واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دانشگاه علوم پزشکی اهواز به گزارش ایرنا واکنش نشان داد دزفول - ایرنا - انعکاس گزارشی از مشکلات درمان و جراحی یک نوجوان اندیمشکی از سوی خبرگزاری ایرنا ، دانشگاه علوم پزشکی اهواز را به واکنش واداشت و جوابیه ای برای ایرنا ارسال شد.
حامد ظهراب نژاد نوجوان 14 ساله اندیمشکی پنجشنبه شب 17 اردیبهشت ماه امسال حین موتورسواری با یک دستگاه خودرو تصادف کرد و به دلیل خرد شدن استخوان پای چپ راهی بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک شد اما به دلیل نبود جراح ارتوپد در این بیمارستان،وی به بیمارستان بزرگ دزفول و سپس گلستان اهواز اعزام و در نهایت برای جراحی از اهواز به بیمارستان دزفول برگشت داده شد.
در جوابیه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز آمده است:حامد ظهراب نژاد نوجوان 14 ساله در سانحه تصادف مصدوم و به بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک مراجعه نمود اما به دلیل نبود پزشک کشیک ارتوپد در آن روز بعد از انجام اقدامات اولیه هماهنگی لازم با بیمارستان دزفول و پزشک ارتوپد آن مرکز که نزدیکترین بخش درمانی به اندیمشک می باشد توسط مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک انجام شد و پس از اخذ پذیرش به آن واحد درمانی منتقل می گردد.
در این جوابیه همچنین آمده است:بیمار در بیمارستان دزفول ضمن پذیرش و انجام اقدامات درمانی به تشخیص پزشک معالج و به منظور ارزیابی آسیب های احتمالی عروقی به بیمارستان گلستان اهواز اعزام می گردد و بیمار در بیمارستان گلستان اهواز تحت درمان قرار گرفته و اقدامات اولیه جهت بستری وی انجام و با تشکیل پرونده و تعیین پزشک جراح در نوبت درمان قرار گرفت.
در جوابیه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آمده است:پدر بیمار (حشمت ظهراب نژاد) بعد از اطمینان از اینکه عمل مذکور در بیمارستان دزفول که به محل سکونت وی نزدیکتر می باشد نیز انجام می شود با تنظیم رضایت نامه کتبی تقاضای ترک داوطلبانه بیمار خود را از بیمارستان نموده و مدیریت بیمارستان نیز به ناچار و بنا به اصرار و تقاضای بیمار و همراه وی با خروج نامبرده از بیمارستان موافقت نموده و در بیمارستان دزفول تحت مداوای تکمیلی قرار گرفت.
در بخش پایانی این جوابیه آمده است: بنابر پروتکل های ابلاغی طرح تحول در نظام سلامت و زنجیره ارجاع بین بیمارستانی تمامی بیمارستان های قطب خوزستان شامل استان های خوزستان ، لرستان و از جمله دانشگاه علوم پزشکی دزفول فارغ از محل و موقعیت جغرافیایی بیماران موظف به پذیرش آنها بوده و تقسیمات کشوری و تفکیک های حوزه خدماتی نافی این مسوولیت نمی باشد.
حشمت ظهراب نژاد پدر این جوان حادثه دیده اندیمشکی نیز روز چهارشنبه در واکنش به جوابیه دانشگاه علوم پزشکی اهواز به ایرنا گفت :سه روز سرگردانی در بیمارستان ها نشان از کم توجهی به بیمار بوده و پاسخ برخی مسوولان در این راستا قانع کننده نیست.
وی افزود:در روز حادثه بیمارستان اندیمشک پزشک ارتوپد نداشت و در نهایت با تماس سوپروایزر بیمارستان با عدم پذیرش بیمار در بیمارستان دزفول مواجه شدیم.
مربی ورزش جوان اندیمشکی و از همراهان وی به بیمارستان گلستان اهواز نیز گفت:با توجه به وضعیت جسمانی بیمار، با سفارش و پیگیری فرماندار و نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و با مداخله مسوولان ،بیمار به بیمارستان دزفول منتقل شد.
صفر ماکنالی افزود:در مراحل اول یک پانسمان اولیه بر روی بیمار انجام دادند و به علت پذیرش نشدن بیمار در بیمارستان دزفول به اهواز منتقل شد.
وی گفت:بیمار در وضعیتی بد از ساعات پایانی شب تا بامداد روز بعد در راهرو بیمارستان گلستان اهواز سرگردان بوده و هیچ گونه توجهی به وی نشد.
ماکنانی گفت: با توجه به وضعیت نامناسب بیمار، دکتر بهداد اسکندری متخصص ارتوپد دزفولی شخصا تماس گرفته و پیگیری موضوع شد.
ماکنانی این مربی افزود:به ناچار با توجه به شرایط ، یک رضایت کتبی از پدر بیمار گرفته که با آمبولانس شخصی با هزینه سه میلیون ریال ، وی را مجددا به دزفول منتقل کردیم.
وی گفت:در بیمارستان اهواز به پدر بیمار گفتند اگر می خواهی فرزندت کمتر زجر بکشد باید از طریق یک بیمارستان خصوصی اقدام کنی.
ماکنالی گفت:بیمار در بیمارستان دزفول از سوی دکتر اسکندری جراحی شده و حال وی مساعد است.
7281/6068/6065
23/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 454]