تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870219485




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر ویشکا آسایش, هومن سیدی و دیگر عوامل درباره "مارادونا"


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: هومن سیدی ، ویشکا آسایش و دیگر عوامل فیلم سینمایی "دیگه مارادونا" از این فیلم گفتند.
دنیای دیوانه دیوانه دیوانه در فیلم من دیه گو مارادونا هستم
ششمین فیلم بلند بهرام توکلی با طنز فلسفی و تماشایی متکی بر میزانس های چندلایه و شلوغ اش این روزها به صورت گسترده بر پرده سینماهای تهران و برخی سینماهای شهرستان نقش بسته ،من دیه گومارادونا هستم متفاوت ترین اثر توکلی به شمار می رود و میتوان گفت دیگر تلخی فیلم هایی نظیر اینجا بدون من و آسمان زرد کم عمق را ندارد و با بیانی طنازانه و به قول خود توکلی طنز فلسفی اش حسابی در دل سینمادوستان جابازکرده است. فیلمی که با استناد به تیتراژ اولیه اش فیلمی است از عوامل فنی آن ؛ فیلمبردار ،صدابردار ،چهره پرداز ،تدوینگر ,طراح صحنه و لباس و بالاخره گروه پرشمار بازیگران آن چنان در هم گره خورده اند که توجه منتقدان سینمایی و هیات های گوناگون داوری را جلب کرد.

بابک حمیدیان در "من دیه گو مارادونا هستم"
بابک حمیدیان در "من دیه گو مارادونا هستم"
بهرام توکلی کارگردان : در این فیلم از همان ابتدا دنبال یک ریتم دیوانه وار بودیم،چون شخصیت های این داستان مدام در حال دیوانه تر شدن هستند.درواقع دوست داشتیم یک دنیای دیوانه بسازیم نه فقط دو خانواده دیوانه!

هومن بهمنش فیلمبردار : یکی از دلایل اصلی هماهنگی و ساختار محکم فیلم ،همین شیوه اجرایی بود؛چون علاوه بر من کل گروه در جریان ریز جزئیات پلان های آن روز قرار می گرفتند.

هومن سیدی در "من دیه گو مارادونا هستم"
هومن سیدی در "من دیه گو مارادونا هستم"
کیوان مقدم طراح صحنه و لباس: من دیه گو ماردونا هستم بدون شک یکی از آثار متفاوت بهرام توکلی و شاخص ترین کار من در زمینه طراحی فیلم است .

محمود سماک باشی صدابردار : زمانی که فیلمنامه ای می خوانی که سکانس و صحنه که هیچ،بلکه خطی یا جمله ای یا حتی کلمه ای زائد،بی ربط و اضافی نمی یابی و می بینی که همه مناسبات در آن درست و در چارچوبی صحیح و منطقی بنا نهاده شده.... خب ... خب ،تو باید خیلی خیلی صدابرداری بلد نباشی که کاری قابل قبول و قابل تحسین ارائه ندهی.

جمشید هاشم پور در "من دیه گو مارادونا هستم"
جمشید هاشم پور در "من دیه گو مارادونا هستم"
محسن دارسنج طراح چهره پردازی: قبلا فکر می کردم برای فضاهای کمدی و فانتزی می توان چهره های عجیب و غریب و خنده دار یا مثلا موهای نافرم طراحی کرد تا به شخصیت پردازی و فضای آن کمک کند، اما کار در این فیلم،حس دیگری به من داد که چهره ها با طراحی رئال و جدی هم می توانند در فضایی فانتزی ،اثر مطلوب خود را داشته باشند.

بهرام دهقانی تدوین گر: بهرام توکلی سن زیادی ندارد،بنابراین فرصت آزمون و خطا دارد،فرصت این را دارد که تجربه کند و تصادفا غیر از یکی از فیلم هایش ،بقیه،بسیار مورد تحسین واقه شده اند،بنابراین هنوز در کارهایش نقطه فرود ندارد.

صابر ابر در "من دیه گو مارادونا هستم"
صابر ابر در "من دیه گو مارادونا هستم"
حامدثابت آهنگ ساز: موسیقی من دیه گو مارادونا هستم از چند سبک مختلف در موسیقی بهره برده که همین امر به نوعی ،تنوع لحن در روایت را پوشش می داد و باید بگویم ساخت موسیقی این فیلم اصلا کار ساده ای نبود. موسیقی این فیلم، ترکیبی است از موسیقی بلوز،کلاسیک،کرال،موسیقی ایرانی،فیوژن،موسیقی الکترونیک و راک.

ویشکا آسایش بازیگر: همه دیالوگ ها عینا در فیلم نامه وجود داشت ،یک بار به شوخی به آقای توکلی گفتم " این همه دیالوگ ها را از کجا آورده اید؟! در عین حال حفظ کردن دیالوگ ها گاهی سخت بود.حتی سخنرانی ام در فیلم با این که از رو می خواندم برایم سخت بود.خوشحالم با کارگردانی کار کردم که فیلمی متفاوت ساخته و دست کم در کارنامه خودم ،شاهد فیلمی غیرکلیشه ای و خاص هستم،فیلمی که امضای آقای توکلی پای آن است.

"من دیه گو مارادونا هستم"
"من دیه گو مارادونا هستم"
هومن سیدی بازیگر:وقتی پیشنهاد نقش بابک به من شد که قرار بود تا حدی کمیک هم باشد،روی هوا این پیشنهاد را زدم!معتقدم وقتی به عنوان بازیگر در گونه ای از نقش ها کلیشه می شوی و یک باره چنین نقشی به شما پیشنهاد می شود،باید با کم ترین ضریب خطا این نقش را بپذیری تا خودت را در مدل دیگری از بازیگری محک بزنی.
محسن سرافراز


تهیه و تدوین : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
اختصاصی سیمرغ






26 ارديبهشت 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن