واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیرکل کانون تربیت اسلامی، ایجاد تشکل فراگیر برای پشتیبانی علمی از دستگاه تعلیم و تربیت را خواستار شد کرج- ایرنا- دبیرکل کانون تربیت اسلامی کشور با تأکید بر اینکه هیچ معروفی بالاتر از تعلیم و تربیت اسلامی نیست، گفت: ایجاد تشکلی فراگیر و علمی برای پشتیبانی از دستگاه تعلیم و تربیت کشور ضروری است.
به گزارش ایرنا، محمود فرشیدی عصر سه شنبه در همایش فرهنگیان ولایی استان البرز که به منظور راه اندازی کانون تربیت اسلامی در استان البرز در دبیرستان پسرانه ملاصدرای آموزش و پرورش ناحیه یک کرج برگزار شد، بر بر ضرورت پشتیبانی از دستگاه تعلیم و تربیت به لحاظ فکری و سیاسی تأکید کرد
وی اضافه کرد: معلم دانش آموز را تربیت می کند؛ پس اینجا را باید وزارت تربیت نامید.
فرشیدی، ضمن ضروری دانستن همدلی و همزبانی در برپایی معروف ها در جامعه، بزرگداشت مقام معلم را بهترین معروف نام برد و افزود: باید تلاش کنیم تا این معروف حکمفرما شود.
وی با گرامیداشت هفته معلم و یاد و خاطره شهید استاد مطهری، گفت: شهید مطهری در زمان حیات خود توسط گروه های مختلفی تحت فشار بود که یکی از این فشارها توسط رژیم ستمشاهی بود و این رژیم تلاش می کرد اعتقادات این معلم بزرگ را مخدوش کند.
وزیر پیشین آموزش و پرورش با اشاره به دشمنی متحجران با شهید والامقام مطهری، گفت: این مایه افتخار است که روز شهادت آیت الله مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده است.
فرشیدی با تأکید بر اینکه «امروز هم عده ای به شهید مطهری جفا می کنند»، گفت: کسانی امروز می گویند که باید روز اول مهر را به عنوان روز معلم نامگذاری کرد.
وی در ادامه به آغاز فعالیت کانون تربیت اسلامی از سال 1377 اشاره کرد و گفت: این کانون با هدف پیگیری یک اندیشه توسط عده ای در آموزش و پرورش راه اندازی شد؛ کانون تربیت اسلامی تشکلی است که با رویکرد تربیتی با هدف تعلیم و تربیت اسلامی و شناسایی و معرفی آن ها راه اندازی شده است.
دبیر کانون تربیت اسلامی، امور فرهنگی، تربیتی، اخلاقی و سیاسی را محور فعالیت های این کانون برشمرد و اظهار داشت: کانون از فرهنگیان و فرهیختگان ولایت مدار تشکیل شده که از طریق فکر و اندیشه کار را در حوزه تعلیم و تربیت پیش می برند.
وی همچنین تأکید کرد: رویکرد ما نقادانه است اما روش تخریبی و انتقامجویانه در اجرای این رویکرد به کار نمی بریم و سعی می کنیم کار خوب را تشویق و بد را تقبیح کنیم.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان البرز و دبیر کانون تربیت اسلامی استان نیز در این همایش با اشاره به دو سند تحول بنیادین و نقشه جامع علمی کشور که ویژه معلمان، فرهیختگان و اهل اندیشه است، گفت: سند تحول بنیادین در سال 90 توسط بیش از 700 نفر از فرهیختگان با بیش از یک دهه کار و تفکر به دست ما رسید.
اکبر حلیمی افزود: سند جامع علمی کشور نیز در سال 89 با تأیید مقام معظم رهبری به تمام حوزه های علمی و اندیشه های کشور ابلاغ شد. ابلاغ این دو سند در حقیقت پیمودن مسیر تعلیم و تربیت اسلامی بود تا نظام تعلیم و تربیت کشور در شأن جامعه اسلامی باشد و ترسیم این افق بر عهده معلمان است.ک/2
6156**1535**1504
22/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]