تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853061340




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کریستین ساینس مانیتور: دولت آمریکا برای رسیدن به توافق با ایران عجله دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کریستین ساینس مانیتور: دولت آمریکا برای رسیدن به توافق با ایران عجله دارد تهران-ایرنا- روزنامه "کریستین ساینس مانیتور" با یادآوری مخالفت کشورهای عربی با توافق جامع هسته ای با ایران، لازمه حمایت از این توافق را کاستن از نگرانی های عربستان دانست و نوشت که دولت آمریکا برای رسیدن به توافق با ایران عجله دارد.


به گزارش ایرنا، این نشریه آمریکایی در مطلبی به قلم " نایک کانینگ هام" نوشت: آمریکا به دنبال رفع اختلافاتش با ایران بر سر برنامه هسته ای و احتمالا پایان دادن به چند دهه دشمنی با این کشور است. اما در حالی که واشنگتن دست خود را به سمت ایران دراز کرده است، سایر کشورهای منطقه خاورمیانه با نگرانی نظاره گر مذاکرات (هسته ای) هستند.
کریستین ساینس مانیتور نوشت که در حقیقت، به نظر می رسد که کشورهای عرب خلیج فارس به سرکردگی عربستان می توانند مانعی بزرگ در مقابل توافق نهایی بر سر برنامه هسته ای ایران ایجاد کنند.
به نوشته این نشریه آمریکایی، با توجه به اعتماد اندک بین ایران و همسایگان عربش، کسب حمایت همه کشورهای خاورمیانه از توافق هسته ای دشوار است. در این زمینه، کشورهای شورای همکاری خود را در همان جبهه رژیم صهیونیستی می بینند.
کریستین ساینس مانیتور نوشت: دولت "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا مطمئنا فکر می کرد که می تواند حمایت کشورهایی مانند عربستان و بحرین را از توافق هسته ای جلب کند، به ویژه آن که این دو کشور همپیمانان نزدیک آمریکا هستند. اما ملک "سلمان" پادشاه عربستان در اقدامی عجیب، تصمیم گرفت در نشستی که این هفته به میزبانی اوباما در کمپ دیوید برگزار می شود، شرکت نکند.
این در حالی است که عربستان تا تاریخ 8 مه (18 اردیبهشت) تایید کرده بود که پادشاه عربستان در این نشست شرکت خواهد کرد؛ نشستی که هدف آن رفع نگرانی های امنیتی کشورهای خلیج فارس است.
به نوشته این نشریه آمریکایی، پادشاه عربستان ظاهرا به منظور نظارت بر اوضاع امنیتی در یمن، همزمان با اجرای آتش بس موقت از روز چهارشنبه (13 مه) از شرکت در نشست کمپ دیوید خودداری کرد.
روزنامه آمریکایی "واشنگتن پست" نیز به تازگی نوشت که یکی از مقامات سعودی ظاهرا در تلاش برای کم اهمیت نشان دادن تصمیم عربستان برای بی اعتمادی به نشست کمپ دیوید و مسائل مربوط به آن گفت "هیچ تنشی وجود ندارد." در حقیقت روابط آمریکا و عربستان همچنان قوی است. ما احساس می کنیم که سعودی ها و سایر سران شورای همکاری خلیج فارس کاملا از مواضع و موضوعات نشست کمپ دیوید، از جمله هر کمکی که قرار است ارائه دهیم، راضی هستند.
روزنامه "نیویورک تایمز" نیز در گزارشی در همین زمینه نوشت: عربستان از پیشنهاد آمریکا به پادشاه این کشور ناامید شده است. این پیشنهاد را "جان کری" وزیر خارجه آمریکا در دیدار هفته گذشته اش با ملک سلمان مطرح کرد. ظاهرا عربستان به دنبال تضمین های قوی تری در رابطه با حمایت آمریکا از جمله یک پیمان دفاعی بود. آمریکا در مقابل، تمایلی نداشت تا این اندازه پیش رود و این امر باعث تصمیم گیری برای لغو سفر ملک سلمان به کمپ دیوید شد.
این نشست همچنین با حضور معاونان سران کشورهای بحرین، عمان و امارات برگزار خواهد شد و فقط سران کویت و قطر در این نشست حاضر خواهند بود.
بدتر این که، دولت عربستان ظاهرا در حال بررسی امکان پیگیری برنامه هسته ای خود است.
به نوشته این نشریه، بسیاری از کشورهای تولید کننده نفت عضو شورای همکاری خلیج فارس به سرکردگی عربستان دستکم با برنامه غنی سازی و سانتریفیوژهای ایران در چارچوب توافق بدست آمده مخالفند.
"عبدالله العسکر" از مقامات ارشد سابق عربستان در امور خارجه به این روزنامه گفت: ما منطقه ای عاری از تسلیحات هسته ای را ترجیح می دهیم.
وی مدعی جلوگیری ایران از دستیابی به این تسلیحات شد.
این در حالی است که بر اساس گزارش های آژانس بین المللی انرژی اتمی، فعالیت های هسته ای ایران صلح آمیز بوده است.
به نوشته کریستین ساینس مانیتور، در عین حال، دولت اوباما به دنبال جلب حمایت از توافق هسته ای به منظور مقابله با انتقادهای مخالفانش در کنگره است. مذاکره کنندگان آمریکایی امیدوارند این توافق شامل شروطی باشد که به محض نقض توافق از سوی ایران به طور خودکار تحریم ها را بازگرداند و دیگر احتیاجی به ارجاع به سازمان ملل برای تایید آن نداشته باشد. روسیه و چین می توانند در صورت ارجاع این پرونده به شورای امنیت مانع بازگرداندن تحریم ها شوند.
روزنامه آمریکایی نوشت که با توجه به مخالفت های رژیم صهیونیستی، جمهوری خواهان کنگره و شاید در حال حاضر شورای همکاری خلیج فارس، دولت آمریکا اکنون برای رسیدن به توافق با ایران تا قبل از مهلت مقرر و قبل از این که همه چیز خراب شود، تعجیل دارد.
"در حقیقت، ایران نیز اشتیاق خود را نسبت به حقایق دوران پس از تحریم نشان داده است. دولت ایران شرکت های نفتی غربی را برای سرمایه گذاری در این بخش همراهی می کند که این سرمایه گذاری فقط در صورت توافق هسته ای امکان پذیر خواهد بود. همین امر در رابطه با افزایش چشمگیر تولید نفت نیز صدق می کند."
شرکت ملی نفت ایران پیش بینی کرده است که تولید نفت این کشور به روزانه پنج میلیون بشکه تا سال 2020 افزایش یابد. سال گذشته این مقدار 2.7 میلیون بشکه در روز بود.
به نوشته این نشریه آمریکایی، اما این اتفاق هم زمانی امکان پذیر است که ایران بتواند میلیاردها دلار سرمایه گذاری جدید جذب کند. تمایل به لغو تحریم ها می تواند ایران را به مذاکرات مشتاق تر کند اما کشورهای شورای همکاری خلیج فارس که حمایت شان به گفته آمریکایی ها مهم خواهد بود ممکن است توافق جامع با ایران را تضعیف کنند؛ مگر این که آمریکا بتواند اقدام بیشتری برای رفع نگرانی عربستان انجام دهد.
اروپام**9158**1517**1572



23/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن