تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):سه چیز است که هر کس آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802979451




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی دو چالش اصلی سیستان و بلوچستان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر آموزش و پرورش: کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی دو چالش اصلی سیستان و بلوچستان است زاهدان- ایرنا- وزیر آموزش و پرورش گفت: کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی دو چالش مهم حوزه آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان محسوب می شود.


به گزارش ایرنا علی اصغر فانی پنجشنبه شب در پایان سفرش به زاهدان در نشست با خبرنگاران در زاهدان افزود: برای رفع مشکل فضای آموزشی این استان به هر میزانی که مسوولان و خیران اعتبار برای فضای آموزشی تعیین کنند معادل آن را وزارت آموزش و پرورش از بودجه ملی تخصیص خواهد داد.
وی ادامه داد: در زمینه نیروی انسانی سیاست دولت یازدهم جذب نیروی بوم از بوم است زیرا ما معتقدیم اگر جذب و و استخدام و تربیت نیرو از بوم برای بوم در مناطق مختلف به ویژه استانهایی مانند سیستان و بلوچستان انجام شود مناطق کمتر توسعه یافته از نیروهای تحصیل کرده و با تجربه برخوردار خواهند شد.
وی تصریح کرد: در این راستا آموزش و پرورش کشور در تابستان امسال مجوز استخدام پنج هزار نفر کارشناس را در برنامه خود دارد که از این تعداد سهم قابل توجه ای به استان سیستان و بلوچستان اختصاص دارد.
وی با بیان اینکه در این استخدام فرزندان فرهنگیان در اولویت قرار دارند گفت: این افراد بر حسب نیازهای مناطق مختلف کشور، موقعیت جغرافیایی، جنسیت و رشته های مورد نیاز جذب خواهند شد و افراد پذیرفته شده بعد از گذراندن دوره یک ساله مهارت های معلمی دردانشگاه فرهنگیان به کارگیری خواهند شد.
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: یکی از مشکلات سیستان و بلوچستان کمبود هنرستان های فنی و رشته های ریاضی فیزیک و علوم تجربی است که در این زمینه امیدواریم با جذب نیروی متخصص در حوزه علوم پایه و رشته های ریاضی فیزیک درمناطق مورد نیاز به رفع این مشکل کمک کنیم.
وی گفت: با توجه به شرایط خاص سیستان و بلوچستان، دولت یازدهم نگاه ویژه ای به توسعه شاخص های این استان به ویژه در زمینه آموزشی و تربیتی داشته است و باید از همکاری اعضای شورای آموزش و پرورش استان در این زمینه قدردانی کرد.
وی ادامه داد: در نشست شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان مقرر شد به دلیل گستردگی و پراکندگی این استان مدیر کل آموزش و پرورش و کارشناسان پیشنهادهایی در قالب قوانین کشور برای برقراری فوق العاده همکاری فرهنگیان ارائه کنند تا از طریق مبادی قانونی اقدام کنیم.
وی گفت: سال گذشته حق مرزی را برای این استان با وجودی که 400 میلیارد ریال باری مالی داشت اعمال کردیم که با برنامه ریزی های لازم و ساماندهی نیروها موفق به انجام این کار شدیم.
وی گفت: تلاش داریم پرداخت های ویژه ای را برای همکاران فرهنگی که در شرایط خاص تدریس می کنند، در نظر بگیریم که این امر منوط به گرفتن مجوز از سازمان مدیریت است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: توسعه طرح روستا مرکزی و مدارس شبانه روزی از دیگر اولویت های این وزارتخانه است به طوری که در سال تحصیلی جاری 406 هزار دانش آموز در مدارس شبانه روزی کشور مشغول به تحصل هستند.
وی با بیان اینکه انسداد مبادی بیسوادی یکی از مهمترین برنامه های این وزارتخانه است گفت: باید تلاش کرد از سنین شش سال که زمان ورود کودکان به مدرسه است کار آموزش آنان آغاز شود.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش با وجود همه مشکلات تلاش دارد مبادی بی سوادی را مسدود کند به طوری که فعالیت 110 مدرسه با یک معلم و یک دانش آموز و چهار هزار و 800 مدرسه با کمتر از پنج دانش آموز در سال تحصیلی جاری نشان از عزم این وزارتخانه در این زمینه محسوب می شود.
وی برگزاری همایش استانی عاری از بیسواد در سیستان و بلوچستان را نشات گرفته از پیام بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران در هفتم دی ماه سال 58 ذکر کرد و افزود: این اقدام همچون خواسته امام راحل با بسیج همه افراد جامعه در حال محقق شدن است.
وی از مسوولان سیستان و بلوچستان خواست با بکارگیری کارشناسان و محققان برتر، این اقدام برجسته استان در زمینه تلاش برای سوادآموزی همه اقشار جامعه را مستندسازی و ثبت کنند تا به عنوان الگو به جهان معرفی شود.
وی بیان کرد: دولت یازدهم مصوبه ای را برای سواد آموزی تصویب کرده که در قالب این مصوبه افرادی که آموختن سواد را بر عهده دارند و همچنین بی سوادان تحت آموزش آنان از هدایای خوبی برخوردار خواهند شد.
وی گفت: بر اساس مصوبات دولت اگر افراد زیر پنجاه سال بی سواد تا سال 95 باسواد نشوند ممکن است از برخی خدمات دولت محروم شوند.
وی با اشاره به بدهی بیش از 200 میلیارد ریالی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در زمینه کتب درسی گفت: این بدهی که بابت تامین و توزیع رایگان کتاب به دانش آموزان بوجود آمده از سوی وزارت آموزش و پرورش پراخت خواهد شد تا کتاب موردنیاز دانش آموزان استان به راحتی در اختیار فراگیران قرارگیرد.
وی همچنین با اشاره به صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: این صندوق از سال 74 با مصوبه دولت شروع به کار کرد که بر اساس آن بخشی از حقوق فرهنگیان به حساب این صندوق واریز و معادل همان ذخیره صندوق دولت کمک می کرد که در برنامه سوم و چهارم توسعه واریز شد اما در برنامه پنج در قانون نیامد.
فانی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در تلاش برای گنجاندن این سیستم در برنامه ششم توسعه و فعال سازی صندوق ذخیره فرهنگیان است.
وی با اشاره به کلنگ زنی واحد تجاری، اداری و رفاهی در زاهدان گفت: این مجتمع تجاری با شش هزار متر مربع وسعت و اعتبار 300 میلیارد ریال از صندوق ذخیره فرهنگیان استان در مدت دوسال راه اندازی خواهد شد وبعد از تاسیس سود حاصل به فرهنگیان برمی گردد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پرداخت فوق العاده شغل معلمان گفت: از اول دیماه سال گذشته این طرح با برنامه ریزی های صورت گرفته برای 33 هزار معلم ابتدایی سراسر کشور انجام شده که بنا داریم این مهم را برای سایر معلمان کشور نیز اجرایی کنیم.
وی با تاکید بر پیگیریهای لازم در زمینه مدارک جعلی در آموزش و پرورش گفت: متاسفانه این معضل در آموزش و پرورش وجود دارد و در این راستا این نهاد فرهنگی با راه اندازی یک تیم تخصصی به دنبال پیدا کردن افراد متخلف و رفع آن است و همچنین در کنار این اقدام، سامانه ای راه اندازی شده که بر اساس آن در مدت 24 تا 36 ساعت برای دانش آموزان تاییدیه صادر می شود.
وی همچنین در زمینه استفاده از مدارس خصوصی با بودجه های دولتی گفت: در قالب این طرح در سال تحصیلی جاری 140 هزار دانش آموز از طریق مشارکت دادن آموزش و پرورش در مدارس غیر دولتی تحصیل کردند و هفت هزار نفر از کسانی که توسط موسسات غیردولتی جذب شده بودند نیز با اعتبارات دولتی مشغول به کار شدند.
وزیر آموزش و پرورش که چهارشنبه شب به زاهدان سفر کرده بود پس از دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، شرکت در نشست شورای آموزش و پرورش، حضور در مراسم استانی عاری از بیسوادی، نشست با فرهنگیان و خانواده شهدای فرهنگی و کلنگ زنی مجتمع رفاهی، اداری و تجاری به سفر یک روزه خود به زاهدان خاتمه داد.
7316 / 6081






25/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن