فرهنگی، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان و رییس شورای اسلامی شهر است. 


کلانشهر مشهد با 328 کیلومترمربع مساحت و سه و نیم میلیون نفر جمعیت سالانه پذیرای حدود 25 میلیون زائر است. 




تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن