محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845556979
24 اردیبهشت - 14 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: امروز در تاریخ
24 اردیبهشت - 14 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز 24 اردیبهشت برابر با 14 مِی تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
برترین ها: امروز 24 اردیبهشت برابر با 14 مِی تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
رویداد ها:
1575 - اشغال سرزمين آنگولا در افريقا توسط استعمارگران پرتغالي
سرزمين آنگولا قبل از ورود پرتغاليها بخشي از امپراتوري افريقاي گينه بود، اما با تسلط پرتغاليها بر آنگولا، در 14 مه 1575م، در تمامي سواحل اين كشور، مراكز بازرگاني احداث شد. آنگولا از زمان ورود پرتغاليها به مدت چهارصد سال به طور وحشيانهاي تحت استعمار پرتغال قرار گرفت. پس از خاتمه جنگ جهاني دوم، شورشهاي متعددي براي كسب آزادي در آنگولا صورت گرفت و سرانجام منجر به استقلال اين كشور در سال 1975 شد. آنگولا با بيش از يك ميليون و دويست هزار كيلومتر مربع مساحت با كشورهاي جمهوري دموكراتيك كنگو، زامبيا و ناميبيا همسايه است.
1610 - قتل پادشاه فرانسه
14 ماه مي سال 1610 هانري چهارم پادشاه وقت فرانسه كه فرمان «نانت» را با هدف پايان دادن به اختلافات مذهبي و جنگهاي ناشي از آن امضاء كرده بود به دست يك كاتوليك متعصب به نام «فرانسوا راويلاك» کشته شد.
هانري چهارم با امضاي منشور «نانت» در فرانسه آزادي مذهب اعلام كرده بود و اكثريت كاتوليك مذهب فرانسه مجبور به تحمل مذاهب اقليت شده بودند. جنگهاي مذهبي قرن هفدهم اروپا كه هانري چهارم با امضاي فرمان نانت تا حدّي به آنها پايان داد به اروپا و به ويژه فرانسه آسيب فراوان وارد ساخته بودند.
هانري چهارم
1759 - روزي که احمدخان ابدالي پنجاب را ضميمه قلمرو خود ساخت
احمدخان ابدالي (احمدشاه درّاني) كه قبلا از ژنرالهاي ارتش ايران بود و پس از قتل نادرشاه [در جريان كودتاي دهم ژوئن سال 1747 در يک اردوگاه نظامي در نزديکي قوچان) به قندهار بازگشته و دعوي استقلال و پادشاهي كرده بود 16 ماه می 1757 (9 سال پس از اعلام استقلال در قندهار) پنجاب را ضميمه قلمرو خود کرد. وي 28 ژانويه اين سال دهلي را تصرف كرده بود.
احمدخان ابدالي(احمدشاه دُرّاني)
احمدخان که در هرات به دنيا آمده بود پس از اعلام استقلال در قندهار به احمدشاه درّاني شهرت يافته بود در جريان جنگ ايران و هندوستان و تصرف دهلي در مارس 1739 توسط نادر شاه، از افسران ارتش ايران در آن جنگ بود. جانشينان احمدخان كه داعيه بيشتر نقاط غرب رود سند را داشتند دشمني انگليسي ها را با خود برانگيختند كه منجر به چند جنگ و سرانجام، كشيدن خط «دوراند» و تقسيم قبايل پشتون (میان هندوستان انگلیس و افغانستان) شد كه اينك دهها ميليون تن از جمعيت پاكستان را تشكيل مي دهند و اندیشه وحدت دوباره را درسر دارند و مشكلات جاري پاكستان از اين ناحيت (منطقه پشتون نشین = پختون و يا پاتان نشين وزیرستان و ایالت سرحد به مرکزیت شهر بزرگ پیشاور) است. برخي از پاتان ها خواهان ايجاد يک کشور مستقل به نام پختونستان هستند که زماني، محمدظاهر شاه پادشاه وقت افغانستان از اين خواست پاتان ها حمايت مي کرد.
1811 - روز ملي و استقلال پاراگوئه از استعمار اسپانيا
سرزمين پاراگوئه در قرن شانزدهم ميلادي توسط يك اسپانيايى كشف شد و از آن زمان تا بيش از دو قرن، تحت استعمار اسپانيا قرار گرفت. اين وضعيت تا اوائل قرن نوزدهم ادامه داشت تا اينكه وقوع انقلاب 1810م در امريكاي لاتين باعث به وجود آمدن تحرك در مردم پاراگوئه شد، به صورتي كه در 14 ماه مي1811م فرماندار اسپانيايى اين منطقه را بركنار نموده و خواستار برقراري تجارت آزاد شدند. از اين رو، اين تاريخ به عنوان روز استقلال و روز ملي پاراگوئه مطرح شده است. بعد از استقلال پاراگوئه، حكومت استبدادي در اين كشور برقرار شد و به دليل اوضاع نامتعادل داخلي، كودتاهاي متعددي در پاراگوئه رخ داد كه با هر كدام از اين كودتاها، افراد مستبد ديگري در رأس كار قرار گرفتند. تا اين كه در سال 1954 ژنرال استروسْنِر به قدرت دست يافت و حكومت وي 34 سال به طول انجاميد. در سال 1989م در پاراگوئه اولين انتخابات آزاد رياست جمهوري برگزار شد و نقش مردم در حكومت افزايش يافت. جمهوري پاراگوئه با 406/752كيلومتر مربع مساحت در امريكاي جنوبي و در بين كشورهاي بوليوي، برزيل و آرژانتين واقع شده است. جمعيت آن 5/5 ميليون نفر و پايتختش آسونسيون است. پاراگوئه اولين كشور به استقلال رسيده در امريكاي جنوبي ميباشد. پيشبيني ميشود جمعيت پاراگوئه تا سال 2025م بيش از 9 ميليون نفر گردد. بيش از 88% جمعيت اين كشور كاتوليك هستند و به زبان اسپانيايي و گواراني صحبت ميكنند. اكثريت قريب به اتفاق سكنه پاراگوئه نژاد دو رگه سرخ و سفيد داشته و بقيه گروههاي نژادي در اقليتند. واحد پول پاراگوئه، گواراني و از شهرهاي مهم آن سيوداددل استه، سان لورنزو و لامباره است.
1940 - بمباران وحشتناك بندر روتِردام هلند توسط آلمان در جريان جنگ جهاني دوم
در جريان جنگ جهاني دوم، كشور هلند همزمان با لوكزامبورگ، بلژيك و فرانسه مورد تهاجم نيروهاي رايش سوم به سرفرماندهي آدولف هيتلر قرار گرفت. اين حملات كه در 10 مه 1940 آغاز شده بود، با پيروزي نيروهاي آلماني خاتمه يافت. و به خروج ملكه و اعضاي كابينه دولت هلند از كشور و عزيمت آنان به انگلستان انجاميد. همزمان با آغاز حملات زميني، بمبارانهاي وسيع هوايى توسط بمبافكنهاي آلمان انجام ميگرفت كه وحشتناكترين آنها در شهر روتردام هلند به وقوع پيوست. در 14 مه 1940، اين شهر تاريخي توسط 480 هواپيماي بمبافكن آلمان مورد هدف قرار گرفت و بيش از 70% تأسيسات بندري و اسكلههاي آن و بسياري از ساختمانهاي شهر ويران گرديد. نيروي قوي و مجهز آلمان نازي و بمباران وسيع و گسترده هلند و به ويژه بندر روتردام توسط آلمانيها باعث شد تا واحدهاي جنگنده هلندي تاب ايستادگي و مقاومت را از دست بدهند. از اين رو، نمايندگان هلند در 15 مه 1940 با زمين گذاشتن سلاحها، شرايط تسليم را امضا نمودند. بعد از پايان جنگ جهاني دوم و خروج نيروهاي آلماني، شهر روتردام به سبك جديد بر بر روي ويرانههاي تاريخي آن شهر بنا گرديد.
1973 - اسکای لَب، نخستین ایستگاه فضایی ایالات متحده، در مدار زمین قرار گرفت.
اسکای لَب
1979 - حکم اعدام شاه، فرح و ..... توسط آیت الله خلخالی
بيست و چهارم ارديبهشت 1358 (14 ماه مي 1979) شيخ صادق خلخالي رئيس وقت دادگاههاي انقلاب در يك مصاحبه مطبوعاتي كه در صفحات اول روزنامه ها انتشار يافته بود گفته بود كه حكم اعدام شاه، فرح، اشرف، غلامرضا، فرح ديبا، شريف امامي، اردشير زاهدي، شعبان جعفري، سپهبد اويسي و پاليزبان را صادر كرده و هر ايراني كه اينها را بكشد عامل اجراي حكم دادگاه محسوب خواهد شد.
وي در همين مصاحبه گفته بود كه اميرعباس هويدا پيشنهاد يك ميليون دلار رشوه داده بود تا اعدام او دو ماه به تاخير افتد تا بتواند توصيه هايش را بنويسد و به دولت وقت (دولت مهدي بازرگان) اندرز بدهد. مهدي بازرگان از مخالفان اعدام هويدا بود.
خلخالي
1349 - ادعای چند قرنی ایران نسبت به حاکمیت بحرین از بین رفت
در جلسه امروز مجلس شورای ملی، امیرعباس هویدا نخست وزیر و دکتر عباسعلی خلعتبری قائم مقام وزارت امور خارجه گزارشی از جریان اقدامات نمایندگان سازمان ملل در بحرین و مراجعه به آراء عمومی آن کشور مبنی بر استقلال به بحرین تقدیم مجلس شورای ملی نمود و تقاضای تصویب آنرا کرد و در نتیجه از 191 نفر عده حاضر در جلسه 187 رأی موافق و چهار رأی مخالف داده شد و با این ترتیب ادعای چند قرنی ایران نسبت به حاکمیت بحرین بدست زمامداران ایران از بین رفت.
1959 - روزي كه پيمان ورشو امضاء شد و جنگ سرد شدت يافت
14 ماه مي سال 1959، اتحاد شوروي و هفت كشور سوسياليستي اروپايي متحد آن، ظاهرا در واكنش به مسلح شدن دوباره آلمان فدرال (آلمان غربي آن زمان) كه به «ناتو» پيوسته بود، ميان خود يك پيمان دوستي را امضاء كردند كه هرگونه همياري مشترك را شامل مي شد. به موجب يكي از اصول اين پيمان، تعرض نظامي به يكي از كشورهاي عضو پيمان به منزله تجاوز به همه آنها بشمار مي رفت و مستلزم دفاع مشترك بود. «ناتو» قبلا اين موضوع را يك بند از اساسنامه خود قرار داده بود كه چند سال پيش آن را حذف كرد.
در سال 1959 كنفدراسيون يوگوسلاوي كه راه سوسياليسم ملّي در پيش گرفته بود به پيمان ورشو ملحق نشد. اعضاي پيمان ورشو كه درست ده سال پس از آغاز فعاليت «ناتو» تشكيل شده بود در آغاز كار عبارت بودند از: اتحاد شوروي، لهستان، آلمان شرقي، چك اسلواكي، مجارستان، آلباني، بلغارستان و روماني كه آلباني در 1968 از پيمان خارج شد.
گورباچف به دليلي كه هنوز روشن نشده و به صورت بزرگترين معمّاي تاريخ باقي مانده است در سال 1988 اعلام كرد كه جنگ سرد عملا پايان يافته و اعضاي پيمان ورشو آزادند هر راهي را كه بخواهند انتخاب كنند!. در سال 1990 آلمان شرقي به سبب تحقق وحدت آلمان عملا از پيمان ورشو خارج شد و اول ژوئيه 1991 اين پيمان با گرفتن اين قول از سران «ناتو» كه اين اتحاديه هم منحل و يا تبديل به يك گروه سياسي شود، خودرا منحل ساخت كه ديديم، ناتو در عمل نه تنها خود را منحل نكرد بلكه به تقويت و گسترش پرداخت و در پي تخليه نيروهاي نظامي شوروي از خاك اعضاي سابق پيمان ورشو، اين كشورها را هم به خود ملحق ساخت و بعدا وارد قلمرو شوروي سابق شد و در بالتيك شوروي (ليتواني، لتوني و استوني) و ديوار به ديوار روسيه مستقر گرديد و پايگاههايي را که دولت مسکو با پول روسها در اين سه کشور بالتيک ساخته بود به مفت تصاحب کرد. به باور مورخان، اگر پوتين روي كار نيامده و در دهه يکم قرن 21 روش سختي در پيش نگرفته بود، روسيه اينك از هر سوي در محاصره ناتو بود.
تحولاتي كه به آرامي منجر به انحلال پيمان ورشو شد هنوز به درستي روشن نشده و به صورت بزرگترين معماي تاريخ باقي مانده است و فعاليت مورخان براي كشف حقايق به علت مخالفت پنهاني كشورهاي ارشد «ناتو» كُند و آهسته است. عدم تعقيب قضايي گورباچف و بازخواست نشدن او براين معمّا افزوده است.
زادروزها
۱۳۱۶ - زادروز کارل چهارم پادشاه بوهم و امپراتور امپراتوری مقدس روم
۱۷۷۱ - زادروز رابرت اوون اصلاحگر سوسیالیست بریتانیایی
کارل چهارم
۱۹۴۳ - زادروز اولافور راگنار گریمسون متخصص ژئوفیزیک و رئیسجمهور ایسلند از اوت ۱۹۹۶ تا کنون
۱۹۴۴ - زادروز جرج لوکاس کارگردان، تهیهکننده و فیلمنامهنویس آمریکایی
اولافور راگنار گریمسون
۱۹۶۹ - زادروز کیت بلانشت بازیگر و کارگردان تئاتر استرالیایی
۱۹۸۴ - زادروز مارک زاکربرگ موسس آمریکایی وبگاه شبکه اجتماعی آنلاین فیسبوک
کیت بلانشت
۱۳۳۴ - پرویز مشکاتیان، آهنگساز و نوازنده سنتور
مارک زاکربرگ
درگذشتها
۱۶۱۰ - درگذشت هانری چهارم پادشاه فرانسه از ۱۵۸۹ تا هنگام مرگ
۱۶۴۳ - درگذشت لوئی سیزدهم پادشاه فرانسه از ۱۶۱۰ تا ۱۶۴۳
اگوست استریندبرگ
۱۹۱۲ - درگذشت اگوست استریندبرگ نویسنده سوئدی
۱۹۴۰ - درگذشت اما گلدمن آنارشیست ، از توسعه دهندگان فلسفه سیاسی آنارشیسم
ریتا هیورث
۱۹۸۷ - درگذشت ریتا هیورث بازیگر آمریکایی
۱۹۹۸ - درگذشت فرانک سیناترا خواننده و بازیگر آمریکایی
فرانک سیناترا
۱۳۶۳ - درگذشت حبیب یغمایی، محقق، نویسنده و شاعر معاصر.
حبیب یغمایی
*****
منابع:
-پايگاه نوشيروان کيهاني زاده
-ویکی پدیای فارسی
-صفحه امروز در تاریخ در توئیتر
-راسخون
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]
صفحات پیشنهادی
23 اردیبهشت - 13 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 23 اردیبهشت - 13 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 23 اردیبهشت برابر با 13 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 23 اردی13 اردیبهشت - 3 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 13 اردیبهشت - 3 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 13 اردیبهشت برابر با 3 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 13 اردیبه15 اردیبهشت - 5 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 15 اردیبهشت - 5 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 15 اردیبهشت برابر با 5 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 15 اردیبه22 اردیبهشت - 12 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 22 اردیبهشت - 12 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 22 اردیبهشت برابر با 12 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 22 اردی21 اردیبهشت - 11 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 21 اردیبهشت - 11 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 21 اردیبهشت برابر با 11 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 21 اردی18 اردیبهشت - 8 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 18 اردیبهشت - 8 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 18 اردیبهشت برابر با 8 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 18 اردیبه17 اردیبهشت - 7 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 17 اردیبهشت - 7 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 17 اردیبهشت برابر با 7 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 17 اردیبه16 اردیبهشت - 6 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 16 اردیبهشت - 6 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 16 اردیبهشت برابر با 6 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 16 اردیبه20 اردیبهشت - 10 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 20 اردیبهشت - 10 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 20 اردیبهشت برابر با 10 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 20 اردی14 اردیبهشت - 4 مِی؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 14 اردیبهشت - 4 مِی در تاریخ چه گذشت امروز 14 اردیبهشت برابر با 4 مِی تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 14 اردیبه10 اردیبهشت - 30 آوریل؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 10 اردیبهشت - 30 آوریل در تاریخ چه گذشت امروز 10 اردیبهشت برابر با 30 آوریل تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 10- دهم اردیبهشت در آینه تاریخ معاصر ایران
دهم اردیبهشت در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز پنج شنبه دهم اردیبهشت 1394 هجری خورشیدی یازدهم رجب 1436 هجری قمری سی ام آوریل 2015 میلادی است 33 سال پیش در چنین روزی عملیات بیت المقدس با رمز بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله القاسم الجبارین یا علی ابن ابی طالب آغاز- شانزدهم اردیبهشت در آینه تاریخ معاصر ایران
شانزدهم اردیبهشت در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز چهارشنبه شانزدهم اردیبهشت 1394 هجری خورشیدی هفدهم رجب 1436 هجری قمری ششم می 2015 میلادی است 37 سال پیش در چنین روزی امام خمینی در گفت و گو با روزنامه ی لوموند فرانسه فرمودند کمال مطلوب یک دولت و حکومت اسلامی است- تاریخ خواهد گفت در مذاکرات آلماتی چه گذشت!
تاریخ خواهد گفت در مذاکرات آلماتی چه گذشت تهران- ایرنا- روزنامه آفتاب یزد در صفحه سیاسی با گفتگو با محمد علی سبحانی نوشت وقتی گفتگو به موضوع مذاکرات آلماتی به سرپرستی جلیلی در دولت قبل می رسد سری تکان می دهد و ضمن تایید امتیازاتی که قرار بوده ایران به طرف مقابل بدهد برای تاکیدسرپرست دادگاههای کیفری استان تهران در گفتوگو با فارس خبر داد: رسیدگی به سومین بخش پرونده تعاونی مسکن اداره ب
سرپرست دادگاههای کیفری استان تهران در گفتوگو با فارس خبر داد رسیدگی به سومین بخش پرونده تعاونی مسکن اداره برق در تاریخ ۱۹ اردیبهشتسرپرست دادگاههای کیفری استان تهران از رسیدگی به سومین بخش پرونده تعاونی مسکن اداره برق در تاریخ ۱۹ اردیبهشت خبر داد محسن افتخاری در گفتوگو ب- پانزدهم اردیبهشت در آینه تاریخ معاصر ایران
پانزدهم اردیبهشت در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز سه شنبه پانزدهم اردیبهشت 1394 هجری خورشیدی شانزدهم رجب 1436 هجری قمری پنجم می 2015 میلادی است 71 سال پیش در چنین روزی امام خمینی نخستین بیانیه ی سیاسی خود را به دنبال تبلیغات منفی دشمنان علیه اسلام و روحانیت صادر- چهاردهم اردیبهشت در آینه تاریخ معاصر ایران
چهاردهم اردیبهشت در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز دوشنبه چهاردهم اردیبهشت 1394 هجری خورشیدی پانزدهم رجب 1436 هجری قمری چهارم می 2015 میلادی است 90 سال پیش در چنین روزی بانک سپه نخستین بانک ایرانی آغاز به کار کرد مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران به شرح زیر است-
سبک زندگی
پربازدیدترینها